Üdv az újaknak, és nagyon gratulálok! 3 picur, nem semmi!
Én az Utrot egy kicsit hamarabb kezdtem csökkenteni....
Nekünk a betöltött 12. hétig tiltott volt a szex, és a férjem 12+3-on költözött Németországba - nélkülem, mert én csak egy hónap múlva követtem...
Ezért úgy intéztem, hogy aznap, mire betöltöm a 12-t, pont leálljak az Utróval...
Aztán izgultam, hogy ha esetleg barnáznék, akkor majd nem fogom tudni, hogy melyiktől - de szerencsére nem volt semmi. Én is úgy csináltam, hogy 3 napig 3x2, aztán 3 napig 3x1, és én még csináltam egy olyan napot is, hogy 2x1, mert nekem a vége nagyon nagy váltásnak tűnt... És mindezt úgy, hogy az utolsó Utro napom a 11+6 volt. Minden ok volt egyébként, no barna.
Hát lányok, tényleg nem hoz teljes megnyugvást egyik mérföldkő sem, amit az ember kijelöl magának....
Mert akkor jön a következő. De azért tény, hogy mégiscsak egy kicsit jobb, ha már az ember betöltötte a 12-t, aztán ha már mozog, ha már megvan a 35. hét, stb.....
Babakocsi: hát igen, nem könnyű a választás. Nekem a mózes-kérdés volt a legnehezebb, mert az tényleg max. 6 hónapos korig jó, és ált. tök sokba kerül, hogy ezt is tudja, és úgy éreztem, ahogy remény is írta, hogy ha csak 6 hónap, akkor nincs is igazán kihasználva... Persze utána a sport funkció azért még működhet...
Én sok vacillálás után végül a Haberkorn márkát választottam - azért írom, hátha valakinek majd segít. Magyarországon sajna nehéz megkapni, korábban az arzuhanas.com-on lehetett rendelni, de most az az oldal nem működik. Mindenesetre a kikában is lehet kapni, ott megnézhető élőben (én is ott néztem meg, aztán megrendeltem egy német bababoltból ide No-ba. De az e-bay-en is van (újonnan), és ezeken a helyeken még postaköltésggel is jobb, mint pl. a kikában...) Konkrétan a Haberkorn Variosportot vettem. Eddig még csak itthon tologattam üresen, de nagyon tetszik...
Ezt a has-simogatós dolgot a másik topikomon is pont nemrég hozták szóba. Én akkro utánaolvastam, de tényleg nincs semmilyen tanulmány, ami a méhkontrakciókkal összefüggésbe hozná. Szóval én nem álltam le a simogatással...
Bár azért tényleg jellemzőbb, hogy inkább csak ráteszem a kezem a hasamra, és ott tartom, minthogy körkörösen simogassam. De ez nem ezért van, egyszerűen csak így esik jól.