Lecsó!
De jó, h. te is visszajöttél!
Hogy megnőttek a srácaid.
Utólag is Boldog Szülinapot!
Hunci!
Szerintem akkor nem örökölted, de azért majd kérdezz meg szakembert is.
Vasról ez talán segít:
http://www.labtestsonline.hu/tests/IronTests.html
Valószínűleg a szérumferritin szinted jó, annak ellenére, h. a szérumvasad nem jó. Vagyis raktározol eleget, annak ellenére, h. a véredben nincs felesleg.
Koriági!
Na én kb. ugyanígy vagyok a fiam kajálásával....
Szobatisztasághoz gratula Esztinek.
Volt idő, amikor én is egész nap a pisifoltokat pucoltam a padlószőnyegről, aztán mostmeg már nem is szól a fiam az utcán, h. pisilnie kell, csak azon kapom, h. megy egy fához és tolja le a gatyáját.
Aaaaaaannyira jó a szöveg!!!!!
Kinyomtatnám a páromnak, ha nem fogyott volna ki a tinta a patronból!
Amúgyis pakolós, de mióta a gyerekek megvannak, amikor hazajön tüntetőleg elpakolja az összes játékot. Aztán csodálkozik, h. tíz perc múlva már újra elől vannak.
Meg a minap megjegyezte, h. itt csak ő tud porszívózni...
de basszus, reggel etetek, öltöztetek, sétálunk, hazaesünk, vetkőztetek, etetek, altatok, etetek, fürdetünk, altatunk. Mikor kéne porszívóznom? Amikor délután alszanak?
Örülök, ha leülhetek egy kicsit a seggemre.
Ti hogyan oldjátok meg?
Ráadásul a konyhai mosogató a fiam szobájával közös falon van. Ha ebéd és fektetés után nekiállok mosogatni, akkor nem alszik el, túlpörög és alvás helyett hiszti van.
A fürdőszoba dettó. A múlkor muszáj volt beraknom egy mosást. A gyerek egész délután nem tudott elaludni, mert mire elaludt volna a program elidított egy centrifugálást (víztakarékos a jószág, minden öblítés után centrifugál).
Így aztán nálunk minden hétvégére marad.
Sleepin!
Örülök, h. benéztél!
Hát sajnos, ha PCOS-s vagy, az előbb-utóbb ki fog derülni.
Többen tapasztaljuk, h. a dokik tévhitével ellentétben nem múlik el a terhességekkel.
De bízzunk a legjobbakban!