Jó reggelt mindenki!!!
Látom én vagyok az első....
Vevikk!
De, szeretnék, meg avatart is, de bénáztam tegnap egész este, nem sikerült!Majd segítsetek, légyszi. Előbb azért még próbálkozom...
Dita!
Nem válaszoltam tegnap:
Párom nagyjából kijön a lányommal. Azt nem írnám, hogy tökéletes a dolog, de elmegy...Az apja sem jobb. Igaz, más téren: ő meg nem nagyon nevelte.
A mostani férjem tipikus szigorú apa.El is kel a szigor időnként. Olyan hamar serdülnek ma a csajok, hogy néha én magam is meglepődök dolgokon. Még nincs 12 éves, de akkora darab a lányom, hogy röhejes az egész, amikor meg akarom legyinteni néha. Nem vagyok ám egy verekedős, csak néha elszakad a cérna. Aztán az egész átmegy valami röhejes kergetőzésbe, meg védekezés-támadásba...
Különben, nincs okom panaszra: kitűnő tanuló a gyerek, 5.-es volt. Csakhát: rendetlen, nagy a szája, meg időnként olyn "majmos", ami nekem marha fura, mert én alapban nem ilyen vagyok....
Ezek miatt néha elkél a szigor. Persze, csak szóban.Aztán meg volt olyan, hogy ment a párom engesztelni a gyereket, mert túl szigorú volt, és nem bírt elaludni a lelkiismerete miatt
Na, erre fel: LÁNYT SZERETNÉK MOST IS!!!!
Nem tudjuk még a nemét. Szerdán voltunk UH-n. (Jánosban maradtam, Koncék ajánlottak egy dokit, aki tök szimpi), nézte-nézte a doki, kértem, hogy nézze meg, hátha...De nem sikerült kideríteni.Én nem voltam szívbajos, mint te, Dita....Mondtam neki, hogy nagyon szeretném tudni a nemét. Hát, talán majd aug. 5-én. Akkor megyek újra.
Párom is ott volt. Most láttuk először egyértelműen az UH-n a kezecskéket, meg mindenféle ugrabugrálást....Eddig csak néztem a monitort az UH-kon, aztán bólogattam, hogy : ja, látom, csak azt nem tudom, mit....
Egyébként a férjem az első házasságában kimaradt ezekből, mert a csajszinak csak gyerek kellett, ő nem. Ígyhát kemény fél évig éltek együtt, ami arra elég volt, hogy összehozzák a gyereket, a szülést már nem "várta meg"...A gyereknevelésből meg teljesen kimaradt. Vagyis: heti 2x2 órát volt a lányával eleinte...Hát szerintem az távol van a neveléstől.
A kapcsolatuk amúgy laza, felszínes...Semmilyen leginkább. 10 éves lesz a lánya. Az enyémmel egyébként jól megvannak, ha találkoznak...
Fentiek miatt a férjemnek szerintem olyan ez az egész gyerek-téma, mintha új lenne...
Én is már kijöttem a gyakorlatból kicsit az eltelt évek alatt....
Lány-téma: Kicsit azért szoktatom magam a fiú gondolatához is, hátha...Tudatosan a kék rucikat nézegetem, ne csalódjak túl nagyot...A tesómnak egyébként van egy 2 éves fiacskája, aki nagyon helyes. Ruha-öröklés szempontjából is "praktikusabb" lenne a fiú, de én inkább ráadom a kék gatyát a lányra....
Lányomnál fiút szerettem volna, és a 16. héten már tudtam, hogy lány. Komolyan: csalódtam, amikor kiderült...Most meg...
Na, befejezem a mesét. Jön a férjem hamarosan haza, éjszakás volt.
Üdv mindenkinek! Jó hétvégét! Szerencsére az idő jobb (itt legalábbis)