Új privát üzeneted érkezett!

Csibuc: én nem tudok, A+ a vérem,de szorítok,hogy a kislánynak legyen elég vér.
lujzedli

juhééééééééééééééé,laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :o :lol:
lujzedli

Csibuc nekem is A+ a vérem :( Remélem azért sikerül sok vért összegyűjteni neki.

Lujzi újra laptető!!!! :D

Kép
anyci

Igen,laptető,király.
lujzedli

Hö kirrálly :lol: :lol:

Kép
anyci

Kép
lujzedli

Whááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá! Eret vágok, egész nap hisztizik a leányzóm :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Amúgy sziasztok
onlány

ezt nem lehet idegekkel kibírni :shock:
onlány

Onlány egyszer kipróbáltam a lányommal azt hogy amikor hisztizett oda álltam elé és elkezdtem én is úgy hisztizni mint ő,először jobban rákezdett aztán meg csak nézett és a végén nevetett hogy anya de lüke vagy :lol:

Kép
anyci

én is csinálom de nem megy. Kínombanfelvettem videóra, hogy ezt is megörökítsem. Apja után vonyít, kinnt dolgozik és tudja. De az idegeimet örli fel. ELEGEM VAAAAAAAAAAAAAN
onlány

Sziasztok! Csatlakozhatok?

Bettykém hát ide kell jöjjek utánad?! :lol: Edzés: :lol: ne csak én izzadjak egyedül :lol: Bár ma elmarad a bicikli. Itt esett az eső. És annyira fájt a fejem ma, hogy iszonyatos.

Bridget lehet az időjárástól van neked is a fejfájás, nekem migrénes, de a mai überelte az eddigieket:shock: :? Már az ujjamat dugdostam lefele, hátha kijön valami, de nem volt minek kijönnie :? A blogod nagyon szuper........

Csibuc a tied is fantasztikus, nagyon jól írsz, élvezet olvasni :wink:

királylány

Játszd le a gyereknek hátha abba hagyja :wink:
Nagyon apás a kis csaj,mi?

Kép
anyci

Helló királylány itt is :D
Te is szeretsz izzadni? :lol: Akkor tekerj csak ezerrel :lol: :lol:
Nekem tegnap fájt nagyon a fejem de azért csak elmúlt szerencsére :wink:

Lujzi még nem is dicsértem meg azt az édi kis képet :D

Kép
anyci

Sziasztok!

Szép jó estét! (Kérlek, tekintsetek el a 19 nyelven történő köszöntéstől.)
Én is A+ vagyok.
Ez ilyen gyakori? A nővérem is az, mást meg nem tudok.
A nagynéném 0-s, de neki kell is, ami van, mert beteges.
De vért adni nagyon nagy dolog, felnézek mindenkire, aki ad.
Apukámnak is adtak, mikor műtötték, bár, sajnos már késő volt.
Anyukám is kapott a balesete után.
Szóval én nagyon nagyra tartom azokat, akik adnak.
Én nem adhatok, mert az 50 kg-ot épphogy megütöm néha, most tuti nem is megint. Alig bírok enni. Meg inni.
Nem tudom, mi ez. Azóta a hányingeres émelygős izé óta, ami múlt héten volt.
Most meg lángost ettem, fokhagymás-tejfölöset, na, gyors benyomtam egy Quamatelt, többen mondták, hogy epéseknek nagyon jó, mert nem lesz gond.
Most ebben bízom.
Bridget, köszi a vonalzókat, mindjárt visszatekerek és választok egyet. Nagyon rendes csaj vagy! :wink:
Bizony a sebészi eltávolítása az anyajegynek durva dolog, a varrat benne volt 3 hétig, addig semmi megerőltető........nemhogy nemi élet!!!!!!!!!!!
Szóval jóóóóóóóóól gondoljátok meg! :roll:
zsuzska30

Lujzi, nem fog egy lagzin senki azzal foglalkozni, kinek mennyi pénze van, mert úúúúúúúúúúgy be fognak b....ni, hogy azt sem tudják, nekik mennyi van.
Ha megnyugtat, a mi kettőnk fizuja annyi, mint a tiéd egyedül.
De nem nélkülözünk, egyáltalán. Van mindenünk.
Jó, nem menő butikokban vásárolok, csak a férjemnek, mert ez a nyüves márkahű. Pipa kő mindenhova. Bár, akkor veszek mindent, ha akciós. Meg kéne tanulnom hímezni azt a pipát.
:roll: :lol:
Meg a Tes..s Cheerokee (na, hogy írják, nem tudom) is nagyon jó anyagú, és most is akció van, ki lehet fogni.
Na, ennyit a pénzbeosztási tanácsadásról.
:wink:
Menjetek el, indításképp max. iszik a férjed egy-két felest, aztán beveszi a Lesz-rom bogyeszt. :wink:
zsuzska30

Jeeeeeeeeeeellemző, mikor itt vagyok, oszlásnak indultok. :shock: :lol:
zsuzska30

Én itten vagyok, de apa nemsokára hazaér és aztán nekem fuss innen. Apa is szereti a pipát, de mióta gyerek van jó neki az ócsó is. A kici kínaiak nagyon tudnak pipát hímezni :lol:
Na a mi fizunk sem a csillagos ég, Volánéknál csak a vezérigazgató fizetése a jó a többi meg.........de mi sem panaszkodunk mert meg van mindenünk megy egy szép gyerekünk :lol: és most szerény voltam :lol:

királylány

Anyci a bicaj ma elmaradt de a hullahoppot előveszem :lol: Apa teletöltötte homokkal, jó nehéz lett :lol:

királylány

Onlány, ajánlom figyelmedbe (ha van ilyen csatornátok) a Viasat3-on a Segítség, gyerekeim vannak, vagy valami ilyesmi című sorozatot.

Azt kéne megpróbálni, hogy magadhoz öleled és nyugtatod.
Ha nem megy, és tényleg elviselhetetlen, akkor ne figyelj oda rá!
Persze, nem tudom, hogy mennyi idős a gyerkőc.
Túl kicsivel nem lehet megcsinálni.
Egyik részben volt egy kis szöszi 4 éves, de elviselhetetlenül visított, hisztizett, verte a tesót.
Ekkor kijelöltek egy helyet a szoba szélén, ott volt egy puff, és le kellett ülnie.
Na, igen......3,5 órán keresztül cipelték vissza oda, mert el-elment és tovább üvöltött, de muszáj visszavinni és otthagyni.
Aztán megnyugodott, megbeszélték, hogy azért volt büntiben, mert ezt meg ezt csinálta, és - legalábbis amíg a műsor tartott
:lol: - nem volt újra ilyen gond.
Hogy ez a valóságban hogy működik, nem tudom.
De szeretném, ha módomban állna kipróbálni, mert egy hisztiző gyerek azt jelenti, hogy van gyerekem.
Tudom, örülnék én még majd akkor az egyedül töltött napoknak, de szerintem nincs is olyan gyerek, aki nem hisztizik.
Na, nem okoskodni akartam, csak megosztom, amit tudok.
De talán ki is prószáltad ezeket.
Akkor majd elalszik egyszer úgyis szegényke.
Ölelés, szeretet, és mondd neki, hogy szereted nagyon.
zsuzska30

Szia Királylány!
Minek a hullahoppba homok?

:oops:
zsuzska30

Zsu én is szoktam adni vért,sőt januárban is adtam pedig akkor már terhes voltam csak én nem tudtam :wink: Nálunk a anyu A+ apu B+volt és a két tesóm is A+ csak a lányom 0+,sőt a párom is A+.Jó mi?Hát ez ennyire gyakori :D
Pénz be osztást ne is mond,én is akció vadász vagyok,általában a Jeans Club-ban szoktam vásárolni amikor akció van meg a kínaiban,ott is lehet jókat találni :wink:
Pipát meg nyomj a homlokára a férjednek :lol:

Kép
anyci

Onlány nekem gyerek nem volt egy hisztis, most sem az, de mikor bepróbálkozott akkor mi otthagytuk és nem foglalkoztunk vele. Percek alatt abbahagyta. Vagy amit Zsuzska írt: felvettem, megdajkáltam és megbeszéltük. Helyzettől függött.

királylány

Az egyik kolléganőm is szokta csinálni, hogy egy székre üljön le, aztán nézhet kifelé az ablakon!
Én sarokba szoktam állítani őket, ha durva, anyázik, pofátlan, visszabeszél, akkor magastartásban. :twisted: :oops:
zsuzska30

Zsuzska mert műanyag a karika és azért rakattam bele homokot, hogy nehezebb legyen :arrow: hatásosabb is. A fát dícsérik nagyon, de itt nem lehet kapni, Pestre meg mindig csak készülünk, de nem jutunk el.....
Apa rendszeres véradó......én meg nyuszi vagyok :? alacsony a vérnyomásom nagyon erre szoktam ráfogni, nekem A -

királylány

Na, most bemutattam a kegyetlen oldalamat.........
Jó helyen, mi?! Babás topikban. :lol:
Őszinte leszek, azok a gyerekek az iskola rémei. Ez komoly.
Felvittem az egyik nemnormálisat az irodába elsősegélyre, mert (nem az én felügyeletem alatt!!!!!) nekirohant az ajtónak.
NEM LÁTTÁK EL, MERT OLYAN ROSSZ SZOKOTT LENNI, MAJD RENDBEJÖN CÍMMEL!!!!!!!!! NO COMMENT.......

Pedig az én idegeimet őrlik minden nap, és nem kicsit.
Az egyik kolléganőm (30 éve pedagógus) bement hozzájuk helyettesíteni engem, és 4-kor sírógörcsöt kapott.......
Pedig felsőben tanít.
Az a kolléganőm meg, akitől rettegnek, ki volt akadva, nem fogadtak szót neki, le sem sz.rták.
Szóval ééééééén megérdemlem a fizetésemet meg a szünetet, ez tény.
Ja, ezt csak úgy elmeséltem, hogy ne tartsatok kegyetlennek, mert nem én vagyok az.
zsuzska30

Zsu bakker olyan szar ez a billentyűzet hogy megőszülök mire le tudok írni valamit,ilyen szilikonos marhaság amit izomból kell nyomni mert különben nem érzékeli :? Homoktól nehezebb lesz a hullahopp és nagyobb erővel kell tekerni a csípőt és jobban izmosít,asszem,és még tök jó hangja is van :wink:

Kép
anyci

Tudom, Anyci, hogy azért mesélted el, hogy adtál vért, hogy most felnézzek rád! :lol:
zsuzska30

Szilikonos?!
Szedd ki, aztán tedd a melltartóba!
Legalább valahol haszna lesz. :lol:
zsuzska30

Homokos hulla, hopp! :lol:
zsuzska30

Zsu ez nem kegyetlenség,a mi időnkben sokkal keményebben büntettek a tanárok de nem is ilyen gyerekek voltunk mint a maiak :?

Kép
anyci

Bizony, volt körmös meg dirr egy pofon.
Most meg?!
Ha csak csúnyán nézek, másnap ott a pereputty, és örüljek, ha nem kapok egyet. :cry:
zsuzska30

Zsu igen azért :lol: :lol: :lol: De fel csak én tudok rád nézni mivel magasabb vagy nálam :lol: :lol:
Tényleg erre még nem is gondoltam úgyis olyan pici a cickóm :wink:
De őrült vagy vazze-homokos hulla,hopp!- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pontosan erről beszéltem!

Kép
anyci

zsu: én nettóm 100 körül van,csak mi kapunk minőségi pótlékot. ha egy hóna 80 százalék fölött vagyunk, akkor jól megfizetik. most ez ilyen hónap volt.Véradás: én sosem adtam még,félek tőle. Párom adott, 15évig. Tavaly is elment, két héttel később jött a kórháztól egy papír,menjen be,baj van. Közölték vele, hogy gyerekkorában egy megfázás ráhúzódott a májára,és ezért ő sosem adhat vért. 15évig jó volt, a 16.évtől már nem :?
lujzedli

Lujzi ez érdekes,a közvetlen főnök asszonyomnak volt máj műtéte,mert baj volt vele de most mégis adhat vért :roll: Ezt én se értem :shock:

Kép
anyci

Na ide nézzetek mit láttam:
Kép Kép Kép

királylány

Üdv Királylány!

Lányok, köszönöm a tanácsot, ezeket már mind próbáltam. NAgyon el vagyok kenődve.... Elág ramaty érzés, olyan, mintha én rontottam volna el, egyébként meg apás és anyós kényeztette el. Állandóan kézben van, volt nála meg minden lópikula és hozzászokott. Nála még a figyelemelterelés sem megy sajnos :!: És lázba visítja magát. Persze bejött apa nagy bucival, hogy ugyan mért hívom be és lássatok csodát,leány abbahagyta, mikor már látta az ablakból hogy jön. és olyan rossz így, úgy néz ki, mintha semmi nem lenne, csak nem lenne kedvem vele foglalkozni. Egyébként, meg erről az ölelgetős dologról annyit, hogy ha megpróbálom, akkor üt vág, csíp mar, harap és még csak 1 éves múlt
onlány

Ú, Lujzi, ez azért "érdekes".
Akkor lehet, hogy nem vizsgálták elég alaposan 15 évig?!
Biztos megijedtetek. Szegények.

Értem én, a férjedre is fel kell nézni, na, felnézek rá!
:wink:
Anyci, én nem tudom, mekkora a cickód, csak írtam, de akkor elárultad magad! :lol: Ráhibáztam.
De küldhetsz nekem is néhány billentyűt, a Shift maradhat nálad, jó lesz támasztéknak. :lol:
zsuzska30

Space-t akartam írni a Shift helyett!
zsuzska30

Kép
onlány

Kép Én a lökött vizslimmel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára onlány 2009.07.10 19:45-kor.
onlány

Csak közben kint voltam, jött egy nőci, azt hittem, ismerős, megyek ki, szia!
Ő: Jó estét!
ÉN megint: Sziaaa!
Ő: JÓ estét!
:shock:
Pedig rajtam volt a szemüveg......na, mindegy.
Közvéleménykutató ilyenkor! :?
De letudtuk fél percben, csak a név és a telefonszám kellett, e-onról van szó, de ezeket azért is meg tudtam adni, mert a tel.könyvben is benne vannak. Szóval nincs gáz. :wink:
Csak megzavart, ezért írtam a Space helyett Shiftet.
zsuzska30

Zsu, dobj magadról 1 képet, kíváncsi vagyok rád, meg a TÖBBIEKRE IS!
onlány

A férjedet tuti a szemeddel kábítottad el!
De édes ez a kiscsaj! Hogy bír ilyen hisztis lenni?!
Mit csinál, mikor hisztis?
Apjáról valami videó, vagy fotó nem segít?!
zsuzska30

Hát, én ide nem dobnék, de fent vagy esetleg nlc-n?
Ott a bemoldalamon van pár.
zsuzska30

fel fogok youtubera tölteni egy hisztivideót és majd megnézitek. Egyébként csak visít
onlány

Kép Kép
onlány

na bassssssssssszus, nem magamról akartam eskü! képet tenni, de égő
onlány

Pici szíve, szegényke. Ő is szenved.
Zene?!
Babazene, ének, valami hangszer, mese, versike, valami olyan, ami vicces, lehet mutogatni is?!
zsuzska30

Lehet netről letölteni babazenét....is .........DE NEM TŐLEM TUDOD! :lol:
zsuzska30

Zsu ez jó :D Először nézek hogy a Shift gomb elég pici de a másik már oké :D

Királylány nagyon szép szivárvány :D

Onlány most is csak azt tudom mondani nagyon szépek vagytok együtt,tiszta apja ez a lány,és a blöki olyan édes :D
Amúgy a barátnőm lánya volt ilyen aztán csak elnőtte de addig párszor idegbajt kapott a barátnőm de túl élte :wink:

Kép
anyci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?