Hú, csak kapkodom a fejem!
Nagyon köszönöm Mindannyiotoknak a bátorítást, elmondhatatlanul jólesik!!
Ági, én pont attól ijedtem meg, hogy a doki eleinte mindent rendben talált. Múlt héten még nem mondta az üres petezsák láttán, hogy bármi probléma lenne...
Egyébként sosem mentem még a 7. hét előtt, de most nagyon megijedtem a barnázás (néha piros) miatt. Nekem ilyen előtte még sosem volt.
Igen, Blanka is 1 héttel fiatalabb volt mindig, de nála sosem mondták h ebből miss ab lesz
Köszönöm, hogy átjöttél bíztatni!
Zita, Neked is!!Bárcsak nálam is így lenne!Gratulálok a 3 centis babádhoz!
Panny, tényleg óvatos a dokim, de most nagyot csalódtam benne. Nem akarnám, hogy áltasson ha olyan a helyzet, de most semmivel nem bíztatott annak ellenére, hogy láttuk Őt. Még azt is kérte, hogy a héten menjek el vérvételre, h a műtétre már ez is meglegyen.
Kérdezgetni is elfelejtettem szinte, annyira letaglózott ezzel.
Ezért is erős bennem a kétely, mert alapból nagyon bízom benne...
Biribon, sajnos nem futja most Praxisra, így aztán marad az órák számolása...ráadásul már nem is mernék előbb menni mint szerda, hadd nőjön bent ez a Pici addig!
A doki szerint az a gond, h a május 20-i mens. képest (ma lenne 7+1), nagyon kezdetleges az embrió. (17 mm-es petezsák+4 mm-es embrió-pont mint Málnánál)
Málna, gratulálok!!Hány hetes vagy most?
Mindegy, azért ha lassan is, de telnek a napok. Viszont nem szeretném ha ez a topic már szinte csak az én hezitálásommal lenne tele, úgyhogy légyszíves Többiek, írjatok magatokról minél többet!
Mi lenne, ha raknánk képet-persze aki szeretne-, gyerekekről, vagy esküvőn szereplő felolvasólányokról
, magatokról, családról!?
Én teszek egy képet a gyerekeimről, nekem Ők adják az erőt mindenhez.