Sziasztok!
Gizi
Szépek voltatok a lagzin
és ahogy indult, olyan jól végződött
Méhszájat nem tapogatni!!!
Fenci
Ügyesek vagytok
Szokj hozzá, hogy az evések nem csak evésből állnak, hanem dumálásból és nézelődésből
Jók a babakocsik, én esernyősből azt szeretem, aminek elől nincs karfája. Emiatt adtam el az előzőt. Alig tudtam Albertet beletenni.
Ha lehajtható a tálca, akkor nincs gondunk. Most olyanunk van, aminek se karfa, se tálca és A. egyedül beleül
Mostmeg beforgattam az üdülési csekkem egy másikba, lehet hogy azt tartjuk meg...
Gröni
Milyen nagylány már Dóra
Hogy marad el a hintában? Valami tanács jó lenne, mert Albert nem szeret hintázni
A dudát püföli, harapdálja, de amúgy nem szeret benne ülni.
Sleepin
Ünneplés nem igazán volt... Odaadtam a tortát, puszipuszi, felvágtuk, ettünk majd aludtunk.
Bendus nyüszi még?
Dike
Mást nem tudok, csak továbbra is ++++++++++++++++++++
Vicuska
Jó lehetett a csajos nap, néha kell olyan is
Miért mondta a doki, hogy ne vidd ki Lillát a levegőre??? Még betegen is ajánlatos a friss levegő
Igen, voltunk a Tropiban, de A. nagyon nyűgös volt, 50 percet aludt előtte, tökre összekuszálódott a napja.
Krisz
Sajnálom a veszekedést. Egy idő után úgy látszik mindenhol borul a bili
Próbálj nyugodt lenni azért.
Én még a mai napig házsártoskodom néha apával, de nem olyan vészes
Tegnap nálunk is a pénz miatt borult ki a cucc. Egyheti munkanélküli segélyt kapott, amiből a rezsit nem tudjuk kifizetni. Az én gyedem már sehol, nemtom milesz
Na, és ebből kerekedett ki a vita
Milyen volt a cukros lötyi? Megvan már az eredmény?
Olvastam, hogy hallgatod manó szívhangját. Biztos szupi lehet, megnyugtató.
Akik már átmentek ilyenen, várom a tippeket
Albert napok óta üvölt, ha nem az van, amit az ő kis buksija kitalál. Ha séta közben nem szállhat ki a babakocsiból mint akit nyúznak olyan hangja van. Ha itthon nem mgyünk le a lakásból, üvölt. Vagy bármi nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor iszonyatos
Egyszerűen kezelhetetlen. A figyelmét mással nem lehet már elterelni, ha magáa hagyjuk dühöngeni az sem jó
Semmi nem jó, már néha a plafonon vagyok. Hogy lehet egy ekkorka kis emberke ilyen veszett akaratos
Anyukám megnyugtatott, hogy ez még csak a kezdet
Este apával az előzőleg kiválaszott 25 névből szortíroztunk. Már csak 5 maradt
Hú, nem lesz egyszerű. Aki tudja a vezetéknevünket, sejti, hogy nem könnyű választani
Most megyek, lassan kelnek a fiúk ebédelni...
Még annyit, képzeljétek, ma lementünk A. homokozójához. A héten először, mert eddig esett az eső. Nagyon rövid ideig volt bent, és miután kiszállt belőle, ment pár métert a kertben, és észrevettem, hogy tele van nagy vörös foltokkal, pöttyökkel. Átnéztem alaposan a homokozót, és tele van apró fekete hangyával, szárnyas hangyával, és vörös hangyával
Jól összecsípték szegényemet, kapott is fenistil cseppet... Hogy a manóba költöztek be a homokozóba ezek a szörnyek? És hogy a manóba fogjuk őket kilakoltatni???
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá