Új privát üzeneted érkezett!

Most látom, hogy teljesen kimaradt egy oldal! :shock:

Zsand! Igen, tanulok pedikürt is és gyere bátran! :wink:
Vagy erre válaszoltam már???? :shock: ÁÁÁÁÁÁ, így jár aki kihagy egy teles napot! :oops:
Vendég

Jó estét!

Leszakad a derekam. :( Lehet ez a fekvéstől? Ilyet csak a harmadik trimeszterben éreztem Csibével... :o

Mia! Hogy bírtad a fekvést a hátaddal, derekaddal?
De jó ez a tervezgetés! :) Anno az exférjemmel építkezni kezdtünk, olyan jó volt megálmodni az otthonunkat! :) Földhivatalban mi gyorsan szoktunk végezni itt Érden. Azért nem olyan durva a helyzet, mint egy budapesti irodában... Remélem, Nálatok is ez volt a tapasztalat...

Szilvi! Jaj, asszem azt nem írtam, hogy nagyon durva ez a magánovis ár! :roll: :?

Orsi! Még a végén együtt járnak majd néha Bogika meg Gézu! :) Lehet, hogy felhívom őket valamikor, biztos náluk is van nyári szünet...

Hű, nem semmi Mimink, hogy képes csúszdázni pocival... Jól értettem? :)

Szerintem még egy csomó mindent akartam, de tiszta szenilis vagyok! :oops:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Orsi!
Én is sajnálom,hogy nem jött össze,Dorina ma teljesen fel volt turbózva,lehet,valami front van?Azt hittem megint fel jösz olyan korán a fórumra és írsz,hogy lesz-e valami.Mert ahogy olvastam,szinte senkinek nem volt jó a mai nap.A Google szerint 35 perc alatt oda lehet Hozzátok érni.Ez nem tudom mennyire igaz babakocsival.Legközelebb letesztelem,legalább a napi séta megvan.

Dolli!
Szerintem Dörmiék nem tartanak nyáriszünetet.Ezt írják:
" A dolgozó szülők 2-5 éves korú gyermekeinek gondozása-nevelése történik ill. azon gyermekeké, akiknek valamilyen okból a napközbeni ellátása a családban nem biztosított.(A délelőtti foglalkozásokra 5 éves korig várjuk a gyerekeket, majd a délutáni foglalkozáson rész vehetnek már a kisiskolások is, 10 éves korig!) Nyári szünetben minden gyereket szeretettel várunk 0-10 éves korig (0-2 éves korig szülővel együttjátszás formájában, mely az 1 év alattiaknak ingyenes!)!"

Holnap lehet elnézünk mi is játszóházba,de az Esőerdőbe,ott Dorina nem tud rombolni. :roll: Valaki nem tart velünk?

Jaa,Mimi nem semmi a csúszdával! :shock: :)
Megyek alukálni!
Jó éjt!

Kép
tierno

szisztok,

Meg egy gyors valasz mielott elhullanek aludni.
Voltunk dokibacsinal, baba OK. Viszont a verkepben van valami regi herpeszvirus ize, ami lappang ossze-vissza vagy mittomen mit csinal, ezt meg kell nezni genetikussal. Dokibacsi szerint babanak nincs gondja tole. (foleg hogy sosem volt tunetem, most sincs.)
Valszeg gyerekkorbol visszamaradt ize ez, baranyhimlovirussal kapcsolatos, amit (szinten) sosem kaptam el. Fura.
Este 10 utan ertunk haza Macilacitol, utolsok voltunk, annyira hulla volt mar szegeny orvos, alig latott ki a fejebol, noverrel egyutt. (nekem meg 90/60-as vernyomas, hat en is kozejuk sorolhato voltam.)

Orsi:
Persze hogy johetsz majd kuksizni! Bar mar ott tartanank!!! Majd egyutt csapolunk ott a fiuknak hogy jobban menjen a melo. (Bar szerintem ha en csapolok attol csak elmegy a kedvuk,de majd teged tollak elore) :wink:

Jaja Peter van megbizva az ugyintezessel:) De ha a telek teljesen rank lesz vegre irva a kozmuvekkel, onnantol majd az epitteto maszkal a dossziekkal. Szerencsere van ilyen opciojuk. Apa szerintem harakirit csinalna a masodik hivatal utan ahogy ismerem.... :D
De a mai napot tuleltuk, a sok rohangalas mind-mind sikeres volt. nem is tudom hova irjam fel!:D
(bar en ugy vagyok vele, Isten aldasa van ezen, sokat imadkoztam hogy minden rendben menjen es ugy nez ki hogy eddig minden OK, a gubancok ellenere is!)
:D

Dolli:
Fekves....... Lehet a fekvestol a dolog. No meg a szalagok is nyulnak attol is faj a derek. Nekem az elejen majd leszakadt, utana csond a 4. honapig. Mostanra elertem az "uvolteni lenne kedvem sokszor" kategoriat. Vedono tanacsolta hogy kell hastarto heveder meg teniszlabdaval atmasszirozni a gerinc mellett no meg ugye kemenyebb agy.....
En sokszor ulni sem tudok meg fekvesnel is faj.
Hat ugye a torna, uszas sokat segit (ene) ilyenkor. Ha neked majd engedik mindenkeppen csinald, akkor talan elkerulheted a nyavajas derekfajast a kesobbiekben. :D

Foldhivatalban nem voltak sokan, sot! Csak egy ember apa elott! Csodalkoztunk is!:)
Tenyleg jobb Erden lakni, mar csak ezert is!
Eljen Erd! :D:D:D

Na elhullok aludni tenyleg! Apa mar 2 oraja a tv elott huzza a lobort...... majd reggelre az o hatat megnezem, szerinem darabokban lesz!

joejt!

sünciboglya

Csajok csak vicceltem, hogy csúszdázik Mimi! :lol: :lol: :lol:

Brigi! Igazából nem terveztem a hétre talit, mivel itthon van Apika!
Andit és Szilvit hívtam, csak mivel Mia ki akart mozdulni, gondoltam jöhetne Ő is, illetve Dolli lemaradt az előző taliról remltem el tudnak jönni Veletek együtt!

Mia szólt, hogy nem tud jönni, Dolli is írta, hogy még nem mer rohangálni, Andival Szilvivel meg beszélünk telcsin. Téged néztelek még, hogy írsz-e, demiveel 4 napig nem reagáltál a talira, így azt hittem nem szeretnél jönni! :cry: Reggel olvastalak, de úgy értettem, hogy azt írod, ha fél 9-ig el tudtok készülni elhoz a párod!
Majd legközelebb beszélünk előtte telcsin! :wink: Mikor hívtál már itt voltak Szilviék, nem akartam őket itt hagyni, főleg hogy 10 után már menniük is kellett! :(
De majd legközelebb okosabban megtervezzük oksi?
Szerintem tutira nem lehet ideérni 35 perc alatt! :shock: Neked is kéne egy canga és egy gyerekülés! :wink:
Sajnálom, hogy nem láttam édes kis Dorinádat! :cry:

Mia! Ügyik vagytok, hogy ilyen gyorsn intéztek mindent!!!!!
Teeeeeeeeeee, adok én Péternek elaludni a hátát, nyakát derekát!!!! :evil: Hááát ezért dolgoztam Vele??? :lol: :lol: :lol:
Apa is olyan pózben tud elaludni tv előtt, hogy a hátán fekszik a nyaka meg 90 fokban! És még csodálkozik, hogy reggelre fáj! :D De ha látom, hogy már csukva a szeme, akkor arrébb taszajtom! :lol:

Dolli tök jó lenne ha néha mehetnének együtt a csimók! :wink:
Sajnálom a derekadat,most még csak nem is segíthetek! :(

Andika elfelejtettem tegnap! Van skypod????Valakit felvettem a partnerlistára, de nem igazolt vissza még! Kostyika néven van, gondoltam csak Te lehetsz! :roll:

Na megyek cangázni.....
Vendég

Sziasztok!

Mia! Köszi, akkor megnyugodtam. :) Egy jó kis zuhany, meg más póz sokat segített. Én is gondoltam a szalagokra, de az még olyan korainak tűnik. :roll: Viszont szerintem már most van hasam... :lol: Vagy csak odaképzelem? :lol:
Földhivatal Hurrá! Akkor nem változott a másfél év alatta tumultus! :) Nekem is meglepő volt anno. Máshol fél napot rá kell szánni.
Jó későn végeztél a dokinál! :roll: Micsoda vérnyomásod van! :o
Klassz, hogy a babának nem árthat ez a herpeszbigyó! Remélem, hogy 12. hét után lehet kicsit usziznom... Úgy vágyom a vízre!

Brigi! Ha tempósan mész, akkor lehet, hogy csak 35 perc Orsi...! :)
Lehet, hogy máshol olvastam a nyári szünetet, nem a Dörmiben? :roll:
Mindegy, azért rájuk csörgök, mielőtt megyek! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsiiiiiiiiiiiiiiiiii! :lol: Ebből látszik, milyen vagánynak ismerjük Mimit, hogy még a csuszit is feltételeztük! :)

Kép
Kép
tekiroll

Drága zsAndikánk!

Születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk Neked!
Legyen ez a nap a Tiéd és olyan amilyennek megálmodtad! :wink:

Kép

Sok puszi: Orsiék
Vendég

Dollikám!

Egy null ide! :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ahogy Mia mondaná: bevizuáltam, ahogy Mimi éppen csúszdázik! :D
De szerintem is csúcszuper jófej Csajszi, amolyan örök ifjú, lökött nőci! Remélem én is ilyen leszek 6 év múlva!!!!!!
Vendég

Tekertem 60 percet és még csak most kelt fel a család!

Amíg reggeliznek addig beülök a szaunába, nehogy össztalálkozzak azzal a kakaós kaláccsal amit tegnap Apa becsempészett a házba! :evil:
Kiborító, elképzelem ahogy megkenik vékonyan vajjal és saját gyártású meggydzsemmel borítják be! Ahogy a szájukhoz ér, érzik a puha omlós kalács ízét ahogy keveredik a svanykás édes meggyel! :shock:
Hozzá egy bögre hideg tejci!

NEEEEEEEEEEEEEM AKAROM TUDNIIIIIIIIIIIIII! :cry:
Mazoista vagyok! :wink:
Szauna után kapok egy fél liter ecetes vizet! :lol:
Vendég

Zsand! Isten éltessen! :)

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Szerintem ebben a korban már nem változik az ember alapjaiban, úgyhogy nyugi, ugyanilyen löki maradsz! :wink:

Jaj, ezt a kalácsos meggydzsemes variációt kár volt... Megpusztulok az ilyen kajáért, a friss péksütiért, de még nem lehet. :( Remélem, egy hét múlva kiderítik, hogy kutyabajom és akkor nekiesek a hűtőnek, péksütiknek... :)
Valamelyik este hozattam párommal rétest. No este 9-kor benyomtam 3-at. Annyira jólesett! :) És aztán meg álmodtam a hülyeségeket!

Dolli

Jaj, Orsi! Átküldöd légyszi Macilaci elérhetőségét? Dokim jövő héttől szabin van, és akkor már a közelben fordulok segítségért, ha azalatt történne valami. Ami persze nem fog! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Joreggelt:)

Megnezegettem az erdi jatszohazakat (kepekrol) Erd szerencses helyzetben van hogy tobb ilyen hely is van itt! Nagyon klassz a Dormi es az Esoerdo is! (en is elugrandoznek barmelyikben szivesen. :D

Orsi:
Apa mindig elintezi a nyakat,hatat. (A mozgashiany sem segit ebben a project-ben) :(
Nem baj, tobb munka neked. :D
Tegnap a noverke is mondta a Macilaci vizit elott hogy ram is jo hatassal lenne egy hatmasszirozas, ugy ulos sztajlban. Majd erre visszaterunk.

Dolli:
Orulok hogy jobban vagy! Nekem is mindig jo a zuhany! Csak allok alatta es folyatom a vizecsket:) Imadom! Nekem a haskemenyedesre is bevalt.
Sajnos a szalagok nagyon furmanyosak tudnak lenni, ezt tapasztaltam. En is csodalkoztam, meg paraztm is hogy mi faj annyira mar az 5. hettol? Ez a szalagos buli meg attol is erosebb lehet ha alapallasban hatrahajlott a meh. (Na en normalisan a fenekemen hordtam szinte!!!) :D
De a 6. honap kornyeken mar jobb a helyzet (szep kis kilatasok!) Persze ez messze nem azt jelenti hogy neked is ilyen lesz!!! Valoszinu hogy nem!!! :D
Az egyaltalan nem kizart hogy van hasad!!! Van egy kedves Lombikos baratnom, a 7. heten elment es mergeben vett egy varandos nadragot mert annyira szoritotta minden. :) NEkem meg a 4. honapig semmi nem volt, csak a haj ami addig is.

zsand:
BOldog szulinapot kivanok en is neked!!!! :D

ORSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kakaos kalacs beszamolod veszelyes volt!!!!!!! (6 honapja nem volt nalam sex, igy a kalacs-dologra szinte elelveztem!) Hat szabad a jo oreg Mia nenit ilyenekkel felizgatni??? :D:D:D

DOLLI: Retes?????? Jaj, ismet jon az orgazmus hullam. Ezt nem lehet kibirni!!!!

Most valami olyan kajarol kene irni amitol ismet visszanyerem nyugalmi allapotomat, ha ez egyaltalan lehetseges ezek utan.....

Na megyek, beveszem a Valiumomat :D:D:D:D

sünciboglya

[quote="sünciboglya"]
írta:
sünciboglyaORSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kakaos kalacs beszamolod veszelyes volt!!!!!!! (6 honapja nem volt nalam sex, igy a kalacs-dologra szinte elelveztem!) Hat szabad a jo oreg Mia nenit ilyenekkel felizgatni??? :D:D:D

DOLLI: Retes?????? Jaj, ismet jon az orgazmus hullam. Ezt nem lehet kibirni!!!!

Most valami olyan kajarol kene irni amitol ismet visszanyerem nyugalmi allapotomat, ha ez egyaltalan lehetseges ezek utan.....

Na megyek, beveszem a Valiumomat :D:D:D:D

De lökött vagy! Széjjel röhögtem magamat! :lol: :lol:

Na akkor kívánságod számomra parancs! :wink:
Pl. zöldbabfőzelék, tökfőzelék, tojás leves :? , lebbencsleves,

Na nekem ennyi elég is volt! Remélem lehiggadtál! :wink: :lol:

Ha Maci Lacival beszélsz és áldását adja rá, akkor megmasszírozlak!Az első 12 hétben tilos, utána a zavartalan terhességnél nincs kizáró ok! De azért Te egy speckó eset vagy, legközelebb kérdezz rá dokinál mi a véleménye! :wink:
Igen én is gondolkoztam egy office masszázsszéken, még nem mertem mondani Apinak! :oops:
Mondjuk annélkül is meg lehet oldani! :wink:

Én ma kivasaltam mindent, még a reggeli teregetést is, ebben a viharban minden sitty-sutty leszáradt! :D
Ma második nekifutásnak megpróbálkozom a gombóccal zsemlemorzsával felszerelkezve! :wink:

Délután megyün csavarogni! :wink:
Vendég

Dolli,
Hozzánk is nyugodtan felhozhatod Gézut egy-két órára, mi is útba esünk az sztk felé :D

Orsi,
Nem is fáj a hátam, nagyon ügyes voltál tegnap :D Nincsen skype-om úgyhogy gyorsan töröld ki azt a kostyikát, nem én vagyok. A kis csokrom olyan szép :D

Zsand,
Boldog szülinapot kívánunk :D

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi:
Umm....... a tojaslevesen kivul az osszeset imadom:) Meg izgalomban maradtam :):):)

Masszazsrol referalom Macilacival! Ha aszongya o is hogy OK akkor mindent bele.
(A nover ugy mondta hogy a gerinc melletti 2 csatornat jol at kell gorgetni teniszlasztival. Ebbol arra kovetkeztettem hogy akkor igazi masszor is vegig gorgethet engem! Ha csak par percre is de megis.... max amikor apa meg en is odapofatlankodom par percre, abbol nem lehet baj. (De azert mindenkeppen megkerdezem a dokit is.)

sünciboglya

Húúúúúúúúúúúúú, jól beégtem! Akkor ki lehet a másik kostyika???? :shock:

Kitöröltem gyorsan!

Rózsákat csak Neked neveltem, öntözgettem, metszegettem, hogy szülinapodra minicsokrot köthessek belőle! :wink: :D
Szedtem volna többet is, de vagy túl kinyílt volt, vagy csak bimbó!
Én olyan álmos vagyok, igaz már fél 5 óta ébren vagyok, ebéd után hatalmasat szunyálok a csimókkal!

Dolli, igaz mi nem esünk útba, de ha kell majd segítség ha dokihoz, vérvétel, védőnő stb.kell menned én is szívesen besegítek!
Ősztől csak Bogika van itthon lesz egy pár szabad hely az autókámban, csavaroghatnánk a két csibével, amíg még egyben leszel a picilánnyal! :wink: Tényleg mikorra vagy kiírva?
Ki tudnám számolni, de....lusta vagyok! :oops:
Február végi???? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Először is Zsandnak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Orsi!
Már én is nagyon szivesen találkoznék Veletek!
Igen, néha megyünk játszóterezni, de mostanában már ritkábban.
Ebben a dög melegben nem igazán jó a Benivel menni, mert általában nem sok árnyék van a játszótereken. Vagyis amelyikeket én ismerem, ott nincs. :(
A következő két hétben Ádám szabin lesz, úgyhogy az nem jó, de utána jó lenne összehozni már valamit, és akkor majd bemutatom Nektek a 2. legkissebb fórumtagunkat! :wink:

Benivel ma doktornéninél voltunk. Szegénykém kapott két szurit!
És ami még rosszabb, képzeljétek, át kell mosni a könnycsatornáját!!!! :cry: :cry: :cry:
Annyira magam alatt vagyok!! :(
Én úgy sajnálom szegényt. Próbáltuk elkerülni a dolgot, de ma már a doktornő is azt mondta, hogy kár tovább húzni az időt. Essünk túl rajta minél hamarabb!
Megírta a beutalót, majd ma felhívom őket és kérek időpontot!
Szorítsatok nekünk!! Már most görcsbe van a gyomrom, ha erre gondolok!

Valakinek van valamilyen tapasztalata erről a könnycsatorna mosásról?
Nagyon szörnyű lehet?

Most mennem kell, Beni lassan éhes lesz!
Majd még jövök.

Anett

Kép
Kép
anett_

Szasztok csajok!

Zsand, nagyon boldog születésnapot!!!!
Kép

Anett, de jó, hogy jelentkeztél!!!! Fotót majd hozz Beniről!!!! :lol: Legközelebb ha játszóra tévedtek, megcsörgethetsz, és ha nincs semmi akkor felugrunk mi is! :lol:
Könnycsatorna mosás, itt már felmerült valakinél, de már nem emlékszem kinél, talán Gabiéknál? :roll: De Ők azt hiszem megúszták... vagy nem? Memóriám az katasztrófa :oops:

Andi, sajnálom, hogy csak az ablakból tudtunk beszélgetni... már nem olvastam, hogy félöt öt körül tudtok lejönni... de nekem meg csak addig lett volna jó, mert a párom fél ötkor jött haza :wink:
Veronika jobban van már?

Lini, örülök, hogy Veletek sikerült talizni! Lilimanó nagyon cuki volt!!!! Beleolvastál már a könyvbe? Ha vonalzót szeretnél erről az oldalról, csak kattints a vonalzómra és felugrik az az oldal. Húúú, nagyon sok variáció lehet, kismillió vonalzó, figura.... csak győzz válogatni!!!!! :lol:

Orsi, nagyon jól éreztük magunkat, még ha csak kis időt is voltunk.... Köszi!
Strandolni voltatok? Elég szeles volt az idő... Hova csaviztok délután? Mi interspariba megyünk, pííízt költeni :? :(

Mia, de jó ez a tervezgetés!!!!
Fotó készült Patrikról? :lol: És ezzel a herpesz izével mit tudnak csinálni?
Jajj, tudod mit akartam kérdezni?! Ti ugye varrtatok, nincs véletlenűl állítható próbababátok eladó? :wink:

Dolli, derekad? Már látszik a poci? Vagy a rétes? :wink: :lol:
sylph

Sziasztok!

Zsandi
Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked!

Anett
Nálunk majdnem sor került az átmosásra. Milán már jóval idősebb volt mint Beni. A mi dokinénink 4 hós koráig vár és utána adja a beutalót. El is mentünk, ahol megnézték és azt tanácsolták, hogy a következő két hétben napi 4x szívjuk az orrát orrszívóval, mert ez megnyithatja a csatornát. Ha nem múlik menjünk vissza. Nem múlt el, kértem új időpontot és 4 nappal mielőtt mennünk kellett átmosásra elmúlt. Pont az 5. hós "szülinapja" volt és reggelre semmi. Előző nap még tiszta genny volt a szeme, másnapra semmi és azóta se jött elő. Nem tudom megmondani, hogy mitől oldódott meg, de elmúlt. Akkor nagyon hihetetlennek tűnt. Szerintem várjál még vele, még nagyon picuri. Ezt a cikket olvasd el, nekem sokat segített:
http://www.gyaloglo.hu/gyerekszemesz.html

Orsi
Örülök, hogy ennyire tetszett a házunk, pedig képről nem is az igazi. :D Ha kiváncsi vagy gyertek el egyszer személyesen is megkuksizni. Olyan jó, hogy írtad a kakaós kalácsot, mert jövő héten jönnek barátaink 2 kisfiúval több napra és tegnap beszéltem a csajszival, hogy mit esznek a fiúk, miket vegyek és mondta hogy kalácsot szoktak reggelizni. Beszélgetés után megírtam a bevásárlólistát, persze kalács nélkül. Így most neked köszönhetik, hogy lesz kalács reggelire. :D

Dolli
Rétes, imádom!!!! Érden vette a párod? Lehet itt valahol fini rétest venni? Derekadnak jobbulást!

Brigi
Esőerdő játszóház, nekem is tetszett. Voltunk ott a barátnőmmel meg a kisfiával, csak még mind a két srác 1 év alatt van és még nem tudják teljes egészében élvezni a lehetőségeket, de a rengeteg labda tetszett nekik.

Mimi a csúszdán!!! Én is elhittem!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi

Kép
gabusz

De Drága vagy Gabi!
Élnék a lehetőséggel egyszer és közelről is megcsodálnám a házatokat, de lehet csak szeptemberben ha nem gond, mikor már csak Bogikával leszek itthon! :wink:
Rétes nanááááááááááá, hogy van itt Érden!

http://www.monarchia-reteshaz.hu/index. ... &Itemid=26

Ez brutál jóóóóóóóóóóóóóóó hely!!!!!! :D
Vendég

Gabi!

Ti hova kaptátok a beutalót?
Mi a Budai Gyermekkórház szemészetére.
Akkor ez azt jelenti, hogy először csak megvizsgálják, és még nem is biztos, hogy át kell mosni?
Most nem tudom, hogy mit tegyek. Júli 20-ra kaptunk időpontot, de most már arra is gondoltam, hogy előtte, még a jövő héten elviszem egy gyerekszemészeti magánrendelésre, és kikérem a véleményét a dologról.
Nem tud valaki egy jó gyermekszemész magándokit?

Az az igazság, hogy Beninek nem váladékozik sokat a szeme, mindig csak egy picit csípás. Ha lehetne, inkább elkerülném ezt az átmosás dolgot.

Kép
Kép
anett_

Sziasztok!

Köszönöm, derekam javul, tuti a sok fekvés, ráadásul nem túl jó fekhely van a nappaliban.

Gabi! Orsi jól beszél, onnan szereztük mi is a rétest! Izgalmasan hangzó rétesek is vannak, én alapokat próbáltam, nagyon fincsi! :D

Anett! Hú, de jó, hogy Gabi válaszolt, szerintem is érdemes még várni, bár nyilván Te és az orvos látjátok, hogy mi a helyzet. De ezek szerint nem esnek neki szegény lurkóknak, hanem megnézik, és ha tudnak, akkor várnak még egy picit, és javasolnak. Drukkolok, hogy mégse kelljen sort kerítenetek rá!

Szilvi! Jaj, tényleg! A rétes! :lol:

Andi! Nagyon ari vagy köszi! :)
Veronika hogy van?

Orsi! Jaj, az nagyon klassz lenne, jó kis csavargás, amíg még lehet, mert aztán nem is tudom, hogy lesz két gyerkőc mellett, mert a menőkém az ugyanúgy fog működni! :wink:
Köszi Neked is, nagyon arik vagytok! :)
Február 28-at írt a doki egyenlőre, de azt mondta, hogy a 12. heti ultrahangnál szokta inkább belőni a terminust (erre már nem emlékeztem). Viszont az UH alapján február 23... Lényeg, hogy február vége. Még a végén Géza napra érkezik, 26... :)

Mia! Beképzeltelek az Esőerdőbe! :lol:
Engem most kezdnek irritálni gatyák, de csak alvásnál, ha rossz helyen van a dereka. A többi gatyám még nem irritál, mert nagy mindegyik. És mivel a fogyás miatt zsinórban vettem a gatyókat, mindig egy számmal kisebbet, talán még egy darabig nem fog kelleni terhes naci. :)

Hú, most délelőtt morogtam egy sort... Tegnap beszéltem a hr-esünkkel, hogy nekem nem szabad rögtön a GYED elteltével kivennem a szabikat, meg táppénzre mennem, mert a táppénz csak annyi napra fog járni, ahány nap a felgyűlt szabim, mondván, hogy náluk fizu nélküli szabin vagyok, ami megszakítja a biztosítási jogviszonyt, ezért új munkavállalónak számítok.
Ma megkérdezte a párom a saját munkahelyén, ahol mondták, hogy ez hülyeség, mert a gyed másképp számít, beleszámít a biztosítási időszakba, ezért rögtön utána is mehetek táppénzre, a kövi baba születéséig, illetve a terhességi gyermekágyi segély megkezdéséig...
Most döntsem el, kinek higgyek. :twisted:
Jövő kedden azt hiszem a sok doki mellett az oepet is meglátogatjuk!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jelentem, az iment vegeztem el elso onallo cukortesztemet, etkezes utan 60 perces verziot.
Az ertek 7.4 lett, ez az okosok szerint jo. (6-8 ig) Tehat heureka:D
Remelem megy majd egy picit lejjebb is azert!
Az ehomi cukorszint jo volt eddig is. :)

sünciboglya

Anett:
Oltas! Tenyleg, Beni mar 2 honapos!!!! El is mult! Hogy repul az ido! :shock:
En sajnos errol a konnycsatorna mosasrol meg csak nem is hallottam.

Szilvi:
Sajnos nincs allithato probababank. Regebben voltak hasznalt babak, a divattervezo baratnom is vett, de azok nem voltak sajnos allithatoak. (36-os meretuek voltak ossz-vissz) A kirakatba tudta csak felhasznalni oket.

A herpeszes dologgal nem tudom mit kell csinalni, azt olvastam hogy ha aktiv a dolog bennem akkor fokozottan oda kell figyelni UH-val. De szerintem (meg a szakvelemeny szerint is amit a Neten talaltam) eddig eszrevettek volna ha valami baj lenne. A placenta rendben, gyerek agya rendben. Meg nekem sincsenek szimptomak.
Max a szulesnel ilyenkor csaszart javasolnak..... ami nekem mar ugy is be van igerve. :D

Fotot most nem csinalt a doki Patrikrol (erdekes, pedig szokott). Szerintem, mert alig latott mar ki a fejebol, fel 10-kor kerultunk sorra kb tegnap. :S

Orsi:
Ne izgass ezzel a Retesbolttal!!! Itt van a kozelunkben. :D:D:D Rogton felmegy a cukrom meg a gondolatra is! :D

sünciboglya

Sziasztok,

Persze nem tudtam menni a talira. Apa hajnali 4kor szólt, hogy valami sport krémmel kenjem be a hátát, mert nagyon fáj neki. Krémmel?! A hátát?! Na ott valami nagy dologlehetett, mert apa, már attól is ki van ha én krémezem magam. Nem sokára rá bejelentkezett Lili is hogy fáj a hasa. Neki is bekentem, de persze az nem ment olyan gyorsan mint apáé. Aztán utána már egész na nyügi volt, így még írni sem tudtam. Ma is nyügi, nem akar aludni és valami miatt nagyon sok tej jön neki vissza. Lehet, hogy a meleg miatt? Mert nem eszik többet a szokásosnál.

Orsi: az szuper lenne, én is gondoltam rá, hogy Andi közvetíthetne. KÖSZI. Rákeresek, már úgy várom, mint a messiást! Leszakad a karom, már 4,5 kg Lilike és állandóan cipelteti magát!

Zsand: BOLDOG SZÜLINAPOT!

Szilvi: 1 egész oldalt sikerült olvasnom. Ma is egész nap nyügi Lili, nem tud elaludni, ha elalszik 5 perc után felébred. Annyit ordított ma, hogy tuti romlott vagy 5 decibelnyit a hallásom. Most épp eszik, így gyorsan bejelentkeztem. Csak ilyenkor van nyugi, de egész nap nem lehet cicin!!!! Remélem tudunk többször is találkozni!!

Jaaaj vége lehetne a mai napnak!!

Képzeljétek kedden megszületett a barátnőm kislánya, ha apa korán végez megyünk megnézni! JUPIIIIIII

Edinával mi van? Rég nem volt.

Lini
Kép
kicsi lini

ÁÁÁÁ Lini!
Sajnálom, hogy fáj Lili pocija!Reméljük nem kapott el semmit!

Itt volt tegnap Andika, de a kendő továbbra is itt van, elfelejtettük! :? Pedig elővettem, kimostam!
Ha elkanyarodunk felétek nem tudsz leszaladni????
Nemsokára megyünk vásárolni!

A rétes mizériát a mi kis pocis Dollink indította, sajnos így nekünk is arra kell ma kanyarodnunk! Én hülye megnéztem az oldalukon a képeket! :shock: Nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Lehet ott összefutunk Gabiékkal! :lol:

Edina asszonyneve Köműves Kelemenné, és ha jól rémlik bebetonozták szegényt! :lol:

Remélem jól vannak!!!! Írhatna pár sort! :wink:
Biztos zugolvasó!

Na kelnek a csajok, megyek öltözniiiiiiiiiiiiiiiiiii!

A nagyok egy szülinapi bulira hivatalosak hétvégén, egy édes aranyos kislánynak veszünk ajcsit! :wink:
Vendég

Voltunk este setalni apaval :) 45 percet!!!!! Tuleltem :D
Asszem nekem mar az atomtamadas sem art....
:mrgreen:

sünciboglya

Jó est!

Mia! Nagyon ügyi vagy a cukorral! :) Hihetetlen önfegyelmed van, és még nem is voltál a diabes tanácsadáson...
Séta! Úh, most nem mondom, hogy vágyom rá, az uszira annál inkább, hogy a derekamat tehermentesítse. Már nem fáj, inkább csak le van zsibbadva az egész.

Orsi! Ha hamarabb olvasom, hozatok magamnak is rétest! :)

Lini! Szegény Lili babád! Biztos megviseli a babákat is nagyon ez a hülye idő! :(

Jó éjt!

Kép
Kép
tekiroll

Orsi,
Remélem jó ajándékot találtatok annak az aranyos kislánynak :D

Manónak ma már kutya baja sem volt, még hőemelkedése sem.

Dolli,
A barátnőm még a gyed lejárta előtt elment táppénzre és neki a gyed előtti fizetése lett a táppénz alapja.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Zsand!Boldog szülinapot kivánok!

Voltunk ma a játszóházba.Jó sokan voltak most.Lehet azért,mert délelőtt mentünk.
Sünciboglya!Én ma ki is próbáltam. :) Dorcival felmásztunk a tetejébe és lecsúsztunk a csúszdán.

Dolli!Nekem is fájt a derekam az elejétől és görcseim is voltak,az inkább éjjel.Úúúgy paráztunk.Aztán mondták,hogy a szalagok miatt lehet.Szóval nyugi!Minden ok! :wink:
Szívesen vigyázok én is Gézura,vagy úgy,hogy elkísérlek titeket,és amíg végzed a dolgod el szórakoztatjuk egymást.

Anett!Dorinának átmosták.4 hónapos volt,a Tömő utcában voltunk,egy nagyon jó fej adjunktus nő végezte.Az egész nem tartott 1 percig sem.A doki azt mondta,ez nem fájdalmas,mert ő az előadásokon magán szokta bemutatni.Azért sírnak csak a gyerekek,mert határozottan lefogják őket.Az átmosás utáni nap már semmi tünet nem volt.Nem értek hozzá,de szerintem várhattok 1-2 hónapot.
Jaaj,szuri nekünk is lesz ebben a hónapban.Mit össze nem tudok görcsölni ilyenkor..

Megyek aludni,fáj a fejem is.

Jó éjt!

Kép
tierno

Dolli:

Csatlakozom tierno-hoz. Ha menzesz szeru gorcsoket erzel az a szalag. Nekem is mar a legelejetol volt, majd fraszt kaptam.
Meg most is szoktam erezni ezeket. a ket oldalon alul. Hiaba, van akinek igy no a mehe, de tenyleg semmi baj nincs belole.
Csak egyszeruen a fraszt hoza az emberre!

Nem baj, novekszik a kis emberke belul es ez a fo! Mi meg kibirjuk hosiesen az ezzel jaro para hegyeket...... :twisted:

LANYOK:
Olyan furcsa, a bentlakasos elefantlabu Patrikom ma olyan aktiv volt mint meg soha! Talan fel-fel orakra megallt, de egesz nap verte a tam-tamot belul! Es olyan eroseket rugkapal, nem tudom mit csinalhat igazabol bent, de nagyon aktiv! (Ja es mar kevesebbet kemenyedtem jo par napja.) Fogalmam sincs hova tegyem ezt.

Remelem a tul virgonc magzat sosem baj!!!!!
Vagy a tegnapi UH-ra ennyire megsertodott volna? (Na jo ez csak vicc volt)

Kerek szepen javaslatokat. :D

Most minden esetre behullok a parnaim koze, a hasammal egyutt agyon vagyok rugdalva. (Patrik es az idojaras megtette jotekony hatasat...) :D:D:D

Joejt!

sünciboglya

Jó reggelt!

Már ébren vagyok, ma megyek suliba! Tegnap este jutott eszembe, hogy mindenféle házi gyártású borogatást, pakolást kell vinni ma pedikürre.
Ja meg elfelejtettem megcsinálni a borsófőzit is! :oops:

Dolli nem veszítettél sokat már csak almás és meggyesmákos volt.
Mia! Szerintem teljesen normális, hogy ennyit mozog Patrik!
Örülj neki!!!!! :wink:
Tényelg nagyon ügyes vagy a diétával, a méricskéléssel!!!!!

Andika! Igen kaptunk ajcsit, igaz nem egészen olyat amit akartam.
Nem játékot vettünk, mert abban Ti vagytok a profik! :wink: :lol:

Tescoban is voltunk, beváltottuk a pötyiket, anyósnak vettünk szupikiráj Tefal palacsinta sütőt , kiváncsi vagyok mit szól hozzá! :D
Még van 3 betelt füzetünk, döbbenetes mennyi pénzt otthagyunk a Tescoban kajára! :shock: Pedig mi sokat vásárolunk Lidl-ben is!

Ma jön Apósom hozzánk, a Budafoki úton veszem fel, csak az a szívás, hogy mondtam neki, hogy fél 3-ra érek oda, erre azt mondja legyen 3! :? Most csavaroghatok, hogy elüssem az időt! Szerintem benézek a rehab-ba, mert veszek még masszázságyra huzatot, a 3 is kevés néha!
Tegnap beszaladtam a fodrászkellékesbe, vettem pár körömlakkot, zselét, ecsetet, egy removert és fizettem 8000-et! :shock:
Borzalmasan drágák ezek a cuccok! :?

Na rongyolok, mert sok a dolgom!

Este jövök!

Puszika
Vendég

Jó reggelt!

Orsi! Hú, megint jó korán ébredtél, és máris szaladsz!
Rétesből a meggyes mákos fincsi lehet, csak most az tilos. :( Pedig úgy vágyom egy kis mákra! :)
Mi a Sparban szoktunk vagyont hagyni! :oops:

Mia! Hova tedd? Mondjuk a hurrá-polcodra? :) Klassz, hogy ennyit mozog, az sosem baj. Lehet, hogy tudja, most még ficánkolhat, aztán lassan már nem lesz hely. :wink:

Andi! Köszi az infot, közben utána olvasgattam, meg ma felhívjuk az oepet is hogy jól értelmezzük-e, amit találtunk az oldalukon... Nem számít a biztosított jogviszony szünetelésének, ha a fizu nélküli szabit gyermek gondozása céljából, annak három éves koráig igényli meg a szülő... Szóval IKEA téved! Mint oly sokszor már! Még jó, hogy nem feltétlen hiszünk nekik! :)
De jó, hogy jobban van Veronika! Akkor hajrá szülinapi buli! :)

Mia, Brigi! Szerintem is szalag lesz, köszi, hogy megnyugtattok, és komolyan nő a hasam. :)
Egyébként addig vagyok nyugodt, amíg vannak efféle tüneteim, mint derékleszakadás, pocifájás, émelygés, hányinger... Addig tuti, hogy okés minden odabent! :wink:

Brigi! Nem vagy semmi, csúszdáztál a játszóban? :) Szerintem nyári szünetben mindig többen vannak. Én az IKEA játszóban dolgoztam, hát katasztrófa volt a nyár. Folyamatosan 40-45 gyerek bent. Horror!
És köszi Neked is a felajánlást, annyira édesek vagytok, tudom, hogy kihez forduljak, ha valami nagy nyűgöm van! :)

Megyek reggelit gyártani!

Szép napot!

Kép
Kép
tekiroll

Anett
Mi is a Budai Gyerekkórházban voltunk. Becsatoltam neked egy cikket. A cikket író nő gyermekszemész. Ha rákeresel a google-ban, kiadja a magánrendelését. Úgy emlékszem a Moszkva térnél van. Amikor ez a gondunk volt, nagyon sokat olvastam a neten a témában és több fórumon dicsérték ezt a dokit.

Lini
Nekem van CD-m a kendőhöz, amin megmutatják a kötési technikákat. Sokkal egyszerűbb mint papírról bogarászni. Ha gondolod átírom neked.

Most csak ennyi, de jövök még.

Gabi

Kép
gabusz

sziasztok, joreggelt!

Orsi:
Nekunk is vannak ezek a Tefal-os pottyeink... Lassan tele is lesz. Nem is tudom melyiket valasszam, de van mar nehany otthon, azokat szeretjuk.

Dolli:
Tenyleg, lehet hogy kisse klausztrofobias a kicsim, en is az vagyok, utalom a kicsi helyeket....
Hat mar kevesebb a helye az biztos, olyan elannal gyomoszkol belulrol, sokszor a levegovetelem is kimarad. Persze, o hatul tapad igy sokkal intenzivebben erzek mindent (ezt a doki mondta) ezert is van a sokszori, eroteljes kemenyedes a "hatul tapadosoknal".
Erdekes, ma ugy nez ki eddig hogy csend van..... bar meg beindulhat ebedre :D (marmint a harc a hasamban Patrik altal...

sünciboglya

Sziasztok,

Orsi gondolom már voltál vásárolni. Ha erre jársz legközelebb szólj, le tudok biztos menni, kivéve ha alszik a Lili. Bár az nem sörű jelenség.
Hajnalban 1-4 ig nyomatta, úgy 3 körül már én is sírtam, h ezt nem lehet ép ésszel kibírni. Nem fájt a hasa, szerintem az időtől van. Remélem ma már jobb lesz, mert tuti megbolondulok.

Dolli: az uszira én is vágyok! Azon gondolkodtam nekem létre kéne hozni egy 3. csapatot. Vannak a korán kelők, a későn kelők és én lennék az uszógálók. :lol: Még amikor írták Orsiék mennyit úsztak teljesen lefáradtam. Az én csapatom csak úgy úszkálna, szépen, komótosan. :oops: :lol:

Gabi: az szuper lenne!!!!!!! Előre is köszi a cd-t :D

Szilvi: az én vonalzóm miért nem mozog? :shock:

Alig várom, h elaludjon Lili. Összerakom a konyhát és gyorsan húzok mellé aludni!!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!!!

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A SZÜLINAPI KÖSZÖNTÉST!!!

Anett!!
Mi voltunk anno könnycsatorna mosáson!! El kellett fordulnunk, lefogták Dorinát és nagyon sírt, de azt mondák picit kellemetlen, de inkább a lefogás zavarja a gyerkőt!!!!

Olyan isteni finom Eszterházy tortám volt, hogy ilyet még nem is ettem!!!!

Most végeztem a takarítással puccba vágtam a lakást és a teraszt is!!!!

Apa lebontotta azt az épületet amit akart, csinált új alapot holnap reggel 7re jön a kőműves falazni!!! Ez a drága ember olyan sokat dolgozik!!!!

Megyek egy 20percet mocorgok a Réka dvdjére :)

Sziasztok!!!!!!!
Vendég

Szasztok!

Lányok, ez a trotty idő..... :cry: kész vagyok tőle, fázom :cry: meleget akarok!!!!!

Milyen jó, kis vonalzókat látok!!!!! :lol:

Mia, este fél 10 :shock: akkor nem csodálom, hogy fáradt volt!
Neten néztem ezeket a próbababákat de baromi drágák, 45ezer körül vannak :shock: egyszer találtam használtan, de arról lecsúsztam :?

Dolli, most nézem, mindjárt szülinap lesz Nálatok! Mit kap a kis száguldó motoros? :lol:
A másik vonalzóddal mi a bibi?

Lini, szegénykéim.... kitartás, lesz ez jobb is! Lehet most ez front kavart be.
"Animated" figurát választottál? Mert csak azok mozognak!

Zsand, eszterházy torta..... nyami, azt szeretem én is. :) De ügyes a párod!

Orsi, na mi a helyzet? Jó volt a mai nap is a suliban?
sylph

Szilvi: elvileg olyat választottam. Na majd ez! :wink:

annyi édességet ettem kínomban, h hányingerem van :?
ilyen még sosem történt velem!!! No nem az, h sok édességet eszem, hanem h hányingerem lesz,annyira sokat ettem! ha most nem híztam 5 kg...... :(

Lini
Kép
kicsi lini

Dolli: csak 2 nap van a babáink között 7 hét és 1nap neked 3nap nekem :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Csajok!
Köszi a segítséget! Ezek szerint nem is olyan ritka ez a könnycsatorna elzáródás. A mi kis fórumunkon Beni a negyedik gyerkőc, akit érint a dolog. :shock:

Gabi!
Köszi a linket, elolvastam. Tényleg sokat segített. A II. kerületben van a doktornőnek magánrendelése, már kikerestem.
Lehet, hogy elmegyünk hozzá. Majd először meglátjuk, hogy mit mondanak a gyerekkórházban.
Remélem nálunk sem lesz szükség átmosásra.

Szilvi!
Ok, összehozhatnánk egy játszós talit! Nagyon jó lenne!
Nekem most két hétig nem jó, mert Ádám szabin lesz, és megyünk a nagyszülőkhöz, meg minden felé, de utána bármikor ráérek!!
Jajj, már akartam Neked írni!
Van egy lenruhám, aminek hosszú a pántja, meg mellrésznél bő egy picit.
Nem tudnád valamikorra bevállalni?

Anett

Kép
Kép
anett_

Lini, cuki lett a vonalzó!!!! :lol:

Dolli, látom már a Tied is müxik!

Jajj, lányok minnyá' kiesik az agyam a helyéről..... skacok nem bírnak magukkal, nem lehet lefárasztani őket, Yoda is olyan rossz.... front van.... telihold már elmúlt...
sylph

Anett, akkor majd megdumcsizzuk a talit! Az én párom, meg hó végén és elején lesz szabin.... akkor majd utána :wink:
A ruhát szivesen megcsinálom, most hétvégén van egy kis munkám, de jövő héten megnézhetem! Szólj, hogy mikor jó Neked!!!!
sylph

Húúúúúúú Csajok!

Nagyon elfáradtam a mai naptól! :(
Viszont ahhoz képest, hogy azt hittem pikkel rám a a pedikür tanárnő, most meg úgy tűnik én vagyok a kedvence! Egész nap Orsikázott! :D
Nagyon jóóóó hangulatban telt a ami oktatás, egész nap röhögtünk! :lol:

Csajok holnap, jövök és írok de most hulla vagyok! Apósom még itt van.
A körúton flangáltam egy csomót ,mert csak 15h-kor taliztunk az öreggel, minket meg előbb elengedtek! :?
De vettem mindenféle jót a masszázsbótban! :wink:

Lini! Holnap délelőtt feldobnám a kendőt, vagy ha mégsem Andiéknál lesz oksi? :wink:

Anett Szilvi! Ha nem hétfőn, szerdán taliztok, akkor mi is szívesen csatlakoznánk hozzátok ha szabad! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! Próbálkoztam a vonikkal, de hol hosszú volt az aláírás, hol valami más bibi volt... Mindegy, most ez lett, amíg ki nem derül, hogy fiú vagy lány, addig tuti marad is, mert nagyon sokat szöszöltem vele... :oops:
Mai nap nekem is ilyen pocsék, tuti az idő okozza. :?
Még nem tudom, mi lesz a szülinappal. Megkapja a szép új ágyikóját, ez már tuti, a többiről még fogalmam sincs. Most annyira elhavazódtam. Igazából nagy ötletem sincs, mert szinte mindenünk megvan, ami kell, apró játékokra gondolok még, amik tudom, hogy most érdeklik, lekötik és fejlesztik...

Orsi! Gondolom, hogy jól kifáradtál!
Én most találtam egy nekem való képzést, de most a bébi miatt nem lesz aktuális, de legalább tudom, hol érdemes keresgélni, ha tanulni akarok! :)
Mér pikkelne Rád bárki is??? :roll:

Lili! Tényleg! Egyik kint, másik bent! :)

Anett! Kérünk képet! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Ez a front egy agyrem!

Egesz nap annyira huzodnak a hasi varrataim, az also (a frissebb) faj is! Nem tudok hogy fekudni mert a hatam is beszakad....

MOndtam is apanak, szerezzunk valami kemenyet (mondjuk nagy rajztablat) a hatam ala, ez igy nagyon gaz...

Sehogy sem jo. Gyerek meg 11-kor beindult, azota nyomja a hajcihot belul.
Viszont delutan tudtam aludni egy orat, az sokat segitett.

Olyan vagyok mint egy tikkadt oszi-legy. (de hulyen nez ez ki ekezet nelkul!)

:mrgreen:

sünciboglya

Szasztok!

Mia, buli van odabenn? :wink: Patrik nagyon jól érzi akkor magát! :lol:

Orsi, miből gondoltad, hogy nem kedvel? Miért ne kedvelne?!
Naná, hogy jöhetsz talira! Te, kuka..... :wink: :lol:

Dolli, jó ez az új voni! Ne tudd meg én is rengeteget válogattam, mire ezek sikerültek.... :wink:
Milyen képzést találtál?
sylph

Mia! Akkor elszóltad magad délelőtt, hogy milyen nyugiban van Patrik! :) Mondtam már, hogy tetszik ez a név? :)

Szilvi! Köszi! :) Pszichológiai asszisztens képzés, egyéves, akkreditált, de asszem az MTA-nál is van valami hasonló képzés. Igazság szerint én másfél évet elvégeztem az ELTE-n, de már nem látok esélyt rá, hogy valaha is diplomás pszichológus legyek. :( Pedig nagy álmom volt. Viszont ez egyrészt kárpótolna, és az oviban is csak hasznát venném! :)

Kép
Kép
tekiroll

Dolli:
jaj pedig hasznodat vennem am mint agyturkasz:D:D:D:D
Tudnek neked erdekes dolgokat mondani csak gyozned rajzolgatni a cuccokat a papirra. (A pszichologusom mindig rajzolgat. De tenyleg emlexik mindenre amit mondtam..... :D)
Huh de reg nem voltam nala..., amiota babat varok. :) Szegeny gyerek, ezentul ot idegesitem az erdekfeszito marhasagaimmal! :D

Na mindegy! En elbucsuzom mara, majd holnap este jovok olvasgatni
Addig is jok legyetek!
Szep Szombatot kivanok mindenkinek:) Nem lesz meleg legalabb....

joejt!

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?