Új privát üzeneted érkezett!

Kösi Ajni! :lol:

Kép
zölddisznó

[quote]d írta:e édi a kis Hanna! Kinek nyujtja a nyelvét?

Márti! Neked!

Nagyon édeeeeeees! Olyan Tescós kapucnik Hannának is van :)

Kép
zölddisznó

Szülőlátogatás storno, változatosság kedvéért a tesóméknál most a kicsi lett bárányhimlős! :?
Így anyukámék jönnek holnap 1 napra, remélem annyira nem lesz rossz idő, hogy ne lehessen kimozdulni!

Vonat: azt még nem próbáltuk, bár engem is vonz. Viszont a városban többször ültünk már buszon, babakocsival, kenguruval többféle verzióban és ezeket nagyon élvezte Hunor.

Cili! Mi baj van?

Kép
Kép
szeles4

zöldi:mennyinek kell lennie egy kiváltott kajcsi mennyiségének min?

KépKép
lyndee

Elképesztő ahogy közlekedik a gyerekem! Szó szerint a szoba egyik sarkából a másikba! És a technika: egy kis kúszás, négykézlábhinta, majd gurulás. Olyan édes!!! :P

Kép
Kép
szeles4

Zöldi:
ja,azt most kaptuk nővéremtől, van hozzá naci, kalap meg kis szandi :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

na már koszmónk is van:( remek :?

Kép
andy30

Lyn! KB. EGY ÜVEGES BÉBIÉTELNYIhanna nyomta meg a caps lockot :lol: , vagyis olyan 2 deci.

Kép
zölddisznó

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ totál kivagyok borulva!!!!

Dani ma az üvöltésen kívül lóf...t nem csinált! Vagy a nyomtatót b....gatja, vagy a partvist rágja, persze ha mind2-t elveszem tőle, üvölt.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A kajánál köpköd nem akar inni, rágja a cicit...., a pólóm úgy néz ki, hogy áááááá....

Bocsi!

Kép

Kép
dcili81

Mi ebédre már csak főzeléket eszünk, nem baj ugye? Egy üvegnyi lemegy belőle...

Kép

Kép
dcili81

Cili! Vidd el sétálni.

...és mégegyszer: Sedatif homeós bogyó nyonyóbabák anyukáinak. Nagyon bevált, kipróbáltam.

Kép
zölddisznó

Márti! Pont tegnap gondoltam rátok. Anett édes!
Ma van a házassági évfordulótok? Gratula!

Musi! Igen, apa tegnap adta fel. Mi 23-án megyünk dokihoz, majd akkor még íratok.

Andy! Barátnőm kisfia 9 hónaposan kezdett el forogni, aztán kúszni, mászni és 1 évesen már szaladgált, úgyhogy nyugi. :wink:

Budakeszi tali nekem is jó!!!!

Kép
Kép
Kép
erika26

Zöldi köszi!
Most alszik, eszek, megpróbálok lehiggadni, aztán délután bemegyünk a városba ezt-azt elintézni, az általában szokott nei tetszeni, remélem addigra az eső is eláll!!

Kép

Kép
dcili81

és szegénykém vakarni próbálja a combját mindig:(

na megnézem elaludt-e

cili ja séta!

hanncsi nagyon huncut!

Kép
andy30

Sziasztok!

Bébic :cry: :cry: :cry: :cry: Annyira szeretnék segíteni!!!

Nálunk a fiúk most döntöttél el, hogy ideje fogyókúrázni. :twisted: :cry: Egyszerűen töredékét eszik annak amit eddig. Cici kb 3 perc(pedig van benne bőven), utána meg szintesemminemjó kb 3. féle kaja az amiből valamennyit hajlandóak enni. Na jó, talán Máté kevésbé válogatós. Egyszerűen nem értem, hogy mi történt. Most nincs is nagy meleg. Na mindegy, küzdünk tovább. :cry:

Zöldi, nem írtam fel anno, hogy mi az a két bogyesz ami „anya nyonyóságra” jó. Megtennéd, hogy újra leírod? Pusszz

verzso

zöldi:Arni cici után megeszik egy üveggel vagy még többel is.Akkor lehet ki kellene váltanom egy étkezést?És melyiket?jelenleg tízóraira és uzsira kap papit.
Lehet ezért hízott most egy hét alatt 270gr-ot?szted is sok?

KépKép
lyndee

Andy nekünk is volt koszmónk. BABE sampon gyógyszertári nagyon jó, drága de bevált! Próbáljátok ki!

Mush szia, remélem jól vagytok már!

Kép

Kép
dcili81

cili:sajnálom,átérzem milyen car lehet!Remélem délután jobb lesz! :wink: fogacska van már?

Andy :cry:

kész az ebéd:zöldorsóleves,tökfőzi,fasírt :P

KépKép
lyndee

Lyndee fog az nincs! Kikészít, nem gondoltam volna, hogy ennyire megviseli, és nem tudok neki segíteni... :( :( :(
Hehe én holnap főzök borsólevest, csak én milánóit csinálok utána... :wink: :wink:

Kép

Kép
dcili81

Vera igazán sajnálom ami történt!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Igen Erika, ma van 14 éve, hogy megismerkedtünk és 11 éve, hogy összeházasodtunk! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hű Márti az már gombócból is sok!!!!! :D :D :D :D :D
Még sokx ennyit kívánok nektek!

Kép

Kép
dcili81

Most olvasom, hogy a magne B6 kiválasztódik a tejbe..., nekem viszont gyakran görcsöl a hátizmom, meg a lábam, szedhetem?

Kép

Kép
dcili81

erika köszi és tudom is h ok csak egyre rosszabb látni-hallani h a többi baba h fejlődik miket tud már nálunk meg semmi :? :( :roll: de tudom h minden baba más. majdcsak.

andy

Kép
andy30

cili legalább dani is megnyuxik kicsit:) sztem én is veszek be nemsoká egyet.

Kép
andy30

zoldi. koszi szepen! tesod mit szeret? bor, sor, palinka?(ilyen sorrendben? :wink: ) engem meg mar biztos a hata kozepere kivan! :wink: :roll: :oops: alakul a dolog,mikor hogy sikerul (ma pl cicizett 10 percet, majd kb 60ml korte, alma, sargabari, aztan cici ujra majd bealudt); kevesebb kajcsit kap plusszba. ha mar latom, hogy nem erdekli, akkor nem eroltetem az extrakat. cicizni meg az elsotetitett szobaban szeret per pillanat.
Hannad tovabbra is gyonyoru!!! amikor ejszaka 3-5* felebred manod, akkor hogyan altatod vissza?

cili. hajra seta!

marti. boldog hazassagi evfordulot. gyonyoru szeme van a kishuncutkadnak! es az sapi halali! :lol:

berni. augusztusban is jo lesz a recept. remelem a talira majd el tudod hozni.

bebic. ha olvasod, szerintem menj el jovo heten te is a talira.

erika. koszi szepen. es elore is koszi a kovetkezo adagot!

nalunk a hozzatapi most ugy nez ki:
ebredestol szamitott masodik cicizes utan gyumi, majd kora du fozi, es 6 korul Sinlac. ezek is cicizes utan. eddig a babarizs kivetelevel minden izlett neki. ejszakaink valamivel jobbak (leszamitva a mar emlitett keddet).es reggel f9-ig legalabb agyban vagyunk, es bohozkodunk. ez olyan jo.
ja es par napja delutan aludt a kisagyban, de hamar felebredt. lattam, hogy meg nagyon almos, de nem birtam visszaaltatni a kisagyban. lefekudtem vele a mi agyunkra, addig feszkelodott, ami o lett a kiskifli en meg a nagykifli, es igy hunytunk 1 orat egyutt. nagyon kircsi volt! :lol:

verzso. remelem visszter a fiuk etvagya.

szeles. udv a vilagomban! :wink: remelem Hunor nem szokik ra az ekszakai bulizasra!

na megyek ruhat egyenesiteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.10 11:45-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Verzsó! Sedatif - ezt próbáltam, nekem bevált ... bár én anyós ellen ettem ;), a másik pedig Hova, ezt ismerős ette, de kicsit drága.

Kép
zölddisznó

Lyndee! Én, amíg van cici, adnék neki, bár az egyiket akár ki is válthatod ha ennyit eszik. Megkérdezem tesót, ha kész lesz a holnapi családi ebéddel, most azt üzeni, ne zargasd, mert leég a rízsünk, és még a husit is be kell fűszerezni ;)

Kép
zölddisznó

Na úgylátom Vini is elromlott. Nem tudom mi van vele,de már két napja 11-12-ig fennt van este. Akár mit csinálok semmi se jó,se szopi, se más. Aztán mikor már extrém hulla,akkor elalszik. Pedig már hónapok óta 9-10 az alvásidö!!!:roll: :roll:

Ma fogorvosnál voltam, bakker 1 órát ültem a székben. Betömte két fogamat,de olyna laposan dolgozik. Annyit matatott a számban, hogy már hülyét kaptam.

Cili!
Nyugiiiii! :lol: :lol:

Zsiráf!
èn is úgy hallottam,hogy 1 éves korig nem szabad húzgálni a kukin a bört! :?

Márti!
Szépen növöget Anett! :wink:

Andy!
Még Vinzent se négykézlábazik, nem kúszik stb. Szóval Regi sincs elmaradva szerintem! :wink:

Mush!
Nem tudom megvan e neked a Suttogó, de Lyndee az alapján szoktatja le Arnit az éjszakai ciciröl!

Ja, Vini két napja kap már husit. ìzlett neki! :D :D
susy75

Rakok pár fotót! :lol:

Labdával egyensúlyozva:
Kép
Fürcsi: Kép Kép

Harc Tolo Tevével:
Kép

Szépségem:
Kép Kép
susy75

[quote]M írta:ost olvasom, hogy a magne B6 kiválasztódik a tejbe..., nekem viszont gyakran görcsöl a hátizmom, meg a lábam, szedhetem?

Egész nyugodtan szedd, én sokszorosa dózisban eszem a magnéziumot is, és nincs tőle baj.

Musi! Tesóm kizárólag téged szeret! :)
...azért borhéten lelátogat hozzánk Lellére - pont akkor lesz, amikor te is ott leszel. Majd rásózzuk a törpöket ;)

[quote]H írta:annad tovabbra is gyonyoru!!! amikor ejszaka 3-5* felebred manod, akkor hogyan altatod vissza?

Hát természetesen teletömom a száját cicivel, és kb 2 perc múlva már mindketten alszunk tovább.
Annyi a kellemetlenség benne, hogy kell még egy törülköző alánk, mert éppen, amikor jól megszívja és belövell, na akkor alszik el ő is, úgyhogy fröcsög a tej mindenfelé. :)
Ha akarnám, vissza tehetném kiságyba, de lusta vagyok. És mivel horkolós úgysem velem alszik, ezért nincs útban az ágybantörpi.

Kép
zölddisznó

...és ki nyert? Vini, vagy Tolo? Naggyon jó pasi! ...Malackával mi a terve, hogy hanyatt döntötte?

Kép
zölddisznó

suzy de vini legalább már ül! regi azt se. na mind1 ezen nem izgulok. megyek felébredt. megint laudt v 20 percet :roll:

ja anyám sztetek volt ma dokinál? mára igérte ez az 5.igérete kb) naná h nem! :?

Kép
andy30

Andi! Mit szólnál hozzá, ha téged is megennélek? ;)

Kép
zölddisznó

hát nem laknál vmi jól velem mostanság :lol:

bocimobil jónézki! lehet kipróbizom hétvégn szigoruan tojás nélkül 8)

Kép
andy30

[quote] írta:s ki nyert? Vini, vagy Tolo? Naggyon jó pasi! ...Malackával mi a terve, hogy hanyatt döntötte?

Természetesen Vini! Tevének esélye sincs! :lol: :wink:
Malackának a füle bánja általában! :P :P
susy75

Köszi mindenkinek a házassági évfordulós köszöntést!

Cili:
megmosolyogtattál :lol:
hát igen, ki hitte volna, hogy igy alakulnak a dolgok egy kis vonatos flört után :lol: :lol:

Mushi_
a sapi made in U.K.
:lol:

Susy:
haláli a kis Vini!!!Nagyon szép pasi!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Gyermekem lassan 2 órája szunyál.... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Suzy azt hiszem nagyon sok kislány fog még az ajtótok előtt sírni ezért a kispasiért.... :wink: :wink:

Kép

Kép
dcili81

zöldi::kösz-kösz előre is!Inkább nem zargatom zölditesót mert a végén engem is jól megesztek :lol:

cili:jeeeeeeeeeeeee!

andy:tojás nélkül?azt meg hogy?én dupla mennyiségből csináltam,mert így nagyon kevés sztem. :roll:

Márti:Én is kívánok Nektek sok boldogságot! :wink:

Suzy:Nagyon édes Vini!Tetszik a pancsizós kép is! :wink:

KépKép
lyndee

olvastalak benneteket reggel, aztán mire Iokkának reagálni akartam, elment a net :evil: :evil:

Szóval:
Iokka: áááááááááááááááááááááááááá! Bocs! Annyira szőke vagyok!!!! Tegnap este nem voltam beszámítható!
Kép Kép

Mush: melyik kajcsisat melyik másik topikba? :oops: :oops: (ma se vagyok beszámítható...)

Kubu: Veresegyházra járunk úszni, de most épp nyári szünetet tartunk :)

Zsiráf, Berni:
Kép

Susy: esküszöm, pont most kicsinyítettem ezt le, hogy megmutassam :lol:
Kép

Bocsi, ha valaki kimaradt, délután céges kertipartira megyünk, és míg Kobi alszik, rendet kéne vágnom, mert holnap délelőtt meg hozzánk jönnek kertisütni, meg össze kéne neki szedelőzködnöm...

Kép

Kép
gabilany79

Jaj! Mindenki priviját olvastam, de várok még kicsit, hátha valaki elsiklott a tacepao felett :lol: vagy csak később néz be (asszem, anno még Enikő mondta, hogy jönnének...)

Szal one more time

[quote="gabilany79"]
írta:
gabilany79
Csajok!
Az aug. 8.-ával kapcsolatban szeretném kérni, hogy aki jönne, írjon lécci privit, amiben benne van a mélcíme és hogy hányan jönne (topikbabák evidensek, őket nem kell számolni :lol:).

Írok majd mindenkinek körímélt a megközelíthetőséggel és a menüvel kapcsolatban (hogy lesz, kell-e hozni valamit, ilyenek) :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

2 napig nem voltam és ennyit írni....

hozzátápi: én pl. a meggyet héjastul adtam neki nem tudtam, hogy azt nem lehet baja nem lett tőle.
én nem kanalanként adtam az újat csináltam egy adagot eddig minden ízlett.

ma is benyomott 200 répa-krumpli-cukkinit(na jó ez az új íz csak pát kockát főztünk bele)
3 hete csinálom a hozzátápit és lekopp nálunk nagyon megy:)
eddig mindent megevett, bár a krémes állagút jobban bírja mint a hígat.
ja és ma nem adtam neki cicit főzelék után, tegnap simán rányomott fojtásnak még két mell anyatejet, hát hova tágul már a gyomra????
ma várunk vele 200ml sztem elég egy evésre.

alvás: húú
változó, mostanába vergődés- sírás- ringatás- vergődés-cici-tovább vergődés-forgolódás-aztán egyszer csak végre átlép álommezőre....

megyek ebédelni..majd jövök visszaolvasni

KépKép

Kép
orsimorsi

Kérdés: de ne nézzetek hülyének léééécccci :oops: ahol már adnak darabosabb kaját a bébinek, hogy jön rá, hogy az ehető? Próbálkoztam múltkor őszidarabkákkal, mert turmixolva imádja, de kiköpdöste és úgy nézett rám, mintha meg akartam volna mérgezni... Vagy türelem kérdése az egész?

Kép

Kép
gabilany79

Dominak boldog hetediket!

Márti! Nektek is sok boldogságot!

Kép

Kép
gabilany79

Aszonta tesó, hogy egyik főzelék előtt ne adj cicit, csak utána/vagy vizet. És inkább a hozzátápit csökkentsd, mint a cicit.

Gabi! darabosat először a pépesbe tegyél - pl. nem paszod össze annyira az őszit.

Kép
zölddisznó

lyndee

[quote]t írta:ojás nélkül?azt meg hogy?

erről tudnék mesélni!
de most már egész jó mer apa legalább tejterméket hajlandó enni évekig azt se gondolhatod :roll:
nem beszélve egyéb állati dolgokról amik nem mehetnek pl zselatin csomó szinezék ebetűs cuccok stb

amugy keményitőt szódabikarbónát szoktam amit leoltok kis ecettel v citromlével pl.

Kép
andy30

gabi. az elmult egy hetben vmikor belinkeltel par kajas cikket, es par hete csinaltam egy topikot 2008.decemberi kismamik jatekok, linkek stb, hogy odabetegyuk a hasznos linkeket. elore is koszi!
edes Kobi a lasztival! a mienket multkor apa kivitte a kertbe es azota se hozta be. :evil: asszem ma levadaszom es jolletakaritom.

suzy. cuki Vini. milyen ugyesen ul!

andy. van valami, amit ehettek? :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Csak gyorsan!

DOMINAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!

MÁRTIÉKNAK PEDIG BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?