Új privát üzeneted érkezett!

,,szedett össze,, ezen hangosan röhögök!!!!!! :lol: Nyanyó alszik úgyhogy inkább nyihogok!
leírod a sztorit?????
bende

Juj laptető.

Ha tényleg bejön a babona, nem leszek megdicsérve. Ezt szívesen átpasszoltam volna Neked.

Mennem kell. Gyermek felébredt, éhes, sétálni vágyik...egyebek. Azért várom a férjemúgyszedettengemössze,, sztorit.
bende

Bende privit kapott a szőrgyerek növekedési fázisairól.
Naná, hogy lottózok! :wink:
70 kiló...nálunk az alap...az uram is abba a csapatba tartozik, ahol azt mondják:a férfi 100 fölött kezdődik.Nem dagi, de magas és erős és egy kicsit pocakos.(de erről én tehetek, mert állandóan sütök-főzök)
A mi sztorink?Érdekes, kanyargós és hosszú..majd összefoglalom priviben. :wink:

Jó sétálást Nektek.Tüncinek cupp.
jázmin20

De édesek vagytok!! :lol:

Aááoáááá, én is akarom tudni a storyt!!!!!! 8) AKAROM,akarom!!! :lol:

KépKépKép
tünci28

Először is dobj egy képet a legárvábban néző, leghálásabb és mindig megnyaló kutyádról.
jázmin20

Embergyerek nem ebédelt, viszont tetőtől talpig zöldségpürés vagyok.... :roll:

nekem ez az összeszedett, olyan Hamupipőkésnek tűnik, vagy modernebb változatban, Richard Gere és Julia Roberts? Na nem a hölgy szakmájára gondolok.

Eljött érted a 100kilós milliomos????? :lol:
bende

Tünci! kell rántott hús vagy, nem???????

Mindjárt megyünk! mit vegyek fel??????? :roll:
bende

Bende:tiszta ruhát. :wink:

Se 100 kiló, se milliomos nem volt akkor....most sem milliomos, de 112 kiló!
Kép
jázmin20

Ez az "összeszedett" arra utal, hogy hónapokon keresztül nap, mint nap elzavartam, hogy hagyjon már békén!De ő csak nem adta fel és jött és elküldtem és jött és elküldtem és jött.....
jázmin20

Tisztára, mint egy boomeráng :lol:
Zokni és famer már van rajtam...
bende

Zokni??????hajítsd el gyorsan!
rajtam meg lassan csak egy trikó lesz, itt kb 30 fok van...
jázmin20

Szó se lehet róla, itt fúj a szél, mindjárt esik és mindenki hosszúujjúban van!
bende

:shock:

Akkor sál, sapka, kesztyű.
jázmin20

küldd Vilmost, hátha lavina is lesz....

Léptünk.
bende

ÓÓÓ,Bende erről lemaradtam!!! :roll:

Legalább fincsi volt??? :lol:

bocsi, hogy anyu mindjárt "lepuszilta" Nyanyót..de égő,de Ő már csak ilyen..majdnem rászoltam, de aztán nem akartam kellemetlenkedni.Most moshatod meg Nyanyó fejét!(megint víz, megint szappan..) :lol:

Jázi, én tökre utáltam az uramat régen, meg Ő is engem, aztán tessék.Azt hittem hogy bunkó, Ő meg azt hogy én hp vagyok.

KépKépKép
tünci28

Szép napot!

Ma mi sem keltünk korán. Aztán meg eljátszottuk a délelőttöt. Meg Barcinak ki kell olvasni a Vuk-ot és még csak most álltunk neki. Egy kicsit muszáj volt. Aztán meg ketten alkottunk! :lol:

Ezt:

Kép

és.............

Kép

igazi falusi friss sárgabarackból. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike :D
Jaj de fincsit csináltatok,nagyon imádom az ilyet :D

Kép
anyci

Anyci

Ketten vagyunk csak itthon, és nem fogyott el. Jól jönne néhány éhes száj. :lol:

Dülőre jutottatok már a nettel a lányoddal? :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi persze már megoldottuk aztán már megy minden a régiben :D
Küldj jó pár gombócot és hamar elfogy :lol:

Kép
anyci

Gombócok légipostán mennek. :wink: Közben én is el vagyok zavarva a géptől, bár nekünk van két gép, két net, de mégis ezen veszekszünk. :? :oops: A laptoppot egyikünknek sincs kedve bekapcsolni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Ja ez valahogy ismerős :wink: :shock:
Várj akkor az ablakot jobban kinyitom nehogy az üvegre kenődjenek,az se baj majd lenyalom őket onnan :lol: :lol:

Kép
anyci

Sziasztok!!!

Szinti, Melcsi részvétem! Szintus minden rendben van veletek ugye?

Jázmin, nem feladni!!! Egyébként Szávusnak is adtunk a férjemmel útravalót. Mi ketten hordozók vagyunk betegség nélkül és ő pont azt a két rohadék hibás gént kapta mindkettőnktől. Szerencsére a 25% nem jött be Vencunál. Neki semmi baja.

Láttam Bende megint hírhozóskodott. Mi lenne velünk itt nélküle. Köszi, hogy tartottad bennem a lelket, még ha késve is olvastam azokat. Most már tudom mire véljem a férj rugdosós kirohanást. :lol: Egyébként meg nem rosszallóan mondtam, hogy elcsakliztátok a lányom, hanem éppen jól esett! Ja egyébként mi volt az amit kiszerkesztettél. Mindig ezt csinálod!!! Mi lesz így a későn olvasókkal???

Anyci: sikerült kifaggatni a csajt, de ő is csak annyit mondott kb 2-3 hónapig szedte babásan a gyógyikat, aztán valami gyógynövényes izékat, de azt nem tudtam kiszedni belőle mit. Nem is értettem, olyan össze-vissza beszélt.

Nekem és a férjemnek is volt dalmatája. Engedetlen nagyon okos dögök. Annyira tudta, hogy sétából hazafelé mikor kell neki megszökni, mert onnantól már póráz és otthon vagyunk. Ők meg ugye még sétáltak volna...

Hasli!!! Most lebuktattál. Hebrencs vagyok, de jól álcázom, ugye??? Muszáj lesz találkoznunk még, hogy adjam a jó formámat!

Tünci, veled mi van??? Olyan rosszkedvű vagy a visszaolvasottak alapján. Rád férne egy jó nagy privi úgy látom!!! De annyira nincs időm. Az előbb itt hőzöngtem, hogy mit nyekereg ez a csaj, aztán nézem az órát, hogy kaja van én meg itt ülök!

Megyek is!!! Jaj rájöttem mivel tudom megoldani a problémáimat: KENGURU!!! Imádja a csaj, nekem meg van két szabad kezem. A fiam döbbenten nézett rám először, de utána ő is elkérte. Persze gyerek nélkül próbálta fel. :D

Kép

Kép
hettuli

Hettuli, jó ,hogy írtál, örülök, hogy kezdtek rendbejönni.

Ne haragudjatok rám, majd összeszedem magam, csak adjatok egy kis időt.

Mindenkinek puszi

KépKépKép
tünci28

Mindig újra töltődő szennyestartómat terül, terülj asztalkámra vagy adj aranyat csacsikámra cserélném!!! Sürgős!!!
hettuli

Melcsike! Ezt az öcsémtől kaptam:

Bárhol vagy 2009 augusztus 27-én éjfélkor, 0 óra 30-kor pillants fel az égre.Két holdat fogsz látni.
A Mars fog a legszebben fényleni. és olyan lesz mint a telehold.
A Mars 34,65 millió mérföldre lesz a földtől.
Ilyen esemény legközelebb 2287-ben lesz.
hettuli

Hettuli olyan nekem is kellene :lol: Köszi és én is úgy gondoltam hogy ha sikerül a baba akkor ha nem muszáj akkor nem szedném a bogyókat,megpróbálkozok majd valami homeopata cuccal :wink:
Majd ki guglizom mik vannak :D Jah,s lőn világosság :idea: :shock: :lol: (kenguru)
Milyen hibás gén hordozók vagytok? :shock:

Tünci mi türelmesek vagyunk,csak írj amint jobban érzed magad :wink:
Addig is nagy ölelés és sok puszi a lelkednek!

Kép
anyci

Tüncikém jobbulást a lelkednek!
Te olyan aranyos vagy és probálsz vigasztalni mindenkit,
most megprobálok én is egy kis erőt küldeni neked!
Tudod,a rossz után jön a jó!
Puszikállak!

Melcsikém a gombóc istenien néz ki!
Küldhetnél nekem is kicsit!Egyébként egyik favorit kajám a
szilvás gombóc! :)
Te hogy vagyó?Barcinak milyen a tábor?(milyen volt,ha esetleg már hazajött)

Hettuli igyekszünk erősek lenni!Lassan csittulnak a fájdalmak
és ugye az élet az megy tovább.....
Férjurad hogy van?Enyémét is elütötte a kocsi 2007ben nem kis trauma volt a számomra,amikor betelizett a munkahelyemre az anyósom,hogy a férjem balastes!Azt hittem belepusztulok!
Alig 4hónap házasság után,buuummmm!
De ő is szerencsére könyebben meguszta egy lábmütéttel és egy kis fejvarással!
Amikor odaértem a sürgösségire csak vigyorgott rám!
Nagyon féltettem........

Az elöbb néztem a lagzinkat(tudom nem illene),de valahogy olyan megnyugvást nyujtott!Ott az emberek mind önfeledten mulattak,buliztak...mindenki olyan boldog volt!
Mostmár átkapcsolom az agyam ilyesmire,nem szabad túlság.szomorúnak lenni,mert azt a baba is megérzi és nem szeretném,hogy szomorkodjon....

Puszi leánykák

Kép
Kép
szintus

Ma Temerinben motros buli van!
Rengeteg motor vonult fel ma,nagyon adrenalin emelő látvány volt!
Kicsitől-nagyig verseny,chopper!
Hihetelen volt ennyi motort egy helyen látni(tavaly volt elösször,most legalább 3-szor annyian v.tak,mint tavaly)
És mindezt a barátnőm férje(anyum első onokatesója)szervezte meg!Gratula neki!Boccs,ha terheltelek benneteket

Kép
Kép
szintus

Nagyon jól csinálod Szinti!!! Ajánlom a többieknek is, hogy próbálják így vigasztalni magukat.Ma én is edzettem erre. Belegondoltam Jázmin és Tünci miket írt és arra a következtetésre jutottam, hogy milyen jó nekem!

Egyébként engem a férjem az árokpartról hívott miután nyugtázta, hogy él és mindene mozog. Én még kérdezgettem volna mi is történt, de a háttérben szirénázva érkezett egy mentő és ő azt mondta leteszi mert érte jött. Na én ettől kaptam szívgörcsöt. Akkor most mi van???? Ő annyira olcsón megúszta, hogy be sem vitték kórházba. Magától ment, mert a térde annyira bedagadt estére, hogy úgy döntött megnézeti. Egyébként is annyira hülyén csinált itt mindenki mindent. Áhhh még mindig nem tiszta, hogy mi is történ valójában, ki a hibás. De már nem is érdekel!!! A motor totálkár, de itthon van a bicegő férjem és még azt is leszarom ki volt a hibás.

Ha tudsz soron kívül uh-ra menni akkor ne hagyd ki. A magad megnyugtatására. A kisfiamnál nekem is volt ilyen és bár majd besz...tam minden alkalommal, azért utána mindig megnyugodtam, hogy minden rendben. Az én nagypapám a várandósságom alatt halt meg. Érdekes, de annyiszor látom a lányomban őt...
hettuli

TEgnap Baján voltunk egész nap, motorcsónakázás a dunán, este meg halászléfőző, tüzijáték. Elég nagy céges placc volt a férjem cégének a főtér közepén, nagyon színvonalasan megoldva, jó hangulattal.
Tartósítva lettem az biztos, mert ennnyi füstöt benyelni......meg különben is szépre száll.
Hajnal 1 kor indultunk haza, bár aludhattunk volna ott is, de inkább hazavezettem, jobb itthon, de 2.-re már itthon voltam, 100 km, nem volt vészes, de elfáradtam. Férjecském ivott, így aztán én voltam a taxi.

Tüzijáték is volt, ilyen szépet még nem is láttam, meg ilyen hosszút. Szép nap volt.

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Tünci

Erős vagy és tudom, hogy gyorsan összeszeded magad. Kép

Hettuli

Bogika aug. 27-én lett Angyalka, gondolom azért irtad. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

[quote="hettuli"]M írta:hettuliindig újra töltődő szennyestartómat terül, terülj asztalkámra vagy adj aranyat csacsikámra cserélném!!! Sürgős!!!

Ilyen nekem is van itthon. :? Ha tudsz az enyémen is adjál légyszi túl. :roll:

Segitséged előre is köszönöm! :lol: :wink:

Kép

Kép
melcsike70

[quote="szintus"]B írta:szintusoccs,ha terheltelek benneteket

Huuuu Szinti nagggggyyyyyyyyyon terhelő hogy el kell olvasni amit irsz. :wink:

Jól sikerült gondolom a motoros buli. Sikerült kikapcsolódnotok? :wink: Egyszer pont mi is akkor nyaraltunk Alsóörsön, amikor motoros találkozó volt. Akkor még élt a Zámbó Jimmy, az is ott volt meg a Delhusa is. És micsoda motorok voltak. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Hihetetlen mennyire eltűnt Mindenki!

Zaha igazolt, de Hasli? Jázmin? Királylány? Tünciről már nem is beszélve?
Betti is csak pöttyint néhány sort aztán eltűnik! Szépre száll a füst, de bolond, aki állja.

Hettuli! Jó, hogy jöttél. A francba nekem is ilyen szennyestartó jutott.
Nyanyó mostanában egyre gyakrabban koszolódik, Apja kedvenc mondása : nem baj, majd Anya kimossa :shock:

Melcsike! hű, de guszta volt az a gombóc!!!!!! Nyanyam. Megkérdezhetem a vékonyka lányodba, hány fért bele?

Szintus- örülök, hogy jól vagytok.
bende

Sziasztok!!!

Lecseszés jogos!! :oops:

itt volt anyu a hétvégén és az mindig olyan mintha egyszerre egy csapat gyerek szállná meg az otthonom, nagyon kell figyelni nehogy kárt tegyen vmiben!!! :lol: Ő már csak ilyen, nekem ez jutott.
párom volt hétvégén két napos "horgászáson"(értsd:gúnyolódik a horgászókon,fociznak, isznak, ökörködnek, verekednek,stb..).A lába úgy feldagadt a focizástól, hogy nem fér a papucsba,amúgy egész jól bírta, mondta, hogy nem nagyon ment neki az ivás(hiába, nem fiatal már), meg a földön ,szabad ég alatt alvás sem.Jó képeket készített, nevettem, míg magyarázta, ki-kicsoda.
Ma már megyek dolgozni, csak ma kivételesen fél napozok, minden hónapban egyszer van ilyen.
Most még délelőtt kicsit pakolok, mosogatok, mosok egy adagot, aztán mehetek is munkába.

mindenkinek puszi és írjatok Ti is.

Leda is nagyon eltűnt, remélem minden rendben.
Franka???

Szinit, örülök, hogy jobban vagytok, ha csak kicsikét is.

Hettuli, kengurúúúúúúú :D

Jázmin, feltétlenül várunk a hírekkel, ha megvolt a saját dokival való beszélgetés.

Betti, kérünk szépen képeket a lakásról.

Én még sajna nem tudok tenni, mert a nappali nincs kész, nemigen haladunk,megálltunk, mint délben a Nap!

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Ma én is dolgozom, és én is csak nappalos vagyok :lol: . Szerdán és szombaton meg egésznap. :? Közben kánikula lesz. Jaj de örülök neki. :evil:

Bende

3 gombócot gyűrt le a Barci egy evésre. De még hármat megevett délután is. Én sem tudtam megenni többet.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!

De az a három rögtön ki is dudorodott a pocakján igaz?????
bende

Jo reggelt!

Nekem most rengeteg a dolgom sajna...meg mèg valami : Pàrom unokatesoja pènteken temette a màsodik babàjàt màsfèlèven belül... :cry: Mind a kettövel 6-7 honapig jutott aztàn vège...-az okàt nem tudjàk,semmi baj nem volt,söt a 2.-iknàl szinte hetente voltak kontroll-on.Na ez most nagyon rontja a kedvem! :cry:

Vagyogatok nèha ,de irni nem akarodzik igazàn! :oops:

Meli neked mèg majd irok ma 1 privit!

Szèp napot mindenkinek!!! :wink:
Vendég

Jaj, Hasli, ez borzasztó, a legsötétebb rémálmom.Pedig a hét hónapnál már olyan jók az esélyek!!Bobokáék topikjában a 27-28 hetes babák már jól vannak, már nem lesz semmi baj, pedig akkora volt a kislány,mnit Viola, csak éppen másfél héttel idősebb.. :cry:

Valamelyik nap azt álmodtam, hogy állok egy kislány inkubátora mellett és kérdezem ,hogy hány gramm..és a válasz, jaj,anyuka, még kisebb, csak 480 gramm..icipic baba volt és én sírtam, csak sírtam...

KépKépKép
tünci28

Tünci azèrt remèlem a sok àlmatlan èjszakànak ès a sok gyötrödèsnek azèrt lassan màr lessz megèrdemelt jutalma szàmodra! :wink: Alig 1 honap ès neki vàghattok! :wink: -,hogy elrepült az idö! :o

Nàlunk most 2 honapja van peteèrès ès azthiszem most is lessz 17.-ike körül ,de nem is tudom mi legyen... :roll: Hirtelen annyi mindent akarok mèg csinàlni,de amikor vàrandos nöket làtok akkor meg babàt akarok rögtön! :roll: :?
Vendég

Hasli

Nagyon sajnálom én is. :( Én nem is értem hogy lehet ép ésszel felfogni. Hiszen egy baba elvesztését sem könnyű elfogadni. :cry: Rohadt egy világ ez! :evil:

És ha rábiznád a döntést a természetre és a sorsra, ha te nem tudsz. :wink:

Tüncike

Az álmok a félelmeket is tükrözi, nem feltétlen a valóságot. Az idő közeledtével, biztos egyre többet fognak ezek a gondolatok foglalkoztatni, de valahogy próbáld meg előtérbe helyezni a pozitiv gondolkodást. :wink: Annyira várom már én is, hogy kismami legyél. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Jelentem itt vagyok! Pénteken - Melcsike után - MARCIra fájt a fejem, de olyan szinten, hogy délután mikor hazaértem az ujjamat dugdostam lefele hátha csak nem volt mi kijöjjön. Nagyon nehezen múlt el, már azon gondolkoztam orvost hívok. A balesetünk után fájt így, de akkor enyhe agyrázkódásom is volt.

Szombaton dolgoztam délelőtt, délután meg hazajött a gyerekem a nyaralásból. Tegnap délelőtt főztem, délután anyósoméknál voltunk.

Hasli sajnálom ami történt, el sem tudom mondani mennyire. Ez borzasztó.......

A szennyestartóval engem is jól átvertek..... :lol:

Zaha remélem jól érzitek magatokat és Vinyó is jól van.

Hettuli hogy vagytok?

Melcsike az a barackos gombóc!!!!!!!! Én most sárgabarackot csemegézek :lol:

királylány

Ma este senki sem volt! :cry: Egy kicsit be kellett kapcsolnom a gépet, mert olyan sírós vagyok! :cry: :cry: :cry: Nagyon sirós. :(

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Melcsike, csatlakozhatom?
TEgnap kétszer is elsírtam magam a melóhelyen....

KépKépKép
tünci28

Nagy ölelés a picsogósoknak....

csatlakozhatom? az elmúlt két napban minden este hüppögtem, mikor letettem a Nyanyót...
Az okát ne kérdezzétek, nem tudom. :(
bende

Jo reggelt! :wink:

Akkor club-ot alapithatunk....-èn is "picsogtam" este! :(

Kiderült,hogy gyenge volt a rokonunknàl a mèhszàj izom ès nem birta tartani,amikor èszrevettèk ès össze akartàk varrni addigra màr kèsö volt.
Mivel hirszerkesztö (olyan Gombos Edina "fèle") minden nap 3-kor kelt ès ugye az nem kis stressz-el jàrt... :? Nem èrtem mièrt kellett tovàbb dolgozni...... :roll: -bàr az is igaz,hogy itt nàlunk ,csak szülés elött van 4 hèt utàna meg 8 hèt szabadsàg,ès semmi tàmogatàs,lehet ,hogy ez is közre jàtszott a hajnali kelèseknèl......,de milyen àron!? :x

Nem kène nekem sem ezzel terhelni titeket,ezzel csak lehuzom mèg jobban a hangulatotokat! :?

Lànyok nàlatok mi a baj?

Pusz!

Kriszta
Vendég

Sziasztok!

Mi nyaralgatunk, Zsóri Fürdőn vagyunk egy totál új,remek wellnes szállodában.
Majd este jövök,most megyünk kirándulni amíg nincs nagy meleg.
Aztán fürdés,mert a gyerekeknek csak az a nyaralás :wink:

Puszi!
Bea
beátab

Sziasztok!

ÁÁÁ jó szar ez a nap!!!!!!!!!!!

Tünci

Sokat gondolkozol azon ugye, hogy mint lesz hogy lesz 1 hónap múlva?

Hasli

Különösebb oka nincs. Elolvastam egy verset, aztán meg kijött belőlem a feszültség ami már bennem van egy ideje.

Bea

Jó nyaralást nektek! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

8)

Kép
anyci

Sziasztok!

Remélem, mindannyian jól vagytok, persze a "körülményekhez" képest! Most kicsit visszaolvastam, vagyiscsak belenéztem minden oldalba, ..látom sokminden történt az elmúlt hetekben. tökjó lehetett találkozni, együtt strandolni.

Betti, én is terveztem még a tavasszal, hogy lemegyünk Bajára halfőzőre, de nem lett belőle semmi. Biztos nagyon jó volt füstölődni a Béka(Béke)-téren. A szigeten is mászkáltatok? voltak jó programok?

Anyci nagylányának boldog születésnapot kívánok!!

Szintusnak nagy nagy gratula a picibabához!!!!! nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben legyen!

Tünci, a sírós napokkal nem vagy egyedül, többek között én is csatlakozom. Totál elegem van ebből az "egészből".. olyan jó lenne egy este elaludni és többet nem felébredni. Talán akkor találkozhatnék a kislányommal. Olyan fura, hogy ilyeneket érzek, nem tehetek róla. Ez van. Néha magamat is megijesztem :) Aztán jönnek a vidám napok, magam sem értem mi a francnak örülök. pffff.

Hasli, olyan borzalmas amit írtál :-( iszonyúan félek, hogy velünk is még egyszer megtörténik... ezért nem is merek újra belevágni.
Semmire sincs garancia. Hiába mondják, hogy "kétszer ugyanoda nem csap a ménkő". Hát dehogynem. Mekkora kicseszés?!?!
már elnézést...
:-S
franka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?