Új privát üzeneted érkezett!

Csajok,
lenne egy kérés.
Ezen a linken megtaláljátok pár fotómat amit ide is becsatolok.
http://www.edenkert.hu/fotojatek/

Légyszi szavazzatok rájuk!!

Egy szelet szivárvány
Kép

A nagy falat
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Gondolom moderálás után csak holnap lesznek láthatóak a képek.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

KÉRDÉSEM LENNE mindenkihez, aki valaha is használt már Gonal 300-as tollat:
Tapasztalatból tudom, hogy mindig túl vannak töltve a tollak, de az elképzelhető, hogy 75 egységgel volt túltöltve a 300-as tollam?
Az előző toll 900-as volt, amiből megmaradt 75 egység. Napi 150-et adok, így kisakkoztam (nem kellett hozzá sok gógyi), hogy ha megmaradt 75 és nekem 150-et kell beadnom, akkor a 900-as tollból beadom a maradék 75-öt és a 300-asból is 75-öt (ez meg is történt tegnap), majd másnap (azaz ma ) 150-et és akkor matematikailag is 75-nek kell maradnia a 300-as tollban. Max ha az is túl van töltve, akkor mondjuk 75+37,5-nek. Na, nekem 150 van most beadás után a tollban. Lehetséges ez, valakinek maradt valaha 75 egység meg a 300-as tollban??? (Remélem, értitek és nem bonyolítottam túl :oops: ). Csak nem rontottam el a mai beadást???? :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Hajnoca
Ertem persze bar nekem mar uton kene lennem mert 3ora van :oops: fejem meg mindig faj kesz vgyok :x Az elso kep naon szupiiiii :shock: tegnapelott keszult? :o ugyi vgy 8) na de majd en is beuzemeltetem az uj gepemet ma :wink:

Baba
Ehhez sajna nem ertek :oops: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép estét!

Juhar: Ez aztán zebra a javából! Nem is tudod, mennyire örülök, és természetesen szurkolok tovább, hogy erősödjön a csíkocska! Remélem Majuska és Vjulcsi is követi a példádat! :D
Skrisz: Drukk, hogy Eszti megszülessen aug.02-ig! Ja.. én is rendszeres olvasója vagyok a blogodnak!
Baba: Nekem is mindig maradt a 300, 450, és 900-as tollakban 75 egységnyi és én is adtam be magamnak úgy ahogy te. Szerintem nem rontottad el a beadást. Egyébként én rákérdeztem egyszer, hogy ha 75 egységnyit kell beadni és nincs benne annyi, akkor mi van! Azt mondták, hogy akkor ki sem lehet annál a beállításnál a végét húzni, úgyhogy lehetetlen más adagot beadni, csak ha 37,5-re van mondjuk beállítva.
Zsófiéknak további drukkjaim mennek! Nagyon örülök, hogy ilyen jó híreket írtál Rana!
Katavirág: Jöhetnél a jó hírekkel!
Estike lehet, hogy már Petizik?!
Szezso: Tényleg kipihenjük magunkat és aztán októbertől megpróbálom apát rávenni a folytatásra! Aztán közbe hátha csoda történik és befészkeli magát egy „illegális betolakodó” a pocakba!
Dezsina: Ha hétfőn jössz, remélem jó híreket hozol, hogy esetleg zebrával ébredtél!
Bridget: Remélem jól érzed magad az új lakhelyen!

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee, én csak arra gondoltam, hogy mi van, ha ma véletlenül kevesebbet nyomtam be, hiába állítottam be 150-re, ami 4 kattanás, de mi van, ha csak 3-at kattant én meg abbahagytam. (azt hiszem már túlparázom.összejöhetne már a baba, mert belehülyülök) :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Csome
Nem igazan de majd belerazodom :roll: te hogy vgy :?: :roll: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Juhar
Kép
Vendég

Drukkok mennek minden akciózónak!
Vendég

És egy dagi Mabe :oops: :wink:

Kép
31+2
Vendég

Baba: Hidd el minden rendben lesz! Én is mindig ezen paráztam még a mostaninál is, de felesleges! Biztosan beadtad amennyit kellet!

Bridget: Biztos nehéz megszokni, de idővel minden rendeződik. Köszönöm kérdésed élek és virulok! Kittizek, pihenek, sétálok, úgyhogy egy percet sem unatkozom. Októberben meg elkezdem apával megbeszélni a folytatást, addig hagyom, hogy mással foglalkozzon.

Mabe: Szép nagy már az Imola lak!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Nyulasz: sok boldogságot!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Juhar!!! :D
ez igen!!!! :D Csíkvastagító drukkok :wink: ++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Drága Májuska :P
annyira drukkolok, hogy a Tiéd is ilyen legyen!!!!!!!!!++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vjulcsi
üdv itt :D Mennek a drukkok Neked is!!+++++++++++++++++++++

Babim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridget,
ojjé, az sok idő :roll: (és ott kint folytatjátok a lombikot, vagy most spontán babóra "gyúrtok"? :wink: )

Nyúlasszony :) :) :)
itt is soooook boldogságot Nektek!!!! :) :) :)

Mindenkinek ölelés! :P

(mi ma jobban voltunk Lencsivel :P - úgyhogy tovább takaítottam :oops: :lol:

tillidian

Till
Hat egyenlore ott van az a franya cisztam :twisted: Ugyhogy ebben a honapban spontanozas lesz 8) aztan addig keresek dokit meg apacskaval is beszelek,hogy most akkor itt jovo honapban mehet-e valami vgy otthon?Vgy megis hogy gondolja...mert nekem marhra mind1 csak tortenjen valami :roll:

Nyulasz
Csak nem megszultel :shock: vgy evfordulotok van vgy mirol maradtam le :oops: :idea:

Csome
Oktoberben akkor remelem jon a kovetkezo hajra neked is 8)

Mabe
Na csak novekszik Imola lak :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget,nem,nem szültem meg :lol: Férjhez mentem :lol: (köszi lányok :wink: )Most akkor voltál uhun?A fene egye meg azt a cisztát :twisted:

Dezsinám,nocsak,milyen kis pozitív vagy :D ennek nagyon örülök,ezek szerint barna sehol :D Drukkolok ám nagyon :wink:

Baba,hajrá tüszikék,gyere az uhu után!

Juhar,remélem ma is dobsz egy szép csíkos képet :D

Májuska,és Julcsi nektek is zebrásat!!!

Mabe,szép kis pocak :D
Vendég

Bómami,kerestem a képeket,de nem találtam :roll:
Vendég

Nyulasz, nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!! :D

Kép
kata05

Nyuszkó,
akkor most már hivatalosan is Nyuszimami vagy?
Dejó!! :D :D :D :D

... és ezt is így suttyomba, mint a kisnyuszikat?
Szülni is így fogsz? :wink: :D :D

Úgy látom a szerkesztő sem kapkodja el a munkáját. :evil:
Majd jelzem, ha már fent vannak!!

Azért köszi, hogy próbálkoztok. :D

Bri,
az otthon alatt a 'tókijót" értetted? vagy magyar hont?
Remélem ma már sokkal jobban vagy.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

[quote="kisbuta"]B írta:kisbutaumi,
és endokrinológus mondta, hogy a 30-as anti-TPO jó? Bár lehet, nekem valami több száz volt eleinte, sajnos a TSH-m gyorsan reagált a gyogyóra, és nem nézték a Kaáliban az anti-TPO-t, azt hiszem, azért nem sikerült nekem elsőre.
Aztán mikor ősszel kontrollon voltam, már 5 alatt volt, és mondta az endoki, hogy akkor most zöld utat ad a babásodáshoz, mert ezzel az értékkel sikerülnie kell. És úgy is lett. (Csak kár, hogy nyáron nem mondta, hogy az anti-TPO nem csökken olyan gyorsan kezelés mellett se, mint a TSH.)

Hú, ez érthető volt egyáltalán :?: :lol:

:

Nem, doki még nem látta, csak a normálérték miatt gondoltam, ugyanis 60 alatt kel lennie. A 30 az jócskán alatta van.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi,
akkor kérdezz rá dokinál. Nem akartalak megijeszteni, nagyon is el tudom képzelni, hogy a 30 már alkalmas a babásodásra. Nekem először sok száz volt, azzal nem jött össze, utána meg már 5 alatt, tehát ilyen átmenetet nálam sose mértek, csodálkozott is az endoki, hogy 3 hónap alatt ilyen jól reagáltam a szerre.
Én nagyon drukkolok, hogy zöld utat kapjatok és a következő lombikotok sikerüljön!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
Nyugi, én is paráztam egy csomószor, hogy jól adtam-e be a gonalt, de biztos jól adtad be. (És még ha véletlenül nem, akkor is, az a 37,5 eltérés egyszer valószínűleg nem tudna úgy bekavarni, hogy ezen múljon a lombik sikere.)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz,
nagyon sok boldogságot nektek.
Nekem bejött a dolog, sose bántam meg egy percre sem, hogy hozzámentem apácskához :D - és egy napig hercegnő voltam fehér ruhában, virágokkal és igazgyönggyel.
Esküvői fotó?

Majuska és Julcsi
mennek a mai babaragacsaim. Épp ideje, hogy egy télihez hasonló zebracsorda megint beszabaduljon a topikba
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina,
neked külön zebracsordát küldök ám, ne lepődj meg, ha délután ott fognak dagonyázni a medansziédban
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Juhar,
neked meg csíkerősítő drukkot küldök, de elég meggyőző az a teszt egyébként.
Annak idején a Skrisz tesztjeire csak meresztgettem a szemem, és Eszter mégis ott van, úgyhogy neked is bizti nagyon életrevaló kis prüntyőké(i)d van(nak).

Till, azért ne ess túlzásokba. Az előző rosszul lét talán jel volt, hogy ezt a pörgést már ne tovább. Neked magyarázzam, hogy a 3. trimeszter már nem gyalog-galopp?

Mindenkinek puszi!

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Amit te mondasz, az más mértékegységben van megadva, megnéztem a neten, az IU/ml, az enyém U/ml.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Nyulasz!
Sok boldogságot!
Ma nem teszteltem, majd holnap, mert már csak 20-as tesztem van.

Baba!
Nagy drukk mára az Uh-hoz.Biztos szépen megnőttek azok a tüszők!+++++++++++++++++

Májuska,Julcsi!
Drukk!!!++++++++++++++

Bridget!
Ciszta! :evil: De azért,addig gyakoroljatok hátha .......... :wink:

Mabe!
Szép poci!

Csomee!
Akkor hajrá október!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!!

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Nyulasz! :D Képeket ne feledd!!!

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

uh: kb.10 db 10-11-12-es tüszike, éés 10-es!!mnyh. Punkciókor szokott ennyi lenni a mnyh. nekem

babaimádó
Kép
babaimado

Baba
:D
Továbbra is küldöm a drukkokat, egészen a pozitív teszt utáni 8 és fél hónapig!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Sziasztok!
Mindenkinek köszi a drukkokat!

ÁÁ, szóval ezeket szerint télen volt zebracsorda? De jó! De akkor tényleg itt az ideje egy újabbnak! :)

Baba,
Gyönyörű tüszők és méhnyh, gratulálok, és jó sok is!

Nyulasz,
Ismeretlenül is sok boldogságot kívánok!
vjulcsi

Juhar!

drukk a holnapi teszthez! Bár biztos vagyok benne, az is szép zebrás lesz! Alig várom, hogy láthassam!
Ugye neked is 06.26-n volt punkciód?
vjulcsi

Köszi lányok a gratukat :D Semmi extra nem volt,hétfőn kértem időpntot,csütörtökön bementünk,két tanu,kimondtuk,hogy IGEN,aláírtunk,és eljöttünk.Képeket sem csináltunk,tényleg az utolsó pillanatban döntöttünk az apasági nyilatozat és az esküvő között.

Julcsi,bizony itt babaeső volt a télen,lettünk egy páran kismamik,és közülük már Lola megszülte Pannit,Zsófikukac az ikreket és talán Estike is Petit...jó volna egy újabb sikerszéria,úgyhogy drukk neked,Juharnak,Májuskának,Dezsinának,Babának és mindenkinek szép sorban :D

[quote="skrisz72"][ írta:skrisz72img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246429350.3358.jpg[/img]
Vendég

Sziasztok

Nyulasz gratulálok , és sok sok boldogságot. :P

Skrisz húúú, már közeledik a nagy találkozás Eszterrel, kívánom hogy , szép emlékként maradjon meg benned a szülés.

Bumi sikerült felpörgetned anti tpo ügyben, hazamegyek megnézem eredményeim, és mértékegységet, de nekem volt olyan mikor tízszerese lett, pedig már szedtem pm gyógyit.

Dezsi irigy vok medansziéra, nektek milyen van?
Mi is szeretnénk, de Apának egyik sem felel meg. Utána kigondoltunk hogy építünk, de kiszámolva az is sok.
és a víz hogy marad tiszta nálatok? mert anyósoméknál ránézésre min egy fertőzés

Jelentem Rana pociját láttam , nagyon szépséges, és vhogy élőben nagyobbnak is látszik :)
jah, és tündéri csajszi

Bridget hajrá új lakhely, új élet :)

Hajnóca nagyon szép képek :) , megkeresem.

Mabe nagyon nő Imola , csini kismami vagy. :)

Juhar gyönyörű kétcsíkos :) , és milyen hamar :roll:

Baba nagyon beindultál, igyál sok vizet. drukk++++++++
Nem akarlak összezavarni, de a maradék gonalt nekem csak pluszosnak mondta mindig doki, ami mondjuk a 300-nál kb. 37,5.

Majuska drukk++++++++++++++++++++

Kukackáéknak pedig sok sok drukk, és növesztő enerdzsi++++++++

Kismamiknak sok sok pihi, és hűsöljetek sokat.

Én pedig kérek egy kis drukkot , mert megyek ma dokihoz konzira, remélem kezdhetek kövi ciklusban.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Nyulasz,

Köszi a drukkot!
Hűha, jó ez a táblázat, tényleg jó sokan vagytok! :)
Gratulálok mindannyiótoknak.
Neked meg még ketten is vannak, mázlista! :)
vjulcsi

Baba, HURRÁ!!!!!!

Juhar, Julcsi, Májuska, +++++++++++++++++++++++++++++++++++

(be akartam rakni a kutyát kennelbe, úgy lefejelt, hogy felrepedt a szám) :cry:

skrisz72

Jujj.Vigyázz vele. Védőnőnél mi volt?

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz,
Köszi!

Milyen kutyátok van? olvastam a blogon, hogy van, de a fajtát nem találtam.
Nekünk is van 2, de most szegénykéim a kennelben vannak, hogy ne ugrándozzanak rám, ha kimegyek a kertbe :( Persze az esti séta jár nekik :)
vjulcsi

MEHET A SZAVAZÁS!!

hajnoca
Dunakeszi

Julcsi, boxer lány. Irtó mozgékony, tömör izom. Még csak 1 éves, hülye kölyök. Nem érzi, hogy milyen durva néha... :?

Baba, minden rendben van. Pisi negatív, vérnyomi 100/60.

skrisz72

Skrisz,
azért 'Fibivel" óvatosan!!!
... így a finisben nem kell még más is!!

Bó megint hisztis volt ... megint 'elvonás' volt.
Úgy látszik minden gyerek zizis ma!! :lol: :lol:

Felmászott az erkélyen az kisasztala tetejére, hogy elérje a párkányon a nyuszis virágtartót!! :evil: :twisted: :twisted: :cry: .. én meg olyat kiabáltam rá, hogy ihajjjj .... (volt ott minden hangerő ... ami kifért a csövön)
nekem sem hiányzik így egy nappal szülije elött egy kórházi látogatás!!
Amúgy is ez a rémálmom. ... vagyis az, hogy kiesik ilyen miatt az erkélyen. :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajnoca 2009.07.10 12:30-kor.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Nyulaszkám sok boldogságot! Lenne egy prózai kérdésem ezzel kapcsolatban: kellett fizetni valami illetéket azért, hogy összeadtak benneteket? (én is gondolkozom egy gyors farmernacis 2 tanus megoldáson, de a párom szeretné megadni a módját másodjára is... :roll: )
Vendég

Tücsi,
szerintem azért ne farmerban menjél. Jó?

Nyulaszka,
még1x gratu!

Amúgy sokkal olcsóbb, mint az apasági amit azt hiszem csak 1 éves kor után tudnak megcsinálni.
Nálatok meg amúgy is kettő nyuszkó lapul odabent.
Vagy nektek nem a 'szerotológiai" vagy mi lett volna?

hajnoca
Dunakeszi

Jaj Mabe, kihagytalak! :oops: Nem semmi mekkora pocak! :shock: És még nőni is fog? :wink:

Hajnoca, jelentem szavaztam. Csak két képed van fent?

skrisz72

Eszteanyuja, :D
még csak annyi.
Majd, ha lesz valami érdekesség akkor azt is felnyomom és szólok. :D

hajnoca
Dunakeszi

Köszi minden gratut!

Bómami,apaságinyilatkozatra gondoltam,ami ahhoz kell,hogy a nevére kerüljenek a kölkök.Nem dns vizsgálatra :lol: Nekünk arra sosem lesz szükség...ha nem ő az apa,akkor én sem az anya :idea:
Kisasztalt én bevinném onnan :shock: gondolom hogy megijedtél.

Tücsikém,ingyé volt :wink:
Nekünk mondjuk kellett fizetni 2200 illetéket,mert nem vártuk ki a kötelező 30 napot,és először azt mondták +7500 lesz az esküvő,de az csak akkor lett volna,ha a házasságkötő terembe megyünk,és mondta a nő,hogy autómatikusan mondta az összeget,de nem kellett.Az irodájában volt egy kis sarok kialakítva kimondottan kéttanús esküvőkhöz,négy szék,+neki egy asztal.Hát nem a legromantikusabb dolog,de a gyerekcsinálás sem volt az :lol: ...és még így is majdnem elbőgtem magam.Szerintem inkább a nászútra költsétek :wink: Ott megadhatja a módját :D

Skrisz,minek rakosgatod Fibit,nincs annak lába?Enyémnek négy is,megy az magától :lol: igaz ő már 4 éves,de kajla nagyon.Viszont szótfogad,igaz iskolába is jártunk egy keveset.

Árnika,nagy drukk a konzihoz!Gyere majd mesélni!!!
Vendég

Bómami,elvileg szavaztam,de nem változott a szavazatok száma :roll:
Vendég

Beszéltem Zsófival,jól vannak,Málna 1100 gramm,Matyi 1300.Már tudnak mérhető mennyiséget szopizni,de még hamar elfáradnak.Köszöni a drukkokat,és puszil mindenkit.
Vendég

Nyulasz
Nagyon sok boldogságot kívánok!

Árnika
Drukkok mennek!

Skrisz
Tudok jó szájsebészt :wink:
Pocakom elvileg még vagy 8 hétig nőni fog :wink:

Hajnóca
Bónak hisztiűzők mennek!

Zsófinak, Málnának, Matyinak mennek a drukkok!

És persze, természetesen drukkok mennek minden akciózónak!
Szülessen tavasszal is sok szép baba :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyulasz
Nem mondooood :shock: bekotottek a fejed :lol: Ahhh meg csak vasarnap erkeztunk meg meg dokit se kerestem :roll: de az uhura 3het utan kell mennem :? es lombik amugy is ciszta miatt halasztva :roll: Ugyhogy most spontankodunk aztan majd apacskaval beszelek mit szeretne es hol mert az is fontos :roll: Most olvasom,hogy ilyen spontan dolog volt ez....dejooo :P Itt rotyogok ahogy meseled ez az apasagit meg a romantikat :lol: :lol: :lol: de teljesen igazad van es ha lesz nekunk is mostansag valami csakis ilyen gyors johet szoba :roll:
Kép

Hajnoca
Mar nem tom mit irtam de valoszinu M.orszagot ertettem bar ennel meg talan afrika is jobb :? hat a fejfajas eltunt de az a fura erzes a fejemben az ott van es most meg itt furjak a betont a haz elott :x
Minnya megyek szavazni 8) a 2.vonalzid lekene mar cserelni :lol:
Juhar
Gyakoroljuk majd abban nem lesz hiany epp most mult el egy het mulva meg pe 8) :wink:

Baba
Azta mennyi peti :shock: es a mhnyh :o amulatbaejto csak igy tovabb 8)

Julcsi
Igen telen szerintem a topik 80%-a babasodott nekem legalabbis ugy tunt 8) :lol:

Arnyika
Koszi neked meg drukk a konzihoz,hogy mehessen kovi honapban 8) az ma minnya itt lesz ahogy ranezek a vonalzidra :shock: :wink:

Zsofi@
Tovabbi drukkok bar ahogy latom szepen gyarapodnak es pikk-pakk kint lesznek a korhazbol :wink:

Skrisz
:shock: vigyazz magadra :!: Milyen kuttyod van :roll: Meg mindig nem jutottam el a blogodig :x szegyellem magam emiatt de majd ma :oops: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Köszi a Julcsi-dícséreteket!

Juhar, én halkan gratulálok, csak így tovább.

Drukkok mennek, kinek mihez!

Zsófiékra sokat gondolok, cseperedjenek csak azok a csöppségek!

Dezsi, + teszthez + enerdzsik elindultak.

Nyulasz, én is gratulálok a nem túl romantikus, de annál hasznosabb esküvőtökhöz.

Kép
petne

Hajnóca, dolgozni sem farmerban járok, szóval a farmert csak képletesen értettem!;-) :lol:

Nyulaszkám, köszönöm szépen, igazság szerint azért gondoltam erre a megoldásra mert a lombikhoz kellene egy közjegyzői igazolás hogy élettársak vagyunk, és az is elég drága... Hm, majd még kitaláljuk hogy legyen, a párom szeretné ha itthon a kertben adnának össze és meghívnánk a barátainkat egy ebédre ide hozzánk, nekem is tetszik az ötlet de szeptemberben már mennénk lombikra...

Zsófikukuckám, nagyon örülök hogy szépen gyarapszanak a picik!!!

Babaimi, nagyon drukkolok neked, most sikerülnie kell, mutasd nekem az utat!,-)

Pussz mindenkinek!
Vendég

Bridget, legutóbb 15 petesejtem lett, 14 embrike és mégsem sikerült, pedig 3-at is beültetek. Csak jól megszenvedtem a dolgot.

babaimádó
Kép
babaimado

Tücsi, mi is emiatt esküdtünk meg. Igyekszem mutatni neked az utat. Minden erőmmel azon vagyok.

babaimádó
Kép
babaimado

Mabe, már akartam írni, hogy nagyon szép a pocakod. Mekkora most a bébi?

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?