Új privát üzeneted érkezett!

zsebi. szuper, hogy jol megy a vendeghaz. nagyon drukkoltam nektek.

orsi.
gratula a masodik foghoz!!!

szeles. milyen volt a szabi? nagyon jo a fagyizos video!

van, aki mar teljesen kivaltott egy etkezest?

zsuzsa. aranyosak a csajszik. jo lehetett a nyaralas!

nagyon sajnalok mindekit, akinek horkol a parja, en keptelen lennek aludni!

KépKép
KépKép
mush589

boci akkor pbáld kiszürni mitől van még időben neh te is ugy járj mint mi :(

zsiráf már akartam irni h akkor nálatok is van hajlam rendesen! :?

berni remélem javulnak a babáink! ha nagyon durvul én is előveszem a durva cuccot

ámulok és irigykedek az ügyes babákra én egy kicsit el vok keseredve emiatt is ill ugy érzem téleg menni kéne dévényre de mivel mondták dokik h stresszre rosszabbodik az ekcéma nem merem amig nem mulik el főleg h oltás is lesz nemsoká.
lényeg h még mindig csak balra forog hasról is meg hátról is bár mintha orsi is ezt irta volna de engem akkor is zavar meg mindenben balra dominál ugy értem h balra tekintget és hiába fordulok meg vele az érdekes tárgy h másik irányban legyen pár pillanat és visszafordul megint balra.. pedig tuti megy neki jobbra is mert néha véletlenül sokáig arra néz meg ha rásegitek tud ő fordulni jobbra is csak nehezebben nem olyan rutinosan mint balra az már csak egy pillanat v annyi se:)
na és nálunk semmi négykézlább v térdelés v ülniakarás v felhuzódzkodás pedig verzsóékon kivül (akik már másznak!) mi vagyunk itt a legidősebbek. sógornőm kisfia két héttel fiatalabb és ma hivtak h már 4kézláb két hete meg ma fel is ült!
hm.

na menek aludni aszem. reggel korán jön apum (megint) hoz vmi kajákat.

jóét ill jobb éjt mindenkinek!

andy

Kép
andy30

kubu
ha lesz időm és egy szusszanásnyi levegőm akkor leírom neked és mush neked is hogy mi történt.
És jól bebetonoztad a gyereket:))))))))))))

ma pl az hogy hajnalba meghalt az apósom:((

Enikő
nem rád gondoltam azzal a tejessel. senkire sem. általánosítottam a véleményemet:)))))

De ügyike a Petike:)))

Iza megfázott((((

Én elég sokat hisztizek de erre van ez a topik hogy kihisztizzem itt a bánatomat:)))))))))))))

harivera
Budapest XXI. kerület

ja musi jó h jöttél hiányoztál :wink: sztem csak fáradt voltál mert igazából vicces a sztori amit leirtál ha eltelik egy kis idő és visszaolvasod biztos neked is az lesz:) amugy elhiszem h kibuktál..

andy

Kép
andy30

vera: részvétem! szegény párod akkor most összejött neki! hirtelen történt?

andy

Kép
andy30

andy Iza sem csinál semmit a forgáson kívül. azaz most kezd 4 kéz lábazni de ennyi.

Nekem Balum pl minden olyan dolgot amit kellett volna csinálnia egy hét alatt sajátította el 11 hósan. addig semmi

harivera
Budapest XXI. kerület

kubu:nagggyyyon tetszik a kukac,kb ilyenek képzeltem el.Méretek?Hol lehet a szivacsot beszerezni hozzá?
Kukival kapcsolatban,én is 1 éves kort tudok,addig nem szabad.Én már megszoktam,hogy ezzel is és még sokminden mással is piszkálnak,amit régen nem így kellett.Tedd úgy ahogy Te jónak látod! :wink:

gyümi:na a meggyel én is így voltam.Egyszer kóstoltuk rizzsel de nem volt nyerő,viszont eszembe sem jutott hogy almával vagy őszivel is lehet :roll:
Mi már kóstoltunk szőlőt,körtét is!

Mush:Hurrá!Éljen net!Én hiányoltalak,ha visszaolvasol,majd látod :wink:
Durva lehetett az a nap,de kárpótolt a következő éjszaka :wink:

Iokka:Húúú de ügyes Peti!Mióta várok már egy ilyen mozdulatra Arnitól :D

Andy:annyira sajnálom,szörnyű lehet,hogy nem múlik és hogy terjed.És persze hogy nem tudják,hogy konkrétan mitől.Remélem tényleg csak a fogacskától!

gaby:még azt akartam a talival kapcs-ban,hogy ugye tesztek majd képeket vagy videót utána?please :cry:

KépKép
lyndee

Sarmi! Köszi! A banánt Domi is imádja!!! Csak sajnos nehezen kakil tőle, így nem merek sokat adni. Megpróbálom a körtét és a sárgabarackot.

Mush: HIÁNYOZTÁL!!!!!!!!!!!!!!

Andy: Szerintem az ekcémától nyugodtan elviheted Dévényre, de vigyázz mert azt hiszem csak pici babákkal foglalkoznak.

Vera: Sajnálom apósodat. A tali jó ötlet volt!!!! Benne vagyok!!! Jövő hét Kopaszi gát? Kinek jó?

Kép
mannababoca

vera ok akkor nem aggódok:)

manna mi voltunk párszor dévényen mikor 3 hós volt csak mikor beteg lett félbehagytuk meg elvileg akkor okés is volt aszonta a csaj. most gondoltam h visszavinném. azér amig rosszabbodik a bőre inkább még várok. ez fontosabb most.

na mentem téleg nem ér h igy beindultatok!:)

jóét

andy

Kép
andy30

manna.koszi! :oops: hajra korte es sargabarack. Kincso nagyon szereti mindkettot!
ja a Sinlacot imadja. igaz mi pepnek keszitjuk, de csak ugy cuppog erte. :wink:

kubu. annyira jok a Balcsis kepek! jokepu Marcid! (Kobold ezt mosd ugord at! :wink: )

ha lenne lehetosegetek ilyen vizalatti kepeket keszitettni a bebirol, akkor bevallalnatok?
http://www.waterbabies.co.uk/whats_its_all_about.php

berni es erika. tudnatok iratni meg Sinlacot? hogy majd apa el tudja hozni oket, amikor jon latogatni. koszi
erika. sikerult elkuldeni anyumnak a receptet?

KépKép
KépKép
mush589

Andy:Én is csak nézem milyen ügyesek a babák,igaz mi már felülünk de négykézláb még nem megy :(
Ne erőltesd,majd jön magától minden! :wink:

Vera:Őszinte részvétem! :cry:
Izácska gyógyuljon meg mihamarabb!Kép?

Boci:Már hiányoltalak!Lehet fogzik Mártonunk hamarosan?attól is lehethíg székelt...vagy kaja :?

KépKép
lyndee

Akik rizses gyümit/gyümis rizst adnak: kb. milyen arányban megy a rizs és milyenben a gyümi?

Mush: sziaaaa! tök jó, hogy tudsz megint jönni, az éjszakát viszont sajnálom...

Lyndee: jó hogy! De a kövin már ti is ott lesztek, az tuti :)

Andy: ha aggódsz, hogy Regi "csak" ennyi mindent csinál, szerintem mindenképp nézesd meg. De az is benne lehet a pakliban, hogy nem olyan könnyű neki ekkora súlyt mozgatni, és a jobb oldalát valamiért nem szereti. Kristóf nagyon sokáig nem forgott jobbra, nehezen ment neki, mert elég mereven tartotta a jobb karját, nekünk ki is volt adva "házifeladatba" dévényestől a gyakorlás.

Na, megyek olvasni, aztán csicsi...

Kép

Kép
gabilany79

Andy: szerintem nem kajától van! Tényleg semmi újat nem kapott mostanában! Lehet a fogától is!!! Bár én ebben már nem hiszek!!! Hidd el Regivel nincs semmi gond!!! Majd bepótolja a "lemaradását": Védőnénink nagyon sok olyan bébiről mesélt, hogy egy ideig semmit sem csináltak aztán hirtelen 1 hónap alatt mindent behoztak!!!

Vera: részvétem!!!

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!!!!
Vendég

Dévényes: vannak, akik pölö nagyobb gyerekekkel is foglalkoznak, akár ovis korúakkal is, szóval "nincs korhatár". Apa cimborájáék 9 hósan vitték először a kisfiukat.

Mush: szerencsére Kobi már alszik, nem mutatom meg neki :wink:
Fotózás: a mi uszioktatónk rendszeresen csinál ilyen képeket, csak Kobiról még nem sikerült jót csinálni :)

Kép

Kép
gabilany79

gaby:én egyszer csináltam rizs-meggyet.kb fele-fele arányban.De lehet kapni Nestlé alma-szőlő-rizs,vagy Kecskeméti alma-barack-rizs,ezekben nem tudom mennyi az arány.majd holnap megnézem :wink:
Hát nagyon szeretnék a következőn ott lenni,az tuti! :wink:

Andy:Bocimobil:http://www.nosalty.hu/turopottyos_bocimobil_recept_1229 isteni :lol:

KépKép
lyndee

Jó estét!

A gyerekek alszanak, apa megjött horgászatból, eredmény zéró.

Vera! Részvétem!

Mush! Szia!!! Jó a szabi, még holnap is tart. A héten igaz kétszer is bementem 2-2 órára, de hétfőn jön hozzánk az új görög főnök, hát muszáj. Mégiscsak én felelek az egész értékesítési területért!
Egyébként nagyon jó a gyerekekkel lenni! És a tejcsimnek is jót tesz, mert gyakrabban tudom Hunit cicire tenni.

Andy! Bocimobil= kefíres-kakaós kavart tésztában túrópöttyök. Majd teszek fotót recepttel.

Iokka, Erika! Hát ebből lesz egy-két orraesés, oldalra billenős-majdnem felülős figura, négykézlábas hintapalinta, majd egyszercsak gyönyörű mászás! Ügyesek a babócáitok! Huni is csinálja, a hintapalinta fázisnál tart. Olyan édesek ilyenkor, mikor csinálnak valami újat, de nem tudják, hogyan tovább. Próbálkoznak-próbálkoznak... Az ember meg jókat mosolyog és gyönyörködik! :lol:

Sarmi! Nálunk banánnal szereti legjobban Huni a meggyet!

Na megyek, jó éjszakát mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

kubu. beviszed MArcit a Balcsiba?
nagyon jo az a szam. en is szeretem.
mekkora zacsi salt and vinegar chipset kersz? walkers jo csak vagy lehet masik?

bebic. hova lett az avatarod? remelem mar jobb kedved van!!!

manna. domi mennyit szopizik meg? a gyumi/zoldseg/sinlac elott is szopizik?

gabi. szuper! majd ird meg legyszi, hogy postaval egyutt mennyivel tartozunk es majd anyum utal. ja es ird meg legyszi ujra priviben a szamlaszamod! koszike

KépKép
KépKép
mush589

köszike mindenkinek:(((

tali:
jövőhét közepére extra kánikula lesz. Mi megyünk kedd vagy szerdán le balcsira. azaz siófokra egy napocskára:)))
Kép

És a kopaszin alig van árnyék:((( valami jó hüvi hely kellene vagy legalább árnyékos:))

harivera
Budapest XXI. kerület

hu Kubu. nekem is az egyik kedvenc mesem az Oz a nagyvarazslo volt!!! de nekem meg kazettan volt meg nem cd-n! :oops: ezt sajna meg nem sikerult megkaparintanom, de a Minden eger szereti a sajtot mar megvan. Meg a Kokojszi es Bobojszara is vadaszom. :lol:
megoldodott a kulcs kerdes?

Ja es utolag Boldog felevest es 7 host mindenkinek, akinek az elmult 1 hetben volt!

magnes. jobbulast Annanak! gyogypuszi neki.

lyndee.
hogyan szoktatod Arnit? es hogy halad a dolog?nekem is kuldd el a modszert legyszi!

OOOO Bebic! Sajnalom, hogy ennyire magad alatt vagy!!! Remelem hamarosan sikerul rendezned testben es lelekben magad! Varunk vissza!

apa hozott nekem McDonaldsos sult krumplit!!! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.09 23:10-kor.

KépKép
KépKép
mush589

gabi. a kajcsis linkeket betenned a masik topikba is? koszi!

filmajanlo: The Curious Case of Benjamin Button. nagyon hosszu. mi 3 napig neztuk apaval, de valami iszonyat jo film volt. jot tesz az ember lelkenek! :lol:

habe. azta! hogy neked mennyi tejed van!!! :shock: en meg csak 80-at tudok fejni egyszerre! :oops: :cry:

sarmi. szuper a szek! annyira hasonlit Irisz a parodra! :lol: :lol:
honnan van apukadnak ozikeje? :shock:

zoldi. tudtal beszelni tesoddal? mit javasolt, ha igen?

KépKép
KépKép
mush589

en glutenmenteshez ragaszkodom 10-12 hosig, mivel en liszterzekeny vagyok, es ezt javasolta a doki. amugy nem tudom, hogy mikortol adhato. egy csomo bebikajaban van amugy.
a tejpepek kozul van glutenmentes?

a tobbgyerekes, egy gyerekes, feltos, nem feltos temahoz:
en peldaul sokszor nem tudom, hogy hogyan csinaljam, es orulok, ha a tapasztaltabbaktol lehet kerdezni! aztan en meg eldontom, hogy az szimpi-e nekem! jo, hogy ok is vannak ebben a topikban!

trombi.
koszi szepen!!!

vera. nagytali. aug 8, gabieknal! :wink:

na lassan utol erem magam. mar csak masfel oldal! :roll:

KépKép
KépKép
mush589

na itt a vege!!!megyek is aludni. latom mar mindenki kidolt!

KépKép
KépKép
mush589

Lyndee, köszi a privit, megy majd az válasz :wink:
Te nem jössz a talira? Vagy jol emléxem hogy progitok van?

Kubu, Marcid még mindig nagyon édes, a hekkre meg teljesen ráindultam, azonnal szereznem kell 8)

Gabi, Susy, a mai nap egész jó volt, nem tom minek köszönhető.. gondoltam a fogra, de a másik kettőnek egyenlőre nyoma sincs, csak a nyál ömlik folyamatosan, és Mininek van hogy egszerre négy ujja van a szájában... :roll:
Gabi, Nálatok viszon akkor lehet a fogtol nem? Bár nálunk a két alsó előtt nem volt nagy nyűg.... Szóval nemtom, inkább csak ahogy irod is, most ilyen korban vannak... :roll:

Berni, dettó az altatás, magától el sem tom képzelni hogy elaludjon, én a mi nagyágyunkba teszem, megetetm, és eddig ott aludt el... de mostanában nagyon nehezen, már náha ömlik a viz rólam, még mindig nyugtatom... ma este ugyanez a nyűglődés, de amikor jollakott, betettem az ágyába és leoltottam a villanyt..pár percig ott is forgolodott, és képzeld elaludt... :roll: Hmmm... most akkor mi van?
Mindenesetre teljesen együttérzek, olyan jó lenne, ha szépen hami után nyugis szundi lenne...
Teszel képet a pancsiról?
Tengerpart: először nézte a homokot meg tapizta hogy mi ez... aztán ez ment egy darabig..amikor elámosodott és letette a feját, ha akkor a nyálas pofi pont a homokban landolt, hát azt hittem megzabálom... tiszta homok volt az egész képe... mentünk teljes zuhany körre... :lol:

Zöldi, nekem mehetnékem van, szóval szivesen csatlakozom... hova megyünk?

Kuki: én már huzogatom neki kb egy hónapja. Dokinéni mondta kezdjük, én meg teszem, mert bizom benne.

Musi, welcome back :wink:

[/b]

Kép
Kép
zsiraf8

Mushi: Örülök, hogy bejött a sinlac! Domi is imádja, én is úgy döntöttem, hogy pépnek csinálom meg az utolsó előtti étkezésre, azt hiszem Lyndee tippje volt a sűrítés, hátha bejön és nem kell még egy szilárd étkezést beiktatni.

Zsiráf: Én még nem kuki, nekünk meg azt mondták, hogy egy évig tilos.. :shock: nesze neked, most akkor sorsoljon az ember a változatok között... :lol: :lol: :lol:

Vera: Rendben, akkor a hét közepe kánikula miatt kilőve.

Kép
mannababoca

Morgen,

Iokka és Erika,
Aaaaszta, hát Nektek sem lesz sok nyugalmatok mostantól.

Gabi, Lyndee,
Mérek majd kukacot, mondok méreteket, deeeee most olyan jó a pihi-puhi ágyban, nem akaródzik kimászni.
Egyébként a szivacsot én történetesen Soroksáron, Grassalkovich úton (nem messze Bébictől) vettem. http://www.uzleti.hu/kereses.jspv?what=szivacs

Manna,
Nálunk is elég szegényes a gyümi paletta, a körte, alma, banán, bari nagy favorit, de pl a meggy hááááát mit ne mondjak, olyan fejet vágott az első falatnál hogy nem is próbálkoztam tovább. Dettó mint Sarmi, banánt imádjuk. Egy etetéskor simán két nagy banánt benyom a lyegény.
Csatlakozom Sarmihoz, ma akkor megpróbáljuk keverve, ok hogy sétáljunk egy jó nagyot még délelőtt és beszerezzük a hozzávalókat.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Musi,
Dejóóóóóóóóóóó h jöttél. Huh nem semmi napotok volt, sajnálom, annyira drukkolok h egyszer ez megszűnjön.

Apropó tévedsz nem a bablevesbe mész, hanem egyenesen Zöldi pocijába, semmiféle körítés.

Tízórai illetve ebéd már kiváltva, délelőtt alma-banán, ebéd mindenféle nyami zöldség (bevallom én is szoktam belőle falatozni).

Látod nekem bébi alszik, apa horkol, nálatok fordítva…

Simán bevállalnám a fotózást, nagyon kircsi.

Balaton: tény, sok mindent lazán veszek, de valahogy nem tudom rávenni magam h bevigyem, habár valamelyik nap láttam h egy anyuka pucérra vetkőztet bébije, pelenka off és bevitte magával elég messzire… nekem ez nagyon furi volt, 1., mi van ha a gyerekre rájön a szapora, 2., azért amit luk lehet azt védjünk.
Egyébként tervezem h beviszem csak éppenséggel egy kis csónakban (korábban már tettem fel róla képet) csak azért h megnézzük mit szól a ringatózáshoz…

Chips: hááááát naaaaaaaaaaaaaaaaaagyot, walkers a favorit, pringels-t ismerem még de az olyan száraz nekem.
(angol szomszédom 4 hét alatt már másodszor van itthon, autóval és egyszer nem szólt h jön, pedig telerakhatta volna a csomitartót, ja ő az akinek a felesége amikor itthon volt, nem volt ideje h bejöjjön hozzánk, hát most a férj dettó, csak onnan tudom h itthon van/volt h láttam az autóját a parkolóban – gáz).

Kulcskérdés megoldódott amikor elmentünk Kecskemétre a kulcsért. Szép menet volt.

B.Button- naggyon jó, könnycsatornámat kellőképpen át is mostam.

kubuspace

Boci,
Mondtam én hogy küldöm is ?? A gondolathoz meg nem kell nyitott ablak. Goni vagyok tudom. De ma küldöm, délelőtt bevágunk egy sajti-tejfölös lángost és kérek Neked is egyet.
Behalok ahogy most Mártonozod Marcit.

Andy,
Nyugi, pont anyósommal beszélgettem tegnap az ő fiai pl nagyon későn kezdtek el mindent csinálni és most nagyon ámul-bámul h Marci nálunk mennyire más.

Vera,
Sajnálom apósod, részvétem. Szegényke, beteg volt ? Iza gyógyuljon asap.

Gabi,
Lehet h írtad már korábban, de Ti hova jártok úszni ?

kubuspace

Sinlac,
Tudom hülye kérdés, de ha a dokim nem említette attól függetlenül én kérhetem h írjon fel ?

Jaaa nem is mondtam anyósom (imádom) aki eléggé strict bizonyos dolgokban, ennek ellenére tegnap a fagyijába belenyomta Marci ujját és utána vissza kisember szájába, így fagyiztatta, aztán rászóltam hogy ne... Erre újra csinálta. Válasz: Marci annyira nézte hogy mit csinálok és ő is akarta.... mondtam h mivel most látta hogy azt eszi amit a szülők így ezentúl (úgy gondolom) h állandóan és nagyon és majd elvárja hogy amikor eszünk abból ő is kapjon...

Szar idő van, mondjuk én nem bánom, mert kellemes a levegő, ettől mi még tök jól megleszünk Marcival csak éppen nem süt a nap. Szegény nyaraló emberkék.
Apa elment Pöstre, tárgyal egy sort oszt irány vissza, remélem 2 körül már jön. Jövő héttől már úgyis dolgozni fog, vége a jólétnek.
Tervezem h megyek én is Pestre, persze a kalandvágyó énem kitalálta h mi lenne ha nem autóval hanem vonattal mennék fel... nem is tudom mikor vonatoztam utoljára, szóval azzal mennénk fel, apa meg várna a déliben..

kubuspace

Jobb reggelt!

Enyém fiam meg van zakkanva. Este 9-kor evett, első ébredés 00.38-kor. Elalvás csak cicivel. Következő ébredés 4.15, elalvás újra cicivel. AZtán 6-kor ugyanez, azóta alszik. És én??????

Azt mondja a párom, vegyünk tápszert. De hát este ehetett volna még! Kínáltam lefejt tejcsivel még szopi után, de nem kérte és a ciciből is 40-et fejtem még. Lehet, hogy nem volt elég idő a két utolsó étkezés között, kicsit megcsúsztunk az uzsonnával.

Kuki: nekem most azt mondta dokinéni, hogy nagyon óvatosan, csak szigorúan amíg engedi a bőr, fürdéskor mozgassam meg. Zalánnál annak idején azt mondták, csak 1 éves kor után.

Manna! Dominak nagyon boldog 7. hónapot!!!

Nincs valami gatyarohasztó hőség, de ha nem esik, nem bánom. Na megyek vasalok, amíg manó alszik.

Szép napot! Laura

Kép
Kép
szeles4

Domi, boldog 7. hónapot.

kubuspace

Kubu
[quote]e írta:llenére tegnap a fagyijába belenyomta Marci ujját és utána vissza kisember szájába, így fagyiztatta, aztán rászóltam hogy ne... Erre újra csinálta. Válasz: Marci annyira nézte hogy mit csinálok és ő is akarta...

Így én is adtam már pár nyalásnyit,szerintem ebben semmi rossz nincs.SZERINTEM.

Mush,apuék fa kitermelésen voltak az erdőn,és ott találták az őzikét,nem is akarta volna elhozni,de figyelték,hogy reggeltől estig nem ment érte az anyukája,megdöglött volna,mert menni se tudott,így elhozta,azóta már apunál duplájára nőtt.Cumisüvegből eteti! :lol:
Hét elején kimostam a bébihordozót,és mivel csak itt áll azóta is érintetlenül,így eldöntöttem,ma beadom a bizományishoz. :cry: Ez egy újabb lépés a rohanó idő útján.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt!

Boldog hófordulót Dominak!

Vera: Részvétem! Nagyon rátok jár a rúd mostanában. Izának sok gyógypuszit küldök.

Gabi: Peti ügyes, Vivije Jurminenek van :wink:

Erika: Igen, igen! Peti is próbál "kiülni" oldalra, de mindig megborul.

Andy: Sógornőm kisfia először 7 hósan fordult a hátáról a hasára, 9 hósan kezdett kúszni, 10 hós elmúlt, amikor felült. Most lesz egy éves és kapaszkodva már körbe lépeget a szobában. (Pedig ő még nincs 7,5 kiló sem). Ráértek, Regus is egyszer csak elkezdi, aztán győzd követni, hogy hol tart éppen.

Nem emlékszem, hogy ki kérdezte, de én a gyümölcsöt és a sűrítőanyagot (rizs, grízes pép, keksz) fele-fele arányban szoktam keverni.

Ma hazajön Apa! :D És a legjobb barátnőm 8 hetes a harmadikkal! :D

Kép
iokka

hahó

összeszámoltam és Regi tegnap összesen 9 és fél órát aludt az éjjelt is beleértve amikor ő ugye alszik végig :shock: amugy 12-13at szokott az se sok na de 9 :roll:
nappal nem nagyon alszik. ill. elalszik de félóra múlva már kel.

na megyek mert jön apum mingyárt majd jövök

andy

Kép
andy30

hahó

összeszámoltam és Regi tegnap összesen 9 és fél órát aludt az éjjelt is beleértve amikor ő ugye alszik végig :shock: amugy 12-13at szokott az se sok na de 9 :roll:
nappal nem nagyon alszik. ill. elalszik de félóra múlva már kel.

na megyek mert jön apum mingyárt majd jövök

andy

Kép
andy30

nemtom mért ment el 2x (ez is :roll: :)

Kép
andy30

Röff reggelt!

Musi! Tesóm azt mondta, hogy MINDIG először ciciztesd, és utána kaja, és ha nem fogadja el a cicót, akkor ne adj helyette kaját, hanem próbáld meg fél óra múlva.
Más teendő nincs - és ha gondolod, fejhetsz, az nem árt.

[quote]Z írta:öldi, nekem mehetnékem van, szóval szivesen csatlakozom... hova megyünk?

Zsiráf! Mármint gyereket lopni? Mert "vasalást" nem vállalok idegenben :oops: Sorry Lyndee! ;)

Kép
zölddisznó

Ha hétfőn mennénk sétálni, akkor én is tudnék csatlakozni. Budai hegyek? Hűvösvölgy?

Musi! Nagyon visszhangzik, ahogy odabentről beszélsz! ;)

Kubuci! Meddig lesztek Fődváron? Van néked bicajod?

[quote]L írta:átod nekem bébi alszik, apa horkol, nálatok fordítva…

:twisted: Nálunk blbi nem alszik, apa viszont horkol. DE itt a nagybüdös főváros sötét bérházának földszintjén 4 ébredés-evéssel most kelt fel nyonyeszkám. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Éééééés nincs anyóóóóóóóóóóóóós! ... sajna apa se van. :(

Kép
zölddisznó

Helló Csajok!

Új cselt vetek be. Szoktatom át Zsófit a napi 2x alvásra. Kivi leszek, kijön-e jobban a lépés, mint eddig. Mostanában mindig az volt, hogy du. aludt, de az esti fürcsiig nem volt elég, így este 6 körül még bealudt, ami azért volt gáz, mert utána tombolt 10-ig. És a 6x-i kajáltatás sem jött már ki. Ma nem kínlódtam az elaltatással reggel, inkább megvártam a 9 órás kaját, azon szépen bealudt. Ha minden jól megy, akkor most alszik 11-ig, aztán ébrenlét du. 3-ig, alvás 3-tól 5-ig és így már simán klappolni fog minden. :-D Aztán én tervezek, Zsófi meg végez... :-D

Ma reggel megfőztem az első pipihusit Zsoffnak, kivi leszek mit szól hozzá!

Mági!
Tessék jelentkezni!!! Ugye nem akarsz eltűnni???

Andy!
Dévény torna akármeddig lehet, de azt mondják, hogy 100%-os eredményt 6 hós korig tudnak elérni. Későb már csak javítani tudnak a helyzeten. De szerintem Regi nincs lemaradva semmiről! És tuti a nagy súly is közrejátszik.

Zsiráf!
Zabálnivaló lehetett Laja a homokos képével. :-D A pancsolóról tegyek fel képet? Ugyanolyan, mint amit Gabi korábban felrakott. Mindjárt megkeresem, hányadik oldalon volt! Irigykedem Laja bealvásához! Nálunk csak annyi az extra, hogy Zsófinak az sem elég, ha mellettem van a nagyágyban, ott is csak tombol. Őt ringatni kell, ami már egyre nehezebb ügy lesz...

Kubu!
Vonatozás??? Áááááá... Megy a Balcsiról Pestre valami légkondis??? Nehogy olyannal menjetek, amin nincs, mert meg fogsz őrülni, gyerkőd meg szenvedni fog!!!

Mush!
Üdv újra itt! Húúúú... Sinlac receptet aug. 8.-án fogok tudni feliratni dokinénivel. Előbb csak akkor megyek hozzá, ha elfogy a tápszerünk addig. Jó lesz még akkor is?

Zsiráf! Vera! Manna! Zöldi! meg még akit érint...
Hova mentek talizni jövő héten??? Úgy találkoznék már újra veletek!!! Ha egy kicsit is általam megközelíthető hely lesz a célpont, akkor nem ráztok le, megyünk!!!

Gabi!
Privi ment az e-mail címmel!

Kép
Kép
lbernuska

Hahó!

Túl vagyunk a 3.leszoktatós éjszakán.Egyszer ébredt szintén 4kor,majd fél perc múlva már durmolt is :lol:
8ig nyomtuk :wink:

Mush:kicsit később privizek,csak most égető dolgaim vannak :D

Zöldi::Kérdeztem már pár hete,csak lehet átsiklottál felette,hogy szted Arni miért üldögél fel cici közben?Többször is egymás után.Szerinted az azt jelenti hogy már jól lakott?

Boldog 7. Hót Domi babának!

Zsiráf:mi sajnos azért nem tudunk menni a talira,mert barátnőmnek pont akkor lesz az esküvője :twisted:

Laura:Sajnálom az éjszakát!Már nincs sok idő a szabidból,élvezzétek ki amennyire csak lehet! :wink:

KépKép
lyndee

Tali ötlet jövő hétre: Budakeszi vadaspark! Nem pont a vadaspark területe, mert az elég terep-rally, de előtte van egy csomó aszfaltos út az erdőben, ahol lehet cirkálni. Szerintem kafa hely.

Kép
Kép
lbernuska

Lyndee!
Írd már meg, hogy mi a leszoktatós módszered!!! Nagggyon kivi vagyok rá!

Kép
Kép
lbernuska

Legfrissebb:
Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi:Írod mushnak hogy először cici,majd kajcsi.Én is így csinálom minden hozzátápi előtt.Szted nem baj ha még egy darabig így csinálom?illetve Te mikor fogsz kiváltani egy kajcsit?

KépKép
lyndee

"Aki szép az reggel is szép"-Mondja Arni :lol:

KépKép
lyndee

Zsiráf!
Gabi a zsiráfos pancsolót a 683. oldalra rakta fel, csak ott Kobi a lényeg, pont kitakarja a zsiráf fejét. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Hu de régen voltam!

Puszika mindenkinek!!!!
Remélem majd egyszer :roll: :roll: lesz időm irni rendesen is és visszaolvasni...De vagy 50 oldal...hu....

Mi jol vagyunk, növünk mint gomba.Csak az a baj, hogy nem akarunk se kúszni , se mászni, hanem állni...Még aludni is lábon állva akarunk. Megkapaszkodunk a babakocsiba és felállunk...

Fogunk még nincs,hajunk is alig de mit számit, van paróka és protézis a világon :D :D
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zöldi:
de édi a kis Hanna! Kinek nyujtja a nyelvét? :wink:

Én is kivánok BOLDOG 7.hót Domi babának
és minden kinek aki töltötte a 6. at, vagy 7.et.!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jöttem... kiborultam... mentem...

Kép

Kép
dcili81

Cili :cry: :cry: mi a gond????

Kép
Kép
Kép
f.marti

Húúúú, Szeles, ez nagyon gáz. Remélem, csak egyedi eset, mert horror lesz, ha így marad a kisember alvókája.

Berni! Jó terv ;) Én rájöttem, hogy akkor járok legjobban, ha hagyom, hogy Hanna tervezze meg a napját, én meg hozzá igazodom. ...ez persze csak egy gyerekes nem dolgozó nőcikre vonatkozik.

Engem is csábít a vonatozás... éljenek a pervertz kismamák! :)

Lyndee! Bocsi, tényleg átsiklottam.
Szopi közbeni mocorgás:
Jóllakott, nehezebben jön a tej és türelmetlen, jobban érdekli a világ, mint a kaja... válassz!

Budakeszi-séta nekem kiváló!

Lyndee! Ezt Musinak külön-tárgyalások után ajánlottam, mert Kincsecske kezd kevesebbet cicózni és több marhapöritzabálni, és hogy nehogy leszokjon Musiról.

Kajakiváltás: kb. 8 hónapos korára kéne eljutni egy étkezés kiváltásához, de van, aki már félévesen többszöri kaját tányérból és nem ciciből/cumisüvegből nyom.

Hanna szerintem nagyon soká fog ilyet csinálni, mert eddig max egy decit evett meg hozzátápis kajából. A többi cici. Ő sokszor keveset evős típus. Mostanság éjjel 3-5* szopizik, napközben időjárásfüggő, 5-10 között, és napi 3* kínálom meg egyéb kajával.

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?