Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok, dolgozom.. :(

KépKépKép
tünci28

Tünci laptető! :D

Jázmin örülök hogy jobb kedved van és bizakodó lettél :D Így van nem szabad feladni és igenis van remény a ti számotokra :!:

Kép
anyci

Bende, benézel ma hozzám délután?
tünci28

Megyek Aranyom, hogyne mennék......

Vigyek valamit?
bende

á,nem, csak pár szót beszélgetni, az általában nagyon jót tesz nekem. :wink:

12-13 leszek szüneten kb.
tünci28

Ne haragudj Tünci, de ebben az időpontban nem tudunk menni!

De megyünk!!!!!!
bende

Helló csajok.

Köszi mindenkinek a drukkot/gyógypuszit Vincus nevében, jól van, alig van rajta már pötty, úgyhogy – remélem – minden ok lesz vele.

Jázmin, van a Sote II. számú Klinikán egy doki, dr. Gidai János, ő együtt dolgozik a Czeizellel, sokan dícsérik, esetleg nézd meg a topikját. De talán a legjobb ötlet tényleg a Czeizelhez menni. Örülök, hogy kicsit azért bizakodó vagy.
Kutyusod :lol:

Bea, tényleg jó lehetett ez a gyerekes nap. Várjuk a képeket!
Toszkánába megyünk, péntek délután indulunk.

Királylány, miért vagy a plafonon?

Bende, látom, kiszerkesztetted azt a hsz-t. Iszonyat… :cry: :cry:

Melcsike, akrobatika-tábor, ez a Barci egy örökmozgó, nyughatatlan nőszemély :wink: .

Kisanya, akkor jó, ha nem bántottalak meg.
Hát, ha többet nem kerül szóba a téma a kávéssal, akkor jól van így, ha firtatja, majd szólok, mi az ábra.
Radíros sztori annyira édes :)
Hű, ez a kép nagyon-nagyon jó! Ki fiai-borjai?
Hát, az ilyen elhatározások nem nagyon szoktak kitartani, gondolok Pieterre…nagy szerelem lehet (sóhajtós szmájli).
Vinyó „sima” oviba jár, a bölcsi volt nem hivatalosan Waldorfos.
Érdeklődsz a keleti vallások iránt? Bocs, ha volt szó erről régebben.

Hasli, örülök, hogy tudtatok találkozni Bobokával, nagyon sajnáltam, hogy lemaradtam. :(
Jól vagy?

Tüncike, Te hogy érzed magad? Megnyugodtál? Olyan keveset jössz mostanában…
:(

Zaha

Kép
Kép
zaha

jaj, hát úgy értettem,hogy ne akkor, mert akkor nem vagyok a helyemen!
VÁrlak! :)
tünci28

Zaha, most a napokban nem voltam vmi jó formában, lassan összeszedem magam és a régi leszek megígérem.

Csak olyan sok baj, meg nehézség volt, nem hogy kipihentem volna magam, hanem kifáradtam.
tünci28

Nagy ölelés mindenkinek, aki fáradt, beteg, szomorú, ideges, aggódik.... minden rendben lesz!

Kép
kisanyácska

Sziasztok!

Zaha írtam privit :wink: Tegnap biciklizni voltam, kitekertem anyósomékhoz, jó 2km-re laknak vagy még több is valamivel. azt mondta a zuram, hogy kezdetnek elég lesz :) Utána meg hullahoppoztam :D Jól esett. Ma is mennék, remélem nem fog addig esni az eső :?

Kisanya csudajó a kép! a gyerkőcös is és a macis is :)

Tünci nálatok is csak a gondok :( jó lenne ha már valami jó is történne :wink:

Enyém gyerek nyaral Bükkfürdőn anyukámákkal még csak beszélni sem akar velünk :roll:

királylány

Sziasztok!

Kisanya

Jó utat! Baráti alapon? :wink: Jó kis sereget hoztál össze magad köré, mármint a képre gondoltam.

Hasli

Boboka olyan kis bobokás igaz? Mikor mész haza?

Zaha

Legközelebbre már a cigánykerék már nem lesz téma nála. Most már szaltót gyakorolgat. :wink:

Boboka

És mi újs veled? Privit várnák tőled már. :(

Tünci

Remélem sikeresen rendbe tudja tenni a lelked. :wink:

Ja amúgy ma én is dolgozom. Aztán négy napig nem. De az uram péntek, szombat. Holnap megyek én is vérvételre, meg dokihoz, muszáj, mert már másodszor járna le pénteken a beutalóm. :oops: Múlt hónapban elsikkasztottam. :twisted: A doki mérges lesz biztos holnap. :?

Kép

Kép
melcsike70

szép estét!

nemrég értem haza, jó fáradt vagyok, elszoktam a munkától!

látom ma Ti sem vagytok nagyon aktívak, majdcsak lesznek jobb napjaink!

puszi

KépKépKép
tünci28

Helloka lányok!

Köszönöm a kérdést már jobban vagyunk,de persze
még sok idő kell,hogy elmúljon,hogy tényleg jól legyünk!
Minden olyan üres,olyan szomorú.... :(

Én jól vagyok,hála Istennek barnázás elmúlt,nincs már!

Fruzsika is keresi a mamát!Hihetetlen,de sokszor megemliti!

Tünci ez az első nap mindig nehéz a munkában(emlékszem még),de azért kipihent az ember(persze te otthon is dolgoztál,ezért te ezt nem mondhatod)!Hogy álltok az otthoni munkával?

Kép
Kép
szintus

Sziasztok drágáim,

akkor most "baráti alapon" elindulunk Németalföldre. Kérlek gondoljatok rám - félek egy kicsit.

Jövő csütörtökön érek vissza. Jók legyetek!

Kisanyácska

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kasanyácska, baráti alapon,hm???? :lol:
A barátok nem szexelnek ám, ezt ne felejtsd!!!! :lol:
bon voyage!!!!

Melcsike, neked jó pihit a szabadnapokra!

Szinti!
Annyira sajnálom.Párod, hogyan viseli?És az apósod?????
Az én apum akkor halt meg, amikor a tesóm kislánya 3 éves volt(most 9) és mindig emlegeti ,hogy a Matyópapa..Mert a kislányt Matyóbabának hívta apu.. :cry:

KépKépKép
tünci28

Főnököm angolórán, Tünci meg bepsl... 8)

vmelyik nap rendezünk egy olyan múltkori vicces napot??

Jázmin sikerült felhívni az az orvost????
tünci28

Sziasztok!

Én meg töltöm az első szabadnapom. :) És még 3 hátra van. Neki kéne állnom a lakásnak, de nincs hozzá semmi kedvem. :oops: Majd talán kicsit később. Ha nem ma majd holnap.

Kép

Kép
melcsike70

Tnc:pont egy hét múlva megyünk az itthoni dokibácsimhoz, megvárjuk, hogy ő mit javasol.De kinyomtattam minden intézményi elérhetőséget, amit kaptam, úgyhogy startra készek vagyunk.Bízom abban, hogy szegedre fog minket irányítani a lombik tekintetében.Az ottaniakkal van szoros kapcsolatban, így esetlegesen nem kéne egy-egy vérvételért odautazni (90 km).De majd meglátjuk, már nagyon várom a csütörtököt!

vicces napot akarsz?hozd a bort! :wink:
jázmin20

Sziasztok!

Na a vicces naphoz itt vagyok én is. Főnök nyaralni vitte a gyerekemet :lol: Cincoghatok :lol: .............

királylány

Lányok, ma kaptam egy privit egy lánytól...annyira kedves és szép levelet írt nekem, hogy sírva fakadtam tőle.Igazi EMBER.Ezért érdemes itt lenni.
Köszönöm így ismeretlenül!!!
Kép
jázmin20

Jázmin látod vannak még ismeretlenül is rendes emberek akik átérzik a másik bánatát :wink:

Kép
anyci

Jó estét!

Látom ma sem nagyon volt aktiv a topik.Fáradtak vagyunk úgy látszik, meg a lelkiek sem kedvezőek. Én ma jól kidolgoztam magam itthon. Meg orvoshoz futkároztam. A szokásos csak és úgy néz ki minden rendben. Most meg megbontottam egy pezsgőt. Szilveszterkor ittam azóta nem, de most megkívántam. De max két pohár. Holnapra elteszem a többit. Holnap nagybevásárlás délelőtt. Barci utolsó táborozó napja. Uram péntek, szombat dolgozik. Még kocsim sem lesz. Már bármikor várható hogy szóljanak mehetünk a kiskutyáért. Azt hiszem tök melegem van, kijött a pezsgő hatása. :oops: Tegnap meg volt a temetés..........megint. :( Remélem erre az évre már befejeződött. :x Még 3 nap itthon vagyok. Jaj de jó .......... :roll:

Mizu veletek?

Kép

Kép
melcsike70

Drága csajok, csak köszönni ugrottam fel. Nem tudok sajnos reagálni, azt sem tudom, hol áll a fejem, nézzétek el nekem. :oops:
Privikkel is adós maradok, hacsak nem lesz ott wifi.
Egy hétig nem leszek, nagyon fogtok hiányozni. :(
Bár azt kívánhatnám, hogy egy hét múlva mindenki túl legyen minden rosszon, és mindenkinek sikerüljön, amit szeretne.
Ehelyett csak annyit tudok, hogy sokat gondolok mindannyiótokra.
Jók legyetek! :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha!

Jó útat, nyugodt pihenést Nektek!
Érezzétek jól Magatokat! Fotózz sokat,hogy mi is részesei lehessünk egy kicsik a toszkán hangulatnak.
Puszi Vincusnak és a férjednek és persze Neked!
beátab

Zaha, örülök, ohgy el tudtok menni ,ezek szerint Vinyó jobban van.
Érezzétek jól magatokat, amennyire lehet.

Bea, köszönöm az email.t.

Lassan készülődöm megyek dolgozni.

De jó Melcsikének, hogy pihizik.
Kutyus mikor lesz meg?
Majd megnézhetjük???

Jázmin, várlak a hírekkel!!!!

Többieknek mi újság?

Hettuli ,Ti?

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

A tegnapi első szabadnapomom nem pihiztem, most nagybevásárlás. De amig nem megyek a BArciért addig pihi lesz. Tegnap marcira elfáradtam.

Zaha

Jó utat nektek!

Tünci

Most már bármikor szólhatnak, hogy mehetünk érte. Minden azon múlik hogy az oltás meg a anyjától különélés hogy sikerül neki. Most már 2 hónapos. Nem akarjuk, hogy ha itt lesz akkor baj legyen vele ilyen téren. Amig lehet szakértő kezek alatt legyen. De majd ha meg lesz teszek fel róla képet. Állitólag még mindig nagyon kicsi. :? Ahogy Bea is mondta, vigyázzunk nehogy rálépjünk. :?

Kép

Kép
melcsike70

Vagyok, csak csúnya levelet kellett írnom egy bizonyos banknak, akitől felvettük a 0%- os hitelt. Június végi keltezéssel írt nekünk egy levelet, hogy változtassunk fizetési módot + 3% a hitelbiztosítási díjon felül!, mert a bank nem teljesítette az átutalást!
poén: első törlesztőrészlet esedékessége 07.15. !
Klassz nem?
Mellékelt egy csekket is, hogy fizessünk gyorsan, mert el vagyunk maradva! köszi!

Marad még bőr a képükön, azon felül is, hogy a Fogyasztóvédelem vizsgálja a ,,0%,,- os hitelüket!

Nagyon felhúztam magam!
bende

Melcsike!

Szegény kutyika, akkor még nagyon kicsi. Mostanában olyan galádok a kutyatenyésztők, hogy 6- 8 hetes korban elvitetik a kölyköket, hogy a mama újra minél előbb hadra fogható legyen és ne kelljen sokáig bibelődni a kicsikkel.

Régen egységesen 12 hét volt az az idő, amit a kutyik az anyjuk mellett töltöttek.

Cudar kutyát is akkor hoztuk el. Egy jó tanács, hozzatok el, egy rongyit, vagy egy tálkát, szőnyeget, bármit, amin rajta van a testvéreinek és a mamájának a szaga, hogy első napokban így enyhíthesse a hiányérzetét. Találjatok már most neki egy olyan dobozt, vagy kosarat, ami 3 oldalról zárt, csak az eleje nyitott. Ezt próbáljátok meg a lakás egyik csendes sarkában elhelyezni. A kutyák akkor tudnak igazán nyugodtan pihenni, ha jobbról, balról és hátulról védve érzik magukat és csak előre kell figyelniük. Így került a mi kutyink, az előszobába, a cipőspolc helyére. Ott totál jól érzi magát, mert az egész egy kuckó, a fejét meg kilógatja a függöny mögül.

Beus! olvastad a mailem? :(
bende

A kutyákat 6 hét után lehet elválasztani, fajtától függetlenül.Akkor már esznek szilárd táplálékot.

Bende:milyen kutyusod van?
jázmin20

Bende:a bankodnak:
Kép
jázmin20

Jázmin!

labrador retriver, oké 6 hetesen már esznek szilárdat, de akkor is kegyetlenség olyan korán eladni őket!
bende

Íme!

Kép

Kép

Hogy vagy Drága Jázmin???
bende

Tünci!

Kérsz rántott húsit???
bende

Bende:gyönyörűség, imádom a nagykutyákat!Nálam itt kezdődik a kutya, hogy labrador vagy golden retriver.
Nekem berni pásztorom van, ő is kan, mint a Tied, ha jól látom. :wink:
6 hetesen hoztam el, de azóta jobb helyen van, hidd el.Az első két nap nyűgös, több törődést igényelt, de azóta boldog.És mi is miatta!Most lesz 3 hónapos és rajta élem ki az összes anyai ösztönömet.(szegényke) :oops:
Most még éppen fel tudom emelni a 13 kilóját, de hetek kérdése és a földön marad non stop.Állítólag 60-70 kilós lesz. :shock:

Most látom a kép alatti kérdésed...köszönöm, jobban.Nagyon várom a dokimmal való randit, mert utána tudunk továbblépni.Csak a lombik lebeg a szemem előtt.És a siker. :roll:
jázmin20

Ja és a kis szerelmem 2 hónaposan:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jázmin20 2009.07.13 09:30-kor.
jázmin20

Lesz siker Jázmin! Hidd el!

Enyém kutya már öreg! Nagyon nagyon fog fájni mikor itthagy minket! Nyanyó előtt Ő volt az életem állandósága, egyetlen hűséges társa.

Aki nem szereti a kutyákat, ezt nem érti meg.
bende

Milyen nevet adtál a 70 kilóssá cseperedő kicsi fiadnak?
bende

Nagyon tuti plüsskutya!!!!!!

A mienk kb 35 kiló, de öleb lett. A legjobban azt szereti, ha félig az ölünkben fekhet. Sajnos, Nyanyómat nem szereti, őrülten féltékeny rá. Most már kezdi elfogadni, sokat találkoznak és a Nyanyó úgy látszik anyatejjel szívta magába a kutyákszeretét, mert imád minden kutyát.

Tegnap hibátlanul kimondta azt, hogy kutya és rámutatott egy arra sétáló ebre.
bende

Párom akar venni egy kutyát, de én mondtam neki, hogy egyszerre két gyereket nem szoktatok szobatisztaságra! Ráadásul ( bocsi Melcsike) ilyen nagyon pici kutyát akar, nekem meg a kutya spániellel kezdődik.
Azt mondtam, az jöhet, annál kisebb nem. Valszeg nem is sokáig bírná a gyerek túláradó szeretetét.
bende

Megyek, ebédelek, amíg lehet....

Psu, az ebednek is. Jaj, nagyon megdögönyözném!!!!!
bende

Psu= pusz, béna bende
bende

Bende:Vilmos (Vili)
Nálam a spániel sem jöhet szóba, idegbeteg egy fajta.Én legalábbis még csak olyannal találkoztam ....és mikor rátámadott egy a lábamra, (háttal álltam) akkor meggyűlöltem az összeset.
Az olyan macskánál is kisebb kutyák meg nem is kutyák.(bocsi minden csivava és jorki tulajtól)
Nyanyónak kutyacupp! :wink:
jázmin20

Köszönjük a kutyacupp-ot, már kapott belőle jónéhányat, legutóbb egy óravásáron, a holland tulaj, szettere robogott el mellette és, ha már úgy esett, képen nyalintotta a gyermeket.

Vilmos- jó név, ha 70 kilós lesz, akkor is illeni fog hozzá. Én találkoztam már jónéhány nagyon aranyos spániellel, viszont amit, én nagyon idegbeteg fajtának tartok az a dalmata ( elnézést, mint dalmatatulajdonos zugolvasótól ) annyira túltenyésztették azokat a kutyusokat, hogy az idegrendszerük iszonyatosan labilis. Egyáltalán nem azok a kedves gyerekszeretű kutyák, mint amilyennek a 101 kiskutya lapján elképzeljük őket.

Macskánál kisebb kutyák? egyik sem teszik. szobacirkáló....
bende

Melcsike Drága! Tényleg ne haragudj ránk. Tőled hatalmas lépés volt, hogy beengeded az életetekbe azt a pici kutyát is!!!!!
Nagyon meg fogod szeretni és lehet, hogy a következő választás nálatok is egy bernáthegyi lesz... :shock:
bende

Folyamatosan nézegetem Vilmos kutya kócos ki képét!
Jó lenne egy kertes ház. Sajna az életben nem adathatik meg minden egyszerre... de majd, ha nyerek a lottón!

Tudni fogjátok, akkora arcom lesz, hogy onnantól kezdve mindent nagybetűvel írok majd!

Jelenleg ilyen picike vagyok! a lakás meg ekkora
Beszéltem Hettulival, jól van, csak kicsit nehéz 3 gyerekkel és Vencus szülinapja miatt állandó vendégjárás volt. Most már lassan helyrerázódnak!
bende

Mikor Kaposváron laktam a főbérlő nénim macskája volt Vilmos.

Gyakran nálam aludt, de éjszaka nem voltunk jobban, mert mikor aludtam és megmozdultam mindig rávetődött a lábfejemre is beleharapott. Nem voltam túl boldog mikor éjjel 10- szer is erre ébredtem.
bende

Bende:ha én nyerek a lottón, akkor veszek neked egy kertes házat, hogy arcoskodj! :wink:
Tényleg a dalmata ilyen?A fene gondolná... :shock:
Nekem kifejezetten olyan igényeim voltak, hogy nagytestű, nyugis és gyerekbarát legyen.Persze nevelés kérdése is, tudom, de azért egy labi vagy golden vagy Vili-fajta azért alapból ilyen.Az olyan cirkálók engem idegesítenek.ismerősnek ilyen van és nekiment viocsorogva az én Vilimnek séta közben.Nagyjából a hasáig sem ért....Vili meg nézte:"ez meg micsoda itten, szőrös bolha?" :lol:
Szóval kutyafronton nem bántunk senkit, de mindenki mást szeret és pont.
Bende, tudod, sokszor gondolom azt, hogy inkább laknék kis helyen, fele ilyen életszínvonalon, de családban...nekem nincs rokonom, nincs testvérem, nincsenek szüleim....csak a férjem és a kutyám.Egy szép kertes ház néha szart sem ér, mikor az ember szíve megszakad az ilyen dolgok hiánya miatt.Legyen kicsi a lakásotok, de ott van Nyanyó....szóval értessz te engem.Arcoskodj csak bátran így is! :wink:
jázmin20

Míg a férjem nem "szedett össze", én is egy macskával éltem.6 évet.Ő is harapdált! :D
jázmin20

Ezért mondtam, hogy nem kaphatunk meg mindent egyszerre! Nem vagyok elégedetlen. Éppen ma volt itt a védőnő, hogy szerinte nekiállhatnánk a kistesónak. Mondtam neki jó. Ad az állam egy nagyobb lakást? Nekem segélyt, a páromnak munkát? Akkor lesz tesóbaba.

Azért nyugodtan arcoskodj Te is, a férjeddel, meg a kutyáddal. Főleg, ha már mindkettő legalább 70 kiló. :lol:

A cirkáló kutyák így kompenzálnak!

Jázmin! egyébként lottózol? nőttek az esélyeim egy kertes házra??????

Egyénként lesz Neked is Nyanyód! Egészséges szép Nyanyód! És nagyon jókat fog Vilmossal rosszalkodni. Most kapsz egy kis edzést a kutyától, aztán jönnek mindketten!!!!!
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?