Sziasztok!
Na jó! Akkor holnap csinálok egy tesztet, ha addig nem jön. Bár, nem hiszem, mert egyre egyértelműbb a dolog.
Elmesélek egy intim-sztorit:
Tegnap együtt voltunk. De én mondtam, hogy nagyon parázok, mert volt már olyan, hogy nem jött meg és együtt voltunk, na utána tuti megjött. Igaz, akkor nem voltam terhes. De akkor is... szoval értitek, mondtam is, ha utána megjön, megölöm (na ez nem volt valami romantikus, de félig mondtam csak komolyan)!
Végülis csak hébe-hóba, szoval óvatosan
Na, erre mondja utána a párom, hogy én biztos terhes vagyok, mert akkor szoktam ilyen lenni, mikor terhes vagyok. Mondom mégis miről beszél? Hát, azt monjda belülről. Olyan más vagyok. Hogy állítólag olyan forró, meg olyan, mintha meg lennék duzzadva bent (vagy mi).
És hogy máskor, mikor terhes voltam, akkor volt ilyen. Kérdeztem, hogy akkor ezt máskor miért nem mondta, hát azért, mert mikor ezt érezte, akkor már tudtuk, hogy terhes vagyok, de emlékszik erre, mert ez csak akkor van!
Meg hogy a bőröm is puhább lett!
Ja és hogy mivel ezt már most érzi, hogy belülről más vagyok, olyan, mintha már egy ideje ott lenne a baba, szoval szerinte is nagyobb lehet, mint 4 hetes.
Szoval ez tényleg érdekes, nem? Mert ugye ezt én, saját magamon nem tudnám észrevenni!
Émelygés továbbra is, de hála Istennek, amikor reggel van és még fekszem, akkor nem kínoz, csak mikor felfogja a szervezetem, hogy hahó, elindult a nap. Bár tudom, ez később erősebb lesz.
Méhem egyre érzékenyebb, nyújtózásnál, tüsszentésnél nyilall, mint állat. Mellem érzem. Hőm fent, szoval .... nem tudok mit mondani! De a tesztet még nem vettem meg. Lányok, vasárnap van nyitva Rossmann???