Új privát üzeneted érkezett!

Csibuc az szép környék egyszer jártam arra de nekem tetszett :D Ja pöttyök,nekem a hátamon van olyan amit lekéne szedetnem meg a hónaljamnál amibe majdnem belevágok borotválkozás közben :roll:
Minek az a bankboztonság?

Kép
anyci

anyci: LAPTETŐD VAN :lol:
lujzedli

Anyci
Laptetuuuu :lol:
Hat igen majd ma lemegyek a masikba ami egy sarokra van innen :wink: az occsobb is...mondjuk 4000ft 10perc fele annyi mint a masik es itt van az a berleti lehetoseg :wink:

Csibuc
SAkkor jo ha mi megvgyunk egymasnak 8) Ez a berletes dolog egesz jo...mert nem 10alkalmas vgy ilyesmi hanem van havi 2-3havi meg ilyenek....es az 1havit annyiszor hasznalom ahanyszor akarom es megoszthatom az ismeroseimmel is :wink: azert igy 2embernek 1honap barmikor menni az jooo 8)

Nekem is sok anyajegyem van es bar elfelejtettem irni a blogomban de kepzeld a szoliban mielott bemennel kitoltetnek veled egy tesztet,borszined,hajszined,van e sok anyajegyed stb stb....es aztan ennek alapjan o majd ajanlja melyik gepbe menj es mennyi percre :shock: jaaah es a csucsszam van uv mentes szoli is :roll: az nem tom milyen lehet lehet az a spres dolog :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lujzi igen :D

Bridget ez így tök jó lehet ott a szolizás :D Uv menetesnek majd nézz utána ez engem is érdekel milyen lehet 8)
Már rájöttem hogy mikor lehet kifogni a laptetőt :lol: Azért most nem álok neki vadászni ha lesz akkor lesz ha nem akkor nem,úgyse ezen múlik minden :wink:

Kép
anyci

annyit írtatok csajok, hogy alig bírom követni :)

Örülök, hogy ilyen jó a hangulat, így most nem is rontom el :lol:

Kép

Kép
princzike

szia princzike.
lujzedli

Szia princ :lol: Mizu veled?

Kép
anyci

Sziasztok. Csak kicsit be kukk mivel még mindig nem indultunk vissza és kicsit lenyúltam az internet kábelt.

Itt minden rendben csak a munka húzódott el igy holnap azt hiszem a párom elvisz kicsit "szopni" anyához :lol: :lol: rossz az aki rosszra gondolt, mivel megvolt a baj, hogy ő nem láthat. Aztán kb szombaton megyünk haza.

Annyit irtatok, hogy nem tudtam most elolvasni :oops:

Nekünk szerintem ez a hónap kilőve, a hő is rossz és nem volt tojcsi, gondolom csak próbálkozott a szervezetem aztán győzött a stressz :cry: ez van tudtam, túl szép lenne ha végre összejönne. :cry:

Mindnekinek puszi, láttam van/vannak újak majd olvasok.

Kép
Kép
melisch

Anyci
Ok majd megerdeklodom 8) de talan az a spres lesz tod amikor befujnak :?

Laptetun uccse mulik semmi :wink: nekem mar elhiheted :twisted:

Melisch
Na ne temessuk meg kerem szepen a honapot :!: es amint hazaertel essek jonni hianyzol :!: :wink:

Pricczi
Gyere es meselj akkor is ha nem jo hirek...jo kedvunk akkor is megmarad de legalabb veled erzunk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melisch akkor azért még élsz :D Kár hogy most nem sikrül majd a következő hónap talán jobb lesz.Ne stresszelj annyit nem tesz jót neked se :(
Menj is anyudhoz had lásson végre :D
Jó olvasást sok van :D
Hétvégén akkor már leszel?

Kép
anyci

Bakker mennyit írtatok!!!

Helló MINDENKI!!

Csibuc

Én ilyen ügyi vagyok :oops:
Szóval az úgy vóóót,hogy hétfőn megszületett a gyermek császárral és ha már ott voltam a kórházban gondoltam ne legyen hiábavaló az ott töltött idő,gyorsan begyűjtöttem péntekre egy perforált vakbelet is...ez volt 2000.01.22-én és aztán 2007.01.21-én éjjel 11.45-kor pedig bélcsavarodás és elzáródással műtöttek.

Akik hisznek kicsit a sorsban: ez negyedóra híján napra pontosan 7 évvel később történt... :roll: és ugye 7 évenként változik a sors,az élet....
Vendég

Bridget én is arra gondoltam aztán,csak nehogy te is úgy járj mint a Jó barátokban Ross :lol: :lol:

Kép
anyci

Milyen akkor ez a te éved?Remélem most jó irányban változik a sorsod :D

Kép
anyci

Anyci,tök eccerre írtunk 8)
Vendég

Megint :!: :D

Kép
anyci

Anyci
14 (2x7) elütött egy autó,semmire nem emlékszem

21 (3x7) éves voltam ,mikor első ballépésem=férjhezmenetelem történt

28 (4x7) megszületett a gyermek majd vakbél

35 (5x7) bélműtét,elváltam ,és megismertem a jelenlegi férjem.

Mostmár csak jók jönnek!!!Mit szólsz ezekhez???
Vendég

Hát ez elég bűvös nem mondom :shock: Ezek után már csak a jó jöhet pl. egy baba az lenne ám csak a csúcs :wink:
Tényleg bűvös szám a hetes :roll:

Kép
anyci

Na de arra már nem várok 7 évet!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja nem úgy értettem hanem hogy most legyen baba,ha már a mostani férjeddel szerencséd lett akkor ő hozza meg a babában is a szerencsét :lol: :lol:

Kép
anyci

Hát rajta nem múlik.... :?
Vendég

Rajtad se fog nyugi :wink:

Kép
anyci

szia milyen. akkor neked a 7es szám nem minden esetben szerencsés,nem igaz? nekem nincsenek ilyen dolgaim,amit valamihez tudnék kötni.
lujzedli

Anyci

Remélem is!
Csak tudod bosszant,hogy pl a sógornőmnek már 2 véletlen gyereke van :? (a másodikat úgy jelentette be:nagy szarban vagyunk,jön a tesó..)nem is minősítem...itt meg sokan megérdemelnénk...és mégsem jön...
Vendég

Lujzi,szió!

Így vagy úgy,de változott az életem!Semmit sem bánok,és most nagyon boldogok vagyunk!Már csak a közös babánk hiányzik :) de nem sokáig...
Vendég

Milyen hát ez az mindig azoknak sikerül könnyen akik nem akarnak.Ez az ami igazságtalan :evil:

Kép
anyci

Hahóóóóóóó!
zsuzska30

Kezd fájni a fejem és mindjárt elalszok a gép előtt pedig nem ülök végig itt :? Elkéne mennem fürödni mert akkor hogyan csábítom el így a párom egy kis hancurra :wink: :oops:

Kép
anyci

Milyen: ne is mondd. Egyik barátnőm(lehet,írtam róla,nem tudom) terhes lett, el akarta vetetni. Én mondtam neki,hogy bármit tesz, rám számíthat,függetlenül attól,hogy én nagyon szeretnék gyereket. csak azért nem vetette el,mert attól fél,mi van, ha a pasija ezmiatt elhagyja. No comment. Másik: volt osztálytársnőm ezer év után iwiwen írt, megkérdezte,mizu velem, válaszoltam neki,majd visszaírt,hogy ők is jól vannak,ás a gyerek nagyon huncut. Nézek ki a fejemből,hogy na f@sz@,ennek is gyereke van. Megesett Ausztriában. :(
lujzedli

Lányok, lehet azt látni, ha valaki online, vagy sem?
Bridgetnek adnám meg a paramétereimet.......nem a 90-60-90-est, mert nem is annyi!!!!!! :lol:
Meg már nem is lesz. Legalábbis a derék.......azt meghaladtam.
Vagy csak lecsúszott a cickóm...... :roll: :lol:
Na, szóval........
A házasságkötésünk időpontja 2004. augusztus 7.
Lááááááááám, itt is itt a 7-es szám!
Nahiszen.........meg is változott az életem. Moshatom a gatyákat, főzhetek, meg rámolhatok......... :shock: :lol:
zsuzska30

Anyci, nekem is ilyen terveim vannak! :wink:
Asszem, nimfomán lettem! :oops:
Minden nap ilyen terveim vannak, csak a férjem minden másnap beleköp a levesbe. :evil:
Pedig elmondtam neki, hogy az új nézet szerint mindennap kell kekszelni! :lol:

Most elment ő fürcsizni, lassan este, anyu is elmegy a szobájába, és akkor........
Már megmondtam apjuknak, hogy ma ő lesz a főnök! 8) :oops:
De azért majd irányítom, ahogy az életben is, hogy észre se veszi. :lol:
zsuzska30

Jó éééééég mennyit írtatok! :D
De ez tök jó így :D
Vendég

Csibuc, te sem vagy meg nekem iwiwen.
Ha gondolod...........én nem akarok erőszakos lenni, de meg kell, hogy add az infókat magadról!
Érted?!
Most!
Azonnal!
De igazán nem akarok rámenősnek tűnni....... :roll:
zsuzska30

Zsu rajtad folyton behalok :lol: :lol: Ezt a dumát,lecsúszott a cickód :lol: :lol: :lol: :lol: Te nő :lol: :lol:

Na megengedtem a fürcsi vizet,aztán rámászok apcira ha akarja ha nem,legfeljebb kitámasztom a kukacát és csak vigyázzba áll magátol is :lol: :oops:

Kép
anyci

Ezeket most kaptam:

A BOLDOG NŐK 5 TITKA:

1. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, akivel megoszthatod a
felelősségeket és a háztartási munkát, és hogy legyen egy jól fizető állása.

2. Fontos, hogy egy boldog férfit találj, aki imád táncolni, utazgatni és mindig megnevettet.

3. Fontos, hogy egy romantikus férfit találj, akire érzelmileg
támaszkodhatsz, anélkül, hogy ő ezt kihasználná,és ráadásul nem hazudik.

4. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, aki tökéletes szerető és imád veled hancúrozni.

5. Fontos, de nagyon fontos, hogy ez a 4 férfi ne ismerje egymást!

A NAP IMÁJA :

"Istenem, kérlek:
adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat,
adj szeretetet, hogy megbocsáthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit!"
Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonütném.
Ámen."
zsuzska30

Zsu néha én is elmormolom ezt az imát :lol:

Kép
anyci

Anyci, az a helyzet, hogy nagyon vizuális típus vagyok, így most fetrengek a röhögéstől.
zsuzska30

LEVÉL A SZŐKE NŐ ANYJÁTÓL

Kedves Lányom!

Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe. Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél. Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkás hordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották. Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szerető anyád

Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
zsuzska30

zsu: :lol: :lol: :lol: :lol:
lujzedli

Zsu Kép

Kép
anyci

Na léptem hogy szumózzak apcival :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek meg puszka :lol:

Kép
anyci

Na, akkor én is megyek.
Imént felolvasást tartottam apjuknak a vicceitekből, én is nagyon röhögtem újra, meg ő is.
Szép, mozgalmas estét Mindannyiunknak! :wink:
Jó éjszakát!
zsuzska30

Zsuzska
Hazajottem nezek neked majd valamit most mennem kell :wink:

Anyci
Jaaah remlik az a resz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De en abba a szoliba nem mennek :roll:

Milyen
A buvos 7-es :shock:

Fuuu mi volt meg... :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na itt a kedvenc szőkenős:

Beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra.Qrva drága volt,de csak egyszer élünk,nem?!
Vendég

Bri

De fura,hogy itt vagy ilyenkor :)Teccik má NYC??
Vendég

Milyen
Nem meg nem :? de majd megszokom :wink: ez a qva fejfajas viszont lemondhatna :x :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tuti az időeltolódás miatt van.A barátnőm gyakran járt ki 2-3 hetekre,neki is volt talán 4-5 napig.
Vendég

Lányok dobok egy tesztképet, aztán tényleg indulok páromért.

bridget: tényleg, az időeltolódás... Nekem ez nem jutott volna eszembem de hogy milyen írta beugrott, hogy hallottam már ilyesmit, hogy emiatt fájhat az ember feje.

Na szóval kép a mai LH-ról:
Kép
Vendég

Háááát...én is el tudnék viselni egy kis jet-lag miatti fájdalmacskát...az azt jelentené,hogy jóóó messzire utaztam innen :D
Vendég

Csibuc

Jajj az iwiw...,küldöm...
Vendég

Kép

Milyen,Csibuc
Vegulis mikor hazamentem is japobol akkor is van idoeltolodas 8ora megsem volt ilyen...engem nem szokott megviselni :roll:

Anyci
Anyajegy ugyben akartam meg nekem mondani en epp most vetettem le 3anyajegyet is :shock: sokkal jobb igy 8) persze meg van igy is de ez a 3olyan kiallo volt nagy dudor meg zavart :roll:

Zsuzska
Asszem ma mar nem lesz idom nezelodni a vonalzik kozott mert a fejfajasom miatt bese kapcsoltam agepet egesz delutan,mondjuk itthon se voltam de utana se :roll: holnap viszont feltetlen megnezem :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?