Új privát üzeneted érkezett!

Itt vagyok, ragyogok. Anyukám elutazott, cincognak az egerek! (Vagyis a cicák) :D Nyugi, nem tőletek vagyok eltiltva, hanem a hosszas számítógép előtti ücsörgéstől!

Bumi, VV drnő tuti ír neked gyógyszert :!: :wink:

Bridget, Apa jövő pénteken jön! Annyira izgulok, hogy mit fog szólni az "új" pocimhoz (egy hónap alatt rengeteget nőtt!) :)

Szezso, rólunk semmi hír. Holnap megyek terhesgondozásra, de ott a súlyomon kívül olyan nagy újdonságot nem tudok meg (legalábbis remélem)...

Mindenkinek ++++++++++++ akinek kell! :)

Magnézium: én most 3x2-t szedek, MagneB6-ot és Magnerotot fele-fele. Állítólag ez utóbbinak jobb a felszívódása.. (Doki szerint)

Zsófékról hírek az Ikresekről:
"Kukacékról is tudok híreket, mert egy helyen voltunk:
Málna baba tegnap 1050g volt és Matyi baba még így műtét után is nagyobbacska 1250g. Zsófi üzeni, hogy írni fog, csak most sem gépe, sem ideje, hála az égnek már szopiznak a babák, igaz 5 g, de ez már nagyon jó jel, és lassan elérik,hogy 20g tejcsit is képesek egyszerre enni.
Én láttam babáiról képet, nagyon gyönyörű kisbabák! A kisfiú anyukája,szöszike, a kislány inkább apára hasonlít, de olyan kis formásak!"

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, ,majdnem elcsíptem a laptetőt, láttad???? Kérhetjük Juharral és Babával megosztva??????

Köszi a híreket Zsófiékról és magadról is, anyukád csak óv titeket :wink: ez jó.....viszont a pocid tényleg nagyon tetszett, apa el lesz ájulvaaaaaaaaaaaaaaaa tőle!!!!

Kép
majuska

Puszi
Szupi az uj vonalzid 8)

Nyulasz
Igen de egyenlore meg telefont kell neznem meg lakasokat aztan persze a hetkoznapokban mondjuk ugy jovo heten azutan is utanajarok mert 3het mulva kell mennem uhu-ra :roll: Es hat igen neked mar csak 1honap 8) max :wink:

Annmari
Cisztam megvan koszoni szepen :twisted: 41mm-es volt multhet penteken :roll: azt mondtak 3hetre ra nezessem meg :roll:

Lola
Hipp-hipp-hurra :D majd gyere es meselj :!: :P

Till
Sok idore :( 1-2-5ev meg nem tom....bar remelem minnel elobb athelyezik apacskat a masik varosba mert ennel minden csak jobb lehet :roll: Orulok,hogy jol vgytok ez a gorcsoles meg nem hangzik valami tul jol :?

Petne
Nekem az ucso kep viszi a palmat :wink:

Szezso
Koszi igen sikeresen...bar en meg egyenlore csak szokom az uj kornyezetet :? spontankodas meg meg ehonapban azaz masfel het mulva indul 8) :lol: Mi az,hogy aceton van a vizeletedben :shock:

Majuska,Juhar
Babaragacsok mennek es akkor hetvegetol kerjuk a pozi teszteket 8)

Baba
Neked meg a tuszonovelo enerdzsi megy :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rana
Hat o bizti latni fogja a valtozast de nem hinnel,hogy nem ismer meg :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

nyulasz, Májuska, van sok tüszi, csak nőniük kell. Az utolsó lombik óta nem szedtem méhpempőt és most jöttem rá, hogy azt a fajtát nem is szedhettem volna. Most épp be kellene valahonnan szereznem olyat, amit én is szedhetek. (IR)

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi mindenkinek a drukkokat. Holnapután újra uh, meglátjuk.

babaimádó
Kép
babaimado

Májuska, laptetű tiétek, ezen ne múljék! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt!

Igen korán kidobott az ágy! Tegnap reggeli (ET+7) és ma reggeli (ET+8 ) . Igazából most csak drukkokat szeretnék kérni. Mensis görcsök még mindig vannak, de csak olyan tompán+ még petefészek szúrkálás. Kicsit magamhoz térek és visszaolvasok.

Kép

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Juhar!!! :D :D :D
EZ IGAZI ZEBRA!!!
Nagyon drukkolok, hogy minden jól alakuljon a továbbiakban is!
(És ma úgyis megyek a kertembe, lefényképezem neked a bébi-juhart.)
Pont ma hajnalban gondoltam rád, és nagyon drukkoltam, hátha bebabásodnál te is, meg Majuska is... :lol:

Majuska,
neked meg mennek a babaragacsok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babácskám,
nagyon-nagyon drukkolok, hogy szépen növekedjenek a tüszők. A méhnyálkahártya is rendben lesz, tudod, azon nem kell parázni, ha maradós a baba, bárhol megtapad.
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bómami,
jobbulást. Küldök neked borogatást a fejedre
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(sajnos én szeretem a hidegfrontot, ilyenkor vagyok csak formában. A melegtől szoktam megőrülni. De nem bánom, ha a hidegfront csak Szegedre korlátozódik, és Vácon meleg van. Jó úgy?)

Pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta

Juhar!!!!!!! Ez fantasztikus!!!!!! :D :D Nagyon-nagyon ígéretes!!!!!!!!!!!!
Én a 3 naposkáimmal nem mertem még tesztelni ET+7 van ma, szerintem kivárom a szombat-vasárnapot, de a te teszted eléggé egyértelmű, nagyon örülök!!!!!!!! Remélem ebben is követlek :wink: :D :D :D

Kép
majuska

Sziasztok!

Juhar,hűha :D nagyon drukkolok továbbra is,de meg kell mondjam,ehhez nem kell még nagyító sem :wink:

Májuska,hasonló csíkokat neked szombatra :D elhiszem,hogy nehéz a várakozás,nekem sem ment sose :lol: Kitartás :D

Baba,tüszinövelők mennek!!!És méhnyálkavastagítók is... :D

Rana,apa biztos meglepődik a változásokon :wink: Jövőpéntekig kitartás,az már tényleg mindjárt itt van :D

Bridget,akkor van dolgod bőven...és nem tetszik a város? :roll:

Katavirág,merre jársz?

Dezsinám,és te?
Vendég

Estikéről jó lenne tudni valamit. :!: :?:
Vendég

Juhar, ehhez a teszthez nem is kell drukk, olyan erős már most! Azért drukkolok nagyon!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Májuska, íme a jó példa! Tessék követni!

Babim, ezer drukk! Holnap meglátod már sokkal jobb lesz a helyzet tüsző ügyben! Nyugi!

Bogyimami, remélem ma már jobban vagy kicsit!

skrisz72

Sziasztok!

Új vagyok itt, a Dévais topikba írok (Comee-val már ismerjük egymást :)

Azért írok most, mert ma reggel mensis görcsöm volt, erre gyorsan rákerestem a neten, és eljutottam valahogy hozzátok. És látom, hogy Juharram kb. ugyanaz történt velünk: első lombik, múlt szerdán blasztobaba beülti.
A különbség csak annyi, hogy nekünk csak 1 baba jött vissza, mivel hiperstimulált vagyok, és kettő már veszélyes lett volna. Viszont 8 sítáborosunk van :)

Szóval nagyon megijdetem a reggeli mensis görcstől, kb, 5 percig tartott, utána mintha elvágták volna. Próbálok még bizakodni. Amúgy holnap nem kellene megjönnie.

Juhar, gratulálok a csíkjaidhoz, lehet, h már nekem is tesztelnem kéne holnap?
Májuska, neked is drukkolok!
És persze mindenki másnak is!

(bocs hogy ilyen hosszú voltam).
vjulcsi

Jó reggelt!

Juhaaaaaaaaar: ez igen!!!!!!! Ehhez tényleg nem kell nagyító!!!!! Itt kisbaba lapul!!!!!! Mennek a további drukkjaim, de minden rendben lesz! :wink:

Szép napot!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szia Julcsi, hááááát, ma vagy a 8. napon. Egy tizes teszttel van remény a csíkra, de ne ijedj meg, ha még nem látszik. A 10. nap a tuti, de szerintem kevés ember bírja idegekkel a 10. napig. :lol: Ha nem félsz az eredménytől, csinálj egy tesztet. De csakis reggel az első pisiből. Úgy lenne jó, ha az esti pisi és a reggeli között 8 óra eltelne. Hogy elég "tömény" legyen.

skrisz72

Baba!
Drukk a holnapi UH-hoz!!++++++++++++

Májuska!
Neked is ilyen teszteket kívánok a hétvégére! Drukk megy!!!++++++++++++++

Bumi!
Sajna ehhez a dologhoz nem értek...

Julcsi!
Üdv itt! Nekem kb. ET+2-től vannak mensis görcseim és hullámokba jön. Van hogy érzem, van hogy nem. Most per pill. igen. Drukk Neked is,hogy sikerüljön! +++++++

Lányok!Köszönöm a drukkokat!

Juhar

juhar

Skrisz,
ma már jobban vagyok.
Tegnap mikor apa hazajött lementünk a patikába.
Ott hagytunk az allergiás gyogyijaimért, Bó A vitaminjáért és egy Béres Tinell Proért vagy 6 ezer forintot.
Estére vettem be egyet a BTPből és elmentem belefeküdni a kádba, jó meleg vízbe.
Érdekes, hogy nekem ez szokott hatni.
Jó is volt, mert elmúlt a fejfájásom. :)

Lehet megint kellene járnom kardiozni, hogy a vérkeringésem rendben legyen és egy kicsit formába hozzam magam. :roll:

Juhar,
ez elég erős ahhoz, hogy ott egy kis csemete vagy netán több lapuljon. :lol: Ilyenkor (ET+7 -8) ez többes babásnak mutatkozik, szerintem. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Skrisz!

Nahát, éppen a te blogodat olvasom :) rákerestem a neten a 'lombik blog'-ra, és pont a tiedet keztdem el olvasni. Éppen ott tartok, hogy túl vagytok a 2. UH-n :)
Gratulálok Eszter babához, és szép szülést kívánok nektek!

Igazából én csak vasárnap terveztem a tesztelést. Gabriel tesztem van, férjecske nem kapott érzékenyebbet, (úgyhogy ezzel kell tesztelnem. Az 20-as, ha jól tudom, talán vasárnap már mutatná. Addig pedig próbálok nyugodt maradni :)

Juhar,
Nekem is ET+2-től vannak, ET másnapján egész nap fájt a pocim, de másképp. Drukk neked is, hogy mostantól minden nap erősebb legyen a csík. Amúgy szerintem nálad nagy esély van rá, hogy többen vannak, mert a korai időponthoz képest nagyon erős a csíkod! :) (én is örültem volna kettőnek, de eggyel is én leszek a világ legboldogabb embere! :))
vjulcsi

Juhar
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ez biza szép kis zebra!Drukk a további erősödéshez!!!+++

Májuska
Ha több teszted van, én simán tesztelnék...már neked is 10. dpo ma, holnap már 11.Nekem már a 9-en kimutatta. :D Sok sikert!!!

Julcsi
Drukk nektek is!!! :D

Rana
Apa biztos jól meglepődik majd a pociméreten, mocorgásokon. :D

Bridget
Sok sikert a letelepedéshez!!!Hát nem uncsi az életetek! :lol:

Kép
vizkriszisback

Juhar, bocs, még egy kérdés: neked van valamilyen tüneted egyébként? cicifeszülés, hányinger, ilyesmi?
vjulcsi

Julcsi!
Cicifeszülés van csak egyenlőre. Meg Apa tett egy megjegyzést hétfőn, hogy a mellbimbóim megvannak duzzadva szerinte. Meg a sok pisi, de mondjuk Én rengeteget iszok most. 2,5 liter az alap, bár szerintem több megy le.

Juhar

juhar

Julcsi, jó olvasgatást! A november az izgalmas. Tüneteket ne keress, nekem semmilyen sem volt. Mégis van baba.

skrisz72

Juhar, juhhéj!!!++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Julcsi, hiperstimus jó esély! Drukk+++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,
igen, köszi, én is azt hallottam, a hiperstimu kicsit növeli az esélyeket!
Látom, te most kezdted a szurkákat? Akkor már hamarosan leszívás?

Juhar,
Azt megkérdezhetem, éjjel mennyit jársz pisilni? Mert napközben én is sokat, de éjjel csak 1x (tudom, hogy hülyeség más tünetei alapján következtetéseket levonni, mert minden szervezet más, de hát ez van :))

Skrisz,
Megyek tovább olvasgatni :) És köszi a bíztatást! :)
vjulcsi

Julcsi!
1-2-szer.
Én is Skrisz blogját olvasgattam! :lol:

Juhar

juhar

Skrisz drágám,
most olvastam a tegnapi NST-det.
Szerintem is hamarabb meglesz, mint aug. 9. :)

Gondolom a csontok azért fájnak, mert csinálják Eszternek a helyet.
:?

hajnoca
Dunakeszi

Juhaaar! Nade ilyet!!!! :D :D :D :D Sztem se csak egy baba van ott! :wink:

De jó lenne, ha Majuska, Julcsi és Baba is követne! Micsoda széria lenne!!!!!! Drukkkkkkkk!!!

Julcsi, a tünetek hiánya (nekem se volt semmi tünet) és akár a mensis görcs is jelenthet babá(ka)t!! Ja és attól, hogy egy embrikét ültettek be, még lehetnek egypetéjű ikreid!!! :wink:

Hajnoca, hajrá kardio!!! :wink:

Én is a hűvös időt szeretem, ez a mostani tökéletes! (Hűvös szellő lengedez, de süt a nap, 23 fok! Bárcsak mindig ilyen lenne!!!!)

Voltam reggel terhesgondozáson. Pisi, vérnyomás rendben. Viszont jól tippeltem, már 7 kilót híztam. :roll: Nem sok ez egy kicsit (védőnő azt mondta hogy nem, merthogy ikrek, de egy baba most még csak fél kiló, a kettő akkor kb egy, plusz a méhlepény meg minden cucc még ami kell maximum összesen 3-4 kiló lehet. A többi meg háj????)?? :roll: :roll: :roll: Krisz, jól emlékszem, hogy te a 27. hétig híztál 9 kilót, és arra mondta a dokid, hogy sok?? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jéééé, mennyi olvasóm van! Úgy örülök, hogy olvasgattok csajok! :oops: :lol: :lol: Remélem találtok hasznos dolgokat is a blogon. :wink:

skrisz72

Rana, nem a kilókra mondta a doki, hogy sok, hanem arra, hogy 5 hét alatt feljött 3,5 kg. Azt mondta, az ütem nem jó. Félt, hogy ha ez így megy tovább, és akkor huss elszállok a 20 kiló felé.

skrisz72

rana33,
Gratulálok a két babához! Neked nincs blogod? Szívesen megnézném, hogy lettek :)

Köszi a bíztatást! Nagyon örülnék egypetéjű ikreknek is :) De azért az már akkor mázli lenne, hogy nehéz elhinni :)
vjulcsi

Kisbuta,
a melegebbet ne Vácra küldd, hanem Dunakeszire!!!
De szeretem a hűvösebbet is, de nem azt amikor 3 réteget kell magadra venni és még akkor is majd meg fagysz!
:D

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz!
Nekem sokat segített!!! :lol:

Juhar

juhar

Krisz, nekem is 4 hét alatt jött fel 3 kg... :roll:

Julcsi, nincs blogom, de ha rákattintasz a hozzászólásaimra, akkor kikerekedik a mi kis történetünk (tavaly nyár óta írogatok ide)! :wink:

Na megyek, mert dörömbölnek a cicakirálylányok, hogy ideje pihenni! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mondanom sem kell, én is olvaslak Skrisz :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Juhar: aztamindenit, de gyönyörű csíkok! :-D csak így tovább!!!

Hajnoca: örülök, hogy legalább estére kikúráltad magad a fejfájásból...Neked is a front zavart be, ugye? Állítólag lesz még 1 hidegfront a héten :roll:

Csomee: jól kipihenitek magatokat a nyáron, aztán újult erővel vághattok bele :D

Dezsi: számontartjuk ám a ciklusodat, tessék jelentkezni, mi a szitu!!! :-)

Bumi: én sajna nem értek ehhez a TSH dologhoz, csak azt tudom, én 1 felettivel lettem babás. Barátnőm meg 4 felettivel, de ő spontán.

Majuska: én 3 napos babókkal Et+9-ig bírtam, aztán ellőttem egy 10-es tesztet. Egyértelmű pozitív lett. De inkább várj, ha bírod...Nekem meg KELLETT csinálnom, mert már majdnem begolyóztam, annyira mensis tüneteim voltak.

Rana: köszi az infót Zsófiékról :-D a hízásnál azt is kell nézni, milyen testtömeg index-szel indultál. És Te elég egyszálbelű voltál. Így több hízás megengedett, mint aki mondjuk elhízottan kezdte a terhességet.

Bridget: aceton akkor van a vizeletben, ha az ember éhezik, szomjazik vagy cukorbeteg. Nálam szerintem az éhezés miatt volt, mert ebéd előtti pisit nézett a védőnő, és akkor már messze voltam a reggelimtől :-)

Egyetértek Nyulasszal: ESTIKE?!?!?!?!

Skrisz: én is elolvastam az utsó bejegyzésedet...Bendegúz nekem is a tappancsaival lyukasztgatja a jobb oldalamat :-D

Julcsi: üdv itt! :-) hajrá pozitív teszt! :-)

Kismamik (és leendő kismamik), találtam egy jó blogot, ha érdekel Benneteket: www.dokimami.hu

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Juhar!
Gratula!

Májuska!
megy a drukk!

Babim!
neked is megy a drukk!

Meglett az anti-TPO eredményem 30 U/ml, azt hiszem ez megnyugtatott, nincs gond a pajzsmirigyemmel. Ha ez rossz lett volna, akkor aggódnék.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

sziasztok!
bocs az eltünésért, de nagyon sokat dolgozom mostanában!
Szezsómnak jelentem, hogy már tűkön ülök, hogy vasárnap tesztelhessek egy jó kis pozitivet ebben a jó kis spontán ciklusunkban :D

Juhar!
Nagyon gratulálok!!! ez tényleg nagyon zebrás :D :D :D

Nyulaszkám!
még egyben :) jaj, nagyon közeleg az idő! Úgy izgulok! és persze Skrisznél is és persze Szezsó :) és Estike???

kislányok!
mindenkinek drukkhegyek, még melózok nagyon, talán hétfőn már rendesen tudok jönni és remélem én is zebrázok :) De jó lenne :P
dezsina

Rana
Szerintem nem sok a 7kilo :!:

Szezso
KOszi az infot 8)

Nyulasz
Hat mondhatni egyaltalan nem tetszik itt :( :roll:

Vkrisz
En azert orulnek egy kicsit nyugisabb eletnek vgy mondjuk egy babaval felforgatottnak :) Gratulaltam mar a felidodhoz tegnap :roll:

Skrisz
En eddig nem de most minnya megkeresem a blogod es en is beleolvasok :wink: En agusztus elsejei vgyok talan te is akkor szulsz :idea:

Juhar
Azta mindenitKépezt mar szeretem :wink:

Majuska,Julcsi
Ti vgytok a kovetkezok :!:

Majuska,Dezsi,Julcsi,Juahr,Baba Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.07.09 18:10-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dezsikem te is tesztelsz :shock: huha akkor minnya javitom az elozo hsz-t 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, én olvasgatom a tiédet. :lol:

Bumi, de jó!

Dezsina, drukk!

skrisz72

Skrisz
Az tudom :wink: De en eddig meg nem tudtam a tiedrol 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, jó akép :lol: .IGENIS!ÉRTETTEM!HAJRÁZOK!

babaimádó
Kép
babaimado

Mindenkinek köszi a drukkot, nagyon kedvesek vagytok, hogy ismeretelenül is drukkoltok :)

Ma iszonyat éhes vagyok, rengeteget ettem, de folyamatosan éhesnek érzem magam. Nagyon idegesítő...:)
vjulcsi

Bri,
összekeverted a két Kriszt!!:lol: :lol: :lol:

Vkrisz félidős.
viszont Skrisz lehet, hogy Bogi napon fog szülni, mikor neked is szülid van!! :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Augusztus 2-ig meg kell legyen Eszti! Drukkoljatok! Szeretnék a saját dokimnál szülni.

skrisz72

Baba
Kedvenc drukkolo figuram :wink: de mutathattam volna ezt isKép :wink:

Hajnoca
Meee :shock: hol :?: :roll: Hjaaa meg jo,hogy van aki olvas is :lol: minnya javitom :wink:

Skrisz szal neked szantam azt az uccso mondatot miszerint lehet a szulinapomon szulsz :wink: :lol:

Most nem azert de az agusztusi babakrol annyi jot tud nek mondani... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na jo edugulok mara ugy faj a fejem minnya kinyulok :x mar bevettem 2gyogyot es semmi hatasa :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Az augusztusiakról én is !!!

Bó is majdnem akkor született. Augusztus 21.-re voltunk kiírva!
... és én is a hónap elején születtem. (1, 2, 3, ... 4!!) :D

Bri,
olyan fura, hogy most nem csak olyan olvasós üzemmódban tudsz hozzászólni, hanem írósba is. Érted ugye?
.... látod a -6 óra mennyit számít?!! :lol:

Ne dugulj el, csak szüntesd meg a fejfujjt!!! jó forró kádnyi fürcsi!!! Nekem az segített tegnap!

Skrisz,
tessék Eszternek megmondani és megbeszélni vele. :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Bumi,
és endokrinológus mondta, hogy a 30-as anti-TPO jó? Bár lehet, nekem valami több száz volt eleinte, sajnos a TSH-m gyorsan reagált a gyogyóra, és nem nézték a Kaáliban az anti-TPO-t, azt hiszem, azért nem sikerült nekem elsőre.
Aztán mikor ősszel kontrollon voltam, már 5 alatt volt, és mondta az endoki, hogy akkor most zöld utat ad a babásodáshoz, mert ezzel az értékkel sikerülnie kell. És úgy is lett. (Csak kár, hogy nyáron nem mondta, hogy az anti-TPO nem csökken olyan gyorsan kezelés mellett se, mint a TSH.)

Hú, ez érthető volt egyáltalán :?: :lol:

Juhar,
sajnos nem sikerült ma magamhoz kaparintani a gépet, de szombaton lefényképezem a bébi-juhart neked, ideiglenesen talán megteszi, az első gyönyörűséges uhu-képekig... :lol:

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?