Na megjöttem.Nem mondom, hogy friss és üde vagyok
Lara tegnap 3/4 6kor evett utoljára, utána el is aludt, és 3.50-kor kelt
(mindezt úgy,hogy mondom, tegnap 6szor evett, ilyen még sosem volt.8 volt a minimum.1 óra után arra ébredtem, hogy meghalok úgy fáj a jobb mellem
Komolyan nagyon durva volt.Fejtem 150 ml-t, de sokkal nem lett jobb, de lehet,hogy a masszírozástól-nyomkodástól is fájt már.Mindenesetre éreztem, hogy van még, de nem tudtam többet kifejni, meg elfogyott a türelmem is(jó régen csináltam már
)3.50kor abból etettem meg, simán jól lakott
és a fájdalom is elmúlt végre.Nekifogtam a másik mellnek, abból is 150 ml, abból negyed 7kor evett.Így éltem túl az éjszakát.
Viszont tegnap előtt olyan hülyén sikerült felemelni, hogy becsípődött a hátam, vagy nem tudom, de tegnap estére már a levegővétel is fájt
alig tudtam valamicskét aludni.A szoptatás külön élvezet így, mihelyst rossszul mozdulok, üvölteni tudnék.+ mensi+a férjem ma nappalos.Kéééééééééééééééész vagyok!!!
Na reagálok is a kisregény után(és bocsi, hogy magammal kezdtem, de gyorsan el kellett mondanom, hogy milyen pocsékul vagyok
)
Kir!
Tegnap elfelejtettem már kábulatomban, hogy az is bejön, ha az anyuka eszik olyat, ami hajt, vagy legalábbis megkönnyíti a dolgot.Először hülyeségnek gondoltam, de nekünk pl. a bolognai mindig bejön!
Viszont ha tényleg szenved, én is azt mondom, hogy szélcső.Nekem nincs vele tapasztalatom, de ha Dimet szerint jó, akkor biztosan!
Anyooka!
Köszi a táblát!!
Mindig elcsodálkozom, hogy mennyire hasonlít Ádám meg Dorka!Tündéri mindkettő!Elképzeltem, mikor az én lányom fog így ácsorogni a kiságyban
Hunci!
Nagyon jók a te képeid is!Hunor biztosan nagyon élvezte.Te meg igazán büszke lehetsz magadra!Én csak egy pocakfotóra emlékszem tőled, meg az MM-es re(azt ide is feltetted annó azt hiszem, legalábbis rémlett, hogy már láttam, szóval gratula!
Most én is elhatároztam, hogy elkezdek odafigyelni(na ja, tegnap somlóit "ebédeltem"
)mert lassan ott tartok,mint terhesen és az + 12 kiló.És terhesség előtt sem voltam még "versenysúlyban"
Először próbálom a 3 óránkénti kaját betartani, aztán meg a mennyiséget is.De ezt nem olyan aszkéta módon, szeretnék még szoptatni szeptemberben is
De hogy tornázni mikor fogok neki
Dimet!
sajnálom ezt az alvás dolgot.Nehéz lehet így, főleg, hogy nem is a kicsivel van "gond".Nekem annó Mona küldött egy anyagot, mostanában olvastam újra, de nekem annyi ellentmondás van benne, egyszer azt írja ne aggódjunk, nem szokik rá a gyerek,aztán meg hogy az ilyen csak kivételes alkalom legyen, mert rászokik
Legyen okos az ember.
Monee!
gyere mesélj!
Koriági!
örülök, hogy te is itt vagy!Kislányod meseszép kisasszony
Kandi!
Nagyon szép pocak!És csini vagy!
Feltétlen szólj majd, mikor küldhetjük a drukkokat!
Kincs!
Tejfölöskenyér rulez!
Én is én is képet!
Eggyel lentebbi topikon a "mi" doktornőnkkel nincsenek megelégedve???
szerintem is sleepin várja a 2.babát, mintha a várandós topikoknál láttam volna a nevét
Hajni!
Hátha ez a gyógyi végre bejön!De továbbra is állítom, hogy túlsúllyal is lehet ám babásodni(persze fogyás sosem árt;) T nem erőltette a befekvős "fogyókúrát"?
Remélem, nem hagytam ki senkit, millió pussz mindenkinek, megyek megtornáztatom a lányom, ha már én mozdulni is alig bírok
Ja!Ha lesz új bébimozi, szóljatok!!!!