Sziasztok!
beregisztráltam a Honfoglalóra, és ott tesztelem az agyam - már ha hagynak a lurkók
Megy a készülődés a vasárnapi keresztelőre: a szűk család lesz ott (anyáék, nővéremék, bátyámék - és a barátaink, akiket keresztszülőknek kértünk fel) bár nálunk helyhiány miatt nem lehet még ennyi főre sem szervezni, úgyhogy anyáéknál leszünk...így a dolog oroszlánrésze nem rám hárul, megintcsak
Nálunk sem volt templomi esküvő
, de a kersztelőt azért meg lehet tartani... Ebben a templomban legalábbis megkersztelték első fiamat (volt egy ígéretünk, hogy egyszer valamikor bepótoljuk a templomi esküvőt is, és komolyan is gondolom ezt), a második fiamnál kikérőt kértünk onnan, mert az uncsitesóval együtt szerettük volna a keresztelteni, akiknek a szülei csak élettársak voltak... És most szó nélkül keresztelik Benedeket, ha minden igaz
Attól függ, milyen adminisztrátort találtunk bent a plébániahivatalban... (Most egy nagyon aranyosat)
Hú, a héten végre túl vagyunk a 4 hós oltáson (!) 6,5 hónaposan szép
(mindig volt egy "kis" takony/köhögés, ami miatt csúsztunk)
Nyaralás: nálunk nem nagyon lesz
Bár a hétvégén Kazincbarcikán strandoltunk egyet - szerintem oda fogunk járni a nyáron, mert a környék legolcsóbb strandját találtuk meg ott. Szégyen: Mc most nincs strand - ja, de bocs a Barlangfürdő Tapolcán, amit sose fogunk tudni megfizetni....
Egy - egy napos kirándulásokban gondolkodunk, még nincsenek pontosan kijelölve... Meg jó lenne még vidékre eljutni a férjem rokonaihoz, mert a Zemplén legszebb helyén fekszik a falujuk, sok látnivalóval (nekünk pedig ingyenes lenne a szállás
)
Gabi: tudom, a társaságot nem pótoljuk, de azért mi itt vagyunk
Szép estét,
Kriszti