Sziasztok!
Zsozsoo, minden nap eszembe jut, vajon itt van-e már az időd...nagyon várom a hírt!!!
(Laura nagy segítség - hehe. De az igyekezet megvan benne. S általában nem sokkal vagyok ügyesebb, mint ő.
Sőt, van, amiben lepipál simán. Sakkban pl. egyelőre egyszinten vagyunk, mindketten fel tudjuk állítani a bábukat, de úgy néz ki, ő nem reked meg ezen a szinten...És valahogy a fakanál is jobban áll a kezében, azt kell, hogy mondjam. Pedig az én gyerekem...
Egyébként ha kérem, segít Máté fürdetésében, pelenkázásban, de mindez csak az elején volt sláger...)
Könnyű és gyors szülést kívánok Neked, drukkolok!
Nitácska, a vonalzód látom: 2 hónap és 11 nap. Az már mindjárt itt van! (A has mérete + a gyerek súlya nem biztos, hogy összefügg. Nekem is nagyobb volt Mátéval, szerintem, család szerint is, de a gyerekek közel egyformák: L. 3480g, M. 3500g volt...) Kitartást a hátralévő hetekhez, szorítok Neked, hogy minden könnyen menjen!!!
Linácska, de édes kis kutyus! Lili szereti, igaz? Tényleg milyen nagylány már!
Sajnos nem tudtam a napján köszönteni, így utólag kívánok neki
BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Jól telt az ünnep? Hogy bírod az utolsó napokat/heteket? A melegben biztos nem semmi pocakosan...talán most egy kis enyhülés jött...Apropó, a babák nem akarnak megszületni, amikor időváltozás van? Vagy meleg-hidegfront? Levi hogy van ezzel?
Tomimanó, én is sajnálom a történteket. A dokid viselkedésére nincs mentség...Kívánom, hogy találjatok egy szimpi dokit + ismét kismami legyél!
Zsuzsum, kicsi (nagy?) fiadnak itt is
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!!!
Nálunk telnek-múlnak a napok. Laura ügyes, okos, egyre szófogadóbb. Már csak ritkán rendezi át a lakást (ma épp sikerült) és a kezén-lábán található kék-zöld foltok közt már felfedezhetők ép és egészséges területek is...
Máté megtanult hasra fordulni, saját maga és az egész család legnagyobb megelégedésére.
Jó éjszakát!