gröni
akkor együtt rontottuk el a lyánkáinkat! enyimé se alszik el egyedül, csak mellen, a babakocsiban elalszik egyedül, de este nem gondoltam, h sétáltassam
meg ölben elalszik, aztán ha beteszem az ágyba, felébred. ezért is alszik velem, mert igy fekve szopik és elalszik, nem kell letenni, amire felébred. meg sztem sokat fent van ébren, egy - másfél orát is napközben, és föleg este nagon nehezen alszik el. tegnap este 7- kor kelt enni, aptyuk tudta elaltatni 9kor, pedig nem hiszem, h éhes lett volna. direkt nem akartam D után ezt az állando cicizést, hanem hogy egyedül is elaludjon. Valaki beteszi az ágyba, nézelödik 10 percet és elalszik. na, ez nem az enyimé
nagyon szép még mindig Dóri, és nagylányos! mennyi mindent tud már (mozgásban), és jókat kajál
haga
JAJ, NAGYON SZUPER, H SEMMI BAJ, AKKOR A DOKI MIT LÁTOTT ITTEN??? kivánok most már nyugodt, kiélvezett terhességet nektek!!
nacit tegnap aptyuk feladta
sleepin
mi még nem megyünk gyalog, mert D összevissza elszaladgál, kismotorozás sincsen, miután 2 honapja leesett a patkárol, majdnem egy kocsi elé. csak kizárolag és szigoruan abbakocsiban. még jo, h kaptunk kölcsön tesókocsit, ö a fellépöröl is meglogna
dike
mennyi van még a két hétből? türelmetlen vagyok!!
mami
édesek lehetnek a bébik. az alvás átállás tényleg nehéz, neked is meg kell szokni, h mi a rendszer, és nem lehet tervezni se a napot így. Pár nap, és kialakul az uj rendszeretek. 3x alszanak még?
te kis szakácsnő!! én is megföztem minden zöccséget neki, amit én meg se eszek
vicus
jó a Lilla-kép
én babás fotós oldalakat szoktam nézegetni, és azokat megprobálom itthon megcsinálni. Lopom az ötleteket