Kedi
Hogy vagy, hogy bírod/bírjátok a lakásfelújítást?
Olvastam, hogy voltál Murber dr.-nál vizsgálat és következő kezelés el nem indítása végett. Örülök, hogy teljesen rendbe jöttél, a ciszta teljesen eltűnt!:D
Szerintem nagyon jól döntöttél, döntöttetek, hogy nem kezdtétek el a következő kezelést
, mert jelen helyzetben ezt az egészet biztos, hogy nem tudtátok volna nyugalomba, stressz mentesen végig csinálni.
Murbi viselkedésén nem vagyok meglepve, ugyanis emlékszem, hogy amikor még a kezelések elején voltunk, akkor 1, 2-szer nálam is volt olyan, hogy csak megvizsgált és már csinálta is a kis saját dolgát.
A számítógépen egy kis adminisztrálás után, már kereste is következő páciens adatlapját vagy indult éppen a szomszédos szobába vagy valamelyik osztályra, szülőszobára. Én meg csak ott álltam és nem is tudom, de valami pár mondatos szóváltásra vártam, számítottam. Nem tea délutánozni akartam, csak mondjuk leülni egy, két percre és jelen helyzetedben csak annyit mondani, hogy akkor most ebben a hónapban nem, de esetleg a következő hónapban már folytatni szeretnénk a kezelést….jajjj, meg meg is akarom kérdezni, hogy nyáron, hogy vannak bent, mikor mennek szabadságra, mikor tudnánk ismét folytatni a kezelést? (Ezt a mondatot 1 perc alatt el lehet mondani). Murber válaszolt volna és után avval köszöntem volna el, hogy rendben akkor, ha júliusban v. augusztusba v. szeptemberben megjön, akkor a ciklus elején telefonálok. És ennyi. (Ez még 1 perc). Tehát összesen 2 perc alatt meg lett volna egy normális orvos és betege közti szóváltás.
Mondom nekem a kezelések elején volt ilyen 2-szer, 3-szor, aztán ahogy haladtunk, jöttek egymás után a kezelések, egyre erősebb és erősebb lettem és amit tudtam azt is megkérdeztem tőle, így a vizsgálat után volt, hogy kb. 5, 10 percet is bent voltam nála. Ha esetleg nagyon sietett és mindenképpen beszélni akartam volna vele, akkor meg felhívtam és megkérdeztem.
A lakásfelújítás tudom, teljesen kikészíti és egyúttal jól fel is tölti az embert, így a baba most valamelyest a háttérbe szorul majd a fejedben és fokozatosan teljesen megnyugszol, stressz és görcs mentessé fogsz válni. Elfáradsz, mert egy költözés, lakásfelújítás nagyon megtudja viselni, ki tudja fárasztani az embert, de ugyanakkor fel is tölti, hogy valami új dolog fogja a kezdetét venni.
A költözéssel kizökken az ember a megszokott kis környezetéből és alig várja, hogy egy új kisfészek birtokosa lehessen. A lakásfelújításnál az ember eltervezi, hogy mit hogyan fog majd megcsinálni, milyen lesz, milyen színű lesz, hogy fog vajon kinézni stb. És igaz ez, ezek sok utána járással járnak, de ha meglesznek, nagyon jó, klassz érzéssel fog az ember bennünk lakni.
Kedi egy új élet kezdődik számotokra, saját lakásba, saját berendezéssel, csempékkel, bútorokkal várhatják már a kisbabátokat
A lelki részével kapcsolatban, én nem vagyok pszichológus, de van egy olyan érzésem, hogy nem véletlen az, hogy eddig még nem sikerült nálatok a baba.
Ugyanis eddig csak melóztatok, hajtottatok a pénzért, hogy megtudjátok venni a lakásotokat és most, hogy megvan sikerült, ami óriási dolog (!!!), hogy van egy lakásotok, ami a Tiéteket, tulajdonosok vagytok benne és nem bérlők, a lakásfelújítással pedig valahol lezárjátok a régi életeteket és egy új élet veszi kezdetét, más, sokkal másabb körülményeket teremtetek, mint amilyen volt és testileg, lelkileg biztos, hogy mindegyikőtöket megformál, átalakít, megváltoztat és ha eddig nem, de most akkor igazán készen álltok a gyermekvállalásra, gyermekvárásra
A felújítás után biztos, hogy nagyon jól fog esni a pihizés, kikapcsolódás és lehet, hogy ekkor tényleg spontán is összejön a várva várt kisbabátok. Szerintem a gólyátok nemsokára eléri már Magyarország határát. Nagyon drukkolok!