Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hoztam a mai adag drukkokat!++++++++++++++++++++

Vkrisz!
Gratula a félidőhöz.

Na végül is ma reggel besétáltam a Kaálkiba és kértem júli 24-re délutánra egy időpontot. Aztán szépen összevesztem a párommal, merthogy aznap lesz a nyaralásunk utsó napja napja, és hogy reggel haza kell indulni. Ezen tökre kiakadtam. De aztán átsétáltam megint a Kaáliba és mondtam, hogy jöttem hüjjét csinálni magamból, és átrakattam az időpontot 28-ra. De akkor már csak BB lesz, de így is úgy is ő csinálná a stimut aTZ szabija miatt, úgyhogy 1 uh-val több vagy kevesebb.... feltéva, hogy nem lesz cisztám

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Lapetetőt átadom Juharnak és Májuskának!

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi, köszönöm Juhar nevében is :D :D

Kép
majuska

Sziasztok!

Juharnak és Májuskának millió drukk!

Szúrkodóknak szintén!

Csajok, most látom a táblában, hogy 2 júliusi baba is lesz. Kezd nagyon izgi lenni! Pocakosoknak is mennek a drukkok és pocaksimik!

Mi jól vagyunk, jelentem kint van Julcsi harmadik fogacskája is. Megszenvedte rendesen, azóta meg csikorog, recegteti, és furcsa arcokat vág, olyan, mint egy kismajom. Alsó állkapocs előre, aztán huzogatja az alsó fogain a felsőt. Borzasztó hallgatni. Persze biztos azért csinálja, mert neki is fura, hogy van a szájában valami, ami eddig nem volt ott :lol:

Dezsi, ebben a hőségben nagyon irigylem azt a medansziét!

Kép
petne

Bumi!
Köszi!

Májuska!
Neked is! :lol:

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Jo reggelt!! :D
Mai drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép
Ahogy latom Estike a kovetkezo aztan tejossz Skrisz :D
Estikerol tud valaki valamit? :roll:

Skrisz
Non izgi mar 8)

Till
Kikoltoztunk amcsiba :roll: tudod a lombik miatt maradtam volna 1honapot meg de mivel ciszta miatt halasztas van apacskaval jottem a megbeszelt idopontban vasarnap :wink: tenyleg jol elvgy tunve manapsag merre kolbaszolsz :roll:

Juhar
Huuuh 15-en har az is nemsoka itt van :wink: az uj otthon jo de maga a varos...hat meg szoknom kell :?

Majuska
Hat az tulzas,hogy tetszik de muszaj lesz tetszenie :lol:

Vkrisz
Hat igen a pocid szepen no es nem a kajatol hanem Alexa lak novekszik :D Gratula a felidodhoz 8)

Puszi
Oke varom 8) Sajnalom,hogy a ciklusod ossze vissza megy :?

Rana
Ennek orulok :D Mennyi van meg a centidbol? :roll:

Petne
Grat Julcsi 3.fogacskajahoz :wink: :P

Nyulasz
Te hogy vgy mostansag?Lassan nalatok is ido :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,örülök,hogy rendben beköltöztetek...orvost kell most keresned,ugye?
Bizony,pont ma mondtam apának,mivel aug 8-körül csaszi,ha addig benn maradnak,de ha így nézem max 1 hónapom van hátra :shock: ...annál már csak kevesebb lehet...kicsit be is tojtam :oops:
Estike meg szerintem már Petizik :D Ha nem így van,akkor nem szép dolog,hogy nem jelentkezik :roll: Kivel üzen?Vagy senkivel? :roll:

Petne,lemaradt a kép Julcsiról :wink: Tornára jártok még?
Vendég

Bumi!

Meddig lesz T.Z szabin? Én ma voltam v.v-n és nekem is van egy 4cm-es cisztám így a kezdés elmarad. Nekem 29-én kell menni uh-ra de senki nem mondta hogy T.Z. nem lesz.
:(
Brid!

Örülök hogy tetszik az új hely! :D Cisztáddal mizujs?

Nyulasz!

Húú már neked nem sok van hátra a szülésig :!: Kívánok neked addigra egy kis hűvösebb időt :lol: ok :?:

Májuska: Neked kűldök egy kis babaragit :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Annmari,a fene ezekbe a hülye cisztákba :evil:
Köszönöm a hűvösebb időt,de mivel többnyire most itthon kell lennem,megy a klíma,így a nyaralók kedvéért maradhat a jóidő :D
Vendég

SZIASZTOK!

NAGYON KÖSZÖNJÜK A GRATULÁCIÓKAT!
ARIK VAGYTOK.
SZEZSO NEKED KÜLÖN KÖSZI MINDENT!
NAGYON ARANYOS A DRÁGA,MÁR ITTHON VAGYUNK VÉGRE.A SZÜLÉSTÖRTÉNETTEL MAJD KÉSŐBB JÖVÖK,EGYENLŐRE NEM RIOGATOK SENKIT.HIHETETLEN,FELDOLGOZHATATLAN AZ EGÉSZ MÉG NAGYON.EGY HETE NEM ALUDTAM.
MAJD MÉG ÍROK.
PUSZI NEKTEK.
IMÁDJUK A PICIT

Kép

Szijja Lola! Sok boldogságot nektek, és néha egy kis pihit is! Kérünk babafotót!!!!

Apropó, hol van Szezso?? :roll:

Petne, kérünk "fogas" képet! :lol:

skrisz72

Annmari!
Július 27-től augusztus 24-ig szabin lesz TZ. De lehet menni BB-hez, ha nem akarod megvárni, míg megint dolgozik. Én most nem is bánom, mert hátha így fog sikerülni. Egyébként én is a cisztától félek, nehogy megint emiatt csúszunk. Bár most már jobb lenne, ha nem gondolnék erre, mert a végén még ezzel vonzom be a bajt.

Bumi

bumi1979

Sziasztok!

Csak most látom, hogy nagyon felületesen olvastam vissza.

Lola, nagyon gratulálok, remélem, azért minden rendben volt a szülésnél. Sok boldogságot, és rengeteg tejcit kívánok!

Közkívánatra :wink: néhány kép:

Kép pancsolós kép

Kép fogas pancsolós kép

Kép Nagyiéknál

Kép
petne

Sziasztok :P

Juhar, Májuska :P
babaragik :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Petne,
gyönyörű KisJulcsi! :D

Lola,
szívből gratulálunk!!! :D Próbálj azért pihizni :roll: (bár ezt naon tudom, milyen... :oops: )

Bridget,
Amcsiba költöztetek??? :shock: És mennyi időre? :roll:
(Vagyogatok én, csak olyan gyorsak itt az események - én meg olyan csiga lettem :oops: :lol: -, hogy nem mindig van erőm írni :)

(Sajna ma begörcsöltem, már másodszor egy hónapon belül :oops: 2 óra fekvéssel aztán elmúlt :roll: hiába, vissza kell vennem az egész napos talpalós-nagytakarításból :oops: Amúgy jól vagyunk: méhszáj zárt, Lencsi pedig igazi akrobata-főleg éjjel :roll:)

tillidian

Sziasztok!

Lányok mennek a drukkok!

Lola,sok boldogságot :D

Petne,Julcsibaba nagyon édes...és azok a fogacskák :D
Vendég

Till,vigyázz magadra,és szólj azért a dokidnak...magnéziumot szedsz?
Vendég

Baba,
nagyon-nagyon +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Juhar és Majuska,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Csak kitartás. Nekem is volt mensi szerű érzésem, és Katica most már kalimpál rendesen. De ha görcsöltök is, a magnézium nem árthat...

Nyulasz,
én is most szembesültem vele, hogy közeleg az idő... Pedig nekem nem akarják idő előtt beindítani, vagy legalábbis erről eddig nem volt szó, de hát én nem is ikres vagyok.
Tudsz valamit Zsófiékról?

Petne,
zabálni való csajszi!!!!

Puszi,
bocsi, tegnap összeomlott a gépem, de igyekszem mindent pótolni.

Kép
kisbuta

Jó reggelt!

Voltam, de csak olvasó üzemmódban :-)

Bridget: örülök, hogy sikerült rendben átcuccolnotok egy másik kontinensre :-D és hajrá spontánkodás! :wink:

Babim: tüsző-, és nyálkhártya-növesztő drukkokat küldök egy vagonnal :-)

Majuska, Juhar: közeleg a tesztidő, drukkok mennek!!!

Till: begörcsöltél? :roll: ez mit jelent pontosan?

Lola: nagyon szívesen :-D

Petne: mennyire édes és vidám ez a Julcsi baba! :-) Vörös haj és gödröcskés arc...veszélyes kombináció :wink:

Bumi: szokták mondani, hogy a "szűz" kéz szerencsét hoz :wink:

Nyulasz: de jó, hogy van klímátok :-) Apa engem is győzköd, de aztán pont tegnap szembesültünk vele, hogy lejár a kocsi műszakija, plusz zöldkártya, így már meg is van a klímára szánt összeg helye :roll:

Kisbuta: örülök, hogy jó a méhszájad :-D Neked végig rendben volt a vasad?

Vkrisz: gratula a félidőhöz! :-) helyes a pocid :-)

Skrisz: utólag is gratula a 37. héthez :-D innen már tényleg csak pár pillanat van hátra Eszterig :-)

Hajnoca: Bó hintája tényleg nagyon cuki, mint a nagyoké :lol:

Dezsi: Te csak medansziézd meg koktélozd ki magad, amíg lehet :wink: már csak 3 nap van a ciklusodból??? Mizujs??

Puszi: hova utaztok? :-) Lehet azért volt fura a mensid, mert "elvitte" a cisztát :-)

Rana: de miért is vagy eltiltva? Azért suttyomban írhatnál pár sort magadról is 8)

Tegnap voltam védőnéninél, már megint aceton van a vizeletemben. :roll: nem tudok másra gondolni - mivel iszom rendesen - hogy ebéd előtti pisiből nézte, és akkor már pár órája nem ettem...Amúgy oké minden, elmúlt 2 hétben fél kilót híztam :-)
Tegnap délután még programoztam az egyik barátnőmmel, Bendi végig "csöndben" volt, aztán mikor hazaértem bepótolta a lemaradást :-) Szerintem megint front van, szarul aludtam :? dehát ez legyen a legnagyobb problémám :-)

Szép napot Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Till!
Vigyázz magadra!

Nyulasz!
Már csak egy hónap? :shock: Huuhh De azért már várod nem?? :wink:

Annmari!

Petne!
Aranyos a kislányod! :D

Ti milyen magnéziumot szedtek?Nekem Béres van B6-tal, de abból csak napi egyet szedhetek.

Juhar

juhar

Kisbuta,jaja,közeleg az idő :lol: Zsófival még a múlthéten beszéltem,ma vagy holnap felhívom.

Szezsó,hű én klíma nélkül megbolondulnék,nálunk nagyon meleg tud lenni.
Vendég

Juhar,persze várom...de néha el is bizonytalanodok,hogy már csak ennyi :shock:
Én magne b6-ot szedtem napi 3x2-t,most már erősebbet szedek.
Ragacsok mennek :wink:
Vendég

Nyulasz: nálunk is szokott vagy 28 fok lenni :-) nekem az éjszakák nehezek inkább...és az igazi kánikula még gondolom hátravan :roll:

Juhar: én is Magne B6-tal kezdtem (3x1), aztán mikor úgy éreztem nem elég, akkor 3x2-re emeltem. Legutóbb magnesii citricit/magnézium citrát/ nyomattam 2x1-et, ebben sokkal több a magnézium, mint a Magne B6-ban. Ezt is lehet recept nélkül kapni.
Ha nagyon görcsölsz, Nospa-t is vehetsz be (3x1), én is így tettem a terhesség elején, mert nagyon mensis görcseim voltak és barnáztam.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Baba,Májuska!
Drukk!++++++++++++

Baba!
Mi volt tegnap az Uh-on?

Köszönöm a tanácsokat! Megpróbálom a Magne B6-ot. Úgyis megyek du a patikába.

Juhar

juhar

Hali!

Till
Tessék pihizni és so magnézium! :D

Petné
Nagyon aranyosak a Julcsis képek. :D

Lola
Gratula a babócához mégegyszer! :D Szüléstörit meg majd ha lesz időd...

Annamri
Nekem is volt már elmaradt lombikom ciszta miatt. :( kitartás!!!Reméljük gyorsan eltűnik onnan!!!+++

Skrisz
Hát igen...közeleg a "vég" :lol: .

Szezso
Ha nem vészes a vizelet, nem kell vele foglalkozni.Csak továbbra is sok folyadék! :D

Megint korán kidobott az ágy...6körül keltem.
Fél7kor meg lementem a boltba, mert láttam, hogy anyós-akinek nyitnia kellett volna-már megint késik. :twisted: Hétfőn is lementem, kedden nem, de akkor is késett vagy 20 percet tuti mert a kenyeres már lerakta az ajtó elé a kenyeret és egy vevő meg is jegyezte.Tegnap ezért rá is szólt a párom, hogy jöjjön már időben...erre ma megint...még jó, hogy itt lakunk.Ideért előtte a kenyér, egy vevő, a zsömlés is akkor jött amikor ő. :twisted: Párom már inkább (titokban) munkát keres mert ez a családi biznisz nem tesz jót a családi békének.Párom ugye meg az egyetemen vagy gyakszin most meg a jövő héten, úgyhogy csak miután megjön tud beállni.
Bocs az offért. :?

Babócánk már nagyon aktív, mostmár érzem őt bármely napszakban és már nem csak kézrátéttel. :D
Párom ma motoral ment suliba, reméljük nem lesz eső...elege lett, hogy minden nap azzal riogatják az időjárásjelentők. :?
Én meg kocsival már megjártam reggel a háziorvost, a gyógyszertárat, a postát meg egy boltot.Azóta már itthon kitakarítottam, mindjárt tanítok egyet...szóval zajlik az élet. :D Ebéd után úgyis szunyálok. 8)

Puszz

Kép
vizkriszisback

Vkriz,nagyon pörögsz :D

Szezsó,a magnesii citrici pont feleannyiba kerül,ha feliratod...nekem nem adtak recept nélkül :roll: neked igen?
Vendég

Szezso,
én is áttértem a magnézium citrátra, mert már elegem lett a Magne B6 minden formájából. Úgy látszik, nem bírom a monotóniát. De ez most bejött.
A vas. Hát ez jó kérdés. Nem volt valami fényes az eredmény májusban, a körzeti védőnő ráncolta is a homlokát, hogy miket kéne még nézni, mert ez a rossz adat önmagában nem mond semmit az okokról. De a beutalót a központi védőnő adja, és ő olyan adatot nem kér, mert nincs benne a protokollban. Hát ennyiben maradt.
Nekem mondjuk volt otthon régi vashiányos időmből Ferrograd Folic (vas és folsav van benne), amire az van írva, hogy terhességi anémiánál is használatos, úgyhogy elkezdtem magamnak nyomni.
Aztán a doki azt mondta, hogy azért nem kell úgy megijedni, mert a referenciatartományt nem terhes nők szerevezetéhez lövik be, és szerinte a vasam rendben van, de természetesen nincs kifogása a Ferrograd ellen, csak ne egyszerre vegyem be a magnéziummal.

Végre itt a front!!! Reggel esett Szegeden és lehűlt a levegő! Ilyenkor mindig úgy érzem, hogy újra élek, és talán sikerül egyet s mást elintéznem, mielőtt visszajön a hőség, mert melegben használhatlan vagyok...
De nálatok, nem bánom, lehet meleg, ha azt jobban szeretitek :D

Kép
kisbuta

Nyulasz,
nekem adtak recept nélkül :shock: Rá is van írva a dobozára, hogy recept nélkül kiadható.

Kép
kisbuta

Nyulasz: nekem is adtak simán recept nélkül Magnézium citrátot. És a dokimat is megkérdeztem, nem olcsóbb-e, ha felírja. De azt mondta nem :roll: így legyen okos az ember :-)

Kisbuta: itt is enyhült az idő :-) vasam nekem is referencia tartományban van, de azért szednem kell, mert nagyon az alsó határt súrolja. Az első vérképnél meg a felső felé tendált. Most néznek megint vérképet, kíváncsi vagyok...

Na, mennem kell a postára az ajánlott küldeményemért. Az értesítő szerint tegnap délelőtt fél 10-kor nem tudta a postás kézbesíteni...az más kérdés, hogy meg sem próbálta :evil: ...pedig itthon voltam, nem tudom, mennyibe került volna neki felcsöngetni...

Vkrisz: Te nagyon ügyes vagy, hogy már ennyi mindent elintéztél...én mostanra szántam rá magam, hogy elinduljak... :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Csak bejelentkezek, hogy még élek!

Szezso, Kisbuta, Nyulasz mindjárt itt az időtök és végre anyukák lehettek! Emlékszem, mikor még a pozitív teszetekért izgultam, mostmeg a babák születése miatt!

Skrisz: Gratula a 37. hét betöltéséhez! Mindjárt megérkezik Esztike! Köszi, hogy benne hagytál a táblába. Egyébként okt-dec. között kezdjük az 5. lombikot.

Vkrisz: Gratula a félidőhöz!

Mindenkinek nagyon szurkolok, Juhar, Majuska nektek küldönösen és akit név szerint nem említettem azt se felejtettem ám el!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szezso,
hát igen, nem könnyű okosnak lenni. De nekem a patikus is mondta, hogy receptre olcsóbb...
Én egyszer egy nagyon fontos határozatot vártam az építésügyi hatóságtól. Nem jött, nem jött, nem jött. Végül, mikor már minden határidő lejárt, és elegem lett a várakozásból, besétáltam a hivatalba, hogy megkérdezzem, mégis hol akadt el az ügy. Előkeresték az aktámat, abban szépen benne volt a Posta értesítése, hogy ők 2X is megpróbálták kézbesíteni, de nem kerestem a levelet... :shock: Egyszer sem próbálták meg!!! :evil:

Kép
kisbuta

Szezso,
nekem készülni kellene a hétvégi bulira, de valahog a fejfujjom és a lelkesem hiánya nem enged. (nagytakarítás: függönymosás, ablakpucolás, portalanítás, ....stb blablabla) :oops: :shock: :cry:

Pedig nagyon kéne. :roll:

Ezek a frontok eldönthetnék mér, hogy mit akarnak!!... csak a fejemet hagyják már békén!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bómami,fejfájásűzők :twisted: :twisted: :twisted:

Lányok,tényleg rá van írva,hogy vény nélkül kiadható :shock: nekem az egyik patikában nem adtak,ami itt van nálunk abban meg azt mondták irassam fel,mert úgy olcsóbb,és tényleg az volt.

...ezek a postások :roll: szerencsére nálunk normális.

Csomee,bizony nemrég örültünk a teszteknek...lesz valamilyen genetikai vizsgálat?Vagy mit mond a dokid?
Vendég

Nyulasz: Azt mondta, hogy ha úgy gondoljuk, hogy megnyugtat minket, akkor a köv. lombik előtt megbeszéljük és megcsináltatjuk amit lehet. Egyenlőre még nem tudom, hogy megcsináltatjuk-e a vizsgálatot, mert azt mondta, hogy ha valamilyen genetikai gond van, azt nem lehet orvosolni. Majd meglátjuk! (Egyébként én úgy vettem ki a szavaiból, hogy egy egészséges baba után felesleges!)

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Juhar, sok tüszőt látott a doki, de még kicsik és a mnyh. is csak 5.
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Hoztam a mai drukkokat!

Babimnak meg a tüszinövelő, mnyh erősító drukkokat!

Bumi

bumi1979

Nyuszkóm,
fejfujj még mindig itt!!
De egyre jobban ... és Bó sikongatásai nem segítik az elmúlását.
Sajna annyira fáj, hogy már csorog könnyem is ... pedig megittam a migrénes gyogyimat is. :evil:

Remélem a párom mihamarabb itthon lesz és akkor letudok kicsit dőlni. :?

Bocs a többiektől, de most nincs erőm mindenkinek reagálni.

Akinek kell mennek a drukkok!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiáim küldöm!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Közben lenne még egy kérdésem.
Most nézegetem a hormoneredményeimet, és anekem a TSH-m mindig 2-2,5 körül mozog. Ez teljesen jó érték egy átlagembernek, de állítólag ababásodáshoz 1,5 körülinek kéne lenni.
Mit tudtok erről?

Bumi

bumi1979

Bumi: így van, ahogy írtad. Babásodáshoz a legjobb, ha 0, vmennyi. Persze akár 3-4el is teherbe lehet esni, de állítólag 1 alattival könnyebb.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi!
De akkor mit csináljak? Merthogy ezt látják a nőgyóhgyik is, a kaáliba is, mégse mondták, hogy ez baj lenne.

Bumi

bumi1979

Bumi: nekem se nőgyógyász írta fel rá a gyógyszert, hanem endokrinológus. Én ott nézettettem, ahol az IR-t is szoktam, és a doki egyből felírt L-thyroxint rá a met mellé. Enyém pm. 4,2 volt talán mondjuk. Azaz alulműködött. Most már beállították a gyogyóval.
Te nézettettél már IR-t?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi!

De nekem minden eredményem jó ezt a tsh is jó(csak a babához nem ezek szerint), a t3, t4 is jó. Már IR-em sincs. Err az eredményre endokrinológus nem írt fel gyógyszert, mert minden értékem jó. Csak nem akarom, hogy ezen múljon a lombik.

Bumi

bumi1979

Bumi: mennyi lett az ft3ad és ft4ed? Mert ott sem azt kell nézni ám, hogy határértéken belül van-e! A határérték felső harmadában kell lennie mindkettőnek. (nekem is határértéken belül volt mind2, tök örültem, hogy legalább azok jók, erre mondta a doki, hogy nem. :( )

Kép

Kép

*puszedli*

Megkerestem a múlt havit, mert akkor csináltattam.
sTSH: 2.090 mU/L (0.3-4.2)
fT4: 14.7 pmol/L (12.0-22.0)
fT3: 4.8 pmol/L (2.4-6.3)

Tegnap csak alaphormonsor volt, így csak tsh-t néztek:
2,43 mU/L

Bumi

bumi1979

Azt olvastam, hogy csak magas TSH érték mellett számít , hogy a tartomány melyik végében van a t3 és a t4.

Bumi

bumi1979

Az ft3 érték ezek szerint jó, az ft4 van az alsó határértéknél.

Bumi

bumi1979

[quote="bumi1979"]A írta:bumi1979z ft3 érték ezek szerint jó, az ft4 van az alsó határértéknél.
Így van.

Nekem ilyen volt, amikor gyógyszert kaptam rá:

TSH 4.550 mIU/l * 0.270 - 4.200
fT4 14.02 pmol/l 12.00 - 22.00
fT3 4.99 pmol/l 3.95 - 6.80

És ekkor mondta a doki, hogy az ft4em se jó. Merthogy a felső harmadban kéne lennie. A köv. ellenőrzésnél tsh-t nem is nézett, csak ft4et! Az alapján döntötte el, mennyire változtassa a gyógyszeradagot.

Kép

Kép

*puszedli*

Akkor viszont nem tudom mit csináljak, mert nekem erre nem adnak gyógyszert.

Bumi

bumi1979

Bumi,sajna én nem értek ehhez...

Baba,már volt uhu?Drukk a tüsziknek,és nyomasd a méhpempőt :D

Májuska,hogy vagy?Nagyon eltűntél,remélem nem mégis a pincében alszol? :lol:

Dezsinám?Meg sem merem kérdezni,barna?
Vendég

Nyulasz :lol: :lol:
nem tűntem el, csak kicsit....annyira vánszorog az idő, és 3 naposan visszakapott mókuskákkal ki kell várnom az ET+10-et, hogy reálisat láthassak a teszten, de ez még olyan messze van :( :oops:
de nem kell nektek bemutatni a várakozás gyötrelmét....
Viszont tetszik a lehűlés!!! :D Tüneteim még nincsenek, ma már a hasam sem görcsölt....

Juhar, te hogy bírod a várakozást?? Blasztóval már szerintem te előbb is tesztelhetsz, de szombaton már biztos!!! Drukk ám ezerrel!!!

Baba tüszőnövelő és tüszősokszorozó drukkjaim!!!

Bumi én is azt olvasom mindenütt, hogy babához 1 körüli TSH az ideális...nekem 2.7 és 1.8 között ingázott az elmúlt években, 1 alatt sosem volt :shock:

Kép
majuska

Till, azért a talpalós-egész napos nagytakarítós-házimunkázós tempó talán tényleg sok, de látod magad is, ahogy pihensz, jobb lesz!! Szóval tényleg több pihenés, magnézium és light-os amolyan frissnyugdíjas :lol: házimunkázás (ha már sokat emlegettük a lépcsőzésnél ezt a témát :wink: )

Kép
majuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?