Édesek a pancsolós képek.
Kubu, Manna: egyetértek, hogy néha minden anyukának járna egy kis kimenő, viszont sajnos ezt nem tudja megoldani mindenki. Nálunk pl. szülők távol, barátok szépen elmaradtak a gyerekek óta... Amúgy sem tudnék elmenni csak este 10 után, mert akkor van az utolsó szopi, én pedig annyira cumisüveg ellenes vagyok, hogy nincs is itthon. Viszont megtanultam értékelni azokat a fél órákat amikor a férjem itthon tud lenni és el tudok menni egyedül akár a sarki boltig.
Vasalás: hát nálunk is csak kezd visszaállni a rend, sajnos a gyerekek számával arányosan nő a visszaszokási idő... De szerencsére mi mindketten dolgozunk a megoldáson.
Kistesó projekt: hát mi sem így akartuk, de már nm bánom. Pár év múlva pedig sokkal könnyebb lesz így.
Kubu: anyukád nagyon durva, sajnálom. Remélem sikerül gyorsan elrendezned magadban a történteket
Vera: sajnálom ami köztetek történt. Tudtatok már beszélni róla?
Trombi: Gyuszi születése után nekem is sokáig fájt, elég horror volt, ráadásul mikuláskor nem tudtam állni sem annyira fájt a sebem, de szerencsére Kingus születése után elmúlt.
Kaja mennyiség: most hogy mértem én is ledöbbentem, Töki reggel és este simán szopizik 350 milit
Egy ciciből
GYED: nekem mázlim van melóhellyel, én hülye megfeledkeztem az igénybejelentőről, rám szóltak, szerencsére késés nélkül kaptam is- meg szívrohamot is sajna nekem 36% adót vontak így 60 körül kaptam- érik nekem is a munkába állás mert ez a fizum negyede
Mikulásokért részvétem, le sem merem írni, nálam utoljára 2006-banjárt
Bébic: Remélem minél hamarabb túljutsz ezen, és azt is, hogy most te apa nem hagy egyedül.