Sziasztok!
toncsi: jó, hogy írtad a linket, apa is akar majd ilyet venni, én azt hittem, sokkal drágább. Találtam nektek egy rugit, írtam e-mail-t, megkaptad?
mucska: hát, ezt a témát nem tudod úgy felvetni, hogy ne szóljanak hozzá sokan
, de nem vitatkozásból (remélem), hanem mert mindenkit érint. Nem is tudtam, hogy a csoportotok vegyes lett! Én alig járok az oviba, nem csoda…
Hogyhogy? Csak azért kérdezem, mert amikor mi iratkoztunk, akkor azt mondta mindig a vezetés, hogy meg se próbálnák, mert nem látják jónak pedagógiailag, náluk bevált az egykorú csoportok rendszere. Megtennéd, hogy az adokveszek topikba is felteszed a fotót a ládáról? Orsi ott is feltűnt, és azt olyan is olvassa, aki ezt a fórumot nem, nehogy rendeljen tőle valaki.
Iskolakezdés kontra ovi: Én nem szeretem az általánosításokat, hogy az x hónapos gyerek legyen y kiló, meg forogjon 8 irányba. Olyan különbözőek, miért ne az iskolaérettségük jönne el ugyanakkor?
Vannak ennek a megállapítására feladatok, nem? (Egy tv-műsorban láttam ilyet, pl. hogy rajzoljon kereszteket egy lap szélén körben végig, ilyesmik.) Én örültem, hogy nekünk nem kell eldönteni, mert nem mehetnek még 6 évesen oviba, de most írjátok, látom, hogy mehetnek, sőt, lehet, hogy oviban nem maradhatnak majd?
Marcsiék unokatesója szeptemberi, 7 évesen ment suliba, sógornőm azt mondja, igazából másodiktól lett érett rá, tehát 8 éves korára, elsőben még nem tudott figyelni úgy, ahogy elvárták volna.
Karmen: hááát, szerinted kapott számlát Andi a ládáról?
Nem hinném, hogy visszavette volna a csaj…
Ezek szerint nem igazán tudjátok, miért megy a hasa Norbinak?
szilcsi: teljesen igazad van, én is így éreznék. Te mindent megtettél, mi voltunk a bénák (akik nem mentünk el).