Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Harcika!

Én nem ismerlek Téged,de a lányok sok jót írtak már itt rólad!Tiszta szívből kívánom,hogy a férjed mihamarabb felgyógyuljon,hatalmas virtuális ölelés,és kitartást nektek,hogy segíteni tudjatok a párodnak a nehéz időszakokon túljutni!!!!!!!!!

Májuska!Megy a hypergigamegadrukk++++++++++++

Baba,Bols!Hogy álltok?Voltatok már UH-on??

Rólam:4napja megy a Gonal,holnap megyek dokihoz.Kicsit szúrkál a hasam,remélem lesz tüszőm.Ja és szerintetek belefér,hogy még mindig vérzek 1 nagyon ici-picit???

pusza Mindenkinek!!!
keny

Kalkata :oops: :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok bocs megint a hülye kérdésért, de hát kezdők vagyunk:)
Az injekciókat kb. mindig ugyanoda adjátok, már mint jobb oldalra pl. vagy lehet variálni?

A férjem azt állítja, hogy a levegőt ki kell nyomni a fecskendőből, mert nem kerülhet a véráramra és egyébként a filmekben is így csinálják :roll: .

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok!

Harcika: mai drukkok elindultak!!!!! Minden rendben lesz!!!!!!!

Baba: hajrá barátném!

Amina: mi pénteken vesszük meg, hétfőn kezdjük.

Irises: variálható a szuri beadása, hol jobb, hol bal oldalra add őket. Ha kapsz progiszurit majd popóba, ez arra is érvényes. A levegőt valóban ki kell nyomni a Supréból. A Gonalból nem tudod, de elvileg abban nincs. Kérdezz bátran, szívesen válaszolunk!

Májuska: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Köszi Puszi.
De jó Neked, mész nyaralni. :lol: Idén asszem nálunk csak hosszú hétvégézés lesz:)

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Még egy kérdésem lenne :lol:

Nekem rövidebbek a ciklusaim, kb. 25-26 naposak. A leszívás az kb. normálisan a 12. napon történik vagy a tüszőrepi előtt? A férjemnek van egy külföldi útja, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy szerintetek mikortól kell itthon lennie. Neki a leszívás napján kell kiskatonákat adnia vagy hogy van ez? Kissé tudatlan vagyok, mert a doki nagyon le volt terhelve amikor nála voltam és nem tudtam mindent megbeszélni vele.

Köszönöm lányok. Bocs, hogy ennyit kérdezgetek, próbáltam utána olvasni, de mindenütt csak általánosságban voltak leírva az események.

irises

gysmintlegyen: én egy éve szúrogattam itt a supret és a gonalt, az "eredmények" az aláírásomban láthatók :) tegnap (?) tök véletlenül néztem be (nincs már sajnos/szerencsére időm, egy-két régi motorost követek csendben és drukkolok nagyon), utána meg Harcika miatt.

irises, láttam a kérdésedet: párszor kell még menni UH-ra, figyelik a tüszők növekedését, aztán egyszercsak azt mondják, hogy akkor tüszőrepi szurit kell beadni x dátum x időpontban, és rá 1,5-2 napra leszívás, szóval kb ennyivel előtte tudod meg, hogy pontosan mikor kell menni. Igen, akkor kell apának a kiskatonákat adnia, ha vmi miatt nem megoldható, akkor gondolom, lehet fagyasztottat is, bár ez nem tuti, nekünk nem volt rá szükség.
kb. szerintem a 10-12. napra szokott esni a punkció, de ez ciklusonként változik, szóval nem függ semmitől, csakis a stimura való reagálástól.

Kép

Szép napot mindenkinek!

Harcika, ma is drukkolok. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, de jó, mentek nyaralni :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Irises: úgy van, ahogy Mó leírta.

Alle: igen! :D (Én most pénteken is megyek 3 napra bnőkkel :oops: )

Kép

Kép

*puszedli*

Köszönöm Mo és Puszi.
Ez jó, hogy kb. 1,5-2 nap van még, mert azalatt hazaér. Ezek szerint ez a része úgy van mint az inszemnél.

Szép napot mindenkinek!

irises

Alle drága, tegnap olvasgattam a blogodat :)
(nagyon tetszett, a kutyusok... :D )

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Harcika!

1000-rel mennek a drukkok, hogy mielőbb együtt lehessen újra a kis családod.

Lányok!
abban tud vki segíteni, hogy a lombik adta védettség a munkahelyen mire terjed ki és meddig tart? Én az első perctől kezdve elmondtam, sőt óvatosságból le is írtam a főnökömnek, hogy tudja mi a szitu. A probléma most az, hogy ebben a siralmas gazdasági helyzetben az a terv, hogy a bérünket 20%kal csökkentik és átállunk a 6 órás munkára. Szerintetek ezt megtehetik? Elvileg a lombik alatt nem rúghatnak ki, de mi van ha nem fogadom el? Ha vki egy kicsit jártás a témában vagy jogban megköszönném, ha írna.

Roni
roni34

A munkaviszonnyal kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket csak a munkaszerződéssel lehet módosítani. Vagyis ahhoz, hogy a béred és a munkaidő csökkenjen alá kell íratniuk Veled egy munkaszerződés módosítást. Szerintem. Azt nem tudom, hogy mekkora cégnél vagy, van-e kollektív szabályzat és ilyesmi, mert akkor az is számít.

A védelem a felmondásra szól:
90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott időtartam alatt:
d) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés, a terhesség, a szülést követő három hónap, illetve a szülési szabadság [138. § (1) bekezdés],

Szerintem ez azt jelenti, hogy a munkaszerződésed módosítható, ha Te beleegyezel, de felmondani a munkaviszonyod a védettségi idő alatt nem tudják.

Ennyit tudok, jogász vagyok, de nem munkajoggal foglalkozom. Remélem valamit segítettem azért.

irises

Sziasztok.

roni:én is Kaális voltam.Most másik Intézetbe járok.Szóval segítenék egy kicsit.
Kérj a Kaáliból egy igazolást hogy lombikos vagy.Aztán ezt a papírt jó lenne aláíratnod 2 munkatársaddal /tanuk/.
Ezt 2példányba csináld meg.Ez után add oda a főnöködnek az egyik példányt! Másik marad nálad!!
Ha így csinálod jobban jársz!!!
Barátnőm megjárta a bíróságot s mivel nem volt tanuja így bukta a pert.Kirúgták.
Munkatársait tudtak róla de senki nem állt mellé.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok Lányok,

bevallom én csak olvasó üzemmódban vagyok, és csak nagyon nagyon ritkán szoktam írni, de páran azért ismertek innen :) egy kis lélekápolás meg bíztatás kéne, 1 én volt a beültetésem 1 db 5 napos babót hoztam haza vasárnap megyek vérvételre, de én hülye balek módom ma teszteltem egy negatívat.... úgy gondoltam már ki kell mutatni hiszen ma vagyok a 8. napon....szerintetek koai volt a teszt, vagy tényleg jól gondolom hogy már ki kellett volna mutatni????

Harcika drukokk mennek ezerre, olyan jóvolt olvasni tegnap amit írtál, látod, az számít hogy ti hisztek!!!!!!!!!!
pbj12

RONI-a védettség kiterjed a 3 hónap várakozésra is ha nem jön össze a beültetés.tehát a 2 beültetés között is védett vagy.én is igy voltam elküldtek április 14 én de 15,én mentem a következő beültit megbeszélni rákérdeztem a dokitól hogy meddig tart a védettség azt mondta a jelen pillanatban is védett vagyok én adott papirt bevittem a meló helyemre és vissza csinálták a felmondást.most lassan 12 hetes vagyok spontán sikerült a beültetések között,nagyon boldog vagyok.SOK SIKERT.....
kistörpe

PBJ12-mintha magamat látnám.igen én sem voltam más....de szerintem korai volt,a beágyazódást követő 12 nap mutatja ki a teszt,nekem ezt mondta a dokim anno.légy türelmes ne görcsölj rá a dolgokra.én is mindig agyaltam a dolgokon és rossz vége lett,sajnos .....
kistörpe

Kistörpe: hányadik beülti után sikerült spontán? Gratulálok!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

szia puszedli-az első is sikerült volna de 6 hetesen elvetéltem a második beültire jelentkeztem volna de már akkor ott volt Ő.határtalan öröm volt látni őt 6 hetes ultrahangon szóval CSODÁK VANNAK.elzárt petevezetőim voltak.
kistörpe

pbj12: valamit nem értek. Azt mondod, hogy az ET dátuma 07.01. Akkor a mai nap a 8.nap. Akkor mit is szeretnél te látni a terhességi teszten?? Irgum-burgum. Majd a 12-14.nap lesz 2. csík is. (Legkorábban talán a 10-en. De a 8.nap azért túl korai). Most ne gyere nekem azzal, hogy én is teszteltem már korábban :lol:

Türelem!Lesz ott 2 csík!Drukkolok ezerrel és ne tessék eltűnni!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok! :P

PBJ,
jól eltűntél :roll: :P
Hányas teszttel nézted? Mert a 25-ös elvileg még nem mutatja ki, 10-es teszttel is a 10. napon tudsz megbízhatót tesztelni :)
Mennek a drukkok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kistörpe,
hányadik hétben vagy most? :P nem csinálsz vonalzót? Várnánk a babavárósban is, ha jönnél :P

Munkaügyben már mindent elmondtatok, én is okultam! :P

Baba, Bols, Irises
mennek a tüszőnövelő-mnyhvastagító drukkok++++++++++++++!

Májuska,
hogy vagy ma? :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Halihó Mindenkinek!
Puszi,Kalkata:Köszi majd felhívom őket. most már inkább a nyaraláson jár a fejem 9 nap mulva start a Balcsira 2 hét +2 napra :) Mire haza jövümk lehet,hogy spontán sikerünk lesz és el se kell kezdeni ezt az egyészet :) Talán a sok csodabogyó segít és egy hadseregnyi katonánk lett :)
Melánia:Ez a 2 példányos,aláírós dolog jól hangzik.Ezzel annó ha kell én is élek majd.
Kistörpe:ez tényleg csuda jó lehetett.
Keny:Sok sikert holnap

Mindenkinek drukk.
Sziasztok
Tavi
tavi

Till-próbáltam vonalzót csinálni nekem nem megy sajnos.amúgy betöltöttem már a 11 hetet,
kistörpe

Roni, ennél kicsit összetettebb a helyzet.
Tudni kéne, van-e koll.szerz.
Mt vagy Kjt vagy Ktv hatálya alá tartozol-e.
mi módon kívánják bevezetni a módosítást?mert lehet, hogy időkeretet módosítanának és ez más mint egy mszerz módosítás.
amúgy meg védve vagy, ez tény, DE sok minden függ a fenti kérdések válaszán...
Vendég

Sziasztok, Till, köszi az érdeklődést! Nehezen és lassan telnek a napok, és hol van még az ET+10 (vasárnap) amikor reálisat tesztelhetek??? :oops: :(
Elvileg 3 naposkákkal is a 10.napon már kell, hogy látsszon valami nem??

Szerencsére a hőség és a hasgörcs már nem kínoz, csak a várakozás....de azt mindenki ismeri milyen....

Kép
majuska

jaj lányok olyan rendesek vagytok, hogy öntitek az erőt belém :lol: sajna csak 20 as tesztet csináltam.... mert azt kaptam de okés akkor várok és szombaton megyek vv, re.

ordítank lent a srácok mennem kell mert jön a fürcsi meg a kaja :lol:

puszi judit
pbj12

Pbj12, naná, hogy 20-as (ami gondolom 25-ös) nem lett 2 csík! Nyugalom, csigavér. (Könnyen beszélek még most, tudom.)

Összedrukkoljuk mi neked is!++++++++++++++++++++++++++++++++++Ugye csajok?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba :P
így van!!! :D És Neked is összedrukkoljuk! :wink:

Pbj, Májuska,
babaragik 1000rel!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++
(Májuska, igen, 3 naposaknál a 10. napon már tesztelhetsz egy zebrásat! :wink: )

Babikám,
folyamatosan drukkolunk!!! :P +++++++++++++++++++++++++++

Bols, Irises,
Nektek is! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Bols? :roll: )

Harcika,
szünet nélkül drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Májuska ahogy nézem egy cipőben járunk.... borzalom ez a várakozás, de kibírjuk :lol:
pbj12

Pbj,
de korán keltél! :roll: :D
(Beeezony, ezek a leghosszabb napok...de kitartás, mindjárt!!! :P )
mennek a drukkok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P

Májuskám,
Nektek is!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Drága,
elkerültük egymást msn-en :( ma megpróbáljuk! :P )
tüsző+mnyh-drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Irises, Bols,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Harcika, Drága,
Apának++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek a legjobbakat mára! :P (még egy kicsit visszafekszem :oops: :lol: )

tillidian

Baba, tüszinövelő és mnyh drukk ezerrel+++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska, Pbj kitartás++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(együtt könnyebb...) :wink: NO PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tavi, hajrá spontán :P

Puszi, együtt nyaralunk úgy néz ki :lol:

Tilli, jó pihegést, irigyellek :)

Alle, hogy vagy mostanában? Meló?

Amina?

kalkata

Harcika: a mai drukkok a ferjednek: +++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++ (köszönöm a linket)

Pbj, Majuska es Baba: +++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkat, Puszi: tegnap elhozta az uram a csomagot. Ma el is kezdtuk a kurat.
(sajna otthon nincs netunk, ritkabban tudok jonni... melohelyen is sok dolog van, holnap ceges buli, azt kell szervezni :roll: :) )

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok!
Kellemes napot kívánok mindenkinek!

Roni, Májuska, Pbj, babaragik mennek!++++++++++++++++++++

Babim, Bols, Irises, kövér tüszőket kívánok!+++++++++++++++++

Baba, ha jól olvastam, pénteken mész UH-ra?

Puszikám, jó pihit a csajokkal!

Harcika, minden alagút végén fény van!!!!!+++++++++++++++++

skrisz72

Hm... Most kaptam meg a laboreredmenyeket. es az inzulinhoz azt irtak, hogy -folyam- ????? talan "folyamatban"-t jelent? 2 hetet kellett igy is varni az eredmenyekre... :roll: nemtom...

amina09

Amina, hát igen ezekről a cukros+inzulinos vvtelekről énis kisregényt tudnék írni...
Nekem soha nem sikerült eltalálniuk mint a 4 értéket :evil: :evil:
- folyam - biztos folyamatbant jelent, elkészülési idő ???

kalkata

Amina, és a többi eredmény?

kalkata

sziasztok!

Harcika férjének +++++++++++++++++++++++++++++++++ !!!

Amina, és a többi eredmény jó ? (igen, folyamatban-t jelent)

Baba, Bols, Irises++++++++++++++++ !!!!drukk csajok!

Majuska, pbj, Roni, kitartááááás!

Puszi, jó kikapcsolodást!!!!

Kismamijaink jól vagytok???

skrisz, Eszti mit művel,hisz olyan nagy már, mindjárt kint van! :)

szép napot mindenkinek!!!
nani72

Nani, tegnap már szóltam neki este, hogy hagyja abba a fészkelődést, mert már nagyon elfáradtam. Egész nap produkálta magát. Nagyon nyűgös napom volt, ő meg örökmozgót játszott.

skrisz72

Skrisz, igen.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm a segítséget!
Multinál dolgozom, így mindenünk van kollektív szerz, szakszervezet :D , érdekegyetztető tanács...stb.
Ha nem sikerül az inszem, akkor terveim szerint aug.elején kezdjük a lombikot. Akkor beszerzem ezeket a papírokat. Eddig a család volt a tanúnk, de jó ötlet, hogy kollégákat kérek meg, írják ők is alá.

Kistörpe: már egy ideje azon töprengek, hogy két elzárt pvezetővel hogyan lehet spontán babátok? Vagy ez megint ey olyan csoda, amire csak a Jó Isten tudja a választ.

Üdv, Roni
roni34

Roni, te még nem tesztelsz?

skrisz72

Roni-ez isten ajándéka.tavaly juniusba csinálták meg a laparoszkópiát,a patevezetőim háromnegyed részéig telitődött az anyag .azóta elkezdtük a lombikot,nagyon sok petét 28 db.ot leszivtak,beülti után sajnos a 6 héten elvetéltem,megkapartak,onnan a 2 hónapra spontán sikerült.szerintem mikor annyi petesejtem lett ott megrepedhetett,vagy nem is tudom a doki azt mondta számtalan esetről tud hogy igy végződik.de ő most itt van a pocimba az a lényeg.Skrisz-mindjárt eljön a várva várt pillanat,megérkezik Eszter.....pihizz sokat vigyázz magadra.
kistörpe

szaisztok,

ahogy nézem sajna nem sikerült mert ahogy tettem fel az utrót, hát....már piros volt...... :cry: ma vagyok a 26 napon, sose szokott ennyire korán megjönni, mindig csak 31 napra....nem értem, Beszéltem a kaálival, kell tovább az utró, és csak akkor szabad abbahagyni ha már tuti megjött és akkor kell hívnom a dokit is.

szerintetetek ha van fagyibabám mikor lehet menni érte, itt is hosszú a várólista?
puszi Judit
pbj12

PBJ12: nem feladni!!! meg barmi lehetseges!!!! fagyibabak nekem sosem voltak, de ugy tudom, ha nem tamogatott lehetosegkent kered oket vissza, hanem kifizeted, akkor nem kell varni olyan sokat.

Krisz: :) Esztike nemsokara vilagra jon, ugy elrepult ez a 9 honap (nekem ) :) Uzenem neki, hogy pianoba az orokmozgassal, hogy az anyukaja kicsit tudjon pihenni is :)

Kalkata, Nani: koszike :).
Nos az eredmenyeim elso ranezere jok, meg a FAI indexem is, DHEA is :) Pont az inzulinra lettem vna a legkivancsibb, erre…grrrr…Ket hetig ulnek rajta, es meg mindig nincs kesz. Viszont a progi szintem elegge alacsonynak tunik. MEglepodtem a TSH-n, 1,7-rol felugrott 2,55-re... Csak augusztusra kaptam idopontot az endokrinologusnal…ugyhogy addig varhatok, hogy kielemezzuk az eredmenyeket.

amina09

Pbj, ha vérzel, inkább szájon át vedd be az utrót. Mennyit kell naponta használnod?

Amina, nekem is elrepült a 9 hónap. Hihetetlen, hogy megy az idő. Már előre sajnálom, hogy ha már meglesz Eszter, pár hónap és már érettségizik. :wink:

skrisz72

Amina, addigra remélhetőleg meglesz az insulin is :wink:
(örülök, h a többi jó)

Skrisz, én reggel (mikor benéztem) "ijedtem meg" kicsit, mikor nem láttalak, már azt hittem hogy megszületik a "kis csoda"!!! :)

Mókuska???

Kistörpe, te is csodaszámba vagy véve :P

kalkata

Skrisz: tesztelnetnék már, de nem merek.

Elvileg Krizsa doki azt mondta, hogy hétfőig várjak a teszttel. Hétvégén esküvőre megyünk, így a kedvem szempontjából is jobb, ha nem tesztelek még. Addig legalább megvan az az illúzióm, hogy talán babás vagyok...
Párom azt mondta, hogy ne teszteljek, mert akkor legalább én tuti nem iszom és megvan a sofőrük hétvégére :lol:

Kistörpe remélem nem sértődtél meg! Tényleg az a fontos, hogy neked már a pocidban a baba, az hogy ez miként történt, már történelem :D
Igyekszünk követni és sok csodát produkálni!

Majuska, hogy vagy?
roni34

Kalkata, odébb van az még.... majd Baba ír nektek, ha van valami történés.

Roni, akkor jó bulizást hétvégére! :lol:

skrisz72

Igenis Skrisz néni! :lol: :lol: :lol: :lol: De azért még várjunk azzal az üzenettel!Ráér.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, :P na jó, még egy kicsit maradhat! :wink:

skrisz72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?