Sziasztok lányok!
Na tegnap megvolt a nagy találkozás végre!!!!
Röviden,tömören : nem megyek vissza -oda legalábbis MÉG nem -dolgozni!
Ezt azért nem bánom,mert olyanokat mondott,hogy csak lestem....
Nem konkrétan a munkával,hanem inkább velem,velünk kapcsolatban!
Egyáltalán nem tolerálja ,semmilyen formában ,hogy bölcsi,ovi,beszoktatás alatt ,meg közben bármi betegség közbe jöhet! Oldjam meg!!!
Ha zárva a bölcsi: Oldjam meg! Ha telefonálnak,hogy lázas,leesett,beverte,eltört...Oldjam meg!!!
Ő nem enged el ,a munka idő 9-től-9ig tart,elötte ,utána lehet magán életem!
Gondoltam,hogy nem fog velem kivételezni, neki a saját érdekeit kell nézni,de nem ezt vártam tőle ennyi év után!
Amig ott voltam is voltak elvárásai,de voltak kis gyerekes munka társaink és mindenki tök nyugodtan betudta vállalni ezt a melot mellette!
Nem tudom miért lett ilyen!
Anyu és a párom is közölte hogy jó,akkor felejtsük el egymást,mert ez nem megoldás,hogy mindig mást kell ugrasztani (ha tudunk) !
Mondjuk úgy váltunk el,hogy szeptemberig ráérek "gondolkodni",de sztem kivárom a 3 évet aztán meglátjuk mi lesz utána! Addig meg csak kihúzzuk vhogy!
Vagy kiváltom azt kártyát és elmegyek máshová dolgozni...
Vagy bevállaljuk tesó babát és megoldva a dolog ujabb 2-3 évre!
Ja meg ilyet szól,hogy ha belegondolunk azért fizettek nekem (nekünk!!! ) hogy 2-3 évig kismamákkal csacsogjunk,játszótérre járjunk,otthon tegyünk-vegyünk...
Erre csak kiröhögtem,fogalma van egyáltalán arról mit beszél???
(pedig van 3 gyereke...)
Szóval teljesen más világ!!!
Nem leszek pár napig ,elutazunk hétvégén,de ahogy tudok és gép elött leszek ,bejelentkezem,IGÉREM!!!
Kocsival megyünk Görögországba,remélem jól viseli majd Amina,készülök neki minden félével az útra!
Pankaa,hogy vagytok? Nem adtál Emilinek normaflort? nekünk az szokott használni,azt mondta a doki is meg a védőnő is,hogy ne fogjam meg ,ha megy a hasa,jöjjön ki aminek ki kell! Persze ha nem virusos vmi...
Minden esetre jobbulást mindkettőtöknek!
Brigi.örülök hogy Mincsi Mincsi....
Akkor ugy látszik neked is ilyen kis kényelmes lánykád van,Amina se rúgta szét a pocakom,főleg ha figyelték!!!
És hagy dicsekedjek picit!
Voltunk Orsiéknál és valami nagyon édes a kis Blanka! A szája,ahogy tartja ,tiszta Kitti,olyan cuki,olyan pici,annyira sok haja van...NAGYON TÜNDÉRI!!!
Nem rég volt Amina is ekkora,mégis annyira picike !