Krisz
Kisrudinál volt a 20 hetes megszakítás, nagyon összetett szívfejlődési rendellenesség miatt. Emiatt minden babával érdemes felmennünk a sotera szív uhra.
Nemtom mit jelenthet konkrétan a durva házasélet, mert nálunk a lájtos változat sem mehet
Sleepin
Ez a dinnyés dolog olyan érdekes. Van amikor kimondottan ajánlják a dinnyét, mondván jó kis víztartalma van...
De akkor valószínű ez az oka, hogy én nyáron mindig hízok, ha sok dinnyét eszek... Amint vége a szezonnak, mennek le a kilók.
Én nem vizesedtem, de mostanság eléggé érdekes a bokám. Ha megnyomom a csont környékén a dudort, akkor egy ideig úgy marad. Nem óriási a dudor, de ott van egy ideje. Ez lenne a vizesedés kezdete???
Kata
Csudajók a képek
Napról napra tüneméyesebb a kislányod
Már nem szándékozunk 4 dre menni. Mivel nagyon benne van a lepényben, nem éri meg... Albertnél a második alkalom volt felesleges, totál belefúrta magát a lepénybe és a doki mondta is, hogy ez hétről hétre csak rosszabb lesz, mármint 4d szempontjából.
Dike
Köszi
Azért csak óvatosan az emelgetéssel.
Próbáltam pár képet,, de nem az igazi. Sokat mosolygott a drágám, de azok a képek nem sikerültek lefotózva
Tegnap kész lett apa tortája, kiváncsi vagyok mit szól hozzá
Ma este megköszöntjük Alberttel, mert holnap a SOTE után megyünk a Tropicariumba, remélem nem bőgve megyünk... Meghívtam a szüleimet is
különben sosem fogy el az üdülési csekkem
még így is marad 50ezer, de hogy hol pazaroljuk el...
Képzeljétek, amíg a férjemmel bent voltunk uhn, anyu kint maradt a játszótéren Alberttel. A babakocsijára van felakasztva egy nagy rágóka, és egy duda, olyan mint régen a 3kerekű bicajokon volt. Egyszercsak hallottam a rendelőben a dudaszót. 2 kislány nyomta a tülköt, mint a .... Ugye anyuék már a homokozóban voltak, a babakocsit leparkolták. A lányok meg odamentek és lerohanták a babakocsit, összetapogattak mindent. Az anyjuk meg a közeltávolból nézték mit csinálnak, de nem szóltak volna rájuk... Nem nevelem burokban a gyerekem, szedetem vele össze a "koszt", de az ilyent nagyon nem csípem
Az orvosi rendelőben is játszik Albert a játékokkal, de azt nem szeretem ha a rágókáját agyontapogatják
Ha nem mi következtünk volna uh-n, odamentem volna szólni. Anyuék mire odaértek a babakocsihoz, már az anyukák is ott voltak, de csak rityegtek, rötyögtek, ahelyett hogy rászóltak volna a gyerekre.... Még jó, hogy a cumit nem találták meg, vagy jó hogy nem ittak a fiam vizéből...