Onlány: valóban hormonvizsgálatot csak szakorvos írhat fel, de ha elmész az sztkba vagy egészségügyi központban és elmondod a panaszodat kell hogy adjanak beutalót. Szerintem meg kellene próbálnod egy másik dokival, biztos hogy többen is rendelnek ott. Azért lenne érdemes megnézetni a hormonokat, mert lehet hogy a szülés után szépen helyreállt a hormonháztartásod és nem is kellene gyógyszer.
Pl: nekem szörnyűek voltak a hormononok, ezért kaptam clostit és babás is lettem tőle a harmadik hónapban, de sajnos elvetéltem. Utána a dokim nem akart hormonvizsgálatot csinálni, azt mondta hogy próbálkozzunk. Én dokit váltottam és amikor az új doki csinált hormonvizsgálatot, akkor kiderült, hogy javultak a dolgok odabent, mert megemelkedett a progi szintem és spontán teherbe tudok esni, de nem biztos hogy megmarad a baba. Ezért újra elkezdtem szedni a clostit, amitől tök szép lett a hormoneredményem és a 3. hónapban babás lettem. Akkor ahogy kiderült, azonnal gyógyszert kaptam hogy támogassuk a babát amit a 12. hétig kellett szednem és most már a 25. hétben járok és várjuk a drága kis Lilikémet
Mi másfél évet vártunk, ami nagyon hosszúnak tűnt, de most már nem érdekel, most már csak azt számolom, hogy mennyi van hátra amikor is érkezik a mi kis drágánk
Lehet hogy neked is javultak a hormonok a szülés után, ezt csak vizsgálattal lehet kideríteni. Egyébként a laborban nem csinálják meg csak beutalóval a vizsgálatot, viszont Budán van talán a Fehérvári úton egy labor vagy magánlabor ahol megcsinálják fizetősen és nem olyan vészes az ára. Ha nem tudod elintézni hogy beutalóval megcsinálják, akkor érdemes elmenni ide. Nekem is nehezen ment annó beutalót szereznem és nekem a privát dokim mondta- aki nem tudott nekem beutalót írni- hogy van ez a lehetőség budán. Kívánom nektek, hogy mihamarabb sikerüljön a kistesó
Annus: Izából sosem elég
olyan hihetetlen hogy mekkorát nőtt már. Igazi nagylány.
Nita: örülök hogy jobban van a férjed és csak óvatosan ugorjál a nagy hassal
Mi megvagyunk, tegnap főztem, ma pihizgetünk. Tegnap csinált a férjem képet rólam, hihetetlen hogy hogy nől a hasam. A szomszédok is mondják, hogy hétről-hétre látványosan növünk, de én annyira szeretem
Tegnap mondtam a férjemnek hogy nem lehetne, hogy meglesz a babó, de a pocakomat is megtartom
Azt mondta a férjem hogy szeret pocakosan, de azért szeretne visszakapni teljesen egészében
Eleinte azt gondoltam hogy nekem nem lesz nagy hasam, hát most már látom, hogy egész szépen ki fogok gömbölyödni a végére