Új privát üzeneted érkezett!

Tücsi, teljesen meghatódtam. Szinte láttam, ahogyan etetted a csöppet. Hihetetlen, hogy tényleg nagycsalád vagytok. Egy éven belül :D :D Szuper szülei vannak a három picinek, és tényleg a legnagyobb ajándék Csabinak a tesókája, meg a pocitesó. Sok puszit küldök nektek, és veletek örülök. (a férjem is, mert muszáj volt elmondanom :oops: )

Köszi lányok a bókokat. Mágnes örülök, hogy azt mondod, hogy Lotti nőtt. Ma 2-3 hetesnek nézték a játszótéren. Igaz, hogy törékeny kislány, de azért ez egy kicsit túlzás. Azért nincs átszakadva.

Domo, nálunk 3 hónapos kortól lehet vinni babaúszásra a gyerkőcöket. Jövő héten megyünk, de venni kell az úszópelus mellé egy úszónadrágot, hogy véletlenül se folyjon ki a cucc.

Gyöngyi, küldjek neked egy 3-6 kilós pelust kipróbálni? (mármint nem 3-6 kiló Lotti terméssel töltve) ( bocs fáradt vagyok.) :oops:

Mágnes, édesek a cumisok, jó kis husis Bence :lol:

KépKép
trinky
 
 


tücsökbogár, olyan jó hogy megosztod velünk, majd megfulladok a bőgéstől. Reggel éreztem, hogy nem szabadna sminkelnem. Lesz ám csodálkozás otthon, amikor hazaviszitek Csabinak a tesót. Micsoda hepi end! És hát Isten hozta a kis jövevényt ebben a világban!
Ha majd nagyon ráérsz néhány kérdés:
A vsz-vel már nem is találkoztatok ugye? Mit tudsz a gyerkőcök szüleiről? h miért adták örökbe? van már nekik egy tucat gyerekük? és miért lett azonnal újból terhes(uyganattól az apukától), ha nem akarta Csabit sem?

trinky, ne foglalkozz a sok okossal, azt hiszem nem a te porontyod a kicsi, hanem a többiek extrém óriásiak. Legalábbis unokaöcsi havonta felkap magára 500g-ot, már nem lehet győzni olyan nehéz. Asszem így is úgy is meg kell őket zabálni, olyan gyönyörűségesek.

boriska, valami baj van?

mágnes, nem sok hely maradt Bencének a játszószőnyegen! :wink:

jucmuc, oldd fel a csurit, majd szólok ha indulhat a szurkolás,a ddig csak tartalékolj!

Szép napot lányok!
bbilona
 
 


Lányok,
puszi mindenkinek, szoktalak olvasgatni benneteket, de hozzászólni nem sikerül... :roll:

Tücsi,
nagyon örülök Nektek!!! Csodálatosak vagytok!!!

Jucmuc,
gratula a csodababához!!!! Pihizz sokat!

Zel,
aranyos vagy. Nem vagyok csigaházban, csak nehéz hozzászólni. Majd csak elmúlik ez is... 8)

Szép nyarat lányok!!!
katata
 
 

 
 

Sziasztok!

Tbogár!
Gratulálok, hogy nagycsaládosok letettek és kívánok hozzá sok erőt és örömöt!
Mint már írtam, Ti csodás emberek vagytok! Én is könnyeztem soraidat és még fogom is, ha írsz a gyermekeidről! Most már csak a pocaklakora vagyunk kíváncsiak, hogy fiú, vagy lány. Mindegy is csak egészségesek legyenek. Majd küldj képeket a fiaitokról és a nevét is írd meg az új családtagnak!!!
Minden jót Nektek!

Kata!
Megértelek, de néha csak pár sort, hogy tudjuk olvasol minket. Nektek is szép nyarat és főleg sikereset!!!
Mikor mész megint a Kaáliba? Ne feledd az én barátnőm 4 sikertelen lombik után spontán lett várrandós..... ne add fel és ne legyél elkeseredve. Én hiszem, hogy sikeres nyarat zártok!

Mágnes!
Nagyon szép a család és milyen jó, hogy ennyire élvezik egymást. Anna még pelusos? Most azon agyalok mikor is kéne elkezdeni a bilit, vagy a wc.-t, de a védőnő szerint haggyam, ha nem megy mert a kicsinek is van és hát akkopr neki mér is kéne le tennni?
Szerintem még nem is érett rá... ha most nyáron nem megy, akkor jövöre biztos vagyok benne, hisz akkor már majdnem 3 éves lesz. Szerintem 2-3 éves kor között ideális a számukra.

Ilona!
Magadról pár sor!? Szerintem sokan sírtunk Tbogár sorain... :cry:

Gyöngyi!
Bátran a pelussal!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Ilona,

Jo rendben akkor tartalekolok! :P

Kata,

Draga vagy köszönöm szepen! :P Nem is tudod mennyire szeretnem ha nalatok is erkezne egy ilyen csodababa!

Es persze nalatok is Boriska! Remelem jol vagy! Probalj meg megnyugodni es Lujzikadra koncentralni. Ha ellazulsz egy kicsit
(a gondolataidban) az mindenkepp csak segiteni fog hidd el! Me'g ha nem is leszel rögtön babas de jobban fogod erezni magad es akkor a baba is könnyebben jön.
Persze nem okoskodni akarok csak a javadat. :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Írtam nektek egy kisregényt, erre elszállt. :evil:
Ez most egy kicsit rövidített változat lesz, mert nagyon kellene egyet szundikálnom amíg Csabi is alszik.
Ma kétszer voltam etetni a csöppséget és ahányszor megyek, annál kevésbé tűnik túl aprócskának. Egyébként gyönyörű gyerek, arányos mint a Csabi volt. Sajnos nincs rá bizonyítékom, mert a steril környezetbe nem lehet bevinni kamerát, meg fényképezőt. De, ha minden jól megy és ilyen szépen fejlődik tovább - ma már csak egy hajszálon múlt a 2000 g - akkor jövő hét vége felé hazahozhatjuk.

Ilona!
Nem, most sem találkoztunk az anyukával, ő egy másik kórházban szült, de ott nem volt koraszülött osztály, ezért nem is látta a babát azóta. Azonnal lemondott róla, ahogy Csabiról is. Titkolt terhesség volt ez is, tehát idő közben sem orvos, sem védőnő nem látta. Hogy miért? Hát ezt csak ő tudná megmondani. Csabi után úgy gondoltam, hogy egy roppant felelősségteljes anya, aki belátja, hogy nem tudná megadni a gyerekének amire szüksége lenne, így inkább lemond róla. Hát ez a vélemény most azért egy kicsit megváltozott bennem. Ő lesz az, akinek majd egyszer meg kell magyaráznia ezt a fiainak.

Kétgyerekes anyukák, tudnátok nekem valami napirendet küldeni, hogy zajlanak a napjaitok? Kit etettek előbb? Kit fürdettek előbb? Egy szobában alszanak-e a gyerekek stb. Nem nagyon tudom, hogyan fog működni a gyakorlatban a két gyerkőc.

tücsökbogár
 
 


itt vagyok.

először is: juci, drága jucmucom, teljes szívemből gratulálok a kicsikédhez :lol: :lol: ugye tudod mennyire irigyeltelek :oops: :lol: ne haragudj rám, de most tényleg irígy voltam.

mindenkinek köszi aki 'számonkért, aki bíztatott és persze aki csak úgy szeret :lol: ...több hete nagyon rossz dolgaink vannak, apával rengeteget szenvedünk, marjuk egymást..., nincs pénz, se állás, se segítség, most sincs ..de ma reggel úgy keltem fel, hogy valahogy rendben voltam, azt hiszem a lényeg a nyugi.

köszönöm mégegyszer nektek.

Kép
Kép
piciboris
 
 


Draga Boriskam,

Jo olvasni soraidat föleg azt, hogy ma reggel nyugisabban keltel! :P Igen, megmondom öszinten megfordult a fejemben, hogy esetleg 'miattam' nem irsz mert babas lettem 'csak ugy'.
Kicsit rosszul is esett, de tudtam, hogy ez majd elmulik es tudsz majd örülni a boldogsagomnak mert Te jo ember vagy csak most ilyen nem tul derüs idöszak jar feletek.

Tenyleg csoda ami velünk törtent de keszek lettünk volna minden követ megmozgatni a masodikert. Nem 'csak' a teny, hogy lombik, hanem nekem egy honapig masoknal kellett volna laknom M.orszagon Davidevel az apja nelkül mindenfele segitseg nelkül, hogy egyaltalan probalkozhassunk. Es akkor me'g semmi garanzia nincs ra, hogy sikerül. Szoval mi nagyon sokat sporoltunk (nem anyagiakat) a spontan babaval.
Ja, es tudom, hogy a korod miatt is szoktal aggodni mint, ahogy en is. En januarban leszek 38, 40-ig me'g siman probalkoztam volna a lombikkal.

Ugyhogy fel a fejjel, minden reggeled olyan legyen mint a mai söt me'g jobb es tiszta szivemböl kivanom, hogy paroddal is rendbejöjjenek a dolgok! Puszi


Tücsikem,

Nagyon jo teged is olvasni, ugy örülök! Biztos nem lesz könnyü az elejen remelem lesz majd segitseged is! Valahogy a sors probalja visszaadni azt amit 'elvett' töletek annak idejen...Nagyszerüek vagytok!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


juci, köszönöm, nagyon aranyos vagy :wink:
hát nektek sem lett volna egyszerű így ha spontán nem sikerül, és én érzem is, hogy ez milyen kemény dolog, azt hiszem az életben az egyik (ha nem) a legnehezebb ha nem sikerül a gyermekáldás.
nagyon - nagyon rossz, és én már tényleg eljutottam arra a pontra, hogy nem is érdemes próbálkoznom..

de most azt hiszem megtört a jég, el is megyek elutalom az lh tesztekre a pénzt, kezembe veszem a sorsunkat.

mindenkinek puszi!!!!!

Kép
Kép
piciboris
 
 


Ez a beszed! :wink: :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


kösssssz és katám, ilonkám ezerrel gondolok ám közben rátok is!!!!!!

tücsike, szuper ahogy ehhez a testvérdologhoz álltok :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Tücsike:
a mi napirendünket leírom, de persze ez annyira változó, hidd el, hogy ki fog alakulni majd nálatok is.
Nagyon várom már a képeket :) Na és kiváncsi leszek csabika hogy áll majd hozzá a tesóhoz :) Hasonlítanak? Neve:

Szóval nálunk a lényeg az, hogy Bence alkalmazkodott Anna napirendjéhez, mivel Annáé már kialakult, Bence pedig úgymond "tiszta lappal" indult :)
Reggel Bence ébred, amíg Anna alszik addig játszunk az ágyban. Utána Anna átjön hozzánk.
Fél 8: én Bencét öltöztetem és etetem, Anna nézi a mesét.
8-féL 9: Bence játszik a szőnyegén, vagy a pihenőszékben, addig Annát öltöztetem, és reggelizünk.
9-kor Bence alszik, addig Anna játszik, én mosogatok,főzök.
11-kor Bence tízóraizik, utána felnyalábolom a gyerekeket és lemegyünk az udvarra, egészen 1-ig. Anna lent tízóraizik.
1-kor feljövünk, ilyenkor Bence alszik,addig Annával kézmosás,lábmosás,peluscsere,ebéd, és alvás.
2-kor Bence ebédel,utána csitítom, hogy ne ébressze a nővérét :)
Fél 5 körül Anna ébred, ilyenkor uzsizunk.
5-kor Bence eszik, utána megint udvar.
7-kor jövnkl fel, fél 8-kor Bencét megfürdetjük, megetetem,addig Apa megterít Annával.
8-kor Bence ágyban, Annával vacsi, fürdés,kis játék, mese, és ő 9-re kerül ágyba.


Odry:
most szokunk le a pelusról, itthon bugyi van rajta, és bilizünk, bár magától nem szól még. A kaki mindig a bugyiba megy sajnos. Az udvarra is viszem a bilit, alváshoz kap pelust, és akkor, ha megyünk valahová. Macerás... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes!
Köszi, nagyon rendes vagy. Látod, én a lüke fejemmel úgy gondoltam, hogy majd Csabinak kell jobban alkalmazkodni, mert ő a nagyobb, pedig teljesen egyértelmű hogy a pici könnyebben alkalmazkodik, hiszen nincs még megszokott napirendje.
Hát arra én is kíváncsi vagyok, mit szól majd Csabi. Én beszélgetek neki a dologról, de nem nagyon hiszem hogy érti amit hablatyolok. Ja, és hát ő bizony még nem tud simizni, hanem jó nagy taslikat ad szeretetből. Pöttömkét valószínűleg Andrisnak fogjuk hívni. Anyakönyvileg majd csak egy-másfél hónap múlva, de mi már most is így hívjuk.

Kata!
Örülök hogy benéztél! Hiányzol ám! Munka fronton semmi változás? Párod itthon van, vagy egyedül vagy? Szép a fű? Mesélj, minket az ilyen dolgok is érdekelnek ám, nem csak a babás dolgok!

Boris! Hajrá!

tücsökbogár
 
 


boriska, nagyon sajnálom, hogy helyet kell adjunk neked ebben a cipőben amibe olyan jól beleragadtunk katatával. Szar egy helyzet ezt itt mindenki tudja, sajnos.
Amikor a 6 inszemet végigcsináltuk az én férjem is munaknélküli volt (1,5 év), mindenféle kuli munkát elvállalt, én is voltam takarítani, mostam másra ilyenek, mire befejeztük az inszemeket, addigra feléltük az összes tartalékunkat. Aztán megszántak minket az égiek és munkát talált a párom, rendeződtünk. Nektek is sikerülni fog, csak szeressétek egymást az már fél siker!

tücsökbogár, én is irígykedek, persze a szó pozitív értelmében. Mondd nincs még abban a fészekben egy-két örökbefogadni való gyermek? :wink: És ha már így kell változzon a véleményed a vsz-ről, talán jobb is hogy nem ismeritek.

Mindenkinek szép napot!
bbilona
 
 


Tücsi, nagyon örülök, hogy a pici jól van, és nagyon szép név az Andris :lol: biztos jól boldogulsz majd a két picivel is, mire hozzászoksz, már jön a harmadik :lol: pocaklakóval mikor mész ultrahangra?

Boris, de jó, hogy jobban vagy :lol: hogy van Lujzi? anyajegye gyógyulgat?

Kép
domo
 
 


tücsi az András nevet nagyon szeretem, nagyon szeretett nagybátyám miatt (Kozák András)..
és most akkor már biztosan hozzátok megy haza kicsi Andris?

ilonkám, hát gyarapítom a csapatot minden féle szempontból...
nem is tudom...moat amióta 'jobban leledzem, már nevetek azon, hogy melyik fájjon jobban: a munkanélküliség, vagy a gyermekáldás hiánya.........


nyaral mindenki?

pandi??

Kép
Kép
piciboris
 
 


Ilona!
Hát ha így folytatja, akkor még biztosan lesz.

Domo!
Sajna nagyon sokára, majd csak 22-én megyek uh-ra. Viszont az elmúlt pár nap elkezdett rendesen gömbölyödni a pocakom, pedig lement az a két kiló ami miatt leszúrt a védőnő - ezek szerint mégis csak víz volt.

Andris tegnap elérte a 2000 g-ot, ma pedig még dobott rá 40-et. Igazán ügyes srác és már husisodik a pofikája. Imádnivaló.

tücsökbogár
 
 


tücsi, jajj de jó, így nől Andriska :lol: akkor hamarosan hazavihetitek?

csajok most én kérek segítséget!!!
Lujzi 3 napja hisztizik evéskor, még a reggeli cumit is csak nagy nehezen fogadja el, és úgy általában reggeltől estig hisztizik :oops: imádom de meghülyít. Mágnes, próbálom a tanácsodat de nem nagyon válik be..mit tegyek? ha valamit elveszek tőle, és hisztizik adok helyette mást neki amit lehet...pl barackot, de van, hogy egész délelőtt két barackkal a kezében sétálgat és hát nem vihetjük magunkkal az összenyomódott gyümölcsöket...ez a másik szobába átrakom nem jó, akkor mit csináljak? az időjárástól van ez nála?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boriska:
húúú ez nehéz.... Lehet fogni a fronra is, de ,ha huzamosabb ideig csinálja, akkor nem front miatt van...
Hogy szoktatok enni? Felkínálsz neki lehetőségeket, hogy válasszon mit szeretne, vagy pedig elé rakod amit te gondolsz?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, elérakom a kajcit mert eddig nem volt ebből gondja, néha cseréltünk ebédet, vagy gyümi helyett sajtkrémes rozskenyérke katonák vagy más ami van itthon.
de nem is igazán a kajci a problámám, hanem, hogy egész nap mindenre behisztizik, most először van, hogy fél órája eljátszik.

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Elköszönni jöttem, mert holnap megyünk nyaralni Siófokra. Csütörtökig ott vagyunk aztán barátokkal folytatjuk és szombat vagy vasárnap jövünk haza.
Addig is mindenki vigyázzon magára!!
Puszika

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok!

Mágnes!
Magával ragadott az új szerzeményed és ránéztem, elcsábultam. Remélem nem baj!? Nagyon cuki a vonalzód és beleszerettem.... érti :wink: Remélem az enyém sem rossz!?

Kép

Kép
odry
 
 


Jó reggelt!

Csütörtökön voltunk tanácsadáson és a Bálint 4590gramm és 53cm. Elötte 2 héttel voltunk, akkor volt 3970g és 50cm. Nagyon hosszú a legény. Sárga még mindig ( szerintem kicsit) Így a doki néni elküldött vérvételre vele... állítólag a fejéből veszik a vért :cry: Holnap reggel visszük, de apuka fogja be vinni, mert én nem merem, biztos elbögném magamat. Azt mondja a doki, hogy elkellene vennem az anyatejet tőle és vagy másét, vagy tápszert adni 3 napig.... persze én eggyiket sem szeretném. Most probálom napoztatani és remélem hatással lesz ránk.

Gyöngyi!
Jó pihenést és szép időt nektek!

Pboris!
Örülök, hogy vagy! Sajnálom, hogy ilyen napokat éltek meg.... Nem lehet, hogy melege van? Pihen eleget? Probálj zenét hallgatatni vele!? Halász Judit például, mert azt szeretik a gyerekek. Táncolj énekelj vele, hátha ez beválik. Lehet nem tud magával mit kezdeni. Dávidnális van, hogy nem érdekli semmi. Ilyenkor gyorsan szavalom a lehetőségeket, hogy hhhúúú gyere ezt- hhhúúú gyere azt csinálni és van amire felfigyel és ráhaggya a tombolást.

Tbogár!
Lehet pocakos képet kérni? Hamár gömbölyödik :lol:
Andrisnak nagyon szép nevet kapott! Remélem 1 hét múlva már otthon lesz veletek és őt is láthatjuk képekről.

Ilona!
Nem értek hozzá és nem is tudok a dologról semmit, de nem lehetne valahogy a Tücsökbogárral felvenni a kapocsolatot és olyan módon örökbefogadni, ahogyan ők!? Vagy most egyenlőre a lombikra koncentráltok?

Kata!
Tudom, hogy olvasó üzemmódban vagy és remélem is, hogy így van!
Lehetne, hogy a táblázaba Bálint fiamat beírnád!? Köszi!

Mágnes!
Mi is néha le veszzük a pelust, de eddig csak be sikeredett a pisi. Kint ha jó idő van, akkor nem adok rá pelenkát. Viszont ha jön hozzánk nagyobb gyerek és elmegy wc.-re, akkor ő is szól és fel is ül rá. Persze bele még nem csinált semmit, de mi nagyon örülünk neki és úgy csinálunk, mintha sikerült volna bele ejteni a dolgot.


Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Odry:
dehogy baj :) Nagyon tetszik a tiéd is! :)

Mi köze van az anyatejednek a sárgaságához??? :shock: Én ilyen hülyeséget még nem is hallottam!!! Elvenni??!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Odry, Lotti 7 hétig volt sárga. Ekkora hülyeséget, hogy ne adj neki anyatejet én sem hallottam. Szerintem nem teljesen épeszű a dokitok. Nagyon nő Bálint, nem lehet semmi baja. Majd elmúlik a sárgaság. Szerintem ne adjál neki mást csak a saját tejcidet, hiszen van elég.

Boris, nem jön Lujzi foga? Meg lehetnek a frontok is. Megfigyeltem egy órán belül volt 33 majd 22 és 29 fok.

Tücsi, nagyon tetszik az Andris név :D :D Csabinak mit mondtatok? Tényleg kérünk pocis képet :!: A védőnő meg ne érdekeljen, foglalkozzon a saját súlyával.

Mi tegnap a Balatonon voltunk. Borzasztó volt. 6 óra alatt értünk le, mivel az autópálya és a 7-es is bedugult. Lotti szenvedett a hordozóban. Kétszer szopizott, mindkettőt végigordította.
Én tele vagyok kiütéssel, a doki nem tudja micsoda. (jó kis orvos) Szerintem a melegtől vagy a brokkolitól lehet. Volt már valakinek melegkiütése? Nagyon viszket. :roll:

KépKép
trinky
 
 


Mágnes!

Ez most valami új tanítás az orvostudományban :shock:
Mondta is adoki, hogy voltak előadáson és ott mint új dolgot tanították nekik ezt és alapos megfigyelés útán bizonyított tény. Elhiheted, hogy ki vagyok akadva.... eleve nem tudok fejni és volt egy gépem, amit épp 2 hete adtam el. Állítólag a tejben olyan anyag van, amitől nem tud tisztulni az az anyag, amitől sárga.
Hát remélem elmúlik....

Kép

Kép
odry
 
 


törölve....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára trinky 2009.07.14 05:33-kor.

KépKép
trinky
 
 


Trinky!
Lotti gyönyörű, és hát ez a ruci is nagyon csini!

Odry!
Hatalmas kisfiad van. Hát attól a vérvételtől én is nagyon kilennék. Andrisnak a kezéből vettek, olyan kis kék lett neki, finoman megpuszilgattam.
Fiatalúr ma már 2110 g. Vettem neki 46-os meg 50-es ruhákat, de elég nagynak látszanak Pöttömkéhez képest.
Megyek, mert 4-kor újra etetés lesz és még össze kell kapnom magam.

Gyöngyi!
Jó nyaralást!

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Tbogár!
Örültem soraidnak, mert ezek szerint van esély, hogy neki is a kezéből vegyenek.
Andrishoz képest nagy a Bálint :lol: de szerintem is oriási tempoban nől. Igazából hosszú baba, bár most hogy mustrálom a vénákat, azért kezd kicsit hurkásodni, mert eddig nem volt neki. Andris is fog még hurkás baba lenni.

Trinky!
Mondom ezekkel érvelt, amit írtam, de kedden megyek a védőnőhöz és beszélek vele is. Egyébként én sem foglalkozom a kérdéssel, eldöntöttem, hogy nem érdekel. Dávid is 6-7 hetes koráig sárga volt. Gyönyörű a leányzó. Azért a kislányokat nagyon másként lehet öltöztetni :wink: vagány!

Kép

Kép
odry
 
 


trin, melegkiütés simán lehet szerintem is, elmúlik magától de kérj rá a paikában valamit :lol: :lol: nagyon imádnivaló Lottid, úgy elbabusgatnám, persze te nem is adnád és én sem a te helyedben :lol: :lol: :lol: és ez a cucc a kisleányzódon :D ééédddeeesss :P anyós ájulhatna már egy kicsit :oops:

odry, köszi, talán kedden lesz a páromnak valami :shock: :?: munkára áhítozom :lol:

gyöngyike, nagyon aranyos vagy 8mint mindig!) ahogy aggüsz értem, jól esik :P
és nagyon jó nyaralást, a baráti is szupi lesz :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Trinky, nagyon cuki Lotti baba :lol: olyan édesen mosolyog!

Tücsi, nagyon szépen növöget Andris! Lehet, hogy már a héten hazahozhatjátok?

Kép
domo
 
 


Sziasztok!

Meg volt a vérvétel.... az ujjacskájából vették és végig ordította. Nekem is a végére kicsordult egy könnycsepp. A nő is aki vette mondta, hogy hülye a doki... 4 hetes naná, hogy sárga. Ráadásul mondja, hogy egy csomó mindent még kért, nem csak a májfunkciót, de ő nem kínozza és az az első a többire meg ami jut.

Tbogár!
Csak nehogy kinőlje a rucikat ha ilyen tempóban gyarapodik :lol:

Kép

Kép
odry
 
 


RENI!!!
Mindig elmarad.... a sampon. Fodrászkellékesnél, vagy fodrász álltal tudnál rendelni az Alfaparf.-tól ACTIVE system terméket, aminek van hajhullásra samponja és ampullája. Azért hajhullásra, mert a kimondott zsíros hajra az nem olyan jó, emez viszont jobb még arra is. Jobban serkenti a fejbőrt és vérkeringést. Ha van fodrász ismerős, aki tud neked rendelni és nem akar pénzt fogni rajta, akkor még lehet van olyan akció, hogy veszel szeszt és 1 sampont kapsz hoszzá. A szesz 12 alkalomra elég. A sampon magában 1200fr körül lehet ( bolti ár ) Mindenképp a heti 1 alkalom ajánlott a hajmosásra..... ha sürübben mosod, probáld csak pár hétig 1 nappal később, majd ha már jó akkor megint 1 nap és egyszercsak heti lesz belőle.
Mindenképp egy szeszes kúrát kéne csinálni, mert az 12 hét, de más fajta is jó, csak az nagyobb dózis, mintha csak samponnal kezdenéd. Persze a kúra után elég a sampon.
Ha ezt nem, akkor a haden solders ( tuti nem jól írtam ) a következő ami jó, szintén a hajhullásost. Álltalában a hajhullásosnak több a gyógynővény tartalmaz és mentol- zsály benne. Ezek jól hűtenek és szárít. Viszont mindenkinek javasolt, hogy a samponba ( mindegy milyenbe) zöldfa olajat 2-3 cseppet tegyen és úgy mossunk hajat. Nagyon jó hatással van a fejbőrre. Kinyomod a sampont és bele, majd a következő mosásnál is mehet bele. Csak azért írom, így mert volt olyan vendégem aki a tejes flakonba tett 2-3 cseppet.
Szóval a léányeg, hogy csakis gyógynövényt tartalmazzon a sampon, mert a többi minden sziri -szarival van tele és az nem jó!!!
Még a sima Wu 2 is prima+ olaj bele. Remélem használ valami.
Balzsamt meg lehet a mosás után a hajra feltenni és átfésülés után bő vízzel kiöblíteni!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


többiek?
reni? sapé? zel?
pandi? hogy vagytok? házikó? nyaralás?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Nem fértem a bőrömbe, úgyhogy a telefonommal lefényképeztem Andrist. Bocs a minőségért. Ha minden így megy tovább, akkor pénteken hazajöhet! Mára 50 g-ot hízott, és mivel nagyon elfoglalt volt a nővér, még át is pelusozhattam, úgyhogy most először láttam a kis testét.

Csabikámnak pedig szombat este levágtuk a haját, mert már olyan hosszú volt neki, hogy ebben a melegben állandóan vizesre izzadta. Hát nem volt semmi, a disznóölés kutya füle ahhoz az ordításhoz. Ráadásul szombat este meg vasárnap reggel olyan sértődötten nézett ránk, hogy majdnem szégyelltem magam. Szerencsére tegnap délutánra megenyhült, talán rájött, hogy ez mégiscsak jobb így.

Mágnes!
Egy korábbi képen láttam, hogy nektek van testvérkocsitok. Mi a tapasztalatod vele? Érdemes venni?

Kép

tücsökbogár
 
 


Tbogár!

Nagyon szép!!! Istenem, de drága!!! Nem is tünik oly aprókának. Persze, majd ha otthon Csabi mellé teszed és úgy csinálsz képet, akkor ledöbbenünk, milyen picuri.
Csabi új séróval milyen? Arról is képet tegyél!
Akkor kibontottad és megnézted az összes alkatrészét..... cuki!?

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246889934.8579.jpg[/img] Első találkozás a vízzel :)

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246889976.7626.jpg[/img]

[/img] Kép tesók

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246890020.5512.jpg[/img] így ébredt Bence

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


odry, gratula az 1 hónaphoz :lol: Bálint is nagyfiúsodik :lol:
Dávidnak hamarosan szülinapja lesz, hogy megnőtt ő is, szent ég..
mit kap a nagy napra?

tücsi, jajj de aranyos és szép baba Andris, drukkolok, hogy pénteken hazavihessétek, milyen izgalmas hétvégétek lesz :lol: :lol:

többiek?
pandi?


csajok holnapra drukkoljatok nekünk légyszi...párom megy 1-re állásinterjúra..annyira ideges vagyok..
ja és LH teszteltem még negatív

Kép
Kép
piciboris
 
 


mágnes, jajj cukor a tesós kép :lol: na ez a kép nekem a csúcs :D
de a többi is szupi :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Tücsi:
mi nagyon szerettük, hátul tzök jókat aludt benne Bencus, elől Anna nézelődött. (egyébként eladó :wink: )

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes!
Gyönyörűek a gyerkőcök. Látom Bence sem az a típus aki ott ébred ahova leraktad. :lol:

Boris!
Nyugi!!!! Csak higgadtan! Nagyon szorítok!

Méghogy izgalmas hétvége.... az nem kifejezés. Szombaton lesz Csabi keresztelője - ugye amikor szerveztük, nem tudtuk, hogy tesóka is bepottyan közben.

Odry!
Köszönjük a dícséretet. Hát igen, apa is azt mondta, hogy így nem is látszik pöttömnek, pedig az. De már dolgozunk rajta, hogy némi zsírpárnácskákat is növesszünk.
Örülök, hogy egy fokkal könnyebben megúsztátok a vérvételt. Hát nem semmi a házidokid... Végülis nem neki fáj, meg nem is neki kell lefogni a gyereket, de legalább szíve lehetne, ha már esze nincs.

tücsökbogár
 
 


Tücsi:
jajj én most láttam Andrisról a képet, valamiért nem hozta be délután..
Nagyon édes!!!! :lol:

Holnap küldök privit,most mindjárt etetés..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


tücsökbogár, Andris egy újabb kis csoda ebben a nagy világban. De nehéz lehet, hogy még nem hagynak nektek mindent csinálni vele. A keresztelőre már 4-en lesztek?

mágnes, olyan szépek.. :D

boriska, tudod mély levegő és csak lazán! Szorítok!

trinky, elolvadok a kis királylánytól! :D Gyönyörü kislányotok van!

odry, az én fodrászom is mindig a WU2-t ajánlja higítva. A kicsi fiad meg egy hős!
bbilona
 
 


ilonka, köszi, és nálatok mikor indul a 'bakterház? :lol:

zel drága Lukácsunk hogy van? és anyukája?

kata, azért gyere, beszélgessünk :lol:

úgy izgulok...-kor indulunk, én is megyek Lujzival a párommal, megvárjuk, addig tologatom Lujzit a nagyfővárosban....

Kép
Kép
piciboris
 
 


Csajok!
Andris rakétameghajtású lett, ma már 2250 g, tegnap 90-et hízott. Azt mondta a nővér, hogy ő még ilyen gyereket, aki az ágyában ennyit mocorog, meg mászik még nem látott. Azt mondja, leteszi szépen és mire megfordul már tuti keresztbe fekszik. Hát én már láttam, Csabi is ilyen, ugye a vér.....
Holnap kakaleoltás, és ha rendben van, akkor tuti a péntek.

Boris!
Helyzet?

tücsökbogár
 
 


Tücsi, ez egy csodagyerek. Az érkezése, fejlődése mind-mind egy csoda. Most már csinálhatsz lassan Andris vonalzót is. :lol: :lol: Három vonalzód lesz :lol: :lol: SZUPER!

Boris, Odry????

Köszi a dicséreteket, megkapta a kis szentem a három hónapos oltást, meg a rotát, remélem nem kezd megint éhségsztrájkba.
Tegnap elkezdett gurgulázva nevetni. Annyira édes volt, hogy a könnyem is kicsordult. :oops: :oops:

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!

Ilona!
Az egyszerübb dolgoknál nincs jobb! Ez sokmindenre igaz. Kérdeztem 1-2 dolgot pár sorral feljebb.... nem olvastad, vagy butaságot írtam és nem tudsz rá mit írni :shock:

Boris!?
Nagyon nehéz lehet ma munkát találni, de nem kell feladni!!!
Nem volt hőség a sétához?

Mágnes!
A talpakat imádom!!! Én is csináltam hasonló képet, majd elküldöm Borisnak, hogy tegye fel. Olyan más a 2 gyerek..... mintha nemis lennének tesók. Ki ilyen kék szemű? Apuka meg Te barnák vagytok, ha jól emlékszem? Bár nálunk a mamám aki szőke kék szemű és a családban az öcsém lett kék szemű, de nem olyan szőke.

Trinky!
Most még kicsi, szerintem nem okoz gondot a szuri. Mi is 2 hónaposan 3 at kapunk, na azért én is aggódom. Olyan cukuk, mikor elkezdenek hangosan nevetni. Én mindig fürdés elött pucéran végig csókóláztam és azt imádta...

Voltunk ma a védőnőnél és mondja, hogy akkora a Bálint mintha 3 hónapos lenne. Képzeljétek a kutacsa oly picike :shock: mondhatni benőtt a feje lágya.
Na megyek mert jöttek látógatók

Kép

Kép
odry
 
 


köszi csajok a drukkokat, nnna van állás DE reggeltől este -ig nem látjuk majd apát :cry: és a fizu sem az igazi az egyetemi mesterdiplomájához képest...még nem tudjuk mi legyen.....ráadásul szerettünk volna nyaralni hétfőtől, de a leendő főnök már hétfőtől várja Lacimat...

tücsi, annyira tetszik minden mondatod Andrisró, úgy írsz róla, mint igazi anyuka :lol: :lol: :lol: :lol: hajjjjrrrá péntek, de jó lesz a hétvégétek :lol: :lol: megintcsak irígyirígyirígy 8) :wink:

odry, mekkora Bálintod, nem semmi a srác :twisted:
húú olyan jó volt, a feneketlen tónál sétáltunk, én még egy butikba is benéztem, vettem egy szokkknyát, csinit, olívzöld lenvászonka :lol:

többiek??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

azt hiszem magamhoz tértem :oops:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris!
Gratulálok!!!

Odry!
Már bocs, de nem szadista kicsit a háziorvosotok? A miénk két oltást sem ad egyszerre, nem hármat. :shock:

Trinky!
A rota oltástól jövő héten lehet egy kis pocifájás, meg hígabb széklet, legalábbis nálunk volt, de a második után már nem.
Vonalzót majd csak akkor készítek, amikor a nevünkre kerül Andris - még csak mi hívjuk így, mert egyenlőre még csak az un. ideiglenes elhelyezés jön, majd jó másfél hónap múlva lesz papíron is a mi kisfiúnk. De a szívemben már most is az.
Képzeljétek, ma mondta a nővér, hogy Pöttömke rakétameghajtásra kapcsolt, 90 g-ot hízott egy nap alatt - szerintük haza akar jönni. Már csak egy holnapi kakaleoltás eredményétől függ a péntek. Szorítsatok!

tücsökbogár
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?