Örülök, hogy ilyen sokan reagáltatok
És annak is, amit írtatok
Kicsit mondjuk fura volt nekem a szülésznő, aki tartotta...Vagyis kedves volt, meg minden, csak ha én most először szülnék, akkor rámparrantott volna, de így, rutinosan
Szóval, mikor azt mondta, hogy majd mindenki félelemmel jön szülni és kötelező a borotva-beöntés, első szülőknél a gátmetszét és elsőre nem lehet ülve szülni
Meg ez az elviszik azonnal a babát és csak felöltözve kapod meg....Meg a nagyon fog fájni...Oké, ez igaz, mindenki tudja, de valahogy ha én vezetem ezt az előadást, akkor tuti, hogy hozzáteszem, hogy mindig arra kell gondolni, hogy a fájások, akármilyenek is előre visznek...Ha az ember erre gondol, tuti, hogy hasznosabb, mint összerándulni a fájdalomtól...Ha értitek mire akarok kilyukadni...
Akkor jó...valszeg ez egy ritka eset lehetett, hogy ajtó tárva nyitva, de mindkettő és több, mint 1 órán át
Na azért Iván bejutását megoldom valahogy
Ha szólnak, akkor meg tartom a hátam
De nekem nem ér 30-40 ezret ez a dolog...Mármint az alapítványi szoba...
És ez az én formám
Jövőhéten nem lesz Rita 4 napig, a hétvégén...Kész csoda lenne, ha mégis Rita+Vidadoki szülnék és még a gyerekorvos sem lenne szabin
Azért nem tojok...csak jó lenne
Autó és a
T betű... Szerintem is hasznos. Nekem volt, hogy vagy 4x lefulladtam egy pirosnál az Árpád-hídon
Szerencsére több kanyarodósáv, így ki tudtak kerülni. Tudom, az volt a baj, hogy először lefulladt és utána már ideges lettem, hogy mögöttem tuti anyáznak
Mellesleg Anyu autójában inmobiliser van, szal idő, mire újra tudod indítani...Meg parkolásnál egyszer...azt le se írom, de még csak el sem mondanám
Olyan beszólást kaptam...De én voltam kettőnk közül a kultúr lény, mert nem szóltam semmit...Gondoltam, mennyé köcsög