Jó reggelt!
Átgörgetnem sikerült az oldalakat!
Berni: Gratula az esküvőhöz!
Orsi: Szerintem nagyon jól döntöttél, hogy elmentek nyaralni. Szuper lesz, hidd el! Tényleg csak az a lényeg, hogy TE ne idegeskedj! (Tudom, könnyű mondani, nekem az jött be, hogy azt mondogatom, hogy a legrosszabb, ami történhet, hogy néhány napunk felborul, ilyet pedig ugye már mindannyian végicsináltunk párszor!) .
Kajakérdés: Peti ötször eszik: 5-kor, 9-kor, 1-kor, 5-kor, 9-kor. Ebből az ebéd főzelék, az uzsi gyümölcs, atöbbi szopi. A nagy melegben éjjel 1-kor is kér egy kicsit.
Alvás: Napi kétszer, másfél-két órát, babakocsiban (így bárhol vagyunk tud aludni, még macskaköveken is
)
Gabi: Fura volt olvasni, hogy fáj a kezed, nekem a nyakam fáj ugyanígy (én is az égés példát szoktam hozni). Amikor belenyilall, a könnyem is kicsordul, Peti meg néz nagy szemekkel, hogy mi van. Azt hittem ez kismamabetegség, de ezek szerint nem az
Vera: Sajnálom , ami történt. És azt különösen, hogy Veled történt, kitartást kívánok!
Sarmon: Olyan jó volt olvasni. Amikor elmentem kétségbe voltál esve, amire visszajöttem mindkét probléma jó véget ért.
A szülőket nem is értem, nálunk veszkődnek az unokákért, ott segítenek, ahol tudnak.
Vasalás: Mi vasalgatunk-vasalgatunk....
Minden baba csodaszép és hogy milyen ügyesek, mennyien ülnek már!