Sziasztok lányok!!
Detko!
A Puregont nyugodtan összeszívhatod, az égvilágon semmi baja nem lesz!!! Én is a végén úgy csináltam, rengeteg marad még az ampullában. Nekem még vagy 3 egész szúrás kijött így belőle. A fogin is Így szoktuk!
Lányok!
Tartozom egy vallomással!
Ha már Zsiby így rám kérdezett, bevallom én titokban most lombikoztam egyet. Ponz Babával csináltuk végig az egészet, a punkciónk is és a beültink is együtt voltak. Hát a Baba szerencsésebb volt nálam. Sajnos nem sikerült! Ugyanúgy mint Móninak nekem is 4-et ültettek be, és 1 sem maradt. Nagyon el vagyok keseredve, mert nagy reményekkel mentem neki, mondván, még friss az előző terhesség, és a szervezet még " emlékszik", de nem jött be. Nem értem. Sokkal szebbek voltak a petesejtek mint a múltkor, és mégsem.
Látjátok, tényleg nem az számít amikor azt mondtják, hogy ilyen szép meg olyan szép. A múltkori sokkal gyengébb volt, mégis abból lett a terhesség. Lutri az egész!!! Szerencse, semmi más! A jó isten sem tudja,hogy mi kell hozzá,hogy sikerüljön. Nem akartam leírni,hogy akik még a lombik és az inszem elött állnak azok ne keseredjenek el, de hazudni nem szeretnék.
Detko!
Nem adom fel! Van 2 eszkimóm, azokat valamikor /feltéve ha felébrednek/ visszatesszük, persze tudom, annak jóval kisebb az esélye. Ha nem sikerül akkor valamikor az év elején próbálkozunk megint. Én hiszek abban,hogy minden nőnek van egy bizonyos idő az évben amikor fogékonyabb. Nekem mind a 3 terhességem az év elején volt.
Azért mindenkinek nagyon drukkolok, hogy sikerüljön.
Most Detkon és Tynkiben a sor!! Hajrá!!!
Puszi!Hugi.