Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm Mindenkinek az infókat. Elmegyek. Nem hiszem, hogy tetszik majd a dokinak, de én tudni szeretném mi a baj.

Túrógombóc nagyon aranyos :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Úgy látszik ezzel a beírással szerencsém lesz :lol: Ezt jelnek tekintem:)

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok!
Lányok!
tudjátok jól, hogy én nem lombikos vagyok, de még csak nem is babát szeretnék. Én itt csak segítek, tudásomnak és időmnek megfelelően, ahogy tudok.
Mostani írományom nem a topik témájához kapcsolódik, ezért nevezhetjük offnak is., hiszen a kérdéseket más formában válaszolom meg általában, ritkán itt topikon.
Most rólam van szó, és bátorkodok tőletek drukkot kérni, nektek ez nagyon megy. /Kókusz-Diókát is visszahoztuk a reménytelen helyzetből./

van , aki már tudja, miről van szó.

Ne haragudjatok, hogy részleteket nem fogok írni, nem idevaló, és elég durva is.

Férjem nagyon súlyos állapotban van, nagy műtéten van túl 2 napja. Állapota válságos, bár látszatra "jól" van. De én nagyon félek, mert az orvosok pesszimisták.
Egy szem pozitív gondolat is elég bármelyikőtöktől.
Mi hazavárjuk őt nagyon. Én és a frissen érettségizett nagylányom.

Köszönöm.
harcimokus

Sziasztok!

Harcika!
Mennek a drukkjaim a férjednek!! Jobbulást kívánok neki és most minden pozitív energiám és drukkom nektek megy!!!! Meg fog gyógyulni és haza megy hozzátok nem soká!!!!!!!!!!!!!!!!! Soha nem szabad feladni! Holnap jelentkezz kérlek! Miattatok jövök. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tavi!
A Mt azt írja, hogy a munkáltatónak kell bizonyítani, hogy nem mondtad, de holnap megkeresem a paragrafust és belinkelem. :lol: Amúgy tényleg nem akarlak rábeszélni, hogy mond el, én csak az esetemet mondtam el. :wink: Van még időd gondolkodni. :wink:

Till!
Köszönöm! Megpróbálom! :lol: Látom nálatok is nagyon halad az idő! Visszaszámlálás következik! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Harcika, Drága!!!!!
Minden erőnkkel drukkolunk a Férjednek!!!!!
Szívből kívánjuk, hogy minél hamarabb meggyógyuljon!!!!!!!
Nincs reménytelen helyzet, ezt Veled együtt tudjuk mi jól!!!!!!!
Csak HINNI kell benne!!!++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili,
mesélj Magadról, Te hol tart'sz kezelésileg?

tillidian

Drága Harcika,

Persze hogy drukkolunk, mi egy összetartó csapat vagunk, nagyon sokat köszönhetünk neked, és tényleg ahogy Till is írta HINNI kell minden rendben lesz , sose szabad feladni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pbj12

Harcika szomorúan olvastam a soraidat!

Tiszta szívből kívánom, hogy a férjed felgyógyuljon és újból veletek lehessen otthon! millió sok pozitív energiát küldünk nektek családilag! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Harcika: nagyon drukkolok a férjednek! ++++++++++++++++++

KépKép
timi76

Harcimókus!
Minden drukkom a tiétek!++++++++++++++++++++++++++++
Kívánom, hogy mihamarabb optimistábbak legyenek az orvosok és újra együtt lehessetek otthon!

Kép
lona1

Harcika!

Nem tudom, már találkoztunk-e személyesen, most nem is ez az érdekes:mint a topik őrangyalának és segítőjének, legalább annyi energiát, pozitív gondolatot, gyógyító erőket küldök a férjednek, mint amennyit életedben te már másoknak segítettél, ami nagyon-nagyon sok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várjuk a pozitív híreket, addig is mindannyian nagyon szorítunk!!

Kép
majuska

Harcika,
teljes szívemből drukkolok, hogy a férjed mihamarabb megerősödjön, meggyógyuljon és újra VELETEK együtt OTTHON lehessen!!!!
Nem az orvosok pesszimizmusa számít, hanem hogy mellette álltok és csak POZITÍVAN előre, de ez legfőképp neki kell csak igazán!!!!

Irises, jól teszed hogy elmész! 0+120 perces cukor és inzulin, pajzsmirigy is (TSH, fT3, fT4) ezeket minimum. Páran dr. Rencz Rita-hoz járunk, engem is ő kezel

Puszi, megjött neked a csomag? mennyi volt összesen? Szombaton énis megveszem

Amina, köszönöm még1x

Rani, látatlanul is, tényleg tiszta apja :wink:

Szép Napot Lányok!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam, csak olvasok és csendben drukkolok.

Harcika! Nagyon-nagyon drukkolunk a Férjednek!
Szívből kívánjuk, hogy felgyógyuljon és újra együtt lehessetek!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Drága Harcika,
küldöm most felétek mindazt a pozitív energiát, amit eddig Tőled kaptam és nagyon szorítok, hogy a férjed felépüljön, és hazatérjen hozzátok. Ölellek

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Harcika drága!

Kívánom, hogy mielőbb újra otthon együtt lehessen kis családotok!!
Erőt, hitet kívánok a férjednek a gyógyuláshoz!!!!!!!!!!!!!!!
A ti szerető támogatásotokhoz is küldöm az energiát++++++++++!
(imádkozom érte)
nani72

Drága Harcika! Teljes szívemből kívánom, hogy a Férjed mielőbb meggyógyuljon!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Harcika,
Nagyon szorítok és küldöm a pozitív energiákat! Kívánom, hogy minél előbb felépüljön és újra együtt lehessetek!
Vendég

Harcika, ez természetes. Annyi jót kaptunk tőled, itt az ideje, hogy mi is adjunk. Szívünk összes szeretetével drukkolunk nektek! Mielőbbi jobbulást apának!

Babim, nem leszek, majd csak délután. Drukk az UH-hoz!

Babaragik, tüszőnövelők mennek! Tessék elvenni!!!

skrisz72

Tüszőnövesztő és mnyh vastagító drukkokra lenen szükségem.

babaimádó
Kép
babaimado

Harcika!!!

Szívből kívánom, hogy férjed hamar jobban legyen és haza mennyen hozzátok.
Drukkolok, nagyon és tudom, hogy nem lesz semmi baj, mert nem lehet!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
raniko

Babi, tüszi és mnyh drukkok folyamatosak++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(helyzetjelentés?)

kalkata

Harcika én átadom a mostani laptetőt, mindig olvasom, hogy ez szerencsét hoz:) Szívből kívánom én is a jobbulást a férjednek.

irises

Sziasztok!

Harcika: drukkjaim itt is mennek Párodnak a gyógyuláshoz! Meg akar gyógyulni, és meg is fog! Sokat gondolok Rátok! Kitartás! Annyi segítséget, szeretetet kaptunk Tőled, hogy egy élet kevés lenne viszonozni. Számíthatsz ránk, pozitív, gyógyító energiák mennek!!!!!!

Baba: tüszőnövelő és méhnyálkahártyavastagító drukkok mennek!

Rani: nagyon édes a Babád!!!!!!

Irises: jól teszed, hogy elmész! Majd írd meg, mi volt!

Kalkata: pénteken veszem meg, hétfőtől kezdjük. De megkérdeztem telefonon, az egész csomag ára 10.500 Ft.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Harcikáéknak
millió++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babim,
tényleg, hogy állsz? :roll:
Persze, hogy mennek a növelő-vastagító energiák!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bellácska :P
Te is itt vagy, jajj de jó! :P
Csak néhány szót Magatokról, lécciiiii :oops: Annyian drukkolunk itt Nektek is :roll:

kalkata, Puszi,
milyen csomagot rendeltetek? :P

tillidian

Lili: privi ment!

Till: az "Amina féle gyógyteásat".

Kép

Kép

*puszedli*

Harcika - óriási drukkok mennek nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
leo50

Harcika, itt is:+++++++++++++++++++++++++++++

Till, Kalkata: sok tüszit látott KP., de kicsik még és a mnyh is 5-ös. Pedig sokat iszom. Méhepempőt nem szedek most az IR miatt.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
megnőnek azok, meglásd! :wink:
(én napi 1 ivóampullát azért benyomtam a royal yelli+ginsengből, ami patikában kapható...IR-nek nem ártott, de mnyh-nak használt :wink: )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Baba: hajrá tüszők!

KépKép
timi76

Ivóampullám van, de nem emrem inni, apának elkezdtem adni ma, mert méz van benen és cuk.beteg nem ihatja.

babaimádó
Kép
babaimado

Harcika!
Szívből szorítok Nektek!!
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Babi, megnőnek azok, most indulnak be majd igazán :wink: :wink: :wink:

kalkata

Drága Harcika !

Férjednek mindazt a szeretetet küldöm amit tőled kaptam !
Nagyon sokat gondolok rád ,fel a fejjel !!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ölellek Dalmi
dalmácia

Harcika!

Minél hamarabb gyógyuljon meg a férjed!!! Küldöm a sok pozitív energiát! :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
http://www.patty.fotoalbum.hu

Kaáli-Bp. dr Szmatona, 1. lombik sikeres.
2009.01.29-én megszületett, Zsombor Ferenc
s.bea

Rani!
csatlakozom a többiekhez!nagyon aranyoska a Gombóckád! Pihizz sokat vele!

Mó!
Te meg ki vagy? nem láttalak eddig... de a vonalzódból ítélve nagyon boldog lehetsz a pöttömkékkel!örülök, hogy téged is "megismertelek..."

Harcika!
látod, épp azt kérdeztem itt a csajoktól, hogy mit kell rólad tudni, de nem gondoltam, hogy épp írsz is s azt sajnálom, hogy nem jó hírekkel halmozol el bennünket! igaz, nem tudom, hogy pontosan mi van veletek, de hidd el: nem az orvosok hozzáállása számít! csak bízzatok ti: egymásban, az Úrban vagy ha úgy tetszik a gondviselésben! a pozitív energiának benned kell lenni, hogy át tudd adni a lányodnak és a férjednek is! drukkolok hogy minél hamarabb otthon legyetek együtt!
Puszi!
gysmintlegyen

Harcika,
nagyon drukkolok Nektek, az egész családnak sok erőt és kitartást, hitet kívánok !

Baba, Neked pedig a szükséges növesztő drukkok mennek :wink:
mniki

Ha valaki tudja, mi a pozitív hozzáállás, akkor az Harcika. Ő erős és erőt ad a családjának is. Nagyon bízom benne, hogy egyszer már jóra fordul minden és megsegíti a Sors/Isten/Élet őt és a családját is, mert nagyon megérdemli. A belőle jövő önzetlen szeretet el KELL hogy nyerje jutalmát.

Harcikám, annyit gondolok Rád. Puszillak.

babaimádó
Kép
babaimado

Harcika+++++++++++++++++++++++

Baba, van méhpempő kapszula, szedd azt, kevésbé árt az irnek mint az ivó :wink: dmben vettem valami nagy barna kapszula és minden pcos azt használja, én elég sokáig szedtem még terhesen is kb 10.hétig.
Vendég

Harcika+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(olyan nagyon várjuk, és szívből kívánjuk, hogy hamarosan jó hírekkel gyere!!!!! :roll: )

Baba,
akkor ahogy Hunci mondja: szerezz be ilyet!!! De méhpempő meg kell!!! :P Ne hagyd ki!

Irises+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska, babaragik+++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Köszönöm!!!
Úgy néz ki, sikerül!!!! :oops: de kopp, kopp, koppp, koppp

minden nap írok részleteket, fejleményeket egy helyre.
Ide nem teszem a linket,/ inkognitóban maradásom érdekében, ott fotós bemoldal is van/ de priviben szívesen, mindenkinek, aki kéri.
puszillak titeket!!!!
harcimokus

Halihó Mindenkinek!

Harcika így ismeretlenül is szoritok nektek,hogy minden rendben legyen.Vagy rendben maradjon.

Rani:Aranyos a Kis Gombóc :)

Gysmintlegyen:Rendben van minden?

Lili:Időm az van még.Nem beszéltél rá semmire :) Mindenki segitőkész itt és már annyi jó tanácsot kaptam,amik majd ha döntenem kell segitenek.Az első konzi után okosabb leszek majd és majd akkor elválik.Előre is köszi a linket.

Drukk a tüszőknek,mnh.-nak, a gyógyulóknak jobbulást,kitartást, kismamáknak minden jót :)
tavi

Harcika!

Szívből mennek a drukkjaim férjed mielőbbi gyógyulásáért!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Csajok ez már milyen durva beköszöntött a monszum.
Nem lehet elmennei bringázni,mert tuti bizti,hogy elázol és ha azt gondolod ez már nem lehet rosszabb akkor ráadásképp még jég is esik.
tavi

Till:és hol találom a Mens-t. Úgy látom egy próbát megér.Nálatok bejött :)
tavi

Drága Harcika!

Nagyon nagyon drukkolunk férjednek! Nagyon sok erőt és kitartást kívánunk Nektek! Sok sok pozitív energia!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
kisfóka

Tavi: www.mensmentis.hu

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám,
köszi :D

Harcika,
én megköszönném a privit!!! (nagyon szeretnék "közvetlenebbül" is drukkolni!!! :P )

tillidian

Harcika!
Sokat gondolunk Rátok és mielőbbi jobbulásta Férjednek. Másik irány nincs, csak a pozitív...

Kirácska, Kisnorbi, Andianyu, Norbiapu

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske

Harcika: nagyon nagyon drukkolok a parodnak
Kitartas! (kerhetnem priviben a linket?)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Rani: gratulalok a gyonyoruseghoz! :) es annak nagyon orulok, hogy nincs olyan komoly hanyingered. Szurikat hogy birod?

Puszi,Kalkat: ma hozza el az uram a csomagot, huh de kivancsi vagyok! holnap kezdjuk is szerintem :roll: :) .

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina, húú de izgi, pussz :wink:

Baba, hajnalban felébredtem és azonnal te jutottál eszembe (ez már beteges szerintem :shock: ), hogy küldjem a tüszinövelő és mnyh drukkjaimat :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tavi, MM-be sok a szabadságolás a nyáron, hívd fel őket, először valamelyik dr-hoz kérj időpontot (ez a hosszabb idő), és előtte kb.1 héttel a vizsgálatra

kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?