Beu, tök jó, hogy megtaláltad Dióanyut!
Sok boldogságot nektek is a gyerekeitekhez!
Kati (jó így, ugyi?), szerintem az 50-60 fantasztikus és az, hogy SZOPÓKÁZIK!!!, hát, az még fantasztikusabb!
Dávidka kb. 120-150-et eszik, meleg időben/nyűgös kedvben kevesebbet, és most Kristófka fogyókúrán van, mert volt, hogy a napi összes kajáját kihányta (x, hogy miért), és most ezt olvastam/találtam ki, hogy 2 óránként etetem (ha felkel, ha hagyja magát felkelteni meg ilyenek), és akkor annyit adok neki, mint te Dióbabának (ha nem nyüszít tovább). Így csak napi 1-2 hányásunk marad. Kaptunk már rá Sinlac (talán) nevű tápszert, amit az igazi tápszer/tej előtt kell adni a K.-nak egy-két kanállal, mert az elvileg benne tartja a kaját, gyakorlatilag viszont azt is kihányta. Megemeltük már az ágyát, hogy így maradjon benne a kaja stb., stb., most még ez a legjobb módszer, ez a gyakrabban kevesebbet.
Bírjuk, bírjuk. Anyuék szoktak feljönni napközben segíteni, meg van, hogy elviszik a ruhákat kimosni (ha pl. minden kaját kihány, akkor egész nap etetünk és egész nap mosunk, a saját és a gyerekek ruháit is). Az etetés egyébként elég horror, van, hogy 2 óráig is eltart, főleg, ha egyedül nyomom, mert akkor ugye, van, hogy egyszerre akarnak enni és van, hogy egymás után és akkor azért hosszú. D. szokott bőgni evés közben (vagy az emésztése indul be és az fáj - a doki szerint, vagy éhes és mohó vagy passz), K. meg mohó és utána hány és utána lehet etetni újból, mert bőgés van.
Na, ennyi.
Most tettem le egyébként őket. Egyfolytában nyervogtak, úgyhogy felkaptam ezt, felkaptam azt, mert a Gyurika szerint nem kell felvenni őket (főleg filmnézés közben
), szóval kaptam őket én és közben csináltam pirítóst.
Ti minden nap fürdettek? (Mi nem, csak kétnaponta kb.)
Lábköröm? Az nálunk leesik magától.
A kézköröm meg totál koszos.
Mindig. Nálatok nem?
Majd írj, milyenek az éjszakáitok.
Remélem, jó lesz.
Tényleg, még nem mosogattad el Diókát?
Majd tehetünk fel képeket is ide a babokról.
Na, azt hiszem megyek.
Fejni szoktál még? Én már csak kb. hatóránként.
Ja, még akartam mondani, hogy szólni kéne a Gabinak is, hogy jöjjön.
Na, reméljük, majd jönnek a többiek is, és akkor jól meg tudjuk beszélni ezeket a dolgokat.
Úristen, rengeteget írtam. Na, puszi