Szöcske, ismerős a szitu.Hunornál ez 2 hósan kezdődött és 4 hósan tetőzött, volt nap hogy semmi tápit nem evett.sőt olyan hét is volt.Kevertem én mindennel, ezerféle tápot kipróbált, semmi.Más gyreknél is hallottam ilyent.Úgy látszik, vannak ilyenek.Kitartás, más nem tudok mondani.Túl lesztek rajta.Amúgy kakaót én raktam bele, nem lett jobb, sőt, rámhányta.Akkor nyugodtam le, amikor adtam joghurtot, hisz kell nekik a fehérje...De ezt leszámítva, túlparáztam a dolgot asszem...Bár mit tettem volna, se anyatej, se táp, akkor mit egyen, de túléltük, kinőtte, pontosabban nem kap tápot, eszik mást helyette, egy évesen meg tejet kapott, azt szereti.Ki érti ezt...
Másfél évessel jó.Más világ.Értelmes, okos, beszélni nem beszél, ő nem lesz a szavak embere, a védőnő drhoz akarja bevitetni, hogy tanuljon meg beszélni, de nem viszem, hisz engem nem zavar, őt nem zavarja és valahogy úgy gondolom, ez nem úgy megy, hogy Hunor beszélj, és Hunor beszél
gügyög, megérteti magát és ennyi.Imádnivaló kisokos
Úszik, eszik, rohan, motorozik, minden érdekli
Két nyelven tanítjuk beszélni, és mindkét nyelvet érti, elkülöníti.
Szeptembertől megyek dolgozni,ő meg bölcsibe.
Ja és alszik, bár nem meglepő. ő jó alvó volt.Alszik kajcsi után 3ig, meg este 8tól 9ig.
Már rohan, szalad, sétál, vagy 3-4 hónapja babakocsi közelében sem jártunk.Rengeteget megy, és élvezi, nem akar felkéretszkedni.Pedig állatkertben voltunk pl. reggel8-17 között egy megállással nyomta végig az utat és tevék szájában turkált, juhokat, tevét, zebrát, zsiráfot és elefántot etetett.Tiszta nyál volt.De sikongott, élvezte...