Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz, :mrgreen:

skrisz72

Baba, tiéd a laptető! :lol:

skrisz72

Skrisz,már csak azért is Babát illeti,mert pont rajta nevetsz :D
Vendég

Jajj, hogy Ti milyen kis viccesek vagytok. :lol: :lol:

Egyébként ma pont megint a szurikon poénkodtam, mert vártuk reggel az asztalost és van egy kis táskám, amiben a szurikat tartom, meg mindne hozzávalót (kiv.persze a Gonal, mert az a hűtőben figyel és alig várja minden nap a randit) és mondtam Apának, hogy el kell tennem, mert azt fogja hinni, drogosok vagyunk. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,bizony néhány tű,meg fecsi elég félreérthető :lol:

Mai drukkok mennek mindenkinek!

...jó meleg van,kár,hogy nem a balcsiban hűsölünk.
Vendég

Nyulasz, ne is mond. Vasalok. NA, megyek is folyt. aztán takarítás,

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Gyors bekukk!
Drukkok ma is mennek!!!!!!!!!!!+++++++++++++++
Mindjárt elolvadok olyan meleg van!

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Juhar, hogy vagy ma????? Remélem jól fészkelődnek nálad is a kicsik :D :wink: Mikor tervezed az első tesztet???
Én 10-essel próbálkozom szigorúan jövő vasárnap ET+10.napon!!! Előbb biztosan nem, hiszen 3 naposan költöztek!
A meleg nálunk is beütött :roll: , nincs klímánk, csak 27 fokunk stabilan a lakásban :shock: , remélem a kicsikék is bírják benn!!! :D Én csak pihenősen a lehúzott redőnyök mögött!! :wink:

Kismamiknak külön kitartást a hőséghez!!!

Kép
majuska

Csajok,
köszönöm Bó nevében is a köszöntést.

Nyulaszka,
igen megkapta, mert most volt rá keret és most jártunk olyan helyen ahol volt.
Nem is lehetett kiszaggatni őt a kiállított darabból. :lol: :lol: :lol:
Gondolhatod milyen volt amikor megpróbáltam ..... ordítva sírt, hogy hintahintahintaaaaaaa :shock: .... aztán úgy döntöttünk, hogy úgyis kellett volna neki venni valamit, akkor legyen ez.
Legalább nem kell félórát sétálnom vele egy játszóra, csak néha.
Még szerencse, hogy kifér az erkélyre. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bridget lassan úton van már az új haza felé!!

Remélem új életük kezdete egy jobb és családbővülősebb lesz, mint eddig és ott is ugyan olyan jól fogja érezni magát vagy még jobban.

Puszi neked innen és most!!
Vigyázz magatokra!!! :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Juhar, Májuska++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Májuska!
Csütörtök,péntekre tervezem az első tesztet. Aztán ki tudja? :wink: Lehet, hogy kiváncsi leszek..... Elvileg hétvégén kéne "nem megjönnie". :roll:
Most nem érzek semmit.

Baba!
Drukk!++++++++++++Mikor mész Uh-ra?

Juhar

juhar

Juhar, 3 nap múlva tesztelhetsz. A 10-+en már kimutatja.
Holnap uh.

babaimádó
Kép
babaimado

Juhar, mi tényleg fej-fej mellett haladunk, nekem kb 1 hét múlva hétfő körül kell "nem megjönnie" (ez tetszik :D ) én azért gondoltam hétvégi tesztre, mert én 3 naposokat kaptam!
Képzeld, nekem is most lesz a párom szülinapja, ő is pozitív tesztet kért!!!! :D De mi nem 5, hanem 4 éve várunk babára :(
Na de majd most mindketten bebabásodunk :wink: :D ...........

.....aztán sorra a többiek is, ugye lányok? :D :wink:

Ma nem jól indult a napom, mert nagyon görcsölt a hasam, és ez emlékeztetett az első két lombikra, amikor ezt éreztem...
Hamar túljutva ezen a ponton, már újra bízok!!!
Drukk neked is++++++++++++++++++++++++++++++++++

Laptetős Baba :D , mizujs?????

Szép hetet mindenkinek!!!!

Kép
majuska

Baba, már látom mizujs :D :wink:
Nagy drukk a holnapi Uh-ra sok szép érő tüszikét kívánok :D +++++++++++++++++++++++++++++

Kép
majuska

Juhar, Majuska, Baba
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz,
igen, 2100. Enyém doki azonnal táppénzre akart venni, de erről lebeszéltem. Akkor azt mondta, hogy legalább délelőtt és délután is legyek vízszintben másfél órát, és sok magnéziumot szedjek. Ezt tartom, és nem nyílt tovább. Ma este megyek megint dokihoz, meglátom, mit mond, de most már sokkal light-osabb az élet.

Mi pedig tegnap kirándultunk. Elég rosszul indult, mert a felüljárónál megláttuk, hogy mekkora a sor a határon (török vendégmunkások mennek haza). Gyorsan átdzsaveltünk Tompára, ott is volt pár török, persze az EU-s sorban ( :evil: ), ráadásul előttünk kettővel az egyiket visszafordították, és ettől végleg bedugult a sor, mert ugye hogy tolasson vissza minenki??? Apa már szabályosan dühöngött.
De aztán nagyon jó lett, Palicson döglöttünk, én szénné égtem :oops: . Apa vitorlázhatott végre a kedvére, de én már nem mertem vele menni, nem mozgok már olyan könnyedén.
Fényképeztem nektek gólyát, majd felteszem. És eszembe jutott, hogy nekem a kertemben van egy egészen kedves kis bébi-juhar, majd azt is felteszem Juhar kedvéért, mert neki még 9 hónap, mire meglátja a sajátját :D

Kép
kisbuta

sziasztok!

itt van alkesz medansziés barátnétok! :D Csajok! akinek kertje van, vegyen medencét. Isteniiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol:

őőőő... kiestem hamar kinek is kell drukkolnom :roll: :?:
dezsina

Sziasztok!

Május, Juhar: Babákoknak ezer drukk, üzenem nekik, hogy kapaszkodjanak!

Baba: sok tüszőt!!!!!!!!

Kisbuta: iwiwen ismerősöm vagy? Ha nem, megírod priviben a neved?

Bridget: írj majd, ha odaértetek!

Katavirág: :?:

Kismamik: hogy bírjátok a meleget?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hali!

Kisbuta
Ügyes vagy, hogy nem nyílsz tovább! :D

Májuska, Juhar, Babaimádó
Drukkhegyek!!!+++

Alexandra kisasszony egyre aktívabb.Mostmár többször érzem reggel, délben és este is.
A lagzi kicsit szervezetlen vagy túlszervezett volt.Minden késett, kezdve az anyakönyvvezetőtől, folytatva a kajákkal.De a haverokkal jól éreztük magunkat :D , fél 2 után hagytuk el a helyszínt. Tácoltunk is, de főleg kint a levegőn. :) A fotósok ugyanazok a srácok voltak mint a miénken, majd tőlük lesz 1-2 képünk ami mi is rajta vagyunk. Mivel párom volt a tanu, én fényképezgettem, szóval 1 képen vagyok rajta.Itthon meg sajna nem csináltunk indulás előtt.

Kép
A párom, a menyasszony és a vőlegény. (Orgonasíp.:))
Kép
Rólam csak ezt az egy képet csinálta a párom. :?

Pusszancs!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Jöttem, a mai drukkokkal:++++++++++++++++++++++

meg lenne egy kérdésem :oops:
Merthogy nem tudom, hogy legyen, mikor tudjuk kezdeni a kövi lombikot. A problémám következő: Ma vagyok 1.cnen és ebben a ciklusban szerettem volna menni a középidős, meg a 21.cnes uh-ra, és kezdeni ugye a decát. A gondom az, hogy a középidős uhra nem tudnék menni, mert nyaralunk, de 19.cnen tudok menni, még TZ-hez erre a 21.cnes uhra, de utána meg szabira megy 1 hónapra. Tehát fogalmam sincs, hogy így felírja e a decát, és mehetek e BB-hez. Ha viszont egy ciklussal későbbre hagyom, akkor meg nálunk indul be a munkahelyi őrültekháza, és mind fizikailag, mint pszichésen teljesen lehajtva kezdenénk. Ti mit csinálnátok?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Vkrisz!

Jó képek! De ezen a képen nem is látszik a pocid.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Juhar, Májuska, babaragik ezerrel!

Baba, hajrá tüszőcskék!

Bumi, hát nem is tudom.... :roll: Kérdezd meg a dokit a 19. cn-ról. Az talán jobb megoldás, mint egy hónapot várni a semmiért.

skrisz72

Skrisz: puszillak.

Puszedli: hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Dokim azt mondta,hogy o akarna latni a cisztam meg,hogy a meret attol fugg,hogy merjuk meg hogyha nem termel estrogent esatobbi esatobbi :? bar azt mondta igye sem biztos,hogy epp 3.cn-en kezdhetunk...aszonta menjek be hetfon...mondtam neki en vasarnap utazom es mar nem igazan valtoztatok rajta :roll: hat ennyi...most meg megerkeztunk uj otthonunkba es matol megint vgyok jaaah es megjott a ruhese :twisted: de most nem baj mert nem akciozunk csak spontankodunk 8) meg jo,hogy vannak LH tesztjeim :wink: Remelem mindenki jol van minnya visszaolvasok 8)

Puszi
Nincs mit..nem talaltal ott jo kepeket mert en talaltam :arrow: ez is barik ugralnak :lol: IMG]http://i193.photobucket.com/albums/z129/lovepup25/sheep_counting.gif[/IMG]

Hajnoca
Cool az a napozo hinta 8) :lol: A viragod meg gyonyoru :wink: Koszi a kedves irasert most latom :oops: :) :oops: hat remelem itt mar bebabasodom :roll: iden meg jo lenne osszehozni nem vgyok nagyravagyo nekem egy karacsonyi pozi teszt is megteszi :wink: :lol:

Kisbuta
Na az jo...marmint a nyariszunet 8) az fsh-em meg azert maradt lent mostansag mert szedtem a gyogyot de most ha kihagyok 2honapot pl akkor valoszinu visszakuszik :roll: na de majd megyek meg 3het mulva uhu-ra aztan utanakerdezek :wink: 2orat voltal a korhazban :shock: wazze :x nem semmi :? Golyafotot varjuk 8)

Juhar
Mikor mesz vv? 8) en mar ngyon izgulok ertetek :lol:

Vkrisz
milyen volt a lagzi 8) Most latom tyuuuu ez a sotet haj naon dogos neked 8) 8) 8)

Bumi
Nehez dolog :roll: bar en meg mindig azt mondom ha az ember elfoglaltabb jobb ugy de az az 1nap pihenes azert tuti kell beulti napjan :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mi plusszaim akinek kell
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Kismamiknak Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dezsina, tényleg "lerészegedtél" a medencében? :mrgreen: Egyem a húsod! De irigy vagyok!!!! :oops: :lol: :lol: :lol: Legalább élvezed a nyarat! Én meg csak hűsölök a szobában.

skrisz72

Bri,
ha megjött megjött. Majd elmúlik és egy jó ideig ne is lássad!!! :D :D :D

Én meg most néztem a vonalzód, hogy Bó névnapján vagy szülinapos!!!

Skrisz,
te már nagyon a célegyenesben vagy!!! :shock: ... a vonalzóbabád feje már a 'szülőcsatornában" van!:lol: :lol: :lol: :lol:
Jó érzés amikor NST-zéskor hallod kicsi Eszter szívdobogását?
Hallod egyáltalán?

Dezsi,
medanszié nagyasszonya!! :wink: :lol: :lol:
Élvezd ki helyettünk is!!! amíg lehet. Mert ha bebabásodsz inni már csak mértékkel vagy egyáltalán nem fogsz csak .... strandolni a medansziéban!!! :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,vagyok,csak kicsit kinyúlva...megy a klíma,de még így is...

pusszantás mindenkinek!
Vendég

Hajnoca
Nem gond most spontan honap jon pri nem erdekel :wink: majd lh-zom 8) igen agusztus 1-en :wink: Boglarka napjan...nem tudtam a Bo ennek a roviditese :o

Huvos szellot kuldok minden meleg helyre es napsutest minden huvosebb helyre :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok,
voltam dokkernél. Megdicsért, azt mondta, a méhszáj jobb, mint volt. Nem nyílt tovább és most nem is olyan kemény, hogy aggódni kéne. Katica is ügyes, egy héttel a kora előtt jár - pedig nem is szedek semmi vitamint, már egy hónapja sumákolom, csak zöldséget és gyümölcsöt minden mennyiségben. És azért is ügyes, mert befordult szépen.
Dokker azt is mondta, hogy megvizsgálja a klinikán a műtéti hegemet, ha van legalább 3 és fél milliméter, akkor megpróbálhatjuk a természetes szülést. Jajj, azt nagyon szeretném :)
És még a lelkemre kötötte, hogy mikor megyek endokihoz, akkor pontosan írassam le a szülés körüli gyógyszerelés részleteit, mert a szülés nagyon bekavar majd a pajzsmirigybe.
(Olyan hihetetlen, hogy most ilyenekről írok nektek, kb. egy éve volt, hogy lombik után megjött, és tök magam alatt voltam. Nagyon jó lenne, ha mindannyiótok már csak múlt időben beszélhetne a kudarcokról...)

Mindenkinek drukk!

Dezsi :D

Bumi,
ehhez sajnos nem értek, fogós kérdés. Talán beszéld meg a dokiddal az ügyet...

Puszi, utánanézek. És majd szerkesztem a képeket...

Bridg,
és milyen az új helyetek?

Kép
kisbuta

Kisbuta
Orulok,hogy mehszajad rendben...ez ngyon jo hir :D Es hat igen hihetetlen...de igaz... :wink:

Az uj helyunk klafa majd teszek errol is kepet a blogba 8)

Most mar kitartast ki is a kovetkezo szulo a topikban :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kisbuta, örülök a jó hírnek.

babaimádó
Kép
babaimado

Bogyimami, igen, hangosan kalapál a szivecskéje. Tök aranyos. Már csak kettőt kell aludni, és megint hallhatom. De legjobban az UH-ot várom, hogy mondjanak már valamit, hogy mekkora lesz kb.

Kisbuta, tök jó hírek! :D

Kép

Kép

skrisz72

Skrisz
Köszi a táblicskut.
Jó a szívhangot hallani, megnyugtató.Örülök, hogy van szívhangmonitorunk...ált gyorsan megtalálom vele a kis szívecskéjét...és bármikor meghallgathatjuk. :)
Lehet mi is bejelentkezünk Ózdra megint péntekre ha a dokker dolgozik...mert az itteni genetikai uh bakfitty volt. :? Persze minden rendben van, de akkor is szeretnénk mindent tudni. :D

Szép jó éjszakát!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok! :D

Bekukk, életjel :P

Juhar, Májuska,
mennek a drukkok folyamatosan!!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babim,
itt is tüszőnövelők!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta,
így is lesz: mindenki bebabásodik, ez tuti-és csak múlt időben emlékezgetünk majd! :wink: Babás topik lesz, csak egyeseknek 1-2 évesek lesznek már a lurkók, a többieké újszülöttek! :wink:
Örülök az eredményeknek!!! :P

Vkrisz,
naon csini vagy!!! De hová dugtad a pocid a képen? :roll:

Dezsi :lol: :lol: :lol:

Bridget,
lemaradtam, hová mentél? :roll: :P

Mindenkinek ölelés!

tillidian

Jó reggelt!

Baba!
Sok szép tüszőt mára!!+++++++++++++

Májuska!
Ja, fej-fej mellett haladunk! De egyre jobban hajlok én is a hétvégi tesztelésre.(Kicsit féltem a lelkivilágom). :roll: Enyém apának beültikor volt szülinapja.

Kisbuta!
Béby juhar! Ez jó!Várom! :lol:
Tökjó, hogy jó híreket kaptál a dokinál.

Dezsi!
:lol:

Puszi!
Üzenetet átadtam! :D

Vkrisz!
Szépek vagytok!

Bridget!
15-én megyek vérvételre! Milyen az új otthon?

Úristen, én vagyok a tábla tetején.
Én ma mensis görcsökre ébredtem. Kicsit megijedtem, de eddig minden ok. Amúgy is vacakul aludtam, már ez a 4. éjjel hogy hülyeségeket álmodok.

Juhar

juhar

sziasztok!

Juhar!
igen igen!!! hajrá! nagoyn szorítok Neked! :wink: és ne álmondjál hülyeségeket!!!! :wink: :D

Vizkriszi!
Nagyon klassz a kép rólad!!! :)

Májuska!
Neked is millió drukk!! :) :wink: :!:

Nyulaszka!
szusszanjál csak! Kitartás! jön az enyhülés :!:

Skrisz!
bárcsak ne tehettem volna :P (mármint az italozást) de nagyon jó volt koktélozgatni!!! :P
dezsina

Sziasztok, Skrisz, öregíts légyszi a táblában 38-ra (igaz a 30 is tetszik, de 38 a valóság :wink: )

Kisbuta, jó hírek, veled örülünk!

Juhar, nekem ugyanez: görcsök reggel, rossz álmok éjjel, de remélem mindkettőnknek szép pozitív hétvégéje lesz :lol:
Te kaptál beülti után még ovitrellt?? Meddig mutatja ki a teszt? Én csak leszívás előtt kaptam ez már 10 napja volt!!! Kiürülhetett már? Igaz hétvégéig még van ideje.......remélem kibírom :oops:

Bridget, örülök, hogy tetszik az új hely!!!! :D

Dezsi, várom én is az enyhülést, de akkor mi lesz a medencézéseddel? :wink:

Kép
majuska

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem írok.
Olvasok szorgalmasan.
Mennek a drukkjaink!!!!!!!!!!

Nemsokára babaeső megint. :)
Izgiiiiiiiii

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Till
Nem tudom hol a pocim...ez egy furcsa szögből készül kép...tök spontán, épp a hajam csatoltam fel. Pedig bizony nő a pocim. :D
De hogy ne hízzak meg túlságosan, el is kezdtem minden nap kicsit mozogni.Óvatos vagyok, ne izguljatok! Csak sétálás helyett szobabiciklizek vagy 15 percet 2-es fokozaton, lassan, utána meg emelgetem kezem -lábam kicsit, meg léghullahoppázok. :lol: (A házasélet is intenzívebb mostanában, az is jó karbantartásra, nem? :wink: )

Mostani poci (19+6)
Kép

Kép
vizkriszisback

Majuska
Én biza tesztelnék már a helyedben!!! :D
Drukkhegyek!!!+++

Dezsina
Hát igen, a terhességgel sok mindenről le kell mondani...de valóban kibírjuk ezeket a kis áldozatokat.Olyan jó babásnak lenni! :D Te is az leszel hamarosan!!! :D

Juhar
Neked is küldöm a drukkokat!!!+++Görcsölés mondjon le!!! :twisted:

Kép
vizkriszisback

Vkrisz!
Most nézem a vonalzód! Félidő!! :D Gratula!!

Májuska!
Én is a leszívás előtt kaptam. Illetve adtam be magamnak. De annak már lassan két hete. Szerintem az enyém már biztos kiürült.

Juhar

juhar

Dezsina, :P

Mindenkinek küldöm a drukkokat!

Vkrisz, gratula a 20. héthez!

skrisz72

Tüszőnövesztő, mnyh vastagító energieket kérek!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Megy!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Juhar

juhar

Sziasztok!

Juhar, Májuska: ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várom a zebrás teszteket!!!!!!!

Baba: mennek a drukkok!!!!!!!!!!!

Vkrisz: gratula a félidőhöz!

Hanna: pusziiiii!!!!!!

Kisbuta: várom a privit! :)

Bridget: köszi a címet. Fogom küldeni a meghívót, csak az én gépem rossz, és csak arról tudnám, mert nem tudom a jelszót, ott el van mentve. Szóval nem vagy ám elfelejtve!!!!

Szép napot!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Baba,én is küldöm++++++++++++++++++++++++
Juhar,Májuska ragacsok mennek!

Vkrisz...FÉLIDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ :D

Puszikám,nagyon szép a vonalzód :wink:

Dezsinám,szussssssssssssz :D ...nem látom a vonalzód :roll:

Ja,és Kisbuta,örülök a jó híreknek :D
Vendég

Nyulasz: köszi a vonalzódícséretet, de lehet le kéne vennem. Megjött, 3 napig megvolt, majd 1nap barna, majd 2 nap semmi, tegnap óta meg megint vérzek. Ez a ciklus maga lesz a káosz, úgy néz ki. :twisted:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Gyors bekukk. Itt van Anyukám, és nem engedi, hogy a számítógépnél üljek. :shock: Most elment boltba, úgyhogy írok gyorsan. :wink:

Nyulasz, nézd meg az ikres topikot.

Juhar, Majuska, babaragik mennek!

Bumi, sztem tök mindegy, hogy 19. vagy 20 vagy 21. nap. A vérvételnél legalábbis mindegy szokott lenni, gondolom UH-nál is (meg nem is olyan nagyon hosszúak a ciklusaid, ugye?)

Vkrisz, grat a félidőhöz, alakul a poci! :wink:

Baba, hajrá tüszik, hajrá mhnyh!!! :wink:

Bridget, köszi, ideért a hűs szellő! :D

Dezsi, medencére azért irigy vok, nem csak 40 fokban! :lol:

Mabe? :roll:

Hanna, szijjja! :D Írhatnál magatokról azért... :roll:

Kisbuta! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, Téged mindenki eltilt tőlünk? :lol: :lol: :lol: