Sziasztok!
Élek ám még, csak itt van anyukám is, diplomaosztó volt, mindenféle készülődés és szervezkedés
Közben voltam a dokinál is szövettanért (ami nem lett készen), ezért jövő hétre tolódik, amikor nem fogok ráérni és abban maradtunk, hogy 2 hét múlva találkozunk, akkor lesz az ellenőrzés is. Megkérdeztem már szinte mindent, amit akartam (csak a negyedét felejtettem el..), mondta, hogy kívülről épnek tűnt a másik petevezetékem, de ajánlja az átjárhatóságit. Hát nem tudom, mindenki mást mond..Az ultrahangosra, ami olvasataim szerint kb. 30-40 000, nincs pénzem, a röntgenes meg állítólag fájdalmas, de ha kell, utóbbi lesz (sajnos). A vérzés ahogy jött, úgy el is múlt, ez volt amit meg akartam kérdezni, persze, hogy elfelejtettem (hülye vagyok-e?). Összességében jól vagyok, már csak 3 hét van hátra az aszketizmusból, aztán csak azt kéne kitalálni, hogy hogyan védekezzünk!? Gyógyszert nem akarok szedni, óvszert utáljuk, ötlet? Húú, micsoda gondjaim vannak..
Sutimano: nekem a berajzolás sem segített, ugye ez majd sajátgyereknél változni fog?
Boris: nagyon drukkolok!!!
És Mindenkinek puszi!