Új privát üzeneted érkezett!

Szia Alma(a?) sziasztok!

Először is egy rossz álomnak köszönhetem, hogy most... Kép
Aztán meg a málnalevéltea... két hét múlva megyek CTG-re, meg egyébre, akkor találkozom dokival. Majd rákérdezek. Egyelőre csak szemrevételeznek. Nincs nekem semmi bajom. Sose volt. (bá' még babát se vártam. Kép ) UH-ra is akkor jelentkezem be, oszt majd előjegyeznek a 38. hétre. (bár szerintem jobb lene telefonon, előre. Nem gondoljátok? szeretnék legkésőbb szerdán menni, hogy a csütörtököm ne torlódjon. dehát... )

Majdan meglássuk! Kép

Puszó Mindenkinek:
Dica
dica

Sziasztok!

Üdvözlöm az új kismamákat!
Én is ritkán tudok / tudtam mostanság benézni ide, de most végre sikerült.

Alma,
hol vetted azt a málnalevél teát? Drogériában? Gyógyszertárban? Majd számolj be légy szíves róla, hogy mennyire hatott, mert ha beválik, akkor én is veszek, mert a lányomnál nagyon hosszú ideig vajúdtam... (ugye nem csak a munkahelyeden van net...?!)
Köszike!

VMóni
(25+1)
vmóni

Gyertyás demonstráció

a Szent Margit kórházért

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Óbuda - Békásmegyeri Szervezete
2004.
június 10-én, csütörtökön 17 és 22 óra között tiltakozó
demonstrációt
szervez a Szt. Margit Kórház elé a Bécsi út és a Tégla utca
közötti területen, a kórházi osztályok tervezett megszüntetése miatt.

Beszédet mond dr. Mikola István volt egészségügyi miniszter, dr.
Kupper
András, a Fővárosi Közgyűlés Fidesz - MKDSZ
képviselőcsoportjának frakcióvezetője, Bús Balázs, Óbuda - Békásmegyer alpolgármestere,
Menczer
Erzsébet önkormányzati képviselő. A felszólalásokat csendes
virrasztás
követi, mely 22 órakor zárul.

Arra kérünk mindenkit, hozzon magával fáklyát vagy gyertyát!
besszi

Tudtok valami hű de tutit erről a bezárásról? Vagy csak a szóbeszéd? Mert én erősen erre tippelek, sőt... Nem született a dologról semmiféle döntés!
thira

Sziasztok!
Dica!
Én is úgy gondolom, hogy be kellene elöre jelentkezni, mert akkor még több a választási lehetöség. 2 hét múlva, szerdán mennék CTG-re, de nincs ám idöpontom, úgyhogy hétfön csörgetem is a telefont! Remélem beleférek...
Uh a 38.heti az utolsó?-jól sejtem?!
Aztán már csak CTG-k és szülünk! J A J ...

VMóni!
A Málnalevélteát én drogériában vettem, de semmit nem tudok, még nem ittam.
(az ,,illata,, az nem jó)
Azt mondják segít, hát majd beszámolok.
Nem csak a munkahelyemen van net, itthon is.-de miért is?

Thira!
Szerintem hü de tutit senki sem tud!
Döntés még nincs, legalábbis...
Én már nem szertenék másik kórházat keresni...., de nem lesz rá szükség sem REMÉLEM!

Sziszike!
Írtam neked!!

Pusz
mindenkinek
:o)
Alma
almaa

Sziasztok!

Dr. Fábián Sándort ismeri esetleg valaki? Minden infót megköszönnék róla. Ha lehet magánban! Címem: szj13@freemail.hu
Előre is köszönöm!

Szilvi
bszilvi

Sziasztok!

Alma!

Én is megpróbálok telcsin bekérni egy UH időpontot. (tényleg a 38. heti az utsó), hogy beleférjek a keretbe. Kép

A kórházbezárásról (blablabla) meg csak annyit, hogy én is csak remélni tudom, hogy engem már nem érint!!!

Dica
dica

sziasztok!
A 26.heti vervetelre ehgyomorral menjek es ne igyam meg otthon a cukrot, vagy lehet igy is? Nem emlekszem mit mondtak.
koszi: beatrix
Vendég

Sziasztok!

Csengő,
Nekem az előző babáimnál azt mondták, ha nem volt baj a cukoreredményekkel a 16 hetes vérvételen, akkor otthon éhgyomorra meg lehet inni a lötyit és a 2 óra lejárta előtt időben (kb. 20 perc, ha kicsit várni kéne vmi miatt )megjelenni vérvételen. De azért kérdezz rá telcsin, az a tuti.
Amúgy mikor lesz neked a 26 hetes? Nekem 2 hét múlva. Most abban vagyok bizonytalan, hogy arra kell-e időpontot kérni vagy sem?? Te tudod?

Többieknek további kellemes babavárást!

Üdv,
Viki
ccviki

Szia Viki!
Koszi az infot. Nekem a jovo heten lesz 26 hetes, de a multkor a kiskonyvembe azt irtak hogy jun21-25 heten menjek. Most felhivtam oket, hogy akkor mikor, erre azt mondtak, hogy a jovo heten, mert a 26.-on csinaljak. Az uh-ra akaratam bejelentkezni, de azt mondtak, majd a vervetelkor adnak idopontot....
csengo
Vendég

Sziasztok!

Huh de rég voltam erre de valahogy nem volt mit írnom Kép Remélem mindenki jól van Kép
csengo: végül majd meséld el hogy volt a 26 hetes vérvétel mert az engem is érdekel.
Képzeljétek ma voltam a dokimnál és végre kiderült, hogy kislányunk lesz aminek nagyon örülünk, Barbi is nagyon örült, hogy hugocskája lesz Kép
Én meg tök szárnyaltam egész délután Kép Minden rendben van ez a legfontosabb.
Viki ti, hogy vagytok???
Mentek nyaralni vhova??

Vigyázzatok magatokra!!!

Niki
lani

Hali!

Asszem én nem kértem a 26. hétre időpontot, csak megittam a cukros löttyöt, és másfél óra múlva bementem.

Alma! 30-án de. mgyek Uh-ra, "kiharcoltam" egy nagyon ari nőnél telefonon.

Pusszancs mindenkinek,

Dica
dica

Sziasztok!
A 26. heti cukros-vízre nem kértem én sem idöpontot, reggel otthon 1/2 8-kor megittam és másfélóra múlva bent voltunk a kiskönyvemmel a kezemben, kijött a nôvérke és mondtam, hogy 10 perc van a 2 órából és behívtak...Pik-Pak végeztünk!

Dica! Én szerdán megyek CTG-re elöször és akkor bejelentkezem UH-ra, vagy inkább holnap felhívom öket én is!
Neked is dagad a bokád+a lábfejed?

Puszi mindenkinek
Alma
(35+3)
almaa

Sziasztok!

Csengó,
Akkor én is telcsizek azért holnap a Margitba, mert a 25-ben vagyok, ha jól számolom/emlékszem:-).Max. ha elfelejtek érdeklődni,akkor megyek magamtól is.
Jó gyomrot a lötyihez jövő hétre! :-))

Alma,
Én is ilyen pikk-pakkos vérvételt szeretnék:-)De ez biztos az lesz, kétségtelen. Nekem gyerkőcöket is vinnem kell, azért a nagy sietség (igaz, addig férjem vigyázz rájuk a váróban, de mégis megbolygatjuk ezzel a napjukat).

Niki,
Gratula a lánykához! Tényleg csak az egészség számít és hogy igazi gyerekből legyen:-) Na, nálunk a kislányom azért túltesz hisztiben a fiamon, de Marcinak is vannak rosszabb napjai:-))
Névválasztás mikor történik? Nálunk mindig az utolsó hónapban.
Köszi, baba jól van a leletek és UH szerint, én viszont március óta nátha és köhögés nélkül nem viselem el a terhességet:-) Sokszor sajnálom a babát a pocimban, jól összerázhatom aköhögőrohamokkal. De eddig semmilyen varázsszer nem segített.
Nyaralni megyünk, de mikor és hova...:-))

Üdv,
Viki
ccviki

Sziasztok!
Viki,
Akkor varom hogy mit mondanak a vervetelre.

Nekem a jovo heten kezdodik a 26.het (ezt sosem tudom, hogy a 26+2 az a 26. szerintuk, vagy a 27. Mindenesetre eddig ugy vettem ki hogy a pl. 12. het az 12+0- 12+6 ig tart naluk.)

En mar az uh-t varom nagyon. Jo reg volt mar a 18. het. Nem akarom most kulon bolygatni a picit fizetos uh-val, ugy dontottem, hogy eleg a korhazi.

csengo
Vendég

Sziasztok, üdv Alma!

Ma vettem észre, azaz pénteken, hogy tényleg dagad a bokám. De nem fáj. Szerintem jobb, ha kérsz időpontot az UH-ra, mert már nagyon a végén járunk! Nekem is most lesz az első CTG-m és kíváncsi vagyok.

Pusszancs mindenkinek,
Dica
dica

Sziasztok!

Csengő,
Már máshol is volt kis vita hogy mit is jelentenek a hetek pontosan:-)
Szerintem pedig annyira triviális, hogy ha valaki 26 hetes terhes, az betöltötte a 26-odikat, vagyis 25 hetes +7 napos. Ugyanúgy kell ezeket érteni, mint pl. az évszámoknál, most pl. ugyebár a XXI-dik században vagyunk, bár még nincs is 2100:-)
Szóval szerintem 26+2-vel Te a 27-dik hétben vagy.
Akkor a terhesgondozóban páran némi matekkorep-re szorulnak:-))

Ja, és ma elfelejtettem telcsizni, majd hétfőn:-)

Üdv,
Viki
ccviki

Sziasztok!
Volt valami 10-en? Vagy ugyis a Margitban szulunk?

A szamolassal kapcsolatban en ugy gondolkoztam, hogy az elso hettel kezdunk nem a 0-al. Amugy a terhesgondozoban azon nevetek, hogy atfirkaltak a kiskonyvemet, pedig az otthoni vedonom szamolt jol: ugyanis az iden szokoev vanKép De nem oktattam ki a nociket, hogy ezert irnak egy nappal kevesebbet a gepek (pl.UH)

csengo
Vendég

Sziasztok!

Végre eszembe jutott felhívni a kórházat és megerősítették, hogy a 26. heti vérvételre NEM kell időpont. Otthon meg lehet inni a lötyit, úgy időzítve a 2 órát, hogy 10-ig beérjünk vérvételre.
Ennyi.

Üdv,
Viki
ccviki

Sziasztok!

Végre megvolt az első CTG-m és minden oké. Persze erről nem teszek majd hetente jelentést, csak hát úgy örülök... Kép

Dica
dica

Viki,
a hetek számitása másképp van a terhességnél,mint egyéb dolgokban:-) legalábbis a dokim azt mondta,hogy mindig csak a betöltött hetet irják,tehát ha 26 hét van a papiron,akkor betöltött 26 hetet jelent.
Én pont a kiirás napján szültem a nagyobbikat,de még nem mult el az a nap és nem ám azt irták,hogy 40hétre született,hanem terminus elött,39 hétre:-))
puposnünüke

[color=#0000ff]<font color="ff0000">

Merre jársz mostanában, írtam neked megkaptad???

Kellemes hétvégét és jó pihit!

Puszika Sziszike</font>

bedoli

Sziasztok!

Sziszike!
Megkésve bár..., de írtam én is ma neked!
Megnéztük az új képeket! Tünemény a kis Olivér!, de ahol a 3 pasi együtt van, nálunk az a nyerö! Láttam ám, a kis kezeset is!
Nagyon édes!!!! :-)

Dica!
Én is voltam az elsö CTG-n és nálam is minden rendben! A gép viszont nem valami újszerü, a dokim nem volt megelégedve a görbékkel, amikor kiderült, hogy semmi gond nálunk, csak hát ez a gép már csak ilyen...
Köv. héten szólok majd a nöcinek, hogy nézzem rá, hogy jó-e?, mielött megmutatnám az orvosnak, mert ha ,,semmit ,,nem ér akkor minek???

Hogy vagy? Birod a gyürödést? Én már nem dolgoztam a héten, de jobb is a lábam miatt, itthon úgy teszem fel ahogy csak akarom...
Nekem dagadt a bokám + a lábfejem azóta is, de ez már így is marad valószínüleg a szülésig, csak ez legyen a legnagyobb bajom...

Puszi nektek!
Jól legyetek!
Alma
almaa

Sziasztok!

Nünüke,
Most mit kötözködsz, asszed nem ugyanazt írtad , mint én?? :-)))))))))))))))) Persze, hogy a 26 hetes terhes betöltötte a 26. hetét seec-re pontosan, akkor meg mit csodálkozol, hogy nem töltötted be a 40. hetedet percre pontosan és ezért 39 hetes terhesnek állapítottak meg szülésnél? :-))))))))

Mindenki jól van amúgy? Frontok nem zavarnak be senkinek?

Üdv,
Viki
ccviki

Lányok segítsetek, ha...
!Keresek!
,,Zenélö, forgó, kiságyra szerelhetô,, müanyagját, mármint a tartó rész kellene csak, a müanyag amit rögziteni lehet az ágyikóra, lehet ilyet kapni egyáltalán, aki tudja segítsen.
alma@mail.gatesgroup.hu
almaa

Sziasztok Lányok,

a mai napon lett pozitív a tesztem, a harmadik stimulált ciklusban, hála Sztanyik Dr-nak.... Kép

Sajnos ő most szabin van, így nem tudom, mire számítsak a 8-i első vizsgálatot követően, hova kell mennem, mennyit kell várakozni, stb. Tudnátok segíteni?

Köszönöm
Böbe
baba76

Sziasztok lányok!
Segítsetek nekem! 28 hetes cukros vagyok,nem szülhetek a választott kórházban,így most cukorban profi kórházat keresek. A Margit az az? Van koraszülött intenzív? Melyik doki foglalkozik cukrosok szülésével? /Olvasgatva benneteket,a Sztanyiknak drukkolok./
Köszi:Peraa
peraa

BöbeKép
Gratulálok! Én a 6.héten kerestem fel elsőként a nőgyógyászomat és a 12.héten jelentkeztem a terhesgondozóba. Oda kértem időpontot.

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Üdv Böbe és Peraa !

Böbe,
Először is kérj időpontot a terhesgondozóban az első vérvételhez (ezt a 12. hétre adják ált.), addig meg menj el a helyi védőnőhöz és kérj kiskönyvet. Hát, a várakozást azt nem lehet előre megjósolni, tömegtől függ, néha egész gördülékeny, néha nagy a dugó:-) De legrosszabb esetben is max. jó fél óra alatt bejutsz vérvételre, meg az ottani védőnőre is kb. még ugyanenyit lehet számolni ügyintézéshez. Sok szerencsét és felhőtlen babavárást!

Peraa,
A Margit az kiemelten foglalkozik a terhességi cukorbetegség szűrésével, van PIC (kor.sz. intenzív is, arról tapasztalataim is vannak), szóval jó helyen jársz.
Nekem is a Sztanyik a dokim, csak elismeréssel szólhatok róla, éppen ezért jó sokan is járunk hozzá:-)

Üdv,
Viki
ccviki

Sziasztok Kismamák!

Most már én is "Margitos" kismama vagyok!
Igaz, már elmúltam 17 hetes, de sajnos orvost kellett váltanom, és egy ismerősöm Sztanyik doktor urat ajánlotta. Nem tudom elképzelni, hogy rosszul döntöttem volna azok után, amiket Ti írtatok róla!!
Bár az egész terhesgondozási rendszeren is nagyon meglepődtem, amilyen kedvesek voltak itt velem az első randevú és egyben az AFP és terheléses cukorvizsgálat alkalmával.
Az előző kórházban még kartonom sem volt:-(
Itt pedig? Húsz percen át faggattak, mindenre odafigyeltek, és mindezt nem unott képpel, mosolyogni is volt energiájuk a nővérkéknek.
Persze Ti ezt mind így tartjátok természetesnek, nekem mégis annyira jól esett!!!

Hát sziasztok,
Gabi
bibike

Szia Bibike!

Bár még ún. szülési tapasztalatom nincs, d evalóban azt vettem észre, hogy itt a Margitban naygon kedvesek. Ahogy észrevettem, jó az ellátás is. Szerintem nem fogod megbánni, hogy idejöttél!

Almaa kedves!

Fiad lesz vagy lányod? Tudod már? Én még dolgozom, de leginkább azon, hogy ne kelljen sokáig. Kép Az a kis puffancs lábikóm nekem is megvan még Kép és meg is marad addig amíg... Kép Amúgy jól viselem azt az állapotot. Már nagyon várom a kicsit.

Dica
dica

Sziasztok !

Bibike,
Üdv a Sztanyikosok körében:-)) Az előző babámat is nála szültem, tapasztalatból mondhatom, hogy soha még empatikusabb és emberibb dokit nem ismertem nála. Tényleg nagyon sokan választják, szerintem túlterhelt is emiatt, de ilyen körülmények között is meg tud maradni olyannak, amilyennek minden dokinak kéne.

A terhesgodnozóban általában tényleg normálisan bánnak a kismamikkal, de nem kell kétségbeesni, ha néha kicsit durvábbnak, mogorvábbnak tűnnek, csak átmeneti:-) Ők is emberek problémákkal.
ccviki

Szia Lányok!
Máshol már tapasztaltam rosszkedvet a terhesgondozóban, de itt csak jó (bár nem sok)tapasztalatom van.
Észrevettem, hogy egy igen népes, és legalább olyan kedves társaságba csöppentem, ezt alkalomadtán meg is köszönöm a doktorbácsinknak.:-)))
Ahogy olvasgattam a fórumot, sárgultam az írigységtől a tapasztaltakat látva, ám nem érezve,ld:mocorgás, rugdosás,és tegnap megtörtént az első észlelés, mivel az én (mi)bébim tenyérenrúgott!Hihetetlen volt, percekig bambán vigyorogtam magam elé...
Van itt olyan csajszi is, aki novemberben fog szülni, vagy én vagyok az egyetlen tacskó?

Gabi
bibike

Bibike!

Idétlen ez a tacskózás, de aranyos is. Kép
Én meg egy törpe vagyok, most fogok eloszor szülni. Kép Igaz, nem novemberben, hanem pár 7 múlva. De attól még nem vagyok egy bernáthegyi. Kép

D.
dica

Sziasztok!

Ma voltam reggel 9-kor a 26. hetes vérvételen. És nem hiszitek el ugyse, de rajtam kívül SENKI nem kívánta ma böködtetni akkor magát! Azt hittem nem élem túl, iszonyat egyedül éreztem magam az asszisztensekkel:-)))))))) Jaj, de kibírnám, ha máskor is ilyen gyorsan végeznék ott a dolgommal:-)
ccviki

Kép

<font size="+1">Sziasztok lányok!

Gratulálok minden kismamának és pocalkalónak! Kép

Kedves Alma! Kép

Mi van veletek? Mostanában nem írsz??? Kérlek adj életjelet magatokról!

Puszika Sziszike

Szióka Vmónika! Kép

Mi újság hogy van Zsófika???
Gy. üdvözlöm, ha találkoznál vele!

Puszika Sziszike</font>

További jó pocakosodást mindenkinek, élvezzétek minden pillanatát!!!

Kép

bedoli

Sziasztok
Dica,
Sziszike,
meg a többiek!

Tudom, tudom mindig eltünök... :-)
Holnap megyek a 38.heti UH-ra!!!!! +CTG-re.
:-) Kíváncsian várom mit jósolnak, mármint súlyilag, meg végre újra láthatjuk Mátét, mert fiúnk lesz (ezt Dicának írtam) és annál jobb nem történhet velünk a nap folyamán!

Viszont a CTG-t a mi kicsink, nem igazán kedveli, úgy mocorog, mint még soha, örökmozgó a lelkem, de amikor a pocakomra csatolják a gépet... 10 perc alatt 41 mozgást számoltam, és óríásiakat is.
Másnál is így van ez???

Jól vagyok, csak a dagi lábam ne lenne, de amint nincs 30 fok nem is dagad olyan mértékben, mint így. Itthon még én is dolgozom, de ez azért sokkal jobb így.

Ki hogy van?
Dica, Te UH-ra mikor, hát a CTG-re?
és mit mond a doki bácsid?

Sziszike!
Remélem jól birod az ovinélküli idöket...
Írok még privátban neked, csak ma már olyan a lában mint egy cipó, úgyhogy most megyek és felteszem az égbe+beborogatom..

Puszika
minden Kicsinek és Mamának is!
Alma
almaa

Sziasztok!

Alma kedves!

Ha tudnám az e-mail címedet, akár magánban is írhatnék neked. Úgy tudom, hogy nem. Kép

Szerdán lesz UH-m és csütörtökön megyek CTG-re. Na, attól a naptól nem akarok dolgozni! Kép

Örülök, hogy végre valakinek legalább fia lesz. Majd összehozzuk Bernivel, jó? ;)

Először én is fiucskát szerettem volna, de így, hogy az apja 5 hónap után elhagyott, kifejezetten örülök neki, hogy lányom lesz. Meg amúgy is azok a nevek tetszettek, amelyekben Á betű van. Az meg nem passzolna a vezetéknévhez. Szóval jó ez így.

Az én picim szintén nem spórol a mozgással, de CTG előtt aktívabb, mint mikor felteszik rám azt a kütyüt. 6-7-szer mozog a kb. 15 perc alatt, és azt is az utolsó pillanatban. Jó kis rafinált csajszi lesz! Kép

Puszi mindenkinek,

Dica

ui: Megkaptad, amit kerestél?
dica

Sziasztok!
Sziszike!,
Kicsi fiunk becsült súlya 2736 gr (azt hittem nagyobb a pocakomból kiindulva), mindene rendben fejlödik, a magzatviz viszont több az átlagnál :-(, (azt mondták, hogy a lábam is dagad és ez a 2 dolog összefügg, de nem nagy baj)
A CTG-n minden OK, persze, annyit mocorgott megint, hogy már számolni sem gyöztem. A videó, most nem lett valami jó, nekünk legalábbis nem igazán érthetö, a nénik meg kicsit most lazára vették és 2 percig egymással beszélgettek:-(-az 5 perces felvétel alatt...

A lepény II. fokon érett-ez mit jelent-ki tudja?

Dica,
alma@mail.gatesgroup.hu
na ez, az én e-mail címem!
Én is ma voltam UH-n! Lehet, hogy láttuk már egymást?
Tessék megírni a részleteket a kiscsajsziról!
Esetleg nem töled kértem múlt szerdán aprópénzt a capuccino automatába?
Mert az a csajszi ma is ott volt az UH-n is? Csak nem Te vagy az?
:-)

Pusz
Alma
almaa

Sziasztok Anyukajelöltek! Kép

Alma drága!

Rohantam, ahogy csak tudtam. Nos. A mán rég volt, hogy pénzt váltottam ott az automatánál... és az illető egy férfi volt. Kép

Ma csak UH-n voltam, nekem is II-es a lepény érettsége, és én se tudom pnotsan, mi az. Egy csajóca UH-zott. A leányzó becsült súlya 2444 gramm, tehát nem túl sok. Vagyis azt mondta, pont jó, "nem lesz túl nagy a baba". "Majd kint megnő."

Nézegettem ám a vizes, dagadt lábakat, lehet, hogy láttuk egymást. Kép De ha má snem, esemény után majd valamikor összejöüvünk.

Üdv Mindenkinek, és köszi a címedet, asszem fent is volt a neten, csak álmos voltam, és nem foglalkoztam vele, észre sem vettem.

Most úgy búcsúzom, ahogy kiskoromban mondtam: "Álmon halok!"

Dica
dica

Sziasztok!
Én a Sárvári doktornál fogok szülni (még jó soká, most 10 hetes vagyok), és nagyon megköszönnék bármilyen infót róla!! Egyszer találkoztam eddig vele, mondjuk az alapján nekem szimpatikus, de akinek több tapasztalata van, esetleg szült már nála, kérem ossza meg velem! Előre is köszi!!
orbis

Sziasztok,
olyan régen jártam erre. Hogy vagytok?
Épp' azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy én mindenkinél 'másabb' vagyok, egy kingörcs? Nekem már vannak napok, átlagban 7ből 6, hogy minden lépés fájdalom, a gerincem k.o, a víz hosszú-hosszú idő óta csak ma adta alább, oka ismeretlen. "Csak" a lelkem boldog, de teljes intenzitással, mert nem is olyan sokára találkozhatom a kislányunkkalKép))), akinek még nem 'érzem' a nevét.:o( Sajnos elég rövid a vezetéknevünk, ami eléggé leszűkítette a kört. A nevünk Csík. Ha van kedvetek, agyalogjatok nekem 5leteken, előre is megköszönöm!
Nekünk a Dorka, kisfiamnak, Marcinak (6éves) a Jázmin tetszik......
További boldog babavárást kívánok mindannyiótoknak!!!

Almuska, elkelt a lakásunk!!!!99százalék, de 4után már többet tudok!!!
Este írok.
Puszika!
Angelka mindjárt 36.hét
angelka

Sziasztok!

Angelka,
Nemtom, mi bajod a rövid vezetéknévvel, szerintem az a nyerő:-) Ahhoz passzol a legtöbb név, inkább könnyű hozzá próbálgatni sorra az utóneveket. A neten van pár utónévtár, nézegessetek bele, ha a naptárban nem találnátok mégsem az igazit. De biztos rátaláltok:-)
Nektek most már kezdődnek hamarosan az igazi izgalmak !

Mi is mindig az utolsó honapban sakkoztunk a nevekkel és elég hamar döntöttünk a finis előtt:-)
Igaz, nem volt nehéz, mert külön írtunk a férjemmel listát, hogy kinek mi tetszik. De Peti mindig megkérdezte először, nekem mi tetszik a legjobban és azt a nevet ő is felvette a többi közé. Végül összehasonlítottuk a névsorokat és kiválasztottuk az egyetlen közöst. Naná, így mindig az lett, ami nekem tetszett, sosem volt nagyon más közös:-))
Most is ez a módszer lesz valszeg:-)

Üdv,
Viki
ccviki

Sziasztok!

Szerintem a Jázmin jobb,- de igaz, hogy a neten is rá lehet keresni utónevekre. Van egy "sajtos" oldal, a Google-ban (www.google.com.hu) beírtam, hogy "anyakönyvezhető" aztán találaton belüli keresés és utónevek szót. Így jutottam el oda, csak már nem tudom a pontos címet.

Amúgy az én (leendő) lányom neve is rövid, de nem igazán tudtam megfelelő keresztnevet találni hozzá. A végén mégis az lett, amit én szerettem volna. Kép

Sok sikert!

Mi akkor kezdtünk el gondolkozni, amikor kiderült, hogy nem fink lesz, és persze fiú nevünk már volt, csak lány nem! Kép

csaó,
Dica
dica

Köszönöm az 5leteket, utánanézek!!!!
Szép napot nektek!
Angelka
angelka

Köszönöm az 5leteket, utánanézek!!!!
Szép napot nektek!
Angelka
angelka

Sziasztok!

Én is rég jártam erre.
Nevek: Nálunk az első kislányomnál úgy volt, hogy a Peti (férjem) mindenáron a Barbarát szerette volna nekem akkor annyira nem tetszett de a végére már igen, és így utólag nem bántam meg sőőőt!!!
Így, hogy úgy néz ki megint kislányunk lesz most én vagyok a fő fő döntő Kép)) Eddig van egy konkrét de még lehet, hogy változik azért nem is írom le Kép))))))

Hétfőn megyek a 26 heti cukorra, én is úgy megyek, hogy itthon iszom meg és utána megyek ez így tök jó ötlet tényleg felesleges két órát ott ülni.

Remélem mindenki jól van Kép

Sziasztok: Niki
lani

Sziasztok Lányok!

Angelka!
Azt hittem, Dorka! vagy Jázmin? :-) na jó ...
Mi van a Jessicával?-emlékszel? :-)

Csak hétföig birjuk ki!!!!, onnantól nincs gáz!
PuszA.

Dica!
Pedig úgy reménykedtem, hogy ,,tudom,, ki vagy, aztán mégsem... :-(
Mondtam is a férjemnek, hogy biztos csak Te lehetsz a ,,pénzválós,, csaj.
Szerdán megint megyünk CTG-re, gondolom Te is, vagy neked csütörtökön kell menned a dokid miatt?
Ha láttál 1 vizilovas lábikót az voltam Én!, az biztos!!! Más nem is volt, akinek dagadt volna a lába, ahogy én láttam, mert figyelek ám...

Pusz mindenkinek!
Alma
(38+3)
almaa

Almácska, szia itt is!!:o))
Jessicát nem értettem, de Dorka, Jázmin, tudom, már nyűgnek tűnhetek, de még nem érzem igazinak. Priviben küldtem újakat, de nem nevethetsz!! arra gondoltam, talán ha meglátom majd a picikét, megérzem, megkapom a választ!
Jó éjt!!
angelka

Angelka!

Bennem akkor dőlt el, hogy mi az igazi, amikor megláttam a 4D UH-n. Már a pocimban is Bernadettes a fejecskéje. Kép
Ne izgulj, valahogy majd csak lesz. A barátnőm az utsó pillanatban (értsd amikor kijött a baba) adta neki a nevet,- igaz a férje "nyomása" alatt.Kép

Alma!

Való igaz, én csütörtökönként járok CTG-re, de hidd el, elég sok dagadt bokával találkozom. (meg most jobban is látniKép ) És mily' szerencse, már nem dolgozom!!!!

Pusszancs mindenkinek,

Dica
38+3

Ja, nekem a babakocsin vannak vizipacik! Kép
dica

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?