Sziasztok!
Csak bekukkantottam, mi a helyzet.
Gizi
Köszi szépen a navigálást, leírtam, és arra megyünk.
Csütörtökön 2-re hívott a doki,, időpont nélkül, metr azt csak 1 hóval később tudott volna adni, és most soron kívül fogad...
Már előre izgulok, apával ketten a fővárosban
Felajánlotta apu is, hogy elvisz, mégiscsak nagyobb a rutinja, és ismeri pestet, de én nem merek mellé beülni...
Pedig jó lenne, ha mindannyian mennénk, mert akkor el tudnánk menni a Tropicariumba is... De nem merek mellette ülni, plusz Albert is ott lenne, korán kéne indulni, nem tudna aludni, stb...
Van egy rakás üdülési csekkem, de nem tudom hol váltsuk be, merthát ugye én fürdeni nem fürödhetek, így az élményparkok kilőve. Az álltakertbe meg nem tudunk annyiszor elmenni Veszprémbe...
Sleepin
Huncut kis Bende "baba"
ő is szereti a dinnyét ezek szerint
Zapáné
Mekkora egy durung kötést kaptál
Mielőbbi felépülést
Tecc a póló, nekünk faliképen van meg a szöveg.
Gröni
Kisbéren laktunk, szeptemberben költöztünk el. Előtte a lovarda teteje gyulladt fel...
Szerencse, hogy nem történt semmi bajotok!
Az a pláne, hogy nemis a doki zavart el, hanem az aszisztens. A doki még ott sem volt...
Szerdán odatelefonálok rendelés elején, és az akkori aszisztensel beszélek, hogy átmehetek-e egy vizsgálatra... A doki is más akkor.
Beszéltem a védőnővel is, teljesen ki volt akadva
Sajna, lehet hogy nem megyünk szerdán 4D-re
Meghírdettem valamit a Teszveszen, és amint lett rá vevő, én kértem időpontot 4Dre. Ugyanis az eladott termék árából mentünk volna. De a "kedves" vevő nem jelentkezett magától. Én hiába küldtem neki 3 emailt is, nem válaszolt. Hiába hívtam telefonon, nem vette fel. Önszántából meg nem keres meg...
Most ismét meghírdettem a cuccot, ha 3 nap alatt nem adom el, nem megyünk szerdán:(
És apa megy vissza maszekolni. Csak 1 napra ment volna,de én mondtam, menjen 2re. És utána hetente 2 nap, vagy 1 hét...
Nincs más lehetőség. Inkább egyedül leszünk Alberttel, de kell a pénz. Lejár a munkanélkülije, ami ugye eleve kevesebb, mint az én 40ezres GYEDem...
Tegnap végigkutattam a nagy turit Veszprémben, egy kismama gatyót sem találtam, de még olyant sem, ami jó lenne legalább 1 hónapig. Volt a miniméret (34) és az extra. A kettő közti átlagméret nem volt
Felsőt egyet találtam
meg Albertnek egy vékony gatyót.
Utána elmentünk a C&A-ba, dehát méregdrágák a kismama ruhák...
A leértékelt ruhák közt találtam egy fekete gatyót, ami annyira sztreccses, hogy tán még a 9.hónapban is hordhatnám. Hosszú szárú volt, de levágtam térdgatyának
Utána benéztünk a TAKKO-ba. Kár, hogy nem ott kezdtük a nézelődést... Olyan jó kis leárazások vannak, és jók a cuccok is. itt egy ugyanolyan felsőt vettem, mint a turiban. Csak ez zöld, az meg rózsaszín
Az ára meg ugyanannyi volt...
Vettünk még ezt-azt, popsitörlőt, pelust, de őrület, hogy azoknak is hogy felment az áruk
Hazafelé pedig dinnyét vettünk. Ma kóstoltuk meg, mennyei
Az előbb medencéztünk az udvaron, Albert nagyon élvezte
Most meg kezd beborulni
Na, jó hosszú lett
Pedig csak bekukkantottam