Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak most értem haza, ezért nem írtam, bocsánat. :oops:
Sajnos a cisztám még mindig ott van, bár már kisebb, meg az östradiolom is csökkent, de nem eléggé. A méhnyálkahártyám meg vastag és 3as szerkezetű, mintha középidőben lennék, így a stimu lefújva. :cry: 2 hónap múlva kezdjük csak el a következőt, ami ultra short protokoll lesz a ciszta miatt. Jól vagyok, nem teljesen, de a helyzethez képest jól. Köszönöm a sok rám gondolást.

Holnap visszaolvasok, most lefexem aludni, jó éjt!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

((Puszikám))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Puszi: sajnálom :-( az viszont jó hír, hogy megy össze a ciszta és csökken az ösztradiol. Mit jelent az ultra short protokoll?

Csomee: várunk ma a hírekkel!

Bumi: nem is tudtam, hogy van ilyen összefoglaló statisztika a meddőségi centrumokról. :-) de jó :-)

Rana: az angóranyúlnak és az oroszlánfejű törpenyúlnak van haja :wink: :lol:

Majuska: tapasztó drukkok mennek a Kismókusoknak! :-D

Skrisz: nemsokára eláraszthatsz minket képekkel Eszterről :wink:

Estike???

Szép napot Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jajj Puszi,nagyon sajnálom :(
Vendég

sziasztok!

Puszedli!
sajnálom!! Talán vigasztal, hogy most jól kipihezed magad, itt a nyár, és után hajrá :wink: Kitartás!!!! 8)

Nyulaszkám!
remélem ma pihizel!!!

Úgy döntöttem, hogy a hétvégén végre csobbanok a medansziémbe. Már 25 fokos a vizem. habtestem ott fogom hűteni és megiszom egy pohár.... Skrisz tudja mit :D
dezsina

Mókuskának, Babának és Juharnak mennek a drukkok!

Remélem, nem hagytam ki senkit!

Csomee,
nagyon gondolok rád ma, és majd gyere az eredménnyel.

Puszi,
nagy ölelést küldök. És élvezd ki ezt az utolsó nyarat, babával már nem lesz ennyi időd jövőre!

Dezsi,
irigy, irigy vagyok. Én csak az izzadtságban fürdök... :?

Skrisz,
szerintem nekem se vizesedik az arcom.

Rana,
pofifotó, íme, ilyen: :D , de ilyen is szoktam lenni: :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :| :mrgreen:

nekem ma reggel nem csak a derekam fájdult meg, de olyan mesiszerű tompa hasfájásom is lett. Felhívtam a védőnőt, azt mondta, lehet a reggeli kefírtől is, mert az puffaszt, de ha erősödik vagy délutánig se múlik el, akkor nézessem meg a méhszájat a klinikán. most reménykedek, mintha múlófélben lenne...

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Puszi!
:( (((((((((((()))))))))))))

Dezsi!
Medence miatt irigy.... Én max csak egy lavort vihetek ki az erkélyre.

Baba,Májuska!
Drukk!!+++++++++++

Csomee?

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Májuska, Juhar és akinek még kell++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok, ma megindult a light-oskodás :D

Puszi, Csomee :cry: sok erőt és megújulást a folytatáshoz!!!!

Juhar, köszi, és neked is sok babaragi!!! :D

Rana, de csodás a poci :D :D , tényleg sokat nőtt, de gyönyörű szép, formás!!!!! Szép a szoknya is!!!! :D

Dezsi, jó csobbanást és Skrisz tudja mit :wink: :lol:

Tegnap minden jól ment, hazarázódtunk a sok útfelújításon, dugón át, jól megrázódtak a mókuskák. Ma meg a ház előtt útfelbontás, légkalapács :twisted: de stramm kismókusok ők, bírják a gyűrődést a pocakomban!!! A progitól sokat alszom, így nem kényszerből, hanem élvezetből vagyok sokat ágyban :D

Szép hétvégét nektek és mindenkinek a legjobbakat!!!!

Kép
majuska

Dezsinám,most kerültem vízszintbe,délelött volt egy kis elintéznivalóm,most megy a mosómasa,de csak teregetni fogok felkelni....jajj,és nagyon irigy a medence miatt,lehet inkább nekem kéne látogatóba mennem hozzátok :lol:
És mit fogyz inni???Nem ér titkolózni :roll:

Májuska,Kismókus ragacsok mennek!
Juhar,neked is,babaragacsok!...vagy Juharragacsok? :roll: :lol:

Csomee,hol vagy már?

Kisbuta,jobb már?

Baba,tüszőnövelők mennek!

Puszi,sajnálom,hogy nem nyomod együtt Babával a lombikot,meg még ez a fránya szabi is...tudom csekély vígasz,de tényleg élvezd ki az utolsó "szabad" nyarat...mi az az ultrashort? :roll:
Vendég

Estike,ha nem hozol elfogadható alibit,akkor jól fenékbe leszel billentve!
Vendég

jaj de örülök, hogy mindenki szeretne csobbanni a hűs habokba :P

Nyulaszkám!
a kedvenc italomat fogom inni, amit esténként szoktam nagyobb dózisban tisztán, amikor depressziós vagyok :D :D :D ez nem titkos :roll: :lol: Csak nem nevezzük nevén, mert megint húzni fogtok :lol: :lol: :lol: :lol:

Estike tényleg előkerülhetne!!!

Májuska! Juhar!
természetesen mennek a ragacsok! ebben a meleg minden ragad!!!! :P :wink:

Kisbuta!
pont ezt szerettem volna hallani :D kis irigykedés :D :D :wink:
dezsina

...dehogy húzunk :lol: ...mond el :D
Vendég

Á, Nyulasz sem olyan, meg mi sem :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.07.03 16:23-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Dezsina, csak nehogy fejbevágjon ebben a melegben! :lol:

Csomee, Juhar, Májuska, babaragik mennek!

Babim, sok-sok szép kövér tüszőt neked!!!!!

Puszika, vígasztaló ölelés!

skrisz72

Sziasztok Lányok!

Hoztam a mai adag drukkokat!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Itt nálunk nagyon meleg van. Állandóan szakad rólam a víz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

mondom, hogy Skirsz tudja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem hazudtam
dezsina

Sziasztok!

Csak bekukkantok. Még nem olvastam vissza, de majd pótolom. A vv eredmény 21, úgyhogy szépen visszacsökkent a hcg szint. Az uh-on már nem látott semmit a doki, de azt mondta, hogy valószínűleg januárban is és most is kromoszóma hiba miatt nem maradt meg a baba. Egyébként minden rendben.

Majd még jövök este.

Mai drukkok mennek!+++++++++++++++++

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
nagyon sajnálom :cry: Majd összel beindulunk!!!! Addig pihi és relax :) :!: :wink:
dezsina

Csomee!
nagyon sajnálom. :(

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Na en is itt lennek de egesz nap elvoltam,hetvegen meg megint nehzekes lesz jonnom :?

Skrisz
Beirnak a megjegyzesekhez legyszi,hogy lombik ciszta miatt halasztva :roll: koszi :wink:

Dezsi
Muszaj igy felfogni mashogy nem lehet :roll: de most az a szerencsem,hogy koltozunk es soka dolgom amugy azert biztos szarabb lenne ha nem igy lenne :? Jol mondod mi majd osszel beindulunk :lol:

Kisbuta
Koszi a jo hirt :lol: Nem is aggodom amiatt,hogy nem mulik el de most lenyomtak az FSH-em direkt a lombik miatt mire amcsiba kimegyek megint jo maga lesz majd megint azert kell varni :?

Hajnoca
Jaaaa de hallottam mar :lol: de nem tudtam,hogy ez babakocsiban is letezik :shock: azt hittem ez valami szakszo :oops:
Parom tudja a vizumstatuszom...vegulis van b1/b2 vizumom szal enm a sima 90napos ami jar siman :idea: elvesz felesegul es maris megkapom a 3eves vizumot ennyi :lol: Hat ezt az evet adtam neki de utana lepnie kell mert nomad eletet nem fogok elni foleg ha meg babas is leszek :roll:

Nyulasz
Ovatosan azzal a vasarlassal :shock: muszaj pozitivnak lennem :wink:

Szezso
Ugy legyen :wink:

Kisbuta
Ezek szerint meg jovoheten is bejarsz de mar csak delelott :roll: es a masik melohely megvan meg :idea: Jobban vgy?lehet nem kene mar a jovo heten bemenned abszolult :?

Csome,Puszi
:( :( :( Kép

Vkrisz
Koszi ari vgy...en azert jobban szeretnem ha felszivodna :shock: ez a kipukkanas nem jol hangzik :oops:

Rana
Most akkor ne felulesezzek :?: :!: :idea: Nem tom en mar mi a jo... :?

Puszi
Cisztaink mondjanak le :twisted: :twisted: :twisted:

Mai drukkok mennek mindenkinek...Juhar,Majuska,Kata Kép

Aztan mostmar ngyon szeretnek valami jo hirre is jonni Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Holnap reggel felhivom a dokim megkerdezem mi a velemenye a masik doki altal mondott dolgokrol :? remelem nem mond homlokegyenest mast :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

((((((((((((((CSomee))))))))))))))))))))) :cry: Szívből sajnálom!

Bridget: naja, q..a cisztáink. :roll:

Ultrashort protokoll: nincs előkészítő szakasz: se Supre, se Deca, se fogigátló. Ciklus 1. napjától megy majd a Supre + Gonal, középidőben punkció. Vagy valami ilyesmi. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi!
Sajnálom a cisztát. Zsurlótea ivás, és benne ülőfürdő, különösen ha még cickával vegyíted, hatásos.
Amit leírtál az a sima short protokoll nem?

Bumi

bumi1979

Puszi
Ultrashort-rol en sem hallottam meg :shock: mindenesetre ez nem valtoztat azon a q.va cisztan :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bumi: köszi. A sima short a fogigátlós, nem?

Bridget: na ja. :twisted: Relax time-os bari nincs? :idea:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
:lol: Minnya keresek :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi!
Hát nem tudom. Nekem az első lombikra azt mondták, hogy short (nekem is ciszta miatt nem indulhatott a long, de 2.cnre elmúlt, így kezdhettünk), és ilyen volt, ahogy leírtad. a barátnőmnek is, pedig neki nem volt cisztája.

Bumi

bumi1979

Bumi: mondjuk nekem 8, mi a neve :D , csak ne legyen ciszta majd! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Hát ne is legyen!
Én is egy kicsit tartok tőle, hogy mi lesz, mert a kövi ciklusban mennék én is már cikluskövetésre, viszont szurkál a bal petefészkem.
(Bár az is igaz, hogy amikor cisztám volt, akkor meg nem fájt)
Amilyen a szerencsém...
Na de ilyet nem is mondunk, nem is gondolunk, mert ugye ismerjük a vonzás törvényét.

Bumi

bumi1979

Puszi
Nem talalok baranyosat :evil: itt az oldal ez ari jo sok cicas van de semmi baris :? http://web.tiscali.it/empress.cindy/blinkies.html
Aztan nekem meg van ez a relaxalosom Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.07.03 16:21-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Viszont itt egy sheep-es oldal 8) csak neked :D
http://photobucket.com/images/sheep/

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: köszi. :D

Kép

Kép

*puszedli*

[quote="babaimado"] írta:babaimado, Nyulasz sem olyan, meg mi sem :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...ööö,ezt nem értem :oops:

Bumi,bizony nem szabad rosszra gondolni :wink:

Dezsinám,én még mindig nem tudom mi az :roll: fincsi?
Vendég

ja,már értem :D elöbb még mást olvastam :roll:

persze,nem vagyunk mi olyanok :lol:
Vendég

Kisbuta: hogy vagy??? Mensiszerű érzés nem jött vissza, ugye???

Dezsi: Te aztán tudsz élni :mrgreen: tuti valami tömény 8)

Puszi: az ultrashort vajon véletlenül nem az antagonista? :roll:

Bridget: én is kíváncsi vagyok, mit mond a dokid holnap...

Csomee: sajnálom :-( dokid nem mondta, hogy kellenének speckó vizsgálatok, ha már az a véleménye, hogy kromoszómahiba miatt nem maradtak meg a babók?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Dezsina, Nyulasz, a piára van tippem, de azért nem vagyok benne biztos! A múltkor már beszéltünk róla, csak azt nem tudom, hogy most az maradt meg bennem, amit iszik Dezsina, vagy az, amit nem. :wink: :lol:

Jaj, Csomee, pedig annyira drukkoltam! Kép

skrisz72

Pár kép néhány virágszálról.

Szülinapra:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bogyimami, én is kérek szülinapomra ilyen hintát! :wink:

Juhar, Májuska, remélem már megágyaztatok a kicsiknek, akik vígan helyezkednek a pihe-puha ágyikójukban!

Babim, színesedik már a pocid?

Csalódott lánykáknak nagy ölelés ma is!

skrisz72

Srisz, nem mert ügyes vagyok. :lol: :lol: Egyetlenegy tűhegynyi kékem van, mertaz vérzett.
De tegnap annyira nehezen vettem rá magam, hogy megszúrjam magam, hogy a 2 szúrásból 4 lett, mert nem ment bele a bőrömbe a tű. Nem vitt rá a lélek, hogy bántsam magam :lol: :lol: :lol: . Nem tudtam lendületesen szúrni, még a Gonal sem akart belemenni. Abszolút bénán csináltam. Pedig már túlontúl sokat gyakorolhattam. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Csomee,
(((((((((((((((()))))))))))))))))))))) Nem tudok most mit mondani. Gyógysimit küldök a lelkecskédnek!

Katavirágról ki tud valamit????

És Estike????

Dezsi,
én folyton irigy, medanszié.... (sóhaj) hűsítő fürdőzés... (sóhaj) jó ital... (sóhaj)
Gonosz vagyok, és azt kívánom, hogy jövő nyáron neked se lehessen inni - ugyanazért, amiért nekem. :D

Hajnoca,
Boldog szülinapot Bogyikának!

Bridg,
a másik melóhelyemen kitört a nyáriszünet. Még egy hallgató van, akinek nem írtuk be a jegyét, de az ő hibája, május 27 helyett június 29-én küldte be a dolgozatot...
És ne tessék arra gondolni, hogy majd rögtön felszalad az fsh-d. Hátha nem, a hormonrendszer annyira bonyolult. Nagyon drukkolok!

Lányok,
köszi, jobb lett délutánra. Csak közben rájöttem, hogy baromira fel is vagyok fázva. Először a nagymamát akartuk megfűzni, hogy pro familia írjon fel hurutra bogyót, de azt mondta, lelet nélkül nem. Úgyhogy be kellett menni a Klinikára. Ott aztán nem úsztam meg egy sima vizeletmintával (pedig igazam lett, és kaptam bogyót is), hanem volt méhszájvizsgálat (2100) és ctg is (ami igazán felesleges volt szerintem.) Közben négy császár ment le, úgyhogy két óráig tartott, hogy megkapjam azt a nyamvadt receptet...
Ezzel elszállt a délutánunk :(

Pusszancs mindenkinek,
és külön drukkok Majuskának, Juharnak és Babának.
Most már én is csak jó híreket akarok hallani.

Kép
kisbuta

Csomee,nem tudom tegnap írtam-e,de nagyon sajnálom...azért valamilyen genetikai vizsgálat nem ártana.Ölellek!

Bómami,szupi képek :D és az a hintaágy :D már előre megkapta a kisasszony?

Kisbuta,vigyázz magadra...eddig is 2100 volt? :roll: Nem emlékszem...feküdnöd nem kell vele?Érdekes...bár lehet nekem azért szigorúbb a dokim,mert ketten vannak.

Baba,hajrá tüszikék :D én még a hatodik lombiknál is jártam így,sehogy nem akart bemenni a tű,fájt is...a lendület hiányzott...meg állítólag kicsit ferde a tű vége,és pont nem jól próbáltam benyomni.

Juhar,Májuska ragasok mennek!

Katavirág azt írta a múltkor,hogy költöznek,nem tudom mi lehet velük.

Estike meg talán már Petizik? :roll: Jöhetne valami infóval :!:

Dezsinám,élvezd ki az utolsó piásan lubickolós nyaradat :lol:
Vendég

Nyulasz, akkor most ezt jó ómennek kell vennem? :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Csomee!
Sajnálom! :( (((((((((((((()))))))))))

Hajnoca!
Nagyon szép virágaid vannak!Boldog szülinapot Bogyinak!!!!

Nyulasz!
Juharragacs!Ez jó! :lol:

Baba!
Bár Én most szurkáltam magam először, de egy kék folt se volt rajtam. Igaz vérezni vérzett, de az másnapra el is múlt. Bár a kezem minden egyes szurinál remegett.
Drukk megy+++++++++!

Májuska!
Mókus ragacsok mennek!++++++

Katavirág!
++++++++++

Bridget!
Jó hogy ilyen pozítiv vagy! Jó utat ! Majd az USA-ban összehozzák Nektek! :D

Puszi!
Sajnálom! :cry:

Nekem tegnap szúrkált a jobb petefészkem, a derekem meg elkezdett mensisen fájni.Ma meg hasmenésem volt. :? :shock:
Remélem a Juharmagok jól vannak odabent, mert apa szülinapra Őket kérte! :roll:

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Sziasztok!

Csomee
Sajnálom. :(
Remélem hamarosan sikerrel jártok!

Mi ma megyünk lagziba. :D Már itt ülök, a fejemen várom, hogy hasson a hajszínező...csak a szokásos világosbarna, ami sötétbarna lesz. :wink:
Miskolcra megyünk, párom haverja nősül, ő lesz a tanú. :) Neki még tegnap este levágtam a haját, most meg kocsit mos.
Remélem jól fogom bírni, nagyon meleg van már most...és remélem este sem alszom be. :)

Éjjel is nagyon meleg volt, eléggé éberen aludtam.Ment a ventillátor, talán azért is...mert zajos volt.Éjféltől, fél 6ig aludtam...de aztán visszafeküdtem 7-től 9-ig még csucsázni.Egyébként már egyre jobban érezni Alexandra mocorgását, este még apát is meglepte erős rúgásaival és reggel fél 6kor is rugdoskodott. :D

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Baba,mindenképp jó ómen :D

Juhar,én nekem 3 hétig volt hasmenésem az elején,de valószínű a magne b6-tól,mert már más magnéziumot szedek,de elfogyott,vettem magneb6-ot,és megint hasmenésem lett.

Vkrisz,érezzétek jól magatokat a lagziban...egyél sok finomat :D
Vendég

Vkrisz, jó bulizást! Rugdosson csak az a gyerek, neked se legyen jobb, mint nekem! :wink: :lol:

Estike tényleg jöhetne valami infóval... :roll:

Juhar, NYUGIIIII!!!! Nem izgulunk, nem kételkedünk. Juharmagok jól vannak. Helyezkednek! :D

Baba, :D na szép! Ne sajnáld máá' magad! Bökjed! :wink: :mrgreen:

skrisz72

Sziasztok!

Csomee, veled érzek!! :(

Bridget, doki hírek??? Drukk a jó hírekért! :D

Juhar, ezek már a beágyazódás jelei!!! Drukk!!!! :D

Bogyikának boldog szülinapot, nagyon szép az ajándéka!!! :D

Vizkrisz, jó lagzizást ma!!! :D

Ma már csend és nyugalom :D , pihengetek a lakásban a melegben!!!

Szép szombatot nektek is!! :D

Kép
majuska

Most hiába nevettek ki :oops: , ez van és kész. Pedig pár napja a fogorvosom is látta, hogy miképp döföm magamban, akkor még meg is dícsért. (Ismerős, azért láthatta.)Akkor olyan voltam, tegnap meg emilyen. Ez van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.07.04 20:25-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,azt hittem két tömés között lötted be magad :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?