Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok, azt hiszem félreérthető volt a nénis hsz-em, én nem a saját koromra gondoltam (lassan 39.), hogy emiatt néni vagyok, hanem arra, hogy nyugdíjas stílusban közlekedek az ET óta, tehát a mozgásom lett nénis, így lettem én Májuska néni, de látom nem jó poén volt, bocsánat :oops:

Egyébként ma már nyugi és csend van, jól érzem magam, pihengetek, mert jólesik, főleg ebben a nagy melegben és váratlan záporokban!!

Szép szombatot nektek!!!! Májuska :D

Kép
majuska

Istenem!!!!!!! Laptető!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Megtartom!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
majuska

skrisz, egész nyugodtan festheted a hajad. Bár mi nem vagyunk orvosok, de azt szoktuk tanácsolni: a 12. hétig ne festessenek, utána lehet.
Egyszer a tv-ben hallottam 1 nőorvos szájából, hogy bátran , bármikor festethetnek az állapotos nők hajat, mert sokkal többet árt, ha pl. fél órát a Körúton sétál terhesen és szívja a bp-i szennyezett levegőt.

laptetős Majuska hajrá!
( nálam a nénis poén = poén)nem zavar a korom.
nani72

Én is 37 éves vagyok, de nem érzem magam többnek 25-nél. :lol: Azért mit megadnék, ha újra 30 éves lehetnék. :roll: :wink: Olyan gyorsan rohan az idő....

skrisz72

Sziasztok!

Akciózóknak hajrá! Nagyon drukkolok!

Amina: kösziiiiiii!!!!!! Kép

Köszönöm a vigasztaló sorokat! Szép hétvégét!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Skrisz, visszamehetsz 30 évesnek, de gondolj csak bele, mennyit kell akkor még várnod Esztire.

Na, ugye jó, hogy 37 vagy? :lol: :lol:
(Meggyőztelek?)

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, na jóóó. Elfogadom. 8) (És akkor még Laci sem volt sehol! Nélküle nem akarok 30 éves lenni. Rá is mennyit kellett várnom.) :wink:

skrisz72

Puszi: igazan nincs mit! - hajra spontan! ;)

Nani: irtam privit a linkkel kapcs! remelem sikerul megnezni, mindneki figyelmebe ajanlom!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Májuska,
szerintem épphogy jó poén volt! :lol: Nekem tetszett! :wink:
Mennek a mai drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols, Irises
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli :) hogy vagy?

Mindenkinek szép hétvégét! (Megyek gyümilevest főzni :P -csak hogy holnapra lehűljön :roll: :lol: )

tillidian

Sziasztok!

Néha azért én is benézek hozzátok! :wink:

Májuska!
Babaragacsok mennek!!!+++++++++++++++++++++++++ :lol:

Tavi!
Nekem is elég rossz a helyzetem munka ügyben mert olyan beosztásban vagyok és ráadásul őrülten stresszes volt az elmúlt fél év. Munkaügyi jogász ismerősömmel jól átbeszéltük a dolgot és az már neki is volt hasonló ügye és a munkavállaló hölgy nagyon nagyon jól járt anyagilag. Azt javasolta, hogy mondjak el mindent őszintén, mert abban a pillanatban védett leszek. Így is tettem! Elmondtam, hogy mi vár rám és hogy nem kívánok a petesejtleszívás után egy napot sem dolgozni amíg ki nem derül, hogy sikeres volt e a dolog vagy sem. Ha sikerült ne is várjanak vissza mert nem kockáztatok az újonan kialakul idegfeszítő helyzetben. Ha nem sikerül akkor persze visszamegyek. De természetesen azt is elmondtam, hogy a táppénz alatt is folyamatosan segítségükre leszek, amit komolyan is gondolok. Erre az volt a válasz, hogy köszönik, hogy megtiszteltem őket a bizalmammal és hogy ismerik a törvényt, bár nem gondoltak arra, hogy ez miatt elküldjenek.
DE ha mégis megtennék súlyos százezreket fizetnének nekem, mert beperelném őket az tuti. :twisted: Persze azért beszéltek nekem fizetés nélküli szabadságról stb. (na erre berágtam mert ha lehet miért ne mennék táppénzre) :twisted:
Szóval szerintem nyugodtan mond el nekik, főleg hogy ilyen messze laktok. Nem te leszel az az egy fő akit kirúgnak hidd el! Nem teheti meg!!!!!!
Persze ez csak egy javaslat volt, te döntesz. :wink: Tényleg nagyon kényes téma ez. :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Puszi!
Sajnálom, hogy nem javult a helyzet! :cry: Két hónap gyorsan eltelik majd hidd el! Én is azt hittem áprilisban, hogy egy örökkévalóság lesz a július és itt van! Addig is buli ezerrel!!!! Élvezd a nyarat! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem,ha az 5.napon kezdem a stimut(Gonal) az-az ma,akkor innentől számolva kb 13-15 nap a leszívás,vagy az 1-ső naptól számolva.Bocs ha kicsit bénán fogalmaztam,remélem érthető.
keny

Halihó Mindenkinek!
Hát köszönöm a sok-sok segítséget.Nagyon rendesek vagytok.Örülök,hogy idetaláltam.Minél többet gondolkodom annál kevésbé tudom mi is lenne a jobb.Azt hiszem megvárom a szept 2.-i konzultációt és majd akkor eldöntöm.Nem is idegesítem addig ezen magam.

Van valaki,akinek a "kiskatonákkal" ill. azok számával van gond és v.milyen természetgyógyászati úton elértek valamilyen javulást?A párom tesztoszteron szintje alacsony és a katonák száma kevés.Az alap gondunk ez.
Olvastam,hogy a C-,E-vitamin + Zink + szelén + Maca Vibe szedése segíthet.Valaki tud erről valamit?

Csajok ma jöttem rá,hogy a Krizsa doki nem egyenlő a Krizsán Dr.nővel :lol: Azt hittem csak így becézitek :) Gyanús lett,hogy Bp.-ek hogy-hogy Szegedre járnak vagy a Dr.nő ingázna ennyit???Ezért utánna néztem :D

Kissedi és Gysmintlegyen egy napon megyünk majd konziza csak nem egy városba :) De ti lehet,hogy összefuttok :)

Szoritok mindenkinek kinek a petékért,kinek a mókuskák jóllétéért és a várakozóknak a türelemért,jó eredményekért.
Le a kalappal itt mindenki elött,ahogy olvasgatom kell a pozitív gondolkodás.

Tavi
tavi

Szia Tavi!
Ma csak miattad írok! Sajna elég rossz passzban vagyok, azért nem jöttem eddig...
Szóval:mérlegelj az elmondás ügyben! Én nem mondtam el, bár még mi nagyon az elején vagyunk... Nekem a Kaáli helyben van, csak a munkahelyem nem, évente hosszabbítják a szerződésemet, szabadságot nem lehet év közben kivennem(tanár néni vagyok...)és van nálunk egy csajszi, aki lombikozott, de megüzente neki a jegyzőnk, hogy "nem kéne eljárkálni...", Szóval mindenképp mérlegelj, mert úgy tudom, hogy csak egy darabig véd törvény, ha el is mondod.
Persze hazudozni nagyon gány dolog, én sem szeretek.
Ja, , és igen!nekünk is kiskatonákkal van gondunk! Próbáltunk minden term.tudományos dolgot, amiket írtál,m de semmi!csak a gyógyszerek vitték fel a százalékot, semmi egyéb.
Beszéltem egy kiscsajjal, aki a supradyne tablettára esküszik(/ éves a gyereke...), nem tudom, sajna én most mást írni nem tudok, ,csak drukkolni nektek!
Majd leírom, hogy miért vagyok kiakadva, de most ideengedem a férjecskémet is pötyögni...puszi nektek!
gysmintlegyen

javítom a hibámat csak:6 éves a gyermeke, tehát nekik "bejött", bocsika az elírásért
gysmintlegyen

Till, köszi, hogy adtál egy esélyt a poénomnak :wink: :lol:

Tavi, aranyos vagy, köszi amit a mókuskák jóllétéről írtál! :D
Sajnos kiskatonákról nem tudok nyilatkozni, nálunk az OK, nálam van több gond :( de nagy drukk nektek a kezdéshez majd!!!

Ma itthon hűsöltem :P , és főztem picit, a lakás 27 fokos :shock: ez nekem még épp elviselhető volt, remélem a pocakfészkelőknek is :wink: :D

Kismamik! Hűsöljetek és vigyázzatok a nagy hőségben.....

Kép
majuska

Lili,
gyere már gyakrabban! :P

Keny,
stimulációtól függ, mikor lesz a leszívás...Nekem jan 1-től ment a supre, 3-tól a gonal+merional, január 14-én volt a punkció.
2-3 naponta úgyis mész UHra, majd a dokid "résen" lesz leszívás ügyben! :P

Mindenkinek szép estét! :P

tillidian

Májuska,
épp "elkerültük" egymást :lol:
De mennek a mai drukkok is!!!!!++++++++++++++++++++++++++

Baba, Bols, Irises+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Beuról tud valaki vmit? :roll: )

tillidian

Nekem is tetszett a poén Májuska, de valóban félreértettem.
Vigyázz magadra, csak szép lassan :lol: :lol: :lol:

Én még elképzelni sem tudom, hogy két hétig mit csinálok, ha a napra sem lehet kimenni. Majd lesz valahogy :roll:

Én is lennék fiatalabb, de akkor még jócskán várhatnék a férjemre, inkább maradok a koromnál.

Kár, hogy olyan gyorsan vége van mindig a hétvégének.

Szép estét Mindenkinek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Köszönöm a drukkolást. Rettentően fájnak a cicik a supretól, meg már előtte is, remélem jobb lesz.

Babi, Bols Nektek is megy a drukk.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Bella is rég írt már! Nem tudja valaki, mi van vele? Mintha most kellett volna kezdenie. Remélem, egyszercsak megjelenik egy jóhírrel, mint Tobi.

babaimádó
Kép
babaimado

Bella, júniusban akart visszamenni a fagyibabákért. De nem jelentkezett, hogy végül, hogy döntöttek. :roll:

skrisz72

Jó lenne, ha jönne és megírná, hogy sikerült neki!++++++++++++

Irises, nekem is fájt a Suprétól, de már nem.

babaimádó
Kép
babaimado

Keny :P
A stimutól kezdve a 10-13. nap között a leggyakrabb a leszívás, de ez nagyon egyedi, mész tüsző kukucsra 6. stimunapon először, utána pedig 2 naponta, már a 2. tüszőnéző UH-nál egész jól lehet saccolni :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Sziasztok Lányok!

Húú, sokat írtatok, szép termés hétvégére :wink:

Májuska, drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babi, neked is egyfolytában - megállás nélkül +++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tilli, a párom is gyümilevest főzött szombaton, isteni lett :D
(én meggyespitét sütöttem). Bírjátok ezt a nagy hőséget?

Tavi, sok érdekes történtet olvashattunk a többiektől elmondás/nem elmondás témában. Az elején énis titkoltam, de közben sokszor kellett mennem vizsgálatokra, vv-re stb. és besokalltam a hazudozástól :? , így énis feltettem 1 lapra mindent. Felesleges volt a sok aggódás, jól fogadták és megértették. Azóta sokkal könnyebben!!!
Szeptemberig van még idő, addig töprenghetsz rajta eleget...

Sminti, jobban vagy már???

Irises, hajrá-hajrá (cicik?)

Skrisz, lábdagadás :D , az idő az tökéletes hozzá

Amina, meló ezerrel??? nálam is
(de vasárnap elugrottunk strandolni a közelbe, csudajól esett mindekettőnknek - kicsi családias 1 medencés strand, nagyon szupi volt)

Puszi, miis grillezgetünk, strandolgatunk, pihengetünk és várjuk az őszt (nem mellékesen)

SZÉP NAPOT!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Baba :P
A füves ticker nekem bejött anno :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Nem mondod... :shock: :shock: most annyi véletlen van.Mindnehol pl. ikreket látok.

babaimádó
Kép
babaimado

Babi én is gondoltam, hogy ez a fájdalom mellékhatás, de most már feszül is. Remélem nem leszek ilyen érzékeny az egész stimu alatt, én már ezt a supre-t nagyon megérzem.

irises

Irises: nem lesz semmi gond! Drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, nekem is füves ticker-em volt, csak teknős mászott rajta! Hajrá!!!!

Roni, Májuska, +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises, jó tüszőnövelést!

skrisz72

Nem mondjátok... :oops: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: ez mar tuti nem veletlen ;)

Raniko: nagyon csendben vagy... hogy vagy?

Kalkata: en mar hetek ota szeretnek strandolni menni... biztos jo lehetett!!!!! :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Baba, DE MONDJUK!!!! Éljen a fű és a pocakosodás! :lol:

skrisz72

Sziasztok!!!

Ami nagyon köszönöm a hiányolást jól vagyunk! :D
Tegnap voltam UH-n nagyon édi Gombócka szépen vert a pici szive és tényleg úgy nézett ki mint a gumimaci ahogy Harcika monta.
Vért is vettem aminek ma lett meg az eredménye amin én nagyon elkeseredtem mert a progim 188 lett.
Harcika rögtön megnyugtatott amiért nem tudok neki elég hálás lenni.
Mondta, hogy nincs gond és mivel multkor 190 akkor volt mikor 4 ampilla progit kapta ez természetes sőőőőőt mivel a gép se tud mindíg ugyan annyit mérni, így lehet ha megint megmérnék akkor már 190-et mutatna szóval megnyugodtam.
Nagyon ritkán van egy kis émelygésem rókakoma eddig hála került! :D

Akciózóknak mennek a drukkok!!!

Kép

Kép
raniko

Nagyon örülök Rani a kis dobogó szivecskének :lol: :lol: :lol:

Lenne egy kérdésem lányok. A doki nem küldött el plussz vizsgálatokra, de gondolkodom egy ideje az inzulin rezisztencián, remélem nem keverem össze mással, valami privát intézménybe kell bejelentkezni, ha jól láttam. Szóval szerintetek érdemes bejelentkezni első lombik előtt, úgy, hogy a doki nem mondta. Vagy nem is mondják ezt? Ill. lehet-e úgy ezt a vizsgálatot kérni, hogy közben már megy a stimu? Köszönöm.

irises

Sziasztok!

Rani: szuper jó! Túrógombócot cuppantom!

Baba: húúúú mennyi jel!!!!!! :D
+++++++++++++++++++++++

Májuska: Babáidnak is ezer drukk!!!!!

Irises: Mensmentisbe járunk sokan IR-re. Legtöbbünknek nem a dokink javasolta, hanem egymás hatására mentünk el. Mehetsz stimu alatt is. Egy jó tanács: ha már mész, nézettesd meg a pajzsmirigyedet is (TSH, ft3, ft4)

Amina: rendeltél?

Mindenkinek puszi!

Kép

Kép

*puszedli*

Jó, köszi Puszi. Elmegyek.
Mit kérjek? Ezt?
"3 pontos éhgyomri+ cukorterheléses"

A gyerebabán találtam :lol:

Még egy kérdés, hogy utána külön konzultációra be kell jelentkezni a dokkerhez, hogy elmondja mi a pálya?

irises

Halihó Mindenkinek!

Gysmintlegyen:Remélem mára elszálltak a gondok.Egy jó alvás és mindent másképpen lát az ember :)
Kalkata:Valahogy úgy érzem nálam sem lesz ez másképpen.Az elején biztos nem mondom el,csak ha már elkerülhetetlen.Nem vagyok jó a hazugságokban szerintem még el is vörösödök legalább is úgy érzem ég a fejem,ha hazudok :oops: :)
Májuska:Tetszik a kismókusok elnevezés :) Elég gyakran használom a mókuska kifejezést az életben :wink:

Csajok az inzulin rezisztenciát miért kell megnézetni?

Tavi
tavi

Irises!

Szerintem elég a két pontos cukor és inzulin terhelés! Mindenképp mondd az inzulint is. Kérj dokihoz is idôpontot! Nekem sem mondták a kaáliban, de jól tettem, hogy utána jártam!

Kép
lona1

Lili:Csak bejelentem szóban ennyi?vagy van v.milyen hivatalos menete ennek?A munkaügyi jogász nekem is eszembe jutott,de gondoltam ráér,ha gond van.Jópofa ahogy elmondtad a főnöködnek hogy smint teszel majd :)
tavi

Irises: ez a legjobb, a 3 pontos. (én 2 pontosra szoktam menni csak.) Vérvételre kapsz időpontot 1 héten belülre, de dokihoz többet kell ám várni.

Tavi: egyes kutatások szerint az IR összefüggésben áll a teherbeeséssel és a megtapadással, vetéléssel. Pajzsmirigy szintén!

Rólam: 3 napig volt mensi (előtte mindig barnázok, most nem), majd 1 nap barna, 5.6.7. nap semmi, 8. nap barna, ma, 9. nap vérzek.
:shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Szép, viharmentes estét kívánok mindenkinek!

Baba, háttérből csendben drukkolok neked!

Rani, no para, gombócka ott van a pocakban és jól van!

Elmondás: én az elejétől elmondtam, nem akartam hazudni. Teljes mellszélességgel támogatnak, mindig elengednek, ha kell menni. Szerintem ez a legtisztább és a legkorrektebb is.

Puszi :shock: Egy telefon B.dokinak vagy normál nőgyógyásznak? Bár leállított stimunál lehet minden rendhagyó, nem?

Irises: a lista jó, tapasztalaton alapul, érdemes mazsolázni belőle. Voltak, akiknél elkezdték kezelni az IR-t (pl. Katerina) és néhány hónap múlva spontán babásodtak. Szóval hajrá!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Raniko, örülünk gumimacinak.

babaimádó
Kép
babaimado

(((((((((((((Puszedli)))))))))))))))

Alle, köszi :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Puszedli!

A vérzésedet simán zavarhatja a ciszta.Nekem is volt már ilyen nem is 1x:(tudom miről beszélsz,és ugye a supre is ment 2 hétig,az is bekavar.Remélem hamar helyre rázódsz!

Rólam:2 napja szúrom a Gonalt is,picit szurkál a hasam,de semmi külit nem érzek,tök jól vagyok!

puszi Mindenkinek!
keny

Kép

skrisz72

Puszika!
Keny-hez csatlakozom: cisztásodásnál nekem is volt vérzészavar a leállítást követően - utána rendeződött (de egy telefont télleg megér :roll: )

Tavi,
engem is a Lányok "utaltak be" a Mensbe :lol: - és megérte!
A 4. lombik stimu előtt derült ki az IR és a PM alulműk.
Kaális dokim nem feltétlen értett egyet, hogy elmentem...de így vagy úgy: mégis a Mens-es kezelés után sikerült végre a lombik :roll: :P
(én 3 pontos cuk. terhelés+ inzulin, TSH, Ft3, Ft4 + még 2 PM hormon, és emellett Leiden mutáció szűrést kértem, mikor meglett az eredmény - és a Leidenen kívül "mindenem volt", akkor jelentkeztem be oda endokrinológushoz.)

Baba, Irises, Bols++++++++++++++++++++++++++++++++++
Májuska, babaragik!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Puszikám szerintem holnap beszélj dokibácsival, bár szerintem is lehet bármi egy félbehagyott stimunál!!
Tesztet csináltál? :roll:

Alle, Baba nagyon köszönöm igen itt van a kis Gombóc és nem lehet semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem nem bántok meg senkit ha felteszek ide egy képet!
(sajna én béna vagyok olyat csinálni mint Timi :roll: )

Keny drukkkkkk a szurinak!!!

Kép Túrógombóc

Kép

Kép
raniko

Rani, de édi! :lol:

skrisz72

Skrisz köszi tiszta apja!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
raniko

Vissza: Szülészetek, kórházak