Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!
Ma itt van anyós, jött unokalátogatóba. De holnap megy is vissza!!! :lol:

Nagyon irigylem a pancsolós babákat. Mármint,hogy van hol pancsizniuk. Èn is akarok kerteeeeeet!!!!!!!!!! :shock: :x :x Vininek!!!

Gabi!
jó a husileves, látom bejött Kobinak! A fagyasztott kocka is már pürésített volt ugye???

Mi ma brokkoli-krumplit ettünk, szerencsére megette a Drágám. Bár eddig mindent megevett,amit anya adott. 8) 8) Érdekes,mert szerintem neki a cukkini krumplival a kedvence! :shock: :lol:
susy75

miután leoperáltam az utazóágy oldaláról, a homlokát nézzétek

Kép

így alszik az utazóban
Kép

uez a póz csak szemből
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ahojjj!

Na, nem jutottunk el C&A-ba, olyan káosz volt a városban, hogy esélytelen volt eljutnunk bármelyikbe is.... :(
Inkább elsétáltunk fagyizni! :lol:

Este meg megejtettük az első nagykádas pancsit, velem lubickolt Manó. Tetszett neki, bár eléggé meg volt illetődve az elején....aztán Apának ki kellett menekülni a szőnyegekkel, amikor belendült a pancsi.... :lol: :lol: :lol:

Szeles:
Kösziiii, akkor oda legalább nem mentünk volna potyára!

Aida:
Érezzétek jól magatokat! Azért remélem, jól döntöttél...

Andy:
Miki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Mi az, hogy tej nuku? :(

Zöldi:
Polifoam: passz. :(
Húúú, anyósod....mintha Apámat hallanám.... :? Részvétem!

Cili:
Hogy van Danid? Remélem, már lement a hője!
Jaja, napjában többször is vasalunk, mindig egy keveset.... 8) :lol:

Manna:
Édes Domid van, hallod-e! :lol:
Pancsolós képről jut eszembe: ti milyen hőmérsékletű vizet tesztek bele?
Olyan kiskacsát hol vettetek?

Gabi, Zsebi: Nagyon jók a pancsis képet, édik a Manók!

Mush: Én csak a krumpli-almát adom így keverve.
Ákos nagyon szereti, és nekem is ízlik. Hiába, nekünk már csak ilyen fura ízlésünk van.... :P :lol:
bébic

Kubu: nagyon édi ez a gyerek!!! Hogy lehet ilyen pózokban aludni????

Lyndee: szia!!! Remélem Arni hamarosan rendbe jön!!! Sajna velem is ez történt!!!
Vendég

Bébic: ja nem semmi méretei vannak Ákosnak!! Díjbirkózó lesz?? :lol: :lol: Mi kedden akartuk levásárolni a kupont, de nem voltam hanyatt esve a választéktól. Későbbre napoltuk!!!!
Vendég

[quote]a írta: mindenmentes cukkinit megkóstoltam, attól majdnem hánytam, olyan rossz

Dettó. Ákos olyanokat öklendezett tőle, hogy gyorsan el is dugtam.
Aztán végül úgy ette meg, hogy kevertem bele egy kis almát...(de csak ebbe)

Sarmi: Jó kirándulást! :)

Mush: Szopizott már Kincső?
Fejed hogy van?

Bernuska: Jó Balcsipancsit! :D

Kubu: Irigyellek, nekem veszettül jó alvókám van, ami ugye baba mellett felejtős... :?
Marcid hihetetlen ezekkel az alvópózokkal! :lol: :o

Bocika: Gyönyörű mosolya van Mártonnak! :lol: Igazi kis csibész!
Jaj, nemááá, a másik kuponnál is ez volt, alig tudtam vmit venni rajta.... :( :?
bébic

Susy: Brokkoli-krumplit Ákos is csipázza! :lol:

Bocika: Hátjah, úgy tűnik, nem kell majd megvédenem senkitől. :lol: 8) 8) 8)

Van 2 kérdésem:

1. Most 25 fok van Ákos szobájában, 1 rövid ujjú bodyban alszik. Sztetek adjak rá zoknit ilyenkor?

2. Aki 2-es tápit használ: a 2-es tápira nincs már engedmény, ha receptre kérem??????
(ugyanis tegnap helyettes dokinő volt, ő írta fel, ma meg a gyógyitárban közlik, hogy nincs rá egy fillér támogatás sem....csak azt nem értem, hogy akkor mi a fenének recept???vagy a helyettes dokinő bacott el vmit??? :? )
bébic

Sziasztok! Csak egy gyors bejelentkezés! Mától van újra internetünk, ezért igyekszem majd jönni. Visszaolvasni esélytelen, annyit írtatok 1 hét alatt.
Nekem a nappaliban még halomban állnak a bútork, dobozok, néha úgy érzem sosem tudok mindent a helyére pakolni. Gyerkőcök élvezik az új helyet és eddig nekünk is nagyon tetszik. Majd igyekszem jönni, ahogy tudok!
Jaaaa és látom senkinek nem hiányoztam! :wink:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Pár napja mintha be lenne gyulladva valami a bal karomban, baromira fáj a külső éle a kisujjam tövétől majdnem a könyökömig. Ilyenkor este meg még rosszabb. Olyan érzés, mintha megégettem volna, és olykor bele is nyilall. Hát, nem kellemes... Begyulladhatott egy ideg? :?
Ja, és a zalakarosi taknyolás óta a térdhajlatom se az igazi, vannak mozdulatok, amiktől visítani tudnék, ami tök fura, mert egyébként meg szinte nem is érzem.
Jó kelésgyenge vagyok :twisted:

[quote]A írta:ztán végül úgy ette meg, hogy kevertem bele egy kis almát...
Dettó.

Boci: annyira kis csibészke pofija van Mártonnak az első képen. Tünemény!

Susy: aha, levével meg a zöldekkel botmixeltem össze.

Kép

Kép
gabilany79

Enikő: Vigyázz, mert Coca megesz! :D
Dehogynem hiányoztál, de tudtuk, hol vagy! :wink: :lol: És azt is, hogy sietsz vissza hozzánk! :)
Majd muti még képeket az új kecóról!!!!
bébic

Enikő: nekem igen. csak mindig akkor jutott eszembe, amikor épp nem voltam gépközelben, aztán mire ideértem, kihussant belőle :oops: :)

Bébic: Kobin nincs zokni (meg amúgy is lehúzná és a szájába tömné :lol:)
Mennyiért vetted a tápit?

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Ne is kérdezd, sokat.....párom szaladt be érte a patikába, mert úgy rendelték meg, tegnap nem volt nekik. 2990-ért, úgyhogy a 3 dobozért otthagyott 9000 Ft-ot. :shock: :shock: :shock:
Szegény ugye nem tudta, hogy mi van, bár azért gyanús volt neki az összeg, rákérdezett a patikusnál, az meg nemes egyszerűséggel csak annyit mondott, hogy nincs rá támogatás.
(csak azért vagyok mérges, mert ha ezt tudom, megveszem a TESCO-ban jópár százassal olcsóbban! :evil: :evil: :evil: )
bébic

...vagyis sokért... :oops: :)
bébic

Bébic,
body és pelusban alszunk.

Enikő,
de jó hogy jöttél, és igenis hiányoztál. Gondoltam Rátok.
Kitartás, majd amikor minden a helyére kerül és élvezitek az új ház örömeit. Sarkokat megszámolni lefekvés előtt :lol:

kubuspace

Bébic,
melyik tápot használjátok ?

kubuspace

Akkor csak én vagyok ilyen zoknidilinyós? :oops: Folyton attól parázok, hogy felfázik.... :roll: (tudom, hülyén hangzik ezer fokban, de én speciel ilyen vagyok, még egy tűzhányó mélyén is képes lennék zokni nélkül felfázni.... :? :D )
bébic

Kubu: BEBA 2 aktív. (vagyis most még az 1-est, csak mondtam dokinőnek, hogy azé' mostmá' 2-es kéne, nem? mert a dokibácsink fél évesen még 1-est írt 1 hónapig, csak most ő szabin van...de gondolom most már azért ő is 2-est írt volna fel... :roll: )
bébic

beájultam, megyek aludni :lol:

kubuspace

Bébic,
bizisten ma tecsoban 1800-ért láttam a kettest... arra már nem jár semmi. nekünk is felírtak egyest féléves korában, aztán amikor az elfogy akkor váltunk a kettesre.

[quote]
írta:
beájultam, megyek aludni

.... persze előtte vasalunk egy kicsit.... :oops: :lol: :oops:

jóéjt, ne írjatok sokat, vasárnap jövök

kubuspace

Bébic: hát, akkor vagy a doki kaphassa be vagy a gyógyszertáros vagy közösen vagy felváltva :twisted: , mert mi a BEBA H.A. 2 Aktívot asszem 2100 körül vesszük receptre...
Vagy az lehet még, hogy ez a sok buzi július 1-jei változás a tápit is érintette negatívan :evil:
Jövő héten nekem is vennem kell, kíváncsi leszek...
De ha télleg ennyi, akkor megyek én is Auchanba, mert ott még olcsóbb (volt eddig), és nem szívatom magam azzal, hogy telefon a receptért, másnap elmenni érte aztán még kiváltani...

Kép

Kép
gabilany79

Kubu:
[quote]b írta:izisten ma tecsoban 1800-ért láttam a kettest

Na igen, ezért vagyok k...va mérges (bocsi, wááááááááá)!!!! :evil: :evil: :evil:

Már csak azt nem értem, hogy ha nincs már rá támogatás, akkor a dokinő MI A TÚRÓNAK ÍRTA FEL, és miért nem szólt???????!!!!!!
bébic

Gabi: Asszem a patikus valami olyasmit magyarázott, hogy a 2-es H.A.-ra még jár a támogatás, mert az ugye tulajdonképpen spéci tápi, nem "sima". (anno ugye a H.A.-t simán nem is lehetett venni, csak recire)

De ha nem felejtenéd el, és arra jártok mégis, megkuksizod nekem, mennyi az Auchanban a sima 2-es Aktív?
bébic

Bébic: jó hogy! Elméletileg járunk arra pár napon belül, Mushnak is megígértem a habtapit...

Na, menek olvasni. Fable néni legújabb remekét :) Szerintem max. két oldalra fussa.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Köszikösziiii előre is!

Én is visszavonulok (nem vasalni! :wink: :lol: ), mert ez a több napon át éjfél után fekvés, plusz a meleg nem nekem való, puding vagyok én ehhez.... :? 8)

Szép álmokat!
bébic

Morgen,
szemek kipattantak, kialudtam magam. Csak azt nem értem hogy akik egyébként is előttem feküdtek le két órával, azok még miért húzzák most is a lóbőrt ? Ha felkelnek elbeszélgetek velük 8)

Gabi,
szerintem is az van amit Bébic mond hogy a H.A. esetében továbbra is fel kell íratni, ami az egyéb tápok esetében a gyerek féléves kora után megszűnik.

Jön nemsokára a kulcsos ember, remélem ki tudja nyitni azt a f...ing ajtót (bocs) ha nem betöröm. Legalább 90 percet telefonáltam grannymmal tegnap emiatt...

kubuspace

Jó reggelt!

Bebic! Mi a Milupa HA 2-t használjuk, arra 600 Ft támogatás van. Miért nem a HA-t írja föl a doki? A mi dokink alapból azt írja föl, nem csak az allergiás családoknál. Én a tejpépet is fölíratom, abból is HA-t ír föl.

Kubu! Marci nagyon édi az alvós képeken!

zsebi_baba

Jóreggelt!

Kismanóval most keltünk a reggeli szopi után :lol: , Apa még horkol a másik szobában :twisted: .

Kubu: Eszem a szíved, bár ilyen kevés alvással is beérném, mint te.... 8)
Akkor Marcid kitől örökölte a jó alvókáját? :D

Zsebi: Mert fáj tőle a pocakja. :( Sokféle tápin túlvagyunk már (épp most akarok majd túladni a megmaradtakon....), és érdekes módon neki nem volt jó a H.A.-s sem a BEBÁ-ból, sem a MILUPA-ból.... :( csak a sima BEBA Aktív-tól volt rendben a poci. (de annyira, hogyí még mindig ez van, a jóéjttápit Mildibé-t vettem, hát, aznap éjjel nem aludtunk.... :? )

Na, megyek koffeinmentesezek egyet, aztán Manóetetés, utána meg sztem nekifutunk mégeccer ennek a C&A-túrának... :roll:
bébic

hahó

gabi

[quote]A írta:z sztem a BCG oltás

olyan nagy? nekünk csak egy piros pötty és aszonták rá h mekkora!

Kép
andy30

Boci: Nagyon aranyos!!!!!

Gabi: Igen a BCG ilyen csúnya még mindig. Nem lehet, hogy inhüvelygyülladás (na lehet, hogy ezt most nem jól írtam). Az emelgetéstől simán lehet.

Andy! Voltunk a bőrgyógyásznál, aki ekcémát állapított meg. A két karján vannak foltok. Azt mondta a babák fele ekcémás, és egy-két éves korára kinövi majd. Kaptunk krémet, két-három napra szteroidos, majd csak zsírozó.

Kubu: :lol: :lol: :lol: :lol: kockásfejű :lol: :lol: :lol:

Bébic: Olyan a víz mintha kádban volna, talán egy picit hűvösebb, nem szoktam mérni, belemegyek én is :D ha nekem jó, neki is. A kacsát kaptuk déditől, így sajnos nem tudom a lelőhelyet. Nálunk is egy body, zokni nélkül. Ráadásul nálunk elvileg csak 24 van…

Kép
mannababoca

Lassan megyünk biopiacozni, aztán pancsi, délután vendégeskedés, este ugyancsak. Domi ma csak 5-ig húzta első szopira, aztán még durmoltunk 8-ig. 8)

Kép
mannababoca

A szombati pancsiért túlóra díjazás jár :lol: :lol: :lol: .

Kép
mannababoca

Sziasztok!

enikő:sziaaaaaa!Gondoltam ám rád,hogy nm írtam le ide :wink:
Írigy a szép új ház miatt! :lol:

Boci:akkor nagyon egy húron pendülünk! :wink:

Éjszaka:éjféltől 2-ig 10percenként ébredt! :?

tízóraira kapott paszternákot.Ahhoz képest,hogy először kapta,30at letolt belőle. :wink:

KépKép
lyndee

hát én csak lesek, hogy 1-es meg 2-e tápszert kapnak a gyerkőcök.. Nekünk a doki néni mé mindig az ujjszülöttkortól használt HA Prev-et írja fel... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok! Először beköszönök, aztán visszaolvasok, mert tegnap fordítva akartam, így nem jutott idő az írásra... 8)
sinaszi

Kubu! Marcid "kocka(s)" fejjel is aranyos! :)
sinaszi

NAGYON BOLDOG FELEDIKET MILÁN BABÁNAK!

Kép

BOLDOG HETEDIKET ZSÓFINAK ÉS HUNINAK!

Mági: 6 hós koráig mi is a H.A. Start Aktívot kaptuk (a legelejétől).

Andy, Manna: Kristófnak is elég csúnya a BCG helye, ráadásul neki két pötty van egymás mellett :shock: :?

Manna: nekem is eszembe jutott, csak úgy emlékeztem ,hogy akinek volt az ismeretségemben, annak mind a csuklója fájt :roll:
De bármi is legyen, valószínűleg tényleg az emelgetéstől van.

Bébic: kacsákat több méretben a Gulliverben láttam múltkor. Meg a Müllerben is.

Kép

Kép
gabilany79

Orsi! Köszi a cikket! Hasznos volt! Magamat éreztem az első bekezdésben... :oops: :lol:

Musi! Remélem, hogy a mostani éjszaka még jobb volt! Nálunk megint egyre rosszabb! :evil: Hulla vagyok! Már nem tudom megszámolni, hogy hányszor volt fenn! Séta is volt, meg minden...

Bébic! Mesi üzeni: nem is kell olyan fickó, aki nem kitartó és ráadásul csélcsapnak tartja!! :twisted: Na, majd meggondoljátok még Ti magatokat!!! :lol:
sinaszi

Csáó mindenkinek!!!!!

Isteni napunk van!!!! :? :? :?
Danimnak ma hol itt hol ott kopog a feje, és üvölt, reggel óta!!!!
Apa meg költöztet..., egyedül ismét..., de messze van az este... :roll: :roll:
Az éjszakát viszont majdnem megint végigaludta, fél 4-kor szopi, aztán fél 7-ig szunya...

Kubu azt hiszem a te fiadat elcserélhették..., ennyit egy mormota alszik... :D :D :D

Valamit még akartam, de nézzétek el, szőke vagyok...

Kép

Kép
dcili81

Mindenki kis érintettnek boldog félév, illetve hófordulót!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Kubu! Prüntyőkéd nem szeretne összejönni Kincsővel, átadni egy kis alvókát... :D

Kép
mannababoca

Picimet elvitték a piacra, rendet raktam, és most jön a manikűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűr.

Kép
mannababoca

Sziasztok!!!
MILÁNNAK BOLDOG 6. HÓT!!!

ZSÓFINAK ÉS HUNORNAK BOLDOG 7. HÓT!!!!

Köszi a gyerkőcöm dicséretét. Éjszaka jó volt: 1/2 10-től 1/4 8-ig aludt!!! :lol: :lol: :lol: Viszont azóta sem!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ja és ma 3 féle fözit kínáltam neki egyik sem kellett!!! Hogy nézett ki minden, mert nálunk ha nem jön be valami akkor kiveri a kanalat a kezemből!!!!! :twisted: :twisted: Gyorsan kapott egy kis sárgabarack-banán turmixot, aztán majd délután fözit! Remélem nem lesz gond, hogy megkevertem!!!!

Bébic: azért a szekszárdiban mindig kisebb a választék!!! Remélem találtok valami jót!!!!

Na megyek, mert Manócska hív!! Bepróbálkozunk egy alvással! Ja és pont szerelik a vizet, így a hatalmas káoszt a konyhában nem tudom eltakarítani!!!! Bár más nem csinálja meg, úgyhogy rám marad!!! :cry: :cry:
Vendég

Sina: köszi az iwiw-es hozzászólást!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

hahó

hát én el vok keseredve (megint). bocs lányok h mostanában ilyen negativ vok nem akarok senkit lehuzni de eccerűen ez van:(

a pirosodás regusról nem tűnik hanem már hátrafelé terjed a nyakán, nekem tegnap megjött, anyámmal még mindig nemtom mi van, és apával is csak veszexünk.emiatt rossza nyának érzem magam,mert többx már regus előtt zajlott és csak nézett ránk,h mi van:(persze nem tartott sokáig meg semmi de akkor is..
már megint fogytam egy kilót nincs étvágyam folyton szédülök és sirok is.

vmit muszáj kitalálnom mert igy nem mehet tovább!

olvastam egy allergiás könyvet és aszerint most 2 hétre felfüggesztem a hozzátápit én meg vigyizek megint a tejjel tojással stb.-vel és ha elmulik az ekcémája akkor vmi kaja miatt volt. utána egyenként fogom megint bevezetni a kajákat de most nem 3 napig hanem 1-2 hétig adok egyfélét h meglássam visszajön-e neki és hátha rájövök mi a tettes.
ezenkivül elmegyek homeós dokihoz is, rám is rámfér a segitség több téren is.
plusz szervezek kikapcsolódást magamnak mert nem igaz h másfél éve nem voltam sehol! se bnők (el vannak tűnve mióta szültem :roll: ) se semmi. kezdek besokallni, v már be is sokalltam..
röviden ennyi most a tervem remélem jobb lesz tőle minden.

elnézést h megint titeket fárasztottalak ezzel de jól esik legalább vkivel megosztani mert amgy nemtom kivel anyum meg párom ennyi a társaságom hetek óta és hát...

na. most megyek leiszom magam egy kis kólával:)

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Boldog hófordulót kívánok az érintett bébiknek!!!

Andy: Teljesen megtudlak érteni. Sajna mi is állandóan veszekszünk, csak mi utána néha egymáshoz sem szólunk :cry: Vivi meg szerintem érzi, hogy nincs minden rendben. Én néha úgy érzem bedilizek. Egyszer voltam kozmetikusnál és fodrásznál miótaa megvan a Vivi. És rájöttem, hogy igazi barátom nincs, de már nem is akarok, annyi csalódás ért. A veszekedésekben jórészt én vagyok a hibás, kis dolgokon is kiakadok mostanában, a kedvemet meg pillanatok alatt el lehet rontani. Néha azon gondolkozom, hogy szegény Vivi sokkal jobbat érdemelne. Még nagyon sokat kell tanulnunk a szülőségről, és át kell értékelni az értékredünket.
Én tejeskávéba szoktam ölni bánatom :lol:

Köszi mindenkinek a légzésfigyis válaszokat! Már egy hónapja mi sem használjuk.

Vivit megzabálták a szunyogok azt hiszem. Meg van rajta egy lila folt is, pontosabban véraláfutás :shock: . Nem bántjuk a bébit, még mielőtt valaki félreértené!!!!! :D

KépKép
jurmine

Kubu: köszi! Egyszer már voltam Földváron, de most párom kérdezte, mert augusztusba pár napra barátokkal tervezünk menni valahová, csak még nincs meg hová, és nekem tetszik a helyetek :wink: Sikerült ajtót kinyitni?

Gabi: jobb már a kezed?

Mági: gyerkőcök? Nem kapták el? Mennyi a lappangásiidő?

Pancsizós képek nagyon jók voltak, kedvet is kaptam, de még nem vettünk pacsáldát.

KépKép
jurmine

Lyndee: mi az a paszternák? :oops:

Bébim bealudt. Mi lesz így éjjel? Felkelcsem még vagy ne? Na ilyen már rég volt.

KépKép
jurmine

hajajj de fáradt vagyok,később jövök képekkel is. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sziasztok.

boldog hófordulót az érintetteknek.

gabi
én most adtam el a hintánkat 7500-ért és nekünk sem volt jó az ajtófélfára de megoldottuk nézd csak? így.
Kép
Kép

lányok tegnap előtt derült ki hogy külön megyünk a párommal. Én az új lakásba már egyedül fogok a gyerekeimmel menni. Én döntöttem így. Majd elmesélem.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Vera! Hú ezen ledöbbentem! Ez már biztos? Nagyon sajnálom. :cry:

Andy! Jurmine! Én is így vagyok mostanában, sehova nem járok, semmit nem csinálok gyerekek nélkül és úgy érzem lassan bekattanok. Feszült vagyok, persze itt a sok gond és én is sokat veszekszek, sokszor apró hülyeségek miatt. Szerencsére apa jól viseli, de tudom ez nem mehet így sokáig.

Andy! Remélem kiderül mi okozza a bajt Reginél.

Kép
Kép
Kép
erika26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?