Sziasztok!
Hogy bírjátok ezt a meleget? Rólam ömlik a víz egész nap!
Pancsika: pisilés ügyben én annyit tudok hozzászólni, hogy nekem már az elejétől így van, de egyfolytában iszom is. Iszonyat szomjas vagyok, és a cukor miatt rengeteg vizet is kell innom. Úgyhogy én teljesen megszoktam már. Egyébként is én kiskacsa vagyok, és éjszaka ahányszor felkelek, iszok is, így garantált, hogy max. 1 óra múlva újra felkelek. De nem baj.
Orsival a vége felé jött ez elő, az utolsó hónapban, de ott nem volt cukor probléma. Kitartás!
Az ivást mindenesetre ne szorítsd vissza, mert akkor sok fog a szövetek közt maradni, visszatartja a szervezet, és dagadni fog kezed, lábad! Inni kell! Akárhányszor is mész wc-re. Elnézést a hosszas taglalásért.
Etelka: tényleg csinos kis pocika kezd alakulni. Gondolom, a "külső szemlélők" még nemigen veszik észre ruhában, de hamarosan elkezdik majd átadni a helyet neked, mármint az a kevés jóravaló ember, aki még maradt.
Barátnődnek GRATULA!!! Vigyázzon magára nagyon! Csak semmi megerőltető! Az első harmad még nagy rizikót rejt! Csak óvatosan mindennel!
Beagle: a naptejjel mostmár ügyes leszel! Húst én Orsinak utána már szinte naponta adtam a déli étkezésnél, nagyon szerette. És persze hallal is lehetett cserélgetni néha, de én adtam neki egyszer naponta, hogy legyen valami konzisztensebb kajcsi is neki. A sonkás cuccokat is imádta! Húú, 7 hónapos baba mellett már nosztalgiázol? Nem semmi, csodállak érte! Nekem elég sok idő kellett, mire egyáltalán elgondolkodtam a tesó-kérdésen! Belőlem sokat kivett, de ez az akkori körülményeknek is köszönhető. Most másodjára már másképp futok neki, kíváncsi leszek, mennyivel fogom jobban bírni. A másik Jahn Ferences topicot, azt hiszem én indítottam, mikor újra jöttem a babanetre hosszabb kihagyás után, csak épp valami rendszerhiba volt, és nem láttam, hogy ez már van. De úgy rémlik, hogy van még egy másik is, ahol meg már még nagyobb babás anyukák vannak.
Morca: Nagyon jók a képek!! És micsoda szövege van Matyinak!!! Halálos! A dackorszakot nem irigylem, bár én elég jól megúsztam. Kisebb jelenetek és rövidebb időszakok voltak csak, és elég jól túléltük. Lekopogom, nehogy böjtje legyen itt a nagy örömömnek! Sok türelmet kívánok neked, és csak így ügyesen tovább! Nekem hamarabb el szokott szakadni a cérna, de erről még régebben leveleztünk is. Mi is csak emberből vagyunk, de bizonyos határokat sose szabad átlépni, mint pl. a verés, de ezt neked nem is kell mondanom, csak általánosságban jegyzem meg.
Köszönöm szépen a szép szavakat, de azért már várom, hogy kicsit "könnyebbedjek", érzem, hogy sok, nehezen mozgok, nem férek el, melegem van, stb. Ami a hírhozót illeti, Nitacskának megvan a mobilszáma, és ha te is elküldöd, akkor tudlak titeket értesíteni már bemenetelkor és a születéskor is. És Bábaildi is tud infókat adni majd, ha lesz ideje.
Zdori: a strand szupi lehetett! Mi is megcsináltuk a medencét Orsinak a kertben anyuéknál, élvezte is. Iszonat meleg volt tegnap. Most kicsit felhős a ég, talán enyhébb nap lesz, ki tudja.
Ti melyik strandon voltatok? Orsi a Rómaira szeretne kimenni, azt nagyon szereti, de nekem nem nagyon van már erőm ehhez. Majd a baba születése után kiküldöm papáékkal és apával, hadd legyen még nyara, nem kell itthon ülnie velem.
Mindenki vigyázzon magára!
Puszi,