Sziasztok!
Skrisz örülök, hogy jól bírod nagy pocival ezt a meleget. Én poci nélkül is nagyon szenvedek.
Nani engem is megdöbbent milyen önzőek tudnak lenni az emberek. Én nem hagytam ott a fodrászom, sőt ahogy elmondta még jobb barátságba kerültünk.
Tavi nekem sem tudják bent a melóban. 140 km-ről szerintem nagyon nehéz megoldani úgy, hogy nem mondod meg. Én taktikáznék, amennyit lehet ki kell venni szabit, amíg maga az egész tart úgyis védettség alatt vagy, nem küldhetnek el, de ha jól tudom ez a védettség pár hónapra szól.
Májuska nagyon-nagyon drukkolok Neked. Én 37 vagyok "Irises néni".
Puszi sajnálom, a ciszta gyorsan fel tud szívódni. Ne aggódj emiatt, el fog múlni.
Amina Neked jó pihenést és erőgyűjtést kívánok.
Nemevi én sem látom át a dolgokat, pedig benne vagyok. Ma kezdtem a supre-t. Majd belejövünk, a lányok nagyon biztattak
Baba hajrá-hajrá gonal, de jó Neked, hogy már ott tartasz.
Till jövök amikor tudok, két hétig egyébként szabin leszek, amikor lesz a beülti és egyebek, lehet, hogy nem jó ötlet, de nem akartam dolgozni, elegem van ebből az örökös stresszből. Igazából már csak azt szeretném, ha itthon kellene lennem egy ideig a gyerekemmel:)
Elnézést, ha valakit kihagytam. Rohannom kell, nem volt idő mindent visszaolvasni. Holnap a tesómékkal leszünk, van két aranyos kisfiúk
Mindenkinek nagyon szép napsütéses hétvégét kívánok!
"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."