Bocsi Lányok, vagyok, de este csak olvasni tudtam, mert nem engedett be a Babanet
Tobikám!
Istenem, most nagyon boldoggá tettél
Ez már nagyon kijárt egy ilyen veteránnak, mint te
Boldogságos babavárást kívánok
Arra hogy felfogd, lesz időd, de nem biztos hogy elég lesz, én legalábbis még most is néha hitetlenkedve ébredem... hogy jééééé, ez a pocak tényleg itt van
Angel!
Mennyi csodás hír....gratulálok a hazamenetelhez
Milyen husikás lett a Picilány
Mi volt a neurológiai kivizsgáláson?
.......és Lois most elmegy megtömni a pocakját némi fogassal, mintha nem lenne tele így is......
Folytköv.
Seszi!
Köszi
Nyuszi!
Megvannak az elemek, most már minden, zenél, villog, forog, hintáz etc.
Ha mindig arra várnék hogy valaki elvigyen, ha menni akarok, sehova sem jutnék el
De mentségemre legyen mondva, ez egy kisváros, messzire nem tudok szökni
Szóval berekesztetted a vásárolgatást? Meddig kell nyugiban lenned?
Till!
Kafa cuccok! Ti szivacsmatracot akartatok?? Engem annyira a kókuszmatracra beszéltek rá
Kat!
Tök jó, hogy így rendeződött a cukrod
Én feküdtem NST közben, kényelmes volt teljesen, sajnálom, hogy téged kínzószékre ültettek
Meg még ez a a paráztatás is........
Szandra árul, vagy árult pihenőszéket, de az nem hinta, de az is klassz. Nekünk hinta van + pihenőszék egyben, remélem valamelyik funkcióját szeretni fogja a KisPasi
Viktu!
Köszi
Szerintem bármelyikünk bevállalná a te szülésedet előre látatlanban (én legalábbis tutira
) Ilyen tempó mellett még jó hogy nem kell Eda
Konak!
Mikor mentek, attól függ
De igazából remélem, hogy már igen, nem azért mert bármi bajom lenne, csak mivel a dokim szavaival élve
" ez a gyerek kész van", inkább most már bújjon ki, hogy jól szemügyre vehessem
Hova utaztok??
Skrisz!
Sajnálom, hogy nem jött össze a palacsintázás
Szerintem kezdjük el már most szervezni a babásat mondjuk szeptemberre, engem (minket
) strigulázhatsz is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2009.07.02 19:56-kor.