Hello!
Annus: mi 3an voltunk egy szobában, szerencsém volt, mert megüresedett az a szoba mire lekerülte, amit a császrosoknak találtak ki, itt voltak legalacsonyabban az állítható ágyak, a többi szobában mind magasabb volt. Még jó, h súgtak, hová kérjem magam. A két szobatársamnak kinn volt éjjelre a babája, de én aludtam tőle, nem sírtak szerencsére. Hajnal 3kor meg hozták a fiamat is etetni, direkt kikértem a kék fény alól.
Kexi: szép nagy a pocakod! és már neked sincs sok hátra!
jól nézel ki!
Kfmares:
gratulálok az esküvőhöz! nagyon szépek voltatok! remélem a trónörökös is megérkezik hamarosan!
Csige: gratulálok a kislányhoz!nagyon szép neve lesz!
ügyes voltál a vérvételen!
Rólunk:
ma voltunk egy hónapos tanácsadáson, 4050 g a drágám, ismét hízott 200 g-t egy hét alatt. És nőtt egy cm-t!
Ha így haladunk karácsonyra jók lesznek a 62-es ruhák
.
A gyereknek tök jó rendszere van jó két hete. Eszik 9, 12, 16, 20 óra felé, plusz hajnal 2 és reggel 6 felé, attól függ, h mikor alszik el. A v.nő szerint meg gyakrabban kellene etetnem, de ennél gyakrabban hová? ha 3 óránként mellre teszem, akkor is csak 6szor eszik 1 nap, mert ugye éjjel hagyjam aludni, simán alszik 5-6 órát egyhuzamban ha olyanja van. Most hallgassam az anyai ösztönre vagy a v.nőre és borítsam fel a bébi rendjét?
Amúgy minden ok, csípője rendben, így nem kell menni csípőszűrésre. Szeme sarkán látszik még a sárgaság, de szerencsére nem kell vérvétel, mert elég élénk.