Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a sok segítséget. :)

Hát akkor jó úton haladok, és látom többen átestetek már ezen akkor mégsem a világ vége.... :oops: Anyósom masszírozza, én nem bírnám, mert ha csak hozzáérek bepisilek...inkább más csinálja az a biztos, de mondtam is neki, hogy kimaradt a vajúdás a mostani szülésemből, na most megkapja a világ. :lol: Sajnos szoptatni nem nagyon tudok, mert nem jó a bimbóm, bimbóvédővel meg véresre szívja a babu, és szerintem alig jön neki valami, mert már mérjük és amikor azt hittem, hogy most rengeteget szopizott, felrakom a mérlegre és nem mutat többet... :( De a kórházban is ez volt, 10 grammokat evett, volt, hogy fél óráig 2 mellből...azért is adtak már ott neki tápszert. De ha túlleszek ezen a tejlázon, akkor valamit kezdek ezzel is, vagy még előbb nem tudom, mert hiába fejem le a tejet (most volt dokibácsi, mondta, hogy nyugodtan adjam oda neki a lefejt tejet)hiába, hogy úgyis anyatejet kap, azért szeretnék rendesen szoptatni... Védőnő, vagy szoptatási tanácsadó...de sokan mondták már, hogy még pici, majd ha nagyobb lesz, akkor erősebben tud majd szívni, akkor fog menni. Na, de ha gyengén szív, akkor miért lett mindkét mellbimbóm mellbimbóvédő mellett sebes??? :shock:

Noémi!

Közben az is kiderült, hogy hasfájós a drágám, állítólag a frontok hatnak rá, azért éjszakázik... :roll: Szegény, tényleg tekergett össze-vissza egész éjszaka... :(

Kép
Kép
tabati

Csillag!

Majd nyomd már nekem a Borcsa 1 hós adatait (2-ik hót kihagynám, majd legyen 3 hó, 6 hó s 1 év)

Kép
kissmanó

csajom ma rengeteget zabált. reggeli, ebéd korábban (cserébe korábban feküdt le, s nem bal lábbal ébredt mint a reggel), felkelés után is zaba, hazajött apa, hozott cserkót, dinnyét...abból is bepakolt, erre most elcsent a konyhában a tálról 1 gofrit, s azt zabálja, s köszben szövegel: papál, papál.

Tabati: bimbóvédőben is van több méret. Tuti jó méret a Tiéd? Ehhez én nem értek, lányoknál ilyen nem kellett, nem is próbáltam, a fiatalúr pedig egyszerűen inkább éhségsztrájkolt, de műciciből köszönte, nem volt jó a kaja.
Amúgy nem bíztos, hogy a hatalmas nagy szívóképességtől sebesedtek ki a bimbóid. Ha rosszul kapta be, attól még inkább sebesedhet.

Kép
kissmanó

Lányok: rosszul emléxem, avagy Orsica azt írta legutoljára, hogy ha nincs eksön, akkor szerdán (ami ma van) indítja a doki?
tábliban nem szerepel semmi, izé...senki.
Róluk valaki kap infót?

Kép
kissmanó

Helló Lányok!

Még nem tudtam visszaolvasni, ezért nem is reagálok, csak gyorsan jelentkezem, hogy itthon vagyunk!
Tegnap jöttünk haza és most már értem, hogy miért nem jött senki, amikor én meg itt ültem és bosszankodtam, hogy mi az , hogy senkinek nincs ideje??? :evil: Egy kisbaba eszik -alszik,...aha...BOCSÁNAT!!!!! :D Értem!
Na, szóval igyekszem jönni képekkel, storyval, olvasással!
puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
mukkancs

öööö, Zsu: ha még olvasol....Rólatok ki nyomja az infót? Mert ugye a tábliban Anuk van, no de ő most net nélkül van.

Gézukám ma először fogadta el a cumit s szívja hatalmas nagy élvezettel. most a pihiszékében nyomja, betakarva (kissé fázós a lelkem) s cumi a szájában.

Preta: még azt akartam mondani, hogy az Infacol használatiján az áll, hogy felbontás után 1 hónapig használható fel.

Kép
kissmanó

Mukkancs: szóval eszik..alszik....AHA.
soxor aludna, ha hagyná a tesója.
most is úgy kellett kikönyörögjem, hogy ne akarja már sem megsimizni, sem megpuszilni, s ha a kezét kivette a takaró alól, akkor nem kell visszagyömöszölni.

Kép
kissmanó

Ja, amit akartam még:

Tabati: akkor pontosan melyik nap is szültél? Mert nem volt nekem teljesen világos, s nem akarok hülyeséget írni a tábliba.

ááááá, ismét a kezét akarja betakarni. :roll: :x

Kép
kissmanó

Na igen! :D pár fotó: Kép Kép

Kép

Kép
mukkancs

Mano, Heni, köszi a gyors vàlaszt, akkor ez könnyebb kör lesz, mint gondoltam, recept nélkül. A sab simplexet most adtam neki, oriasira nyitotta a szemét a csodàlkozàstol, nagyon izlett neki :P olyan cuki volt, egy percig élvezte a felfedezett uj izt :P :P

Egyebkent tejhiany ide vagy oda, kisfiam 2 het alatt 3 cm-t nott, 510 grammot hizott, a feje is 1cm-rel nagyobb, szoval ö jol elvan ennyi tejen, ma pl. 11h ota kb 50ml ment le, 4-5-szöri probalkozasra. Remelem nem beteg, csk a höseget birja nehezen... :roll:
preta

Preta: hőséget tényleg ki bírja? ilyenkor a felnőtteknek sem megy a sok kaja, babáknak miért menne?
emléxem 2 éve a Gréti születésekor is ez volt a téma az anyuciknál.

Mukkancs: jóképű a legénykéd! :wink:

Kép
kissmanó

Ja, a keresztszülö problema nlunk is fennall: a parom huga igazan a sziven viseli a babo sorsat, ajandekokkal halmozza el, naponta hiv stb. Viszont van egy batyam is, aki viszont az ilyesmihez eleg pasi, szoval eddig egy sms meg egy telefon jött a reszeröl :roll: Nem is tudja, mit kerdezzen...Viszont Anyukàm tutira vérig sértödik, ha nem a mi csaladunkol valasztunk keresztszülöt... :?: mar igy is eleg feszült a viszonyunk, mivel még nem vagyunk összehazasodva :oops: hàt még ha elöallnék, h. soginöm lenne a keresztanya...Kicsi a csalad, de nem egyszerü...mindig lavirozni kell, hogy ne serüljenek érdekek (no nem az enyemek, a màsoké...)
preta

Most làtom, milyen joltaplalt kis babokat hoztok haza a korhàzakbol! :P Mukkancs, nàlatok sincs szo alultàplàltsàgrol... :P Cuki
preta

Helló!

Itt voltak az ikrek! 3 gyerekkel 2 felnőtt! Ki vagyok purcanva!

Folyamatosan etettünk! Mi csak gyorsan bekaptuk, amit főztem, aztán újra babáztunk! Fáj a fejem, Áron 1/2 4 óta alig alszik. Most éppen pár perc nyugi van (pihenőszék seggrázó funkcióval)...

1/2 4-kor Áron szopizott, aztán 150 tápot evett! Azt hittem ettől majd jóllakik - 2 óra múlva úra evett 60-at...és most megint cicizett...hihetetlen!

Viszont a csajok isteni hurkásak! Megnyugodtam...Áron teljesen jó húsban van, még simán hízhat! :)

Megyek, mindjárt fürdetés!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Tabati, nekünk az Infacol nagyon jól bejött a pocifájásra! Újszülött kortól adható! A lényeg, hogy folyamatosan add, mert csak akkor hat!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Hű, Noémi, nekünk nem kell folyamatosan az Infacol... ha egy adagot (vagyis inkább felet) megkap, elmúlik minden baja. Bár az is igaz, hogy Benitó csak "alkalmankénti hasfájósnak" mondható, a védőnő szerint nem ilyen az igazi hasfájós baba. Szerintem meg ha fáj a pocija, akkor az bizony igaziból fáj... mindegy, ma megint megállapítottam,hogy a védőnőnk még mindig nem jobb, mint amilyen a várandósság alatt volt.

Manó... hát, igaz, ami igaz, nem alszom túl sokat. Persze nem azért, mert Beni nem alszik, ő alszik eleget... nekem viszont mindig van mit csinálnom. Az a baj, hogy az én alvásigényem eddig is minimum 10 óra volt... most ha csak 2x kel fel éjjel enni, akkor is nehezen alszom vissza, és hát aludni egy bébi mellett nem olyan egyszerű úgy, hogy közben meg legyen itthon minden csinálva. És napközben amúgy sem nagyon tudnék. :( Hát, mindegy, nem bánom, hogy így van, talán nem is tart már soká...

Tabati, remélem, már nem vagy lázas...

Heni

Kép
szheni

Áron sem az a klasszikus hasfájós baba...de néha fáj neki, gondolom ebben közrejátszik az a hatalmas mennyiség amit megeszik.
Mi napi 2x - 3x adunk neki infacolt, megelőzvén hogy fájjon neki. Ez így bejött, mert amióta kapja nem fáj neki nagyon...

Végre úgy tűnik elaludt...elmegyek, letusolni, és bezuhanok az ágyba! Egyébként én is úgy vagyok mint Heni...itthon is szeretnék mindent megcsinálni, és napközben én sem bírok aludni.

Lehet kicsit csökkentem az itthoni feladatokat..a ma délelőttömet a vasalással csesztem el (pelenkák)..lehet hogy kihagyom ezentúl...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Babás képek cukik, legjobban most Heni vigyorgó Benitoja jött be!

Tabati, kitartás, szegénykém!! Remélem, már jobb. Ja, Borcsára is mindig azt mondták, hogy még kicsi ahhoz, hogy rendes erővel szívjon. Na, ma 3850 g, és még mindig keveset szopik. Ez engem elkeserít, bár állítólag lehet még jobb. Remélem, Noé nem fog ennyit bénázni.

Zsu szerintem tud majd nekem írni, meg van neki a számom. Manó, majd küldöm az adatokat, de egyszerűenm nincs erőm előkeresni.

Ma Borcsa egész nap (és SZÓ SZERINT EGÉSZ NAP) ordít. Most van végre egy kis kuss, hátha éjszaka alszik. Totál ki vagyok Istvbán is, aki szintén itthon van, hála a közalkalmazotti napnak, vagy minek. Szval üvöltés: kaját alig eszik, bukik eg y csomót. persze óra múlva megint üvöltés, vizet merek csak adni, abból si kiköp. És ez ment egész nap. szerintem a meleget viselte ennyire rosszul szegénykém, tiszta izzadt is volt du. pl. Én kb 3kor tudtam normálisan felöltözni, addig teljesen kész voltam, azt se tudtam, hol vagyok, csak ott az ágyban az üvöltő gyerekkel (István de. nem volt itthon). Ez a leghorrorabb nap eddig. István este odajutott, h kitalálta, biztos az a baja a gyereknek, hogy fogzik, na, mondom, az még kicsit korai lenne. :) Szegény, szegény Borcsa nyert két teljesen kikészült, idegbeteg szülőt...
megyek is aludni, amíg lehet.

Ja, lakás-takarítás...ááá...örülök, haq kaja megvan. Így, hogyy még mindig egy óráig tart egy kaja, ma már hisztirohamom is volt fejés közben... Szerencse, hogy az Istvánnál korábban takarító néni ismét "száguld", holnap de. jön.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Nektek elmúlt már a linea negra? én szülés után vettem észre, és még mindig megvan, márha az az... :?

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Tabati, sajnálom a tejlázat, remélem azóta már sokkal jobban vagy!

Heni, Manó, Kata, Mukkancs, a babafotók egyszerűen tündériek!!!!:)

Noémi, készültek képek a három bébiről? Biztos nem lehetett egyszerű három babával... ezért én nem is irigylem az ikres anyukákat, gyönyörű dolog lehet ikreket nevelni, de dupla annyi türelem és idő kell hozzájuk... ha belegondolok, hogy lenne két Dávidom, hát még annyit sem aludnék, mint most, és így is zombinak érzem magam :D
Végül melyik leányzó volt a szerencsés, aki Áronnal egy babakocsiban lehetett? :)

Lányok, teljesen kész vagyok, Dávid alig alszik, amióta ezer fok van... ezért nem is tudok sűrűn jönni. Plusz a pocakfájás, nálunk sajnos minden evés után van, eddig teával próbálkoztunk enyhíteni, de semmit nem ér (se a mecsek, se a babamosoly tea nem jött be...). Ma veszek homeós bogyót, hátha az segít... valaki adott a kisbabájának egyébként? Vagy az Infacolt és Espumisant próbáltátok? Arra gondoltam, a homeós cucc csak természetesebb, mint az espumisan, ezért szívesebben adnám azt Dávidnak...

Heni, sajnálom a védőnőt, hogy ennyire használhatatlan... nálunk szerencsére a babás dolgokban sokkal normálisabb, sok ötletet tud adni, és nem is csesztet szerencsére túl sűrűn.
Tényleg, Lányok, Hozzátok milyen sűrűn megy ki? Hozzánk csak egyszer jött, mikor hazajöttünk, legközelebb akkor fog, amikor Dávid egy hónapos lesz. Mondjuk, telefonon beszélünk, hetente kétszer legalább felhív,és egyenlőre ezt elégnek is érzem, csak már több embertől hallottam, hogy csaaaaaak ilyen ritkán jön ki????

Csillag: linea negra nekem még nem múlt el, mondjuk mi még csak ma vagyunk három hetesek... nem tudom, mikorra mondják, hogy múlni fog, lehet hónapok kellenek hozzá??

Dávid ébredezik, megyek is, szopiidő van :)
Kitartást a meleghez Minden babának és mamának! Nekem már kevés kitartásom van hozzá, nem bánnám, ha jönne egy-két hidegebb nap...
magdii

Magdi, Csillag, köszönjük a dicséreteket... igazából az összes babakép csodaszép.:) Manó gyerekei zabálnivalóak és persze a többi kisbaba is. Tényleg öröm benézni ebbe a topikba. :) Hozzánk a védőnő egy héten egyszer jön, de mindig azt mondja, hogy csak azért jön, hogy felüdüljön. :) Naja...:):)

Heni

Kép
szheni

Jó reggelt!

Tiszta szerencse éjféli szopi előtt tisztába tettem a fiam, mert hajnali 5-kor egy olyan hatalmas kakit nyomott, hogy a matracon is átfolyt volna. Mikor kicsomagoltam, még egy hatalmasat lőtt a szabadba is. Pelenkázó, asztal, popsitörlős doboz...mind-mind úszott a sárga cucctól. Akkor értettem meg, hogy miért volt tegnap du. egy rakat nyűg a pindurom. Feszítette a kaki. Aztán bezabált, rá 2 órára ismét felébredt, ismét zabált, bő 3/4 óra magyarázás után ismét kaja, már azt hittem kidurran. Persze szembejött a cicivel ismételten a fölösleg.
Szal zajlik felénk is az élet.
Tegnap is egész nap borongós volt az idő, meg lánykám zsák hiszti, így nem is mentünk ki. Du. 4 óra magasságában kidugtam az orrom, hát meglepődtem milyen fülledt meleg volt (30 fok). Kicsi fiamnál 19 és 21 fok között mozgott a hőmérséklet, szóval bent jó idő van.

Mi is köszönjük ám a képdicseket.

Sajnálom a nyűgös babókat, meg a szülőket. Eddig (kipikopikopp) szerencsére nem játszik nálunk a pocófájás, ha az is lenne, kérném a felmentő hadsereg mielőbbi megjelenését.
Szerencsére abszolút mélyvíz 4 gyerekkel egyedül csak augusztusban lesz előreláthatólag, de őszíntén nem várom. A sulikezdést még annyira sem.

Na, ébredés van, asszem jelentkezik a következő adagjáért.

Tabati! Jelentkezz, számolj be hogy haladtok a cici gyuszitlanosításával.

Csillag: míg még megszületetlen babók is vannak, addig ráérsz az 1 hós adatokkal. Utána úgy is csak a 3 hóst kérem (ha adjátok :wink: )

Amadea: Nórinak boldog hófordulót!

Kép
kissmanó

pálinkás jó reggelt csajok! :D

no, tegnap elvileg megtanultam kendőt kötni :) nem nehéz csak gyakoroléni kell hogy elég szorosra kössem, kicsit bátortalan vagyok, nem merem meghúzni..mert összenyomom érzésem van először rajtam az volt a gond hogy CICI-közelbe került..-ez a gyerek egy vadászkopó, ha megérzi a ciciszagot akkor beindul akár éhes akár nem...cuppog feszít fejelget keresi a cicit, na ezért először nem ment...kapott 2 szippantás cicit és megnyugodott, utána sokat kellett vele sétálgatni megg táncizni, mert kicsit fura volt neki hogy hol a fenébe van de aztán megnyugodott, nézelődött...de háát szegénykémnek meg nekem is folyt a víz a mindenhonann de ez egy vastag kendő volt...remélem az enyim nem lesz ilyen meleg

ma 12:10re megyünk 1 hós vizsgálatra ilyen időpontot...vazzzzzzzzzzzzzzzzzze

du meg pedikűröshöz megyek közben após sétál Lilivel...aztán megyünk dm-be mert minden elfogyott (pelus, törlőke...) és ma elhatároztam becélzom este apáját, nem bírom tovább, készpasszzz meg lehet vetni egy nimfomán állat vagyok de úgy hiányzik...jajj akkor gumit is kell venni, tejóég milyen rég vettem olyat olyan régmint tampont..azt se tudom miaz

nincs valakinek valami tuti cumibenttartó ötlete????

tabati: cicid?

képek szupik...

én is dobok, ez a vigyor apáé, minden reggel...én nem kapok...

Kép

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!
Jajj, nagyon szép minden baba a képeken!!!!

Tabati, sajnállak a tejláz és a cickóbelövellés miatt. Nagyon szar tud lenni. Nekem a kórházban durrant be. Rácsatlakoztattam egy ipari mellszívót és csodát művelt :D Azóta semmi. Illetve egyszer találtam egy csomót a bimbóudvarban, de Zéti kimassírozta a szopizásoknál.
A forróvizes borogatás tényleg sokat segít, illetve ha négykézlábra tudsz állni, akkor a gravitáció is sokat segít a fejésnél. Sok sikert! Utána hidd el, sokkal jobb lesz.

Infacol nálunk is bevállt.

Kismanó, Gerda csúcs ezekkel a pisis sztorikkal. Gondolom Neked már annyira nem tetszik. Én is próbálkozom a tejszaporítással. Alkoholmentes sörök, Lactoherb, regeteg ásványvíz. Fejni már nem nagyon tudok. Kb. annyi van, amennyire szüksége van. Azért még gyarapodik napról-napra. Még nem adom fel. A védőnő is nagyon sokat segít, biztat. Jön hetente.

Alvás: Hááát, napközben mostanában elég keveset alszik. Szerintem a nagy meleg miatt. Éjszaka viszont egy angyal. Tegnap este 10-kor tologattuk a kertbe, mert nem akart elaludni. Utána evett, aztán felborult, mint a büdösbogár :D Reggel 5:30-ig nyomta a szunyát. Annyit nevetünk rajta a férjemmel. Az ébredések szenzációsak. Úgy nyújtózkodik és nyög, mint egy felnőtt. Este a mérlegelésnél már úgy bealudt, hogy vigyázfekvésben volt a mérlegen. Le akartuk fotózni, de csak vakuval lehetett volna, úgy meg nem akartuk. Szóval jófej a gyerek. :D

Pusszantás mindenkinek!

KépKép
süni76

Ja, egy kérdés: a gyermekágyi vérzéssel Ti hogy álltok? Én mikor hazajöttünk a kórházból, már alig volt. Aztán teljesen elmúlt, de vasárnap óta mindennap jön egy nagy adag. Nem egész nap, csak 1x, de az mennyiség. Dokival beszéltem, mondta, hogy mérjem a lázam és ha 37,5 fölé emelkedne, akkor menjek illetve hívjam fel ma, ha van valami. Ma még nem volt vérzés, így még nem telefonálok. A varratszedésnél (hazajövetelkor) megvizsgált uh-val. Mindent rendben talált.
Nálatok mi a helyzet?

KépKép
süni76

Amadea, köszi a vonalzó dicséretet. Nekem is nagyon tetszett a szöveg, ezért választottam. Kár, hogy nem tudom Zéti fotóját beilleszteni.

KépKép
süni76

süni: nekem a kórház után kb 1 hétig szopik után volt még maszat, de aztán semmi...csak akkor baj ha friss piri vér jön...akkor az jelezhet valami bentmaradt cuccot, de ha megnéztek uh-val akkor nincs gond, engem is megnéztek a láz miatt és minden rendben volt...a barna, narancs, sárgás cucc tökéletes, a piros és a zöld a gáz !!!!

Kép
Kép
mniki84

lilinek köldöksérve van :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :(

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Niki!
Cukor a csajod!!!
Sérvet sajnálom :( , de a köldöksérvek nagy része ebben a korban magától gyógyul. Van vele valami teendőtök?

Süni!
Nekem egy hétig volt vérzésem, aztán pár nap szünet...kezdtem örülni....és akkor megint előjött :( ...tegnap előtt óta viszont megint nincs....most már egy darabig kíméljen meg, így is vérszegény vagyok :( ....

Manó!
Köszi a köszöntést Nóri nevében is! :wink:

Védőnő:nálunk 1x volt...tegnap mi mentünk tanácsadásra.....nem mondta, hogy bármikor is szándékozik jönni....

Csillag!
Nekem is megvan még a linea negrám, bár sokat halványodott.
Ordításért nem irigyellek!

Mukkancs!
Nagyon édes a fiacskád! Jó sok haja van neki is :wink:

KépKép
amadea

Zsu!
Drukkolok nektek!

Manó!
Aranyosak a gyerkőceid!!! :wink:

Tabati!
Jobbulást! Én is műcsöccsel szoptatok :( , lehet, hogy tényleg rosszul kapja be, azért szívja véresre....Én személy szerint nagyon utálom, de a cumisüveg után nem bírt el a drágám a picike bimbóimmal, azért jó lenne szépen leszoktatni róla...

KépKép
amadea

nem modnott semmit azt mondta minimális, kinövi, de anyósommár elkezdte hogy ragasszam le, csúny alesz, műteni kell...stb, kivagyok tőle...

mi is műcsöccsel eszünk, mi azért mert annnnnnnyira folyik a cicim hogy 2 méteres körzetben minden tejes lesz, ő meg úszik, és sír mert a fülébe is folyik, azt kicsit összeszedi és csak nyelni kell, és pihizni is tud evés közben úgy hogy nem lesz tele a szája...dokinéni szerint nem baj akár egy évig is használhatjuk a lényeg hogy tejet szopizzon.

Kép
Kép
mniki84

éccaka álltalában nem annyira "rafkósak" a bébek, ha anyának van türelme, olyankor kell bepróbálkozni a "műcsöcs" elfelejtésével.
hátha.

Orsica, Zsu: jobban izgulok így a végén értetek mint mikor nekem kellett 11-én bemenni

Kép
kissmanó

Niki!
Nem szabad leragasztani! Ki fogja nőni!!!

KépKép
amadea

Sziasztok!

Az éjszakánk szörnyű volt!!
1/2 9-kor etettem, utána keltünk 1/2 1, 3, 1/4 7, 3/4 10...ki vagyunk purcanva!
Délelőttöt végigaludta, most 2-kor szopizott a mérleg szerint 170-et!!

Szerintem az éjszakai szenvedés a meleg miatt volt - ahogy olvasom a többi babát is megviseli! A vizet viszont nem fogadja el... :?

Niki, nem mondták, hogy hason kell fektetni? Nekem mintha azt mondta volna a védőnő a köldök leesése után, hogy a sérv miatt (megelőzendő) fektessük sokat hason. Nekünk bejött, nagyon megnyugtatja..

A védőnő, hozzám hetente jár - szerencsére hétfőig (akkor lesz Áron 6 hetes, ill. pénteken, de a védőnő hétfőnként jár), utána meg havonta 1x fog 1 éves korig. Én tök feleslegesnek érzem: mindig mondja, hogy mondjam a kérdéseimet...de nekem többnyire nincsenek, és még én érzem cikinek!
Viszont most úgy tűnik le tudom mondani a hétfőt. Beszéltük a barátnőmmel, hogy tegnap nem tudtunk beszélgetni, így vsz hétfőn én megyek le hozzá Áronnal Ráckevére...:)

Ja végül Áron egyedül volt a mózesben, mert ő aludt a lányok pedig ébren voltak, és már olyan nagyok...

Mindjárt teszek képet is! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

én alatatnám hason, de megfordul...én se akartam elhinni, de tegnap is hisztipanna volt, mondom jó akkor irány a hasad, lerakom , 2 perc mulva a hátán van, eljátszottuk 5 ször...videóra is felvettem...utál hason... :(

és ezt ma a dokinak is megmutatta, meg is lepődött hogy "mivan sétálni nem akarsz már he :D ??!!"

Kép
Kép
mniki84

Kép

ÁRon a csajok között...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Dávid alszik, már lassan két órája!!!! Ez rekord vasárnap óta. Lehoztam a műterembe, itt pár fokkal hűvösebb van, úgy látszik, ez kellett a jóízű alváshoz :) Lehet leköltözöm ide éjszakára, hátha hamarabb elaludna éjfélnél...

Noémi, nagyon nagyon édes ez a kép a három kisbébről, milyen szépek mindannyian!!!! Áron csücsörít a képen? Dávid is szokott, ilyenkor annyira édes, nagyon bírom :D

Niki: Dávid meg pont hason imád aludni :) (már amikor alszik ugye...) A sérvet sajnálom, de biztos nem lesz semmi gond vele!

Süni: nekem három hete folyamatosan van vérzésem :? Egyre kevesebb, de jó lenne, ha már egyáltalán nem lenne...

Védőnő ezek szerint nem jár keveset hozzánk, bár tényleg nem bánom, hogy nincs itt minden héten. Eddig ha kérdésem volt, vagy itt a fórumon segítettetek, vagy megnéztem a neten illetve könyvben.
magdii

Hasfájásra a homeos bogyókat senki nem próbálta? Esetleg vélemény róluk?
magdii

Noémi!
Nagyon csúcs ez a kép :D :D :D

KépKép
amadea

Sziasztok!

Hazajottem Lorkaval a Balcsirol, van egy csomo elinteznivalom, hetfon megyunk vissza. Es nagyon bator voltam, mert vonattal jottunk, senki nem tudott kocsival hozni. 1. osztalyra vettem jegyet, azt gondoltam, egyedul leszunk, hat tevedtem. :(
Rohadt meleg volt, szopiztunk, hosszu volt, de kibirtuk.

Tabati!
Remelem, jobban vagy mar. Ez a nagy nyomor szules utan, mikor a sebed mar nem faj annyira, jon a cici. :) Ha jol sikerul kifejni, par nap alatt be fog allni. En a gyulladast megusztam, de volt 3 nagyon fajdalmas napom.

Mano!
Milyen adatokat kuldjunk? Kicsit lemaradtam. Bekerul a tablazatba, vagy ujat csinalsz?
Elkepeszto, hogy fel litereket tudsz fejni egy cicibol. :D
Nalatok mukodik az anyatejleadas? Vagy elteszed fagyasztoba?

Noemi!
Gyonyoru a 3 baba! :) Igazsag szerint en kiegyeznek olyan ejszakaval, mint a tied volt, sajnos mi altalaban tobbszor kelunk. 2,5 ora az altalanos, neha elofordult mar 4 is. :(
Erdekes, hogy sokkal jobban birom, mint az elso babamnal. Akkor nagyon ki voltam purcanva.

Suni!

Lorka is igy nyog, annyira edes! :D Rajottem, hogy ilyenkor mindig segit a plussz bufi.

Mukkancs!

Milyen volt a benyomasod a Klinikarol?

Udv,
Agi

KépKép
lys

Sziasztok!

Ma hazajöhettünk!
Köszönjük a gratulációkat,én is nagyon gratulálok az azóta született babáknak!
Késöbb jövök majd részletesbben ha megszoktuk az itthonlétet!
Egypár kép:

Születése napján pár órásan:
Kép

1 naposan
Kép

2 naposan
Kép

Puszi mindenkinek!
20140328174041

Áron édesen nyomul az egyik kiscsajrao!! :lol:

Magdi:
a colocynthust próbáltam, egy kicssit enyhített rajta. Viszontnem adtam 2 óránként, így van a könyvben, mertbazt sokallom. Én espumisan/infacollal együtt adtam. ha székrekedése van, próbálj kis laevolacot, napi 2x 1ml.

ma jobb volt, de most olyan meleg van, h folyik rólam a víz. a dut Borcsa is nehezebben viseli.

már megint hamarabb éhes, viszont egy csomót bukik. fogalmam sincs, most mit tegyek!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag, köszönöm! Én is ezt a bogyót vettem, a gyógyszerész csajszi azt mondta, napi kétszer 5 golyót adjak. Abban a könyvben, amelyikből kinéztem, abban óránként 5 golyót ír :shock:

Itt most esett egy nagyot. Picit jobb lett a levegő. Remélem ettől Dávid jobban el fog tudni aludni. Vagy megyünk a műterembe :)

Dávidon én is észrevettem, hogy többször és hamarabb kér enni. Remélem csak a növekedés miatt, és nem a tej mennyisége kevés (pár napja nem méricskélem, mert a meztelen súlya tökéletes a védőnő szerint)

Megyek, mert felkelt és sír de nagyon...
magdii

ZSU írta 19:11kor:
Szia!be kellett feküdnöm, 1 ujjnyira vagyok nyitva. szóval még semmi, doki szerint spontán be fog indulni. türelmem semmi, egyedül vagyok egy szobában.
HAJRÁ, ZSU!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Ma vagyok először teljesen egyedül Borcsával. Istvánnak el kellett utaznia, első fürdetés, első éjszaka... És István ma kialudhatja magát... irigyked...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Magdi, az jutott még eszembe, hogy nekünk a doki ajànlotta, hogy probaljuk ki a laktozmentes hypoallergén tàpit - van direkt hasfàjos babàknak. Nem mondom, hogy azota nem volt "rohama", de kevesebb, mint elötte. Ti mit hasznàltok, esetleg hàtha ez (is) a baj.
preta

Magdi, nálunk is segített a csökkentett laktózos. Bár ugye pont akörül lett szinte csak tejcsis, de az a pár alkalom, amikor tápot kap, már nem vált ki heveny hasfájós rohamot. Kérdezz rá dokinéninél. Ami nekünk van, az Novalac AC1, csökkentett laktóztartalmú.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Preta, Csillag: tápszert Dávid még nem kapott, eddig csak anyatejet evett. Felírtak ugyan egyet, tartalékba, de még nem adtunk neki (annyit tudok, hogy Milupa, meg is nézem alaposabban, hogy milyen). Most elaludt, de hogy mitől,nem tudom, mert 1. evett fél hétkor, fél nyolc után picivel, szóval jól lakott szerintem 2. esett az eső, és esőben mindig elalszik :) 3. kapott homeós bogyót
Na, ettől legyek okos ugye :)
Ha viszont szükségünk lesz tápszerre, nem felejtem el, amit írtatok, köszönöm!
Csillag, párodat én is irigylem a nyugodt éjszakáért :) De reménykedjünk, hátha nekünk is az lesz! A fürdetés hogy ment egyedül?

Zsunak mennek a drukkok, hogy minél előbb előbújjon a kisbabája!

Megyek lefekszem, végre éjfél előtt!!! Remélem lesz pár óra alvás belőle :)

Jó éjszakát Mindenkinek!
magdii

Moncsy: bíztos nem volt ez a gyerek több mint 3 kiló? jó pufinak tűnik, csak azért.
ja, és a középső a kedvencem. duplán. egy a cula színe miatt, kettő mert olyan aranyos pózt vett fel.
aztán várunk ám, én főleg a csajok reakciójára vagyok kíváncsi.

Ági: vonatozni ekkorával :shock: :shock: :shock: hát téged sem kell talpraesettségért a szomszédba zavarni. A tábliból kivettem a szülésről értesítő személy oszlopot, s oda beteszem az 1 hós adatokat. Majd még 3 hó, 6 hó és 1 éves statisztika van szándékomban.

érdekes: mi minden éccaka 2x ébredünk kajálni (az éjfél körülit nem számolom, mert akkor álltalában ébren vagyok még), s csodával határos módon nem igazán vagyok zombi. hiába no, nővérkék megedzették anyát.

Zsu: remélem holnap akkor már babázol is.

Csillag, meg minden egyedül fürdető: nálam apa sosem fürdette egyiket sem, szóval most már öreg róka vagyok a témában.
ja, s mi délelőtt fürcsizünk, mert este sosem lehet kiszámítani mikor ájul be mint kit bedrogoztak.

Noémi: tök jó fotó. Tudod milyen íze van? Még köll.

Niki: én is úgy tudom mint Amadea: most még nem akkora gond. Atán hallottam olyanról, aki már nagyobb babánál, de alkalmazta a köldöksérvtapaszt. Doki majd úgy is figyeli neki, remélem.

Na, megyek segítek apának, vett egy halom rókagombát, csak rohadtul mocskosan voltak szedve.

Kép
kissmanó

Köldöksérv: nekünk is van. csak akkor gáz, ha egy éves koráig nem múlik el.

Fürdetés: gyorsan. az én kezemben olyan nagy, még jó, h cdsúszásgátló a kád, így le mertem jobban helyezni. hát érezhette a bizonytalanságot, mert a vízbe érve iszonyat elkezdett üvölteni. remélem, éjjel nyugi lesz, bár most nem evett túl sokat vacsira. és büfi is csak egy volt, mert beájult... azt olvastm ma reggel szakirodalomban, h gáz, ha nem mindig ugyanakkor fürdik... hát nálunk ez van... elhatároztuk, h akkor ezentúl 8kor fürcsi, de ma se ment: f7kor evett, utána beájult végre kicsit, nem keltettem fél 9ig. tényleg rossz ez neki?

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?