Sziasztok!
Tabati, sajnálom a tejlázat, remélem azóta már sokkal jobban vagy!
Heni, Manó, Kata, Mukkancs, a babafotók egyszerűen tündériek!!!!:)
Noémi, készültek képek a három bébiről? Biztos nem lehetett egyszerű három babával... ezért én nem is irigylem az ikres anyukákat, gyönyörű dolog lehet ikreket nevelni, de dupla annyi türelem és idő kell hozzájuk... ha belegondolok, hogy lenne két Dávidom, hát még annyit sem aludnék, mint most, és így is zombinak érzem magam
Végül melyik leányzó volt a szerencsés, aki Áronnal egy babakocsiban lehetett?
Lányok, teljesen kész vagyok, Dávid alig alszik, amióta ezer fok van... ezért nem is tudok sűrűn jönni. Plusz a pocakfájás, nálunk sajnos minden evés után van, eddig teával próbálkoztunk enyhíteni, de semmit nem ér (se a mecsek, se a babamosoly tea nem jött be...). Ma veszek homeós bogyót, hátha az segít... valaki adott a kisbabájának egyébként? Vagy az Infacolt és Espumisant próbáltátok? Arra gondoltam, a homeós cucc csak természetesebb, mint az espumisan, ezért szívesebben adnám azt Dávidnak...
Heni, sajnálom a védőnőt, hogy ennyire használhatatlan... nálunk szerencsére a babás dolgokban sokkal normálisabb, sok ötletet tud adni, és nem is csesztet szerencsére túl sűrűn.
Tényleg, Lányok, Hozzátok milyen sűrűn megy ki? Hozzánk csak egyszer jött, mikor hazajöttünk, legközelebb akkor fog, amikor Dávid egy hónapos lesz. Mondjuk, telefonon beszélünk, hetente kétszer legalább felhív,és egyenlőre ezt elégnek is érzem, csak már több embertől hallottam, hogy csaaaaaak ilyen ritkán jön ki????
Csillag: linea negra nekem még nem múlt el, mondjuk mi még csak ma vagyunk három hetesek... nem tudom, mikorra mondják, hogy múlni fog, lehet hónapok kellenek hozzá??
Dávid ébredezik, megyek is, szopiidő van
Kitartást a meleghez Minden babának és mamának! Nekem már kevés kitartásom van hozzá, nem bánnám, ha jönne egy-két hidegebb nap...