Sziasztok!
Panny, de jó látni végre egy + tesztet. Most olyan vagyok mint a szmájli!
(sárga). De ez csak vicc, nagyon örülök!
Judy, mennek a drukkok, de ne aggódj, minden oksi lesz. Legfeljebb gyógybetétes cipőt javasolnak, de szerintem ez lesz a maximum. Inkább arra gondolok amit és én dokim mondott, hogy szépen kinövi.
Vivi, ti merre felé laktok? Persze csak ha nem titok.
A mi házunkban is van pár bunkó, aki berongyol a liftbe és alig megy 2 emeletet. Persze mi már nem férünkb be, és előbb álltunk ott mint ő.
De szerencsére én max köszönő viszonyban vagyok egy-két lakóval, de beszélgetni vagy átjárni egymáshoz nem szoktunk. Amúgy sem engedném be.
Van a lányomnak egy kutyusa, na az jó hangos ha csöngetnek. Miatta nem is igen akar bejönni senki.
Igaz csak egy Havanese, (szobacirkáló), de a hangja 2x akkora mint ő.
Márti! Szerintem jó választás volt a Zafira. Igaz, a Sharan belül tágasabb, de az Opcsik megbízhatóak és az alkatrész utánpótlás is nagy, és olcsóbb mint más típusé.
Valószínű mi is azt veszünk. Nekem külsőre is bejön. Kevésbé látszik rajta, hogy 7 személyes, mint a többin.
Mi jövő hét kedden megyünk a 15 hós oltásra. Szombaton meg leutazunk két hétre a nagyimhoz. Kiskőrösön lakik, de a Büdös tón (soltvadkerti tó) van egy kis vikendháza, ott leszünk. Ott nincs net, én sajna nem leszek, de utána bepótolom magam.