Skrisz!
Nagyon szép kép!!! és köszi, még egyben vagyok! Nekem is van mensi szerű fájás, de össze vissza teljesen rendszertelenül. tegnap voltam nődoki bácsimnál, teljesen zárt a méhszáj, mondta, hogy nyílhatna már.
Lois!
Gratula a vizsgához! Úgy látszik tényleg a B verzió nyert, és ezek szerint vizsgáztató tanár bácsi végre be tudott telni veletek!
Leó!
Gyönyörű szép Lea baba!
Ági és Pálgi!
Gratulálok a babákhoz!!!
Angel!
Hát ez a nap is eljött!!!
Till!
Én nem hallottam mégh ilyesmiről, nem tudok segíteni.
De örülök nagyon, hogy Vackorkád ilyen nagy boldogsággal várja a kis hugicát.
nyulaszka!
Szerintem se aggódj, csak pihenj sokat. És legyen egy szép emlékezetes kis esküvőtök!
Mit is akartam?
Így jár az ember lánya, ha ennyire elmaradozik. lehet jegyzetet kéne készítenem kinek mit akartam írni?! Hisz mire mindent elolvasok, elfelejtem az elejét.
Egy biztos, rólunk pár szót!
Tegnap voltam cukorrendelésen, tök jók az értékeim, úgyhogy azt mondta a doki nénim, ha a ma reggeli 1 órás laborom jó lesz, akkor már csak a 6 hetes kontrollon találkozunk. És juhéjjj, így is lett!! 5.4 volt az 1-órás értékem.
DE, utána mentünk a nődoki bácsimhoz, ahol is kissé sokkot kaptunk. Megvolt az első CTG-nk, Litti végig ki akarta rúgni a hasm, a szék meg marha kényelmetlen volt, alig vártam, hogy vége legyen. és akkor jött doki bám gogy a baba tachikardiás vagy valami hasonló
és irány az ÁEK, egy újabb CTG-re, ha nem engednek haza akkor holnap ott találkozunk. kissé letaglóztam. aztán megkukucskált és akkor miondta hogy méhszáj zárt, áramlás normális, meg a mazatvíz is. Bba picit kisebb, pár nappal. Ez ugye nekem mint cukrosnak jó hír.
Úgyhogy irány ÁEK, szülészobák. Megvolt fél óra alatt a CTG, tökéletes lett, de aztán két óra várakozás orvosra, hogy adjanak egy ambuláns lapot. De leglább már nem kell menni szüőszobát nézni. egyébként szimpaikus volt minden. Kicsit meg is nyugodtam ezzel kapcsolatban. csak már kezdtem émelyegni, biztos leesett a cukrom, mert ugye Murpy törvény, mindig van nálam valami kaja, most épp nem volt.
Na de ezen is túl vagyunk, pénteken a biztonság kedvéért lesz ég egy CTG. tanulság lányok: semmitől nem szabad megijedni!!! Azt mondták valószínű az olt a baj, hogy túl aktív volt a baba ( ez meg azért lehetett egyrészt mert már éhesek voltunk, másrészt meg azért mert neki is nagyon kényelmetlen testhelyzet volt. Ja a 2. CTG előtt ettünk útközben, állítólag tanácsos így tenni.
Na puszi mindenkinek!