Új privát üzeneted érkezett!

Bridget,
ellenanyag szűrés: anya RH negatív, apa pozitív. Anya ilyenkor ellenanyagot termelhet a fejlődő baba ellen, mert "betolakodóként" észleli, ha a babának más a vércsoportja, ezzel károsíthatja a magzatot. Nálam sajna pozitív lett...dokim szerint nincs gáz, pénteken mék hozzá, megbeszéljük a vizsgálatokat...

Hajnóca,
nahát, de örülök, hogy van, aki olvassa a blogot! :lol:

Loláéknak sok boldogságot!!! :D Nagy gratula Pannihoz!!! :D

Baba, Puszika, Májuska,
megadrukkjaim itt is!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ölelés és cupp, kidőlök mára :P

tillidian

Laptető eladó! :lol:

tillidian

Jó reggelt!

Rana,én a telefonommal fényképezek...tied nem fotós?

Májuska,háromszoros drukk a mai naphoz! :wink:

Csomee,csupa jó híreket mára!!!

Puszikám,remélem te is azzal jössz! :wink:

Juhar,babaragacsok mennek,igyál sokat,nyomasd a fehérjét.Azóta nem voltál rosszul?

Katavirág,még mindig költöztök?Mi újság tesóbabával?Ugye minden rendben? :wink:
Vendég

Szép jó reggelt!

Tegnap volt a 3. házassági évfordulónk. :D Bár dolgozni kellett páromnak 5-ig, meg még el kellett mennünk az Obiba is a szalagparkettánkért, amit még akciósan kifizettünk a múlt héten, jól sikerült az este. :D Együtt csináltunk gyrost, ittunk Törley alk. mentes pezsit, filmeztünk és... :oops: .

Kép Kép

Kép
vizkriszisback

Lola, gratulálok!

Juhar, Májuska, Puszi és akinek még kell:+++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Vkrisz:sok boldogságot az évforduló alkalmából.

babaimádó
Kép
babaimado

Vkrisz,gratulálok! :D

Baba,mától indul a buli,drukkolok nagyon :wink:
Vendég

sziasztok!

Vizkriszi!
gratulálok!!! :wink:

Till!
:D nálunk is ez a helyzet :D csak kár,hogy nem kell még menjek ilyen vizsgálatra :evil:

Baba!
Drukkhegyek!!

Nyulaszom!
remélem pihizel :!: :D
dezsina

Tegnap nem tudtam jönni, de éjjel azért visszaolvastam. Most is csak gyorsan, aztán majd ha Kitti alszik délben akkor hosszabban jövök.

Nos, nincsenek jó híreim. Tegnap reggel teszteltünk, elég halvány lett. Megcsináltam egy második tesztet is (azt hittem az első rossz), de sajnos ugyanolyan halvány volt. Ma reggel szintén teszt, ami épp hogy látszik, vagyis szépen csökken a hcg, így a vv-re sem megyek el. Ennek vége! De nem szomorkodom, úgyis végig izgultam volna a terhességet, hogy nincs-e valami genetikai baja a babának. Most egy időre befejeztük a lombikot. Talán év vége felé vagy jövőre megpróbálkozunk az utolsó lehetőséggel, de még az sem biztos. Azért pénteken elmegyünk uh-ra.

Azért jövök továbbra is és szurkolok mindenkinek! :lol: :lol: :lol:

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

((((((((((Csomee)))

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Csomee!
(((((()))))))

Nyulasz!
Köszi a kérdést, hál'istennek már semmi bajom sincs. Csak az arcom rügyezett ki a sok hormontól. Ja ebéd: túrós tészta pirított szalonnával meg jó sok tejföllel. Ebbe asszem elég sok fehérje van!! :lol:

Puszi!
Nagy drukk mára!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++

Majuska!
Nagy drukk a sok hármashoz!!!!!!!!!!!!!!++++++++++
Én csak tegnap pihentem, feküdtem. Ma már finomam aktívkodom.

Vkrisz!
Gratula az évfordulóhoz!Nagyon helyesek vagytok.

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Csomee,
(((((()))))))

De múltkor nem emelkedett a HCGd, nem?
Hanyas teszttel teszteltél?

Lehet azért érdemes lenne az a vérvétel. Az mégis csak tutibb!

Van egy barátnőm akinek már 3 éves a kislánya. Kb ilyen nehezen indult a terhessége és progipótlásra és sok sok uhura volt szüksége, de épp és egészséges a kislány.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana, Nyuszkó,
azt hinné az ember, hogy rengeteg macera van velük orchideákkal, de ezek már hibrid fajták és szobanövénynek vannak nevelve.
Van pár dolog amit be kell tartani, de az kb annyi, mint más növényeknél.
Szóval egyszerű ... és mutatós. :lol:

Till,
szívesen.
Ha időm engedi .... :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Csomee, :cry:

Nyulasz, fotós a telóm, de azért a klikk-klakk fényk. gép (Canon) sztem még mindig jobb minőséget produkál.... :roll:

Vkrisz!

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csomee, én igazán nem akarok okoskodni, de én nem hiszek 100%-ban a teszteknek. Engem jobban megnyugtatna a vérvétel eredmény. Még ha rossz hír is. Holnap hányra mész UH-ra?

Babim, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika, gyere hamar, mi volt az UH-on!

Juhar, Májuska, babaragik mennek!

Kriszi, boldog évfordulót nektek!

skrisz72

Csomee!
nagyon bíztam bennetek!!!
Kitartás! az uccsó sikerülni fog, ahogy nekem is! hajrá örödik! :wink: Kis szusszanás és mehet a menet :D :!:

Májuska!
majdnem megfeledkeztem rólad :evil: :) Millió drukk Neked!!!! :wink:

Juhar!
ez bizony a fehérjedús ebéd :D kár hogy a tészta hízlal :lol: :D :lol: Drukkhegyek!!!

Baba!
szuri :!: :!: :!: :!: tüszőnövelő!!!!! :wink:
dezsina

Köszönöm mindenkinek!

Most mégis elmegyünk vv-re, mert a doki kérte. Ugyanolyan tesztet használtam tegnap, mint eddig. Látványos a különbség! Alig látszik mára a csík! (Januárban is így volt és beigazolódott, hogy volt terhesség, de az sem maradt meg!) Holnap fél 10-10 felé megyek uh-ra, majd ha végeztem természetesen beszámolok, hogy mi volt.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee,
nagyo-nagyon drukkolok, hogy mégis jól végződjön ez a lombik, és ne legyen szükség arra az utolsóra!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Juhar és Majuska,
nektek is óriási drukkot küldök.
(Én első két nap feküdtem főleg, utána már lájtosan sétálgattam, de a 4. emeletről csak kb. a 4. nap mentem le, már nem emlékszem, mikor pontosan. Kell a mozgás a méh vérkeringése miatt is, nekem a dokim is ezt mondta.)

Puszi,
akkor drukkolok, hogy eltűnjön onnan az a buta ciszta! :evil: De soha ne feledd, hogy végül minden rendben lesz, boldog anyuka leszel.

Tilli,
mikor is lesz eredmény? Ha a dokid azt mondja, hogy ne parázz, akkor ne parázz, nem lesz baja Lencsi-babának.
Azért drukk ++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Nekem a szuri miatt másnap már menenm kell kocsival a város túlsó végébe. De a kocsi még mindig jobb, mint a bkv+lépcsőzés.

babaimádó
Kép
babaimado

Na Nyulasz itt van őNAGYsága. Ugye, hogy (most) nem túloztam :?: :?: :?:
:roll: :oops: 8) :mrgreen: :| :arrow: Kép
22+6 (reggel még kisebb is, mint este! :shock: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ranamami, de szép poci! :D És ez még milyen szép lesz később! :wink:

skrisz72

Rana,
várd ki a végét :D

Kép
kisbuta

Sziasztok!!
A mai adag drukk: ++++++++++++++++++++++

Csomee!
nagyon sajnálom. :(

Rana!
Szép poci!

Vkrisz!
Gratula a házassági évfordulóhoz!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Csomee: nem túl bíztató a teszt halványodás, de azért várjuk meg a vérvételt meg az UH-t. Most csak azt kívánom, hogy minden a lehető legjobban alakuljon, bármi is legyen...

Juhar: én anno Et+2-n elmentem Apával bevásárolni, ötödiken lakunk :wink: amúgy sokat pihentem, de pont karácsony volt, így volt rokonlátogatás is bőven.

Majuska: drukk mára! :-D

Puszi: Neked is, remélem ciszta eltűnt és kezdhettek Ti is! :-)

Rana: húú, tényleg nagyot nőtt a pocid a múltkori óta, Kiscicák belehúztak rendesen :lol:

Lola küldött képet Panniról, feltöltöm, remélem azért látszik belőle valami :-D

Kép

Egész délelőtt babaruhákat pakolgattam, 3 barátnőmtől is kaptam, úgyhogy kellett egy táblázat is, meg fotók is, hogy tudjam melyik kitől van, ha visszaadom. Nem unatkozom :-D

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Juhar!
Én az első beültin 2 másik lánnyal voltam, és annak sikerült, aki a 3. emeleten lakott, és nem volt lift, tehát rendszeresen lépcsőzött. Én gyakorlatilag végig feküdtem, nem sikerült.

Nagyon szép Panni baba!

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Juhar
3in1 juhuuuu 8) babaragacsok mennek :wink: Kovi ciklusban kezdtem volna ugye a vonalzim mutatja 9nap mulva piri de most adodtak kis komplikaciok :roll:

Majuska
Lassan beultid lesz...gondolom mar marhara izgulsz :D sok babaragit neked is 8) mind a 3mat visszakapod? :idea:

Hajnoca
ESPRIT :idea: nekem mondhatod :oops: :lol: :oops:
A jobb oldalon ahol ereztem a kissebb fajast :roll: Ez a virag itt japanban ngyon meno es naon draga :shock: :idea:

Kisbuta
Mikortol leszel ma szabin :?: :roll:

Puszi
Hogy te mlyen lelemenyes vgy(mokusok) :wink: :P

Rana
Nalam meg itt van apacska az utazas vasarnap lesz :arrow: bar ugy nez ki egyutt utazunk :roll: A multkori fotohoz kepest nagyobb a pocid...de ez nem is baj hisz 2baba novekszik odabent es kell a hely nekik :wink: de azert balnanak nem mondanalak meg most se :lol:
Till
Huh akkor orulok,hogy azert nincs nagy gaz :roll:

Vkrisz
Naon csini vgy a kepen :!: :D
Kép

Csomee
Nem is tudom mit irjak :roll: Kép

Bocsi csajok kicsit hosszu leszek :oops: :oops:
Hat nalam azok a hirek vannak,hogy ma elmentem dokihoz...az en dokim szabin van igy a masik doki nezett meg...mondtam,hogy szeretnek mindenkeppen egy ultrahangot csinaltatni megtudni minden ok es tenyleg mehet a lombik.(ugye tegnap kicsit fajdogalt a jobb p.feszkem :roll:) a cisztam 41mm-esre nott :shock: 3.cn-en volt 31mm aztan ra egy hetre 33mm most meg asszem m vgyok 20.cn-en es 41mm a doki azt mondta o nem ajanlja igy a lombikot amig el nem mulik a ciszta ami lehet par honap :roll:

Na most erre varrjatok gombot :? meg jo,hogy elmentem :roll: most ha kivettunk volna lakast meg atiratjuk a jegyet megvarom pirit es akkor derul ki,hogy nem kezdhetek az lett volna nagy szam :x Azt mondtak ha akarok szombaton mar van a dokim.....de kerdem en ha ez azt mondta nem mehet akkor szombatra mi valtozna... :roll: ugyhogy ugy nez ki megyek apacskaval vasarnap...lehet ezt az egiek is igy akarjak :roll: Nem vgyok szomoru...egyik szemem sir a masik meg nevet :!: En ugy szeretnek lombikozni,hogy nem veszelyeztetem sem a kimenetelet sem magamat...idom van varok ezen nem mulik nem igaz :wink: Es apacskaval is egyutt mehetek :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
örülök, hogy ilyen pozitiv a hozzáállásod, és nem szomorkodsz!!! Igy kell ezt csinálni! :wink:
a ciszta monjon le! :D
dezsina

Bridg,
ez a ciszta :shock:
Valóban nem éri meg ilyen cisztával lombikozni. De van egy jó hírem: még nem hallottam olyan cisztáról, ami nem múlt volna el belátható időn belül.
(És közben persze hátha spontán összejön, ebben is nagyon drukkolok nektek...)

Én kicsit megijedtem. Kérdezte ma az egyik kolléganőm, hogy mikorra vagyok kiírva, mert már az arcomon is látszik, hogy közeleg az idő. :shock: - Én úgy tudtam, hogy ilyesmi csak nagyon közel a szüléshez történik, nem pedig a 33 hetesen! Remélem, hogy csak híztam...

Kép
kisbuta

Kisbuta,
elméletileg 2- 3 héttel elötte szoktak bevizesedni.
De lehet, hogy csak szedtél fel pár kilót és azt látta meg rajtad. :wink:

Ne parázz ezen.

Paramami ez neked is szól.
ne feledd, hogy két lúrkó növekszik odabent.
Még jó hogy nagyobb a pocakod, mint a többi egybabás kismaminak. :lol:

Bri,
márkás babakocsi. Nem mondod, hogy nem hallottál az ESPRITről, mint márkáról!? :wink:
Na, ez a babakocsi változata.!!

Az egyik szemem nekem is sír, de a másik mosolyog, hogy nem kell egyedül mennie egyikőtöknek sem. Így van ez megírva.
Lehet átköltöztök újvilágba és minden rendeződik mire ti is berendezkedtek az új életre .... és jön majd a csoda is. ... hogy végre család lehessetek.

Említetted már apának, hogy csak 'turista" leszel ott?
Van valami lehetőség, hogy ne legyen még macerásabb az élet? ... egyáltalán milyen lehetőségeid vannak?

De tudod, hogy mindig melletted vagyunk!!! Bárhogy is alakuljon.

Ez mindenkire egyaránt vonatkozik!!!

hajnoca
Dunakeszi

Dezsinám,nem sajna nem pihentem délelött :oops: Már bánom,mert elmentem vásárolni,és 15 perc után olyan nyillalás kezdődött végig a hüvelyemben,hogy a kocsiig alig bírtam elvánszorogni.Nem tudom mi lehet ez...de innentől nuku vásárlás.

Bridget,azta :shock: csinálj felüléseket,jó sokat,hogy kipukkadjon...nekem nem volt,de ezt több helyen hallottam...max szép kockahassal kezded a lombikot :D Én is örülök,hogy ilyen pozitív vagy :wink:

Kisbuta,nemá,hogy lehet valakin látni ilyeneket :shock:

Csomee,jajj...a legjobbakat kívánom!És várunk a hírekkel!

Rana,ne butáskodj már,tök csini vagy...még egyszer lebálnázod magad,megmondalak apának.Nem az enyémnek,hanem a tiédnek,jöjjön csak haza!!!Tényleg szépet nőttetek,de lapos hassal nem lehet ikreket kihordani!!!

Milyen kis husis Panni baba :D Nagyon cuki :D

Szezsó,én a miénkbe írtam a kezdőbetűt,meg egy helyről kaptam,amiben szintén benne van,a másik helyről ami jött,azok meg amikben nincs írva,és még kapok,de megkérdezem,hogy beleírnák-e a monogrammot a címkébe.De a fotózás is megoldás...

Baba,én is autóztam már másnap.Nem ezen múlik :wink: Drukk a szurikhoz!

Puszi,mikor jössz?

Májuska,már biztos transzferálódtak a kismókusok :D
Vendég

Nyulaszom!
enyje! :twisted: még nem kaptam fizut, még nem vettem meg a pelusokat, úgyhogy tartsd még bent a drágákat és ne nyilalgassál és ne vásárolgassál ebben a fülledt időben. gyerek nélkül is alig vonszolom magam :? 8)
dezsina

Dezsi,értettem :oops:
Vendég

Bridget: na, ez nem jó hír...viszont akkor irány az USA Apával! :-D szépen rendbejössz, és majd ott sikerül a lombik :-)

Nyulasz: ejnye-bejnye...virtuális hajhúzásban részesítelek. Ne próbálgasd, hogy mennyit bírsz, hanem pihenj!!!
Az úgy volt, hogy a 3 barátnőmből ketten nem akarták beírni a kezdőbetűket a ruhákba :roll: ezért kell a fotózás, meg a táblázat. Mondjuk igazán ráérek ilyenekre :lol:

Kisbuta: a kolléganőd ennyi erővel a lottószámokat is megmondhatná :-D vannak akik szeretnek okoskodni, meg megmondani a frankót. A sógornőm pl. azzal stresszelt a hétvégén, hogy olyan lent van a hasam, nem fogok-e előbb szülni?! :shock: micsinájjak, ilyen, a gyerek lent szeret lenni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz,
a nyilalás ismerős, néhány napja én is küzdök vele. A magnéziumtól elmúlik, de innentől nem ér elsumákolni, és persze a magnézium nem csodaszer.
A vízszint is jót tesz, utána lehet menni egy kicsit, tenni-venni.
Hétfőn este megyek a dokimhoz, majd megkérdezem.
Csak az vigasztal, hogy a Klinikán - mert persze rögtön besprinteltem, mikor először tapasztaltam - azt monták, hogy a méhszáj nyílását nem lehet érezni, valószínűleg azt érzem, ahogy a lenti tartóizmokra ráterhelődik a súly, és már sok neki. De megvizsgálták a méhszájat is, és tényleg nem romlott tovább június eleje óta.

Baba,
neked is küldöm a drukkokat! Gyere majd, számolj be, hogy álltok.

Szezsó,
remélem, csak a hízás - merthogy híztam is kicsit.

Hajnóca,
2-3 hét? akkor oké, a 36. héten én már semmitől nem fogok parázni :D

Kép
kisbuta

Kisbutus,
állítólag!!
Nekem Bó nem várta meg, hogy bevizesedjek. Még jó formámban született meg. .... de ennek így kellett lennie. :lol:

A méhszáj nyílását tényleg nem érzed.
Én már csak akkor tudtam meg, hogy kinyílt amikor elment a nyákdugónk .... ja és amikor az ügyeletes doki megvizsgált. De akkor már 1 ujjnyira nyitva voltam. :? :)

hajnoca
Dunakeszi

Bridget,
kérdésedre:
A középfőnök azt mondta, hogy mivel nem tudta kibulizni a főfőnöknél, hogy holnap ne kelljen dolgozni, ő elenged minket, engem meg ne lásson holnap :D
Aztán az alfőnökkel is beszéltem (ő írja alá a szabadságos tömböt is), azt mondta, jövő héten elég, ha délelőtt bejövök, nem kell emiatt szabit se kivenni, utána való héten meg szabin leszek, mert unokatesóm jön és cakkba vágjuk a zúj lakást. :D

Holnap meg megyünk Palicsra, meg Horgosra és Szabadkára, bevásárolni - nincs mese, nominálisan is csökkent apa fizetése, most kb. annyit ér a fizetésünk, mint mikor összeházasodtunk és két ösztöndíjból éltünk :shock: - majd szétnézek ott a még meg nem vett babaholmikért, hátha olcsóbb, mint Szegeden.

Kép
kisbuta

Nyulasz, hát ennyit az ugrabugráról. Hiába, el kell fogadni, hogy ikrekkel vagy terhes.

Bridget, látod, az élet megoldotta a dilemmádat. Nem épp a legszebb módon, de hát ez van. Akkor jó pakolást apával!

Kisbuta, nekem még csak a bokám és a lábfejem dagadozik. De még egyáltalán nem vészes. Arcom rendben van.

Panni igazán szép kislány! :D Bárcsak már az enyémről küldhetnék képet!

skrisz72

Sziasztok Lányok!
A férjemmel íratok pár sort. Köszönöm a rengeteg drukkot. Ma hazajött velünk három kismókus, akik mellesleg három naposak. :D Ma még pihenek, de holnap visszaolvasok, és jövök hozzátok. Mindenkinek minden jót addig:
Májuska

Kép
majuska

Skrisz,
a te Pannidról????
Nem Eszter lesz? :wink: :lol: :lol: :lol:

... hidd el itt van mindjárt az, hogy kezedben tarthatod a 'tekisPannikádat" Eszterkét!!! :D :D

Nem is oly' sokára!

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Vkrisz: Boldog házassági évfordulót. Nagyon helyesek vagytok a képen!

Lolának és a pici Panninak nagyon sok boldogságot kívánok!

Zsófikukacéknak is sok-sok erőt kívánok!

Rana: Nagyon helyes a pocakod!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee, mi van a vérvétellel??

skrisz72

Skrisz: Elmentem még délelőtt, de most nem tudtunk elmenni az eredményért, mert a férjemnek dolgoznia kellett. Úgyhogy csak holnap a dokinál derül ki, hogy mennyi lett.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

óóóóó,és telefonon nem mondják meg?A kaáliban igen :roll:
Vendég

A Dévaiban csütörtökön szünnap van. Így marad a holnap!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Ja,értem.Kár.De holnap kiderül minden.Drukk!

Májuska,babaragcsok mennek!
Vendég

Rana
Nagyon tecc a pocid! :D Az szoknya rajtad?Az is tecc. :D

Bridget
Sajnálom a cisztát.Ajánlom az eltüntetésére a hazizmozást. :) Arra azért készülj, hogyha nem felszívódik, hanem kipukkad bármikor is...akkor az tud fájni rendesen állítólag...szóval ne lepődj meg!
Jó utat Amcsiba! :D

Kép
vizkriszisback

Egy másik topicban olvastam erről a statisztikáról, igen érdekes:
http://www.oszmk.hu/emki/bhdb4343234njn ... adatok.pdf

Bumi

bumi1979

Most nézegetem a vizsgálaati csekklistát, és nézek utána a dolgoknak. Kiderült, hogy a thyreoidea-peroxidáz, az az anti-TPO vizsi, amit anno kérdeztem.

TBG: (tiroxin binding globulin) tiroxinkötő globulin
TPO: thyreoidea-peroxidáz

Akkor ezek szerint ezt a két vv-t kell még megcsináltatnom.
:)

Bumi

bumi1979

Hát köszönöm a kiscicák fészkének dicséretét, remélem nem csak udvariaskodtok... :oops: :roll:

Kisbuta, miért, milyen az arcod? :shock: Pofifotó????? :roll:

Vkrisz, igen, szoknya. Desigual, nagyon imádom a cuccaikat, kár, hogy elég drágák, így nincs sok belőlük... :? (bár most mindenütt kiárusítás van.... Hm. :roll: ) http://www.desigual.com/ (A Fórumban lehet kapni az O'Neill boltban). És ha már a ruciknál tartunk, ezek is tök jók, tegnap találtam a neten (Bridget! Amcsiban biztos lehet őket kapni, remélem nemsokára szükséged lesz rájuk! :wink: ): http://www.rockstarmoms.com/main.html

Bridget, nekem a dokim azt mondta, nagyon vigyázzak, nehogy kipukkadjanak a ciszták, mert az nagyon nagy baj lenne (a terhességem elején volt vagy 3). Szóval akkor nem is (csak) a babák a miatt, hanem inkább a ciszták miatt nem mertem tornázni.... :roll: Ne felejtsétek el lányok, hogy ami most Bridgetnek van, az nem tüsző, ami ha kipukkad nem lesz semmi baj, hanem ciszta, amiben genny is lehet!!! :!:

Nyulasz, én is virtuális fülhúzogatást (Szezso, a nyusziknak nincs is hajuk! :shock: ) küldök a járkálásért.
Bár én ezt a hüvelynyilallást már beülti óta többször éreztem, szal nem biztos, hogy rosszat jelent. Vagy igen :?: :?: :?: :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

És egy érdekes cikk a pajzsmirigyről, különösen a graviditás részt érdemes átolvasni:
http://www.lam.hu/folyoiratok/lam/0507/4.htm

Bumi

bumi1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?