Kata
Gyönyörű a kiscsaj, szívből gratulálok
Sleepin
Itt is grat, én értem a méreteket
Vicuska
Hogy vagytok?
Új képek?
Zsófi
Ügyik vagytok, csak így tovább. Kitartás
Ma szinte egész délután szakadt, dörgött, villámlott
Már vége lehetne ennek a gané időjárásnak
Délelőtt megvolt a védőnői látogatás. Plusz 2 kilónál tartok
90/60 a vérnyomim
Már emlegette a cukorterhelést, én meg közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó meginni a cukros löttyöt. Albertnél is a zsemlés volt, és minden oké volt... Most is ezt választom. Még a dokinak is meg kell említenem, dehát nem tudom, lehet hogy kényszerből visszamegyek az sztks rendelésre
Egyszerűen nincs pénz
Ma is felidegesítettem magam. Annyi pénz volt csak a kártyámon, hogy holnap tudjunk képet kérni uhn és Albertnak tudjunk 4csomagos popsitörlőt venni. Megnéztem a neten, nem e utalták e véletlenül a gyedem... Hát nem. És az a szemét otp levont 1800 Ft-ot, maradt 200 Ft a kártyámon. Tiszta ideg voltam emiatt, hogy csak úgy se szó, se beszéd, levonják hó végén azt a pénzt.
Most azon gondolkozom, hogy egy másik banknál kéne számlát nyitnom. Ha van ötletetek hol érdemes, szívesen várom a tippeket.
Ha teszveszen vagy vaterán vásárolok, akkoris minden utalásért levonnak 200 ftot. Még ha csak 50 ftot utalok, akkoris. Mindenért csak levonnak, már unom... És váltani akarok!!!
Holnap 11.40re van időpontunk, már nagyon várom
Képzeljétek, ma először nekiállt Albert táncolni. Apa összerakta a régi házimozirendszert, aminek már csak a rádiója működik, és Albert egyből táncra perdült
Olyan aranyosan rázta, nem tudom hol tanulta
Persze a rosszalkodás sem maradt el
A délutáni alvás előtt egy ideig csak magyarázott a játékainak(ez a szokás), majd fura hangokat hallottunk. Hát a pelenkázót kezdte el húzkodni. Ezt már eddig is csinálta. Na, de ezután egyre furább hangokat hallottunk a szobájából. Bementünk hozzá. Ott vigyorgott hanyattfekve az ágyban, a pelenkázó totál elhúzva. És az egyik kezében a popsikrémes tubus, a másikban meg a kupakja
Törtük a fejünket, hogy a manóba szedte ki a pelenkázó aloli fiókból. Mire megmutatta nekünk
Felemelte az elhúzott pelenkázót, egyik kezével tartotta, másikkal meg matatott, és a szemünk láttára vette elő a következő kencét
Még az a szerencse, hogy nem esett a fejére, kezére az egész pelenkázó. Elég nagy súlya van, még nekünk is elég elhúzni néha
Szépen átpakoltam a kencéket és egyebeket máshova, a fiókban meg csak a pelus és popsitörlő maradt.
Egyre rafináltabb ez a gyerek
Azt már nemis említem, hogy a sütőt bekapcsolja, a tűzhely rózsáit szikráztatja, a mikrót bekapcsolja, a mosogatógépen a gombot tekergeti, kinyitja az ajtaját, kipakol belőle, ha van egy kis víz az odalán, akkor pancsol benne.... Azt már kitaláltuk, hogy a mikrót kihúzzuk... De amikor melegítek valamit, és nem nézek oda fél percig, akkor Albert feltekeri 35 percre
Őrület ez a kis emberpalánta
A kilincseket már eléri, nyitogatja az ajtókat... A bejárati ajtó már kulcsra zárva, és egy tolózár is lett felszerelve... Mi lesz még itt???